Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yine sağlıklı bir gün

Bu hafta sonuncumu olduk kizlar

Çok fena bir menü olmuş

Nerelerdesin Gönül? Menülerini göremiyorum?

Kaptanım gözünüzden kaçtı sanırım her gün atıyorum ben

Yogun spor antrenmani sayesinde, yuksek tempolu spor yapıyorum her gun
Ayın 23. de ben de yeniden ölçü aldıracağım. Gözle görülür bir incelme var. Tartı her ne kadar çok mutlu etmese de spor her şekilde işe yarıyor.

Hareketsiz kilo verilir verilmesine de çok daha yavaş gider. Ama eğer sağlık şartlarımız uygunsa spor yapmak fazla kilolardan çok daha hızlı kurtulmamızı sağlar.

Artık takıma tek tek yasaklı yiyecek listesi koymaya karar verdim. Yoksa menülerde mutlaka kaçamak oluyor.

-Beyaz ekmek
-Şeker
-Çikolata
-Makarna
-Pirinç Pilavı
-Patates
-Bal
-Reçel
-Kaymak
-Kaşar peyniri
-Salam, sosis, sucuk

Bunlar kesinlikle yasak kızlar. Patatesin her şekli diyet süresince yenilmemeli.

Bu yiyecekler her ne kadar masum gibi görünse de sinsi sinsi bizim kilo vermemizi engelliyor. O yüzden bir süre bunları az da olsa tüketmememiz lazım.

Diğer kaçamakları hiç saymadım. Onları biliyorsunuz zaten

Günaydın kızlar tartı bildirimi yapayım ben de
Cuma 67.10
Bugün 66.85
-250 gr

Canım 66.20 i le izne ayrılmışsın. 650 gr fark var. Bu cuma izne ayrıldığın kilonun altına düşersen direkt alırım seni listeye. Artık biraz hızlanıp bu işi bitirmemiz lazım

Günaydın kızlar.2gundur pek tadım yok.Usutmusum galiba.Ates bulantı mahvetti beni.Sabah tartiyi unuttum bugün.Regl de olamıyorum.Yine düzenim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…