Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim duygusal olarak en stabil olduğum zamanlar hamilelik zamanları pamuk gibi oluyorum umarım çok güzel bir hamilelik süreci geçirirsin

Benim duygusal olarak en stabil olduğum zamanlar hamilelik zamanları pamuk gibi oluyorum umarım çok güzel bir hamilelik süreci geçirirsin
şu anda bende öyleyim ve öyle devam eder inşallah diyorum normalde adetime bir hafta kala başlardı benim gerginliğim sinirli hallerim ama bu defa hiç gerilmedim sinirlenmedim bebiştenmiş meğersem

Ya ne güzel haber oyle.Rabbim hayirla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

IF yapmiyorum Kaptanım. Sporu da bu hafta yumurtlamamı değerlendirdiğimiz için bilerek yapmadım. Pazartesi başlarım inşallah spora tekrar.

3 haftalık bi moladan sonra yeniden herkese merhaba , Nasılsınız, umarım herkes iyidir.

Dün akşam evime döndüm, vee bu sabah ki tartı sonucum 69.5
Yani 3 haftada +1800 Gr almışım ne yazık ki, ilk zamanlar kontrollü gitsemde, son zamanlarda kontrolü kaybettim. Bundan sonrası daha iyi olur inşallah..

IF yapmiyorum Kaptanım. Sporu da bu hafta yumurtlamamı değerlendirdiğimiz için bilerek yapmadım. Pazartesi başlarım inşallah spora tekrar.
If yapmıyorsan eğer bu menü çok az senin için. Kahvaltının saati çok geç. Güne daha erken başlaman gerekiyor.

Ayyy çok sevindim süper haberrrr rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimdarısı isteyen herkese ve bana daaa inşallah benim de reglim 13 gündür geçmiş gelmiyor hergun test yapıyorum hergun koskoca tek çizgiyi görüyorum kafayı siyirmama az kaldı 150 lira testlere koydum hepsi çöp

Bundan sonra daha iyi olacağını düşünüyorum ben de

Geçen hafta hatırlamıyorum kilomu ama hatırladığım kadarıyla 66.5 ti yalnış hatırlıyor da olabilirim o kadar ödem regl şişkinliğibe rağmen yinede artı değil şükür

Eklentiler

• 20210212_092653.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…