Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gonul83 sevindim senin adina guzel gidiyorsun. ama ben bi turlu toparlayamadim bu da beni iyice mutsuz etti. kabak detoksu yapicam bu hafta.

Iyi aksamlar
kahvalti 8.30
Yarim dilim borek
1 haslanmis yumurta
2 çeri
1 biber

Ogle yemegi 12.30
1 kase mercimek corbasi
Yesil salata
1 kase yoğurt
3 köfte

Ara ogun 15.00
Bir adet findikli pestil
Kahve

Aksam yemegi 19.00
1 buyuk kase kaşarlı domates corbasi
1 dl ekmek

Son ogun 23.00
3 kasik yoğurt
1 adet salatalik

Spordan sonra 1 muz 2 cilek

Toplam 4 lt su
35 dk bacak
25 dk karın egzersizi
15 dk leslie

Günaydın kızlar

Menü yazmayanlar var hala. Günlük 5 mesaj kuralımıza uyulmuyor. Kimseyi kırmak, üzmek istemiyorum. Kilo verme süreci zaten başlı başına bir stres. Bir de ben bu stresi size yaşatmak istemiyorum ama artık bir düzene girmemizin zamanı geldi. Ana liste, free liste hiç fark etmiyor. Her akşam herkesten menü istiyorum. Dün yasak yiyecekleri de yazmıştım bir mesajımda. Menülerde onlardan mümkün olduğunca kaçınmak lazım.

Menün bugün oldukça güzel olmuş. Akşamı erken kapatman ayrıca çok güzel.
Canım ekmek beyaz ekmek miydi? Eğer değilse menü çok güzel. 30 dk yürüyüş de spordan sayılıyor
Offff offff yufka ekmekler, kekler, pirinç pilavı. Liste tamamen yasaklılarla dolu. Su çok az.
O kadar süre aç bırakırsan kendini hiç halin kalmaz zaten. Bugün sporla telafi edersin inşallah iyileşirsen. Nasıl oldun şimdi?
Gonul83 sevindim senin adina guzel gidiyorsun. ama ben bi turlu toparlayamadim bu da beni iyice mutsuz etti. kabak detoksu yapicam bu hafta.
Menülerini göremiyoruz. Menü yazman lazım. Yoksa toparlayamazsın. İyi kötü yaz lütfen. Dünün menüsünü bekliyorum bugün. Ayrıca daha çok gelmelisin takıma.
Börek ve spordan sonra yediklerin olmamış canım. Spordan sonra hiçbir şey yememek lazım. Yersen eğer kilo vermek yerine kilo alırsın. Domates çorbasının içindeki kaşar da olmamış. Su çok güzel.

O kadar süre aç bırakırsan kendini hiç halin kalmaz zaten. Bugün sporla telafi edersin inşallah iyileşirsen. Nasıl oldun şimdi?

Günaydın kaptanım. Daha iyi hissediyorum hafif boğaz ağrısı öksürük var. Havalar çok soğuk kardan adam yapmıştık sanırım ozaman üşütmüşüm. Teşekkür ederim inşallah bugün sporla ve dikkatli beslenmeyle aşarım..

Böreğe hayir diyemedim maalesef.
Sporu aç karna yaptim antrenörüm protein icin süt ve muz almamı söyledi ağırlık calistigim icin cok halsiz kaldım bir sey yememem mumkun degil kaptanim.

Geçmiş olsun canım inşallah hemen toparlarsın
Günaydın kızlar.
Günaydın canım
Böreğe hayir diyemedim maalesef.
Sporu aç karna yaptim antrenörüm protein icin süt ve muz almamı söyledi ağırlık calistigim icin cok halsiz kaldım bir sey yememem mumkun degil kaptanim.
Spordan sonra süt içebilirsin, yoğurt yiyebilirsin hatta ben kefir içiyorum spordan sonra. Ama muz yememen lazım benim kanaatimce. Muz zaten oldukça tehlikeli bir meyve. Hem kabız yapıyor hem de şeker oranı oldukça fazla. Potasyum içerdiği için kramplara iyi geliyor. Belki antrenörün o yüzden söylemiştir ama dediğim gibi süt, yoğurt ve kefir daha iyi olur. Aklında olsun. Seninkinin yanında çilek de vardı yanlış hatırlamıyorsam. Meyvelerin içerdikleri şeker (fruktoz) vücutta direkt yakılmıyor. Depo ediliyor. O yüzden saat 15:00 den önce tüketilince çok daha faydalı oluyor meyveler

