- 18 Aralık 2020
- 477
- 1.004
- 33
- 40
Menün bugün oldukça güzel olmuş. Akşamı erken kapatman ayrıca çok güzel.10.15
-6 zeytin
-3 yumurta beyazı
-1 domates
-1kk kızarmış peynir
-bol maydanoz
- 3 altınbaşak light
16.45
-4 yk tavuk sote
-3 yk yulaf lapa+2 yk yoğurt
-1 bardak ayran
-salata
-3 saat kar ile oynamak spordan sayılmıyorsa spor yok
-2 lt su
Canım ekmek beyaz ekmek miydi? Eğer değilse menü çok güzel. 30 dk yürüyüş de spordan sayılıyorIyi aksamlar kızlar
Kahvaltı 09.30
1dilim ekMek 2catal peynirli omlet
1dilim peynir 2zeytin salatalik
12.00 şekersiz türk kahvesi..1kucuk avuc.ceviz badem
15.00 1fincan nane limon.
18.00Aksam
Yarın dilim ekmek 1bardak ayran
1servis kaşığı ıspanak graten
2kasik bulgur pilavı
salata
2.5ltsu..spor yok ama 30dak yürüyüş yaptım.
Offff offff yufka ekmekler, kekler, pirinç pilavı. Liste tamamen yasaklılarla dolu. Su çok az.Iyi akşamlar kızlar
Bugün bomba kahvalti yaptım
10.00
2 yumurta ile omlet ev yufka sinin arasına koyup kizarttim az yağda
Ara ogun 15.00
1buyuk dilim krem santi li kek 1cigkofte
Aksam 17.30
4 kasik pirinc pilavi 4 kasik bamya çorbası
19.00 yine bi parca kek yedim
Geç oldu ama belki 1 dilim portakal yiyebilirim
Su 1.5 lt spor yerine ev temizliği
O kadar süre aç bırakırsan kendini hiç halin kalmaz zaten. Bugün sporla telafi edersin inşallah iyileşirsen. Nasıl oldun şimdi?İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.30
2 yumurta ile baharatlı unsuz omlet
2 dilim tb ekmeği
1 yk nuga çikolata
10 zeytin
20cm uzunluğunda burgu peynir
Ara 12.00
1 portakal
Öğle yok
Akşam 17.30
1 ortaboy ince hamur pizza
200 ml cola
Su 2 lt
Spor yok
Rahatsızdım hiç halim yoktu açlıktan gözüm kararmıştı resmen eşimde pizzayla gelince işten durduramadım kendimi.. Cezama razıyım.. Kesin biletimi ilk yazanın cezası kabulümdür.
Menülerini göremiyoruz. Menü yazman lazım. Yoksa toparlayamazsın. İyi kötü yaz lütfen. Dünün menüsünü bekliyorum bugün. Ayrıca daha çok gelmelisin takıma.Gonul83 sevindim senin adina guzel gidiyorsun. ama ben bi turlu toparlayamadim bu da beni iyice mutsuz etti. kabak detoksu yapicam bu hafta.
Börek ve spordan sonra yediklerin olmamış canım. Spordan sonra hiçbir şey yememek lazım. Yersen eğer kilo vermek yerine kilo alırsın. Domates çorbasının içindeki kaşar da olmamış. Su çok güzel.Iyi aksamlar
kahvalti 8.30
Yarim dilim borek
1 haslanmis yumurta
2 çeri
1 biber
Ogle yemegi 12.30
1 kase mercimek corbasi
Yesil salata
1 kase yoğurt
3 köfte
Ara ogun 15.00
Bir adet findikli pestil
Kahve
Aksam yemegi 19.00
1 buyuk kase kaşarlı domates corbasi
1 dl ekmek
Son ogun 23.00
3 kasik yoğurt
1 adet salatalik
Spordan sonra 1 muz 2 cilek
Toplam 4 lt su
35 dk bacak
25 dk karın egzersizi
15 dk leslie
O kadar süre aç bırakırsan kendini hiç halin kalmaz zaten. Bugün sporla telafi edersin inşallah iyileşirsen. Nasıl oldun şimdi?
Böreğe hayir diyemedim maalesef.Menün bugün oldukça güzel olmuş. Akşamı erken kapatman ayrıca çok güzel.
Canım ekmek beyaz ekmek miydi? Eğer değilse menü çok güzel. 30 dk yürüyüş de spordan sayılıyor
Offff offff yufka ekmekler, kekler, pirinç pilavı. Liste tamamen yasaklılarla dolu. Su çok az.
O kadar süre aç bırakırsan kendini hiç halin kalmaz zaten. Bugün sporla telafi edersin inşallah iyileşirsen. Nasıl oldun şimdi?