09:30
1 kapya biber
Beyaz peynir
Dereotu
10 zeytin
1 kupa yeşil çay
Siyah yuvarlak tahıllı ekmek

13:30
2 kepçe Tutmaç çorbası (bol sulu)
2 kepçe zeytinyağlı bamya
3 fırında derisiz yağsız tavuk but
(1 tofito, 2 bonibon, 1 raffaello, 1 Mentos)

16:00
2 küçük mandalina
1 dilim armut

2 lt su
20 dk dışarıda bisiklet sürdüm
10 dk ayakta karın egzersizi

pessinus canım senin menüleri de göremiyorum. Canlı dersler başladı tabii. Aysegul 6666 de uğramıyor.
Paylaşım yapmadım canım menülerimi düzenleyecek zaman hiç bulamıyorum en halihazırda ne varsa yiyorum tabi uygun yiyecekler olmuyor onlar da bugünden itibaren değiştirmeye çalışacağım bu durumu

Gönül'ün çocuklarla takıldığı ne kadar çok belli oluyor

Sağlıksız bir menü olmuş canım. Sporun oldukça güzel.

Paylaşım yapmadım canım menülerimi düzenleyecek zaman hiç bulamıyorum en halihazırda ne varsa yiyorum tabi uygun yiyecekler olmuyor onlar da bugünden itibaren değiştirmeye çalışacağım bu durumu

Kötü de olsa paylaş canım. Paylaşacağını düşündükçe daha dikkatli oluyor insan. Hepimiz bazen aynı dönemlerden geçiyoruz. Önemli olan en az zararla atlatabilmek

Kötü de olsa paylaş canım. Paylaşacağını düşündükçe daha dikkatli oluyor insan. Hepimiz bazen aynı dönemlerden geçiyoruz. Önemli olan en az zararla atlatabilmek
Doğru diyorsun canım istikrarım yok benim bir iki gün motive oluyorum sonra aklım kaçamaklara falan gidiyor bırakıyorum kendimi. Pandemi artık daha çok etkilemeye başladı bir de mutsuzum çoğu zaman hayatın hızına yetişmeye çalışıyor yapamıyorum mutsuz oluyorum sürekli. Mutsuz olduğumda da yiyorum zaten kısır döngüdeyim

Gönül'ün çocuklarla takıldığı ne kadar çok belli oluyor

Sağlıksız bir menü olmuş canım. Sporun oldukça güzel.
Kaptanım aşk olsun yediklerim çok minik şeyler diğer yediklerime bakarmısın lütfen yani
Ölek mi yaaaa burası biliyorsun abur cıbur dünyası çocuklarla olunca bir tane atıyorum ağzıma

Her şeye yetişmeye imkan yok zaten canım bunu en iyi senin bilmen lazım. Önce kendini biraz rahatlat. Sen mutlu olmazsan evdeki hiç kimse mutlu olmaz. Tereciye tere satmak gibi olacak bu söylediklerim ama Terzi bazen kendi söküğünü dikemiyor Yetişemediğin yerde bırak işleri. Kendini mutsuz etmeye değmez hiçbir şey. Sonra nasıl olsa devam edersin.

Kaptanım aşk olsun yediklerim çok minik şeyler diğer yediklerime bakarmısın lütfen yani
Ölek mi yaaaa burası biliyorsun abur cıbur dünyası çocuklarla olunca bir tane atıyorum ağzıma

Çocukları da uzak tutmak lazım aslında abur cuburlardan ama daha annesini tutamıyoruz ki çocukları nasıl tutalım

İşin şakası ben de jelibon, bonibon, şekerleme sevenlerdenim, çaktırma

İyi akşamlar kızlar. ilk menü benden gelsin
Kahvaltı 09.00
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmeği
5 zeytin
1 kk beyaz peynir

Öğle 13.30
1 pors ıspanak yemeği
1 dilim tb ekmeği

Ara 15.00
1 portakal

Akşam 18.00
1 kase tavuk çorbası
1 porsiyon ıspanak yemeği

Su 2 lt
Spor 60 dk kaymalı koşmalı kar keyfi
30 dk leslie 5mil

Iyi akşamlar hanımlar
Sabah 10 30 da 1 kahve 1 krokan 1cikolata
2 bucukta yarım tabak patlamış mısır çay
5te 1 tabak kabak yemeği 1 kase yoğurt yarından itibaren kendime çeki düzen vereceğim sevabıyla günahıyla yazmak zorundayim yediklerimi kaç gündür yazmıyordum ama dikkat ediyordum bugün salıverdim bu arada 16 günün ardından çok şükür regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…