Menülerini göremiyoruz. Menü yazman lazım. Yoksa toparlayamazsın. İyi kötü yaz lütfen. Dünün menüsünü bekliyorum bugün. Ayrıca daha çok gelmelisin takıma.
Börek ve spordan sonra yediklerin olmamış canım. Spordan sonra hiçbir şey yememek lazım. Yersen eğer kilo vermek yerine kilo alırsın. Domates çorbasının içindeki kaşar da olmamış. Su çok güzel.
Geçmiş olsun canım inşallah hemen toparlarsınGünaydın kaptanım. Daha iyi hissediyorum hafif boğaz ağrısı öksürük var. Havalar çok soğuk kardan adam yapmıştık sanırım ozaman üşütmüşüm. Teşekkür ederim inşallah bugün sporla ve dikkatli beslenmeyle aşarım..
Günaydın canımGünaydın kızlar.
Spordan sonra süt içebilirsin, yoğurt yiyebilirsin hatta ben kefir içiyorum spordan sonra. Ama muz yememen lazım benim kanaatimce. Muz zaten oldukça tehlikeli bir meyve. Hem kabız yapıyor hem de şeker oranı oldukça fazla. Potasyum içerdiği için kramplara iyi geliyor. Belki antrenörün o yüzden söylemiştir ama dediğim gibi süt, yoğurt ve kefir daha iyi olur. Aklında olsun. Seninkinin yanında çilek de vardı yanlış hatırlamıyorsam. Meyvelerin içerdikleri şeker (fruktoz) vücutta direkt yakılmıyor. Depo ediliyor. O yüzden saat 15:00 den önce tüketilince çok daha faydalı oluyor meyvelerBöreğe hayir diyemedim maalesef.
Sporu aç karna yaptim antrenörüm protein icin süt ve muz almamı söyledi ağırlık calistigim icin cok halsiz kaldım bir sey yememem mumkun degil kaptanim.
Paylaşım yapmadım canım menülerimi düzenleyecek zaman hiç bulamıyorum en halihazırda ne varsa yiyorum tabi uygun yiyecekler olmuyor onlar dapessinus canım senin menüleri de göremiyorum. Canlı dersler başladı tabii. Aysegul 6666 de uğramıyor.
09:30
1 kapya biber
Beyaz peynir
Dereotu
10 zeytin
1 kupa yeşil çay
Siyah yuvarlak tahıllı ekmek
13:30
2 kepçe Tutmaç çorbası (bol sulu)
2 kepçe zeytinyağlı bamya
3 fırında derisiz yağsız tavuk but
(1 tofito, 2 bonibon, 1 raffaello, 1 Mentos)
16:00
2 küçük mandalina
1 dilim armut
2 lt su
20 dk dışarıda bisiklet sürdüm
10 dk ayakta karın egzersizi
Paylaşım yapmadım canım menülerimi düzenleyecek zaman hiç bulamıyorum en halihazırda ne varsa yiyorum tabi uygun yiyecekler olmuyor onlar dabugünden itibaren değiştirmeye çalışacağım bu durumu
Doğru diyorsun canım istikrarım yok benim bir iki gün motive oluyorum sonra aklım kaçamaklara falan gidiyor bırakıyorum kendimi. Pandemi artık daha çok etkilemeye başladı bir de mutsuzum çoğu zaman hayatın hızına yetişmeye çalışıyor yapamıyorum mutsuz oluyorum sürekli. Mutsuz olduğumda da yiyorum zatenKötü de olsa paylaş canım. Paylaşacağını düşündükçe daha dikkatli oluyor insan. Hepimiz bazen aynı dönemlerden geçiyoruz. Önemli olan en az zararla atlatabilmek
Kaptanım aşk olsun yediklerim çok minik şeyler diğer yediklerime bakarmısın lütfen yaniGönül'ün çocuklarla takıldığı ne kadar çok belli oluyor
Sağlıksız bir menü olmuş canım. Sporun oldukça güzel.
Her şeye yetişmeye imkan yok zaten canım bunu en iyi senin bilmen lazım. Önce kendini biraz rahatlat. Sen mutlu olmazsan evdeki hiç kimse mutlu olmaz. Tereciye tere satmak gibi olacak bu söylediklerim amaDoğru diyorsun canım istikrarım yok benim bir iki gün motive oluyorum sonra aklım kaçamaklara falan gidiyor bırakıyorum kendimi. Pandemi artık daha çok etkilemeye başladı bir de mutsuzum çoğu zaman hayatın hızına yetişmeye çalışıyor yapamıyorum mutsuz oluyorum sürekli. Mutsuz olduğumda da yiyorum zatenkısır döngüdeyim
Kaptanım aşk olsun yediklerim çok minik şeyler diğer yediklerime bakarmısın lütfen yani
Ölek mi yaaaa burası biliyorsun abur cıbur dünyası çocuklarla olunca bir tane atıyorum ağzıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?