Kaptanım kahvaltımdan sonra gördüm bugünden sonra yasaklı yiyeceklere daha çok dikkat edeceğimArtık takıma tek tek yasaklı yiyecek listesi koymaya karar verdim. Yoksa menülerde mutlaka kaçamak oluyor.
-Beyaz ekmek
-Şeker
-Çikolata
-Makarna
-Pirinç Pilavı
-Patates
-Bal
-Reçel
-Kaymak
-Kaşar peyniri
-Salam, sosis, sucuk
Bunlar kesinlikle yasak kızlar. Patatesin her şekli diyet süresince yenilmemeli.
Bu yiyecekler her ne kadar masum gibi görünse de sinsi sinsi bizim kilo vermemizi engelliyor. O yüzden bir süre bunları az da olsa tüketmememiz lazım.
Diğer kaçamakları hiç saymadım. Onları biliyorsunuz zaten
Yaa bu sabah bitti dibini sıyırdımKaptanımız geçenlerde şu nuga çikolata uyarısını sana yapmıştı sanırımAma yine nuga yine nuga
Bende haftaya belki listeye girerim dimi ayrıldığım kilonun altına inebilirsemArada bir yazma olur mu canım her gün mutlaka yazmaya çalış
Teşekkürler canım.Haklisin ya.Gecen hafta havalara aldanıp hemen yaz moduna geçtim.Geçmiş olsun kuzum. Havalar serinledi dikkat etmek lazım.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?Günaydın kızlar.2gundur pek tadım yok.Usutmusum galiba.Ates bulantı mahvetti beni.Sabah tartiyi unuttum bugün.Regl de olamıyorum.Yine düzenim bozuldu.
Senin 6 ayını doldurmuş olman lazım canım listeye girebilmek için. Ben bir bakayım sen ayrılalı kaç ay olmuşBende haftaya belki listeye girerim dimi ayrıldığım kilonun altına inebilirsem
Halsizlik bulantı devam ediyor kaptanım.Hic iştah kalmadı.Aklima başka biseyler geliyor ama bilmiyorum ki.Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Senin 6 ayını doldurmuş olman lazım canım listeye girebilmek için. Ben bir bakayım sen ayrılalı kaç ay olmuş
Halsizlik bulantı devam ediyor kaptanım.Hic iştah kalmadı.Aklima başka biseyler geliyor ama bilmiyorum ki.
Yarin drm yokmuş.Cars randevu aldım canım.Gitcem.Insallah.İstersen bi doktora git canım. İnşallah önemli bir şey değildir
Test yap kafan rahatlasın canimHalsizlik bulantı devam ediyor kaptanım.Hic iştah kalmadı.Aklima başka biseyler geliyor ama bilmiyorum ki.
Yarin drm yokmuş.Cars randevu aldım canım.Gitcem.Insallah.
Teşekkürler canım kaptanimGeçmiş olsun canım yeniden
Ben eksilere geçiyorum sende ne var ne yokcanim ayni durumdayiz gel beraber aglayalim
Aynen öyleGonul83 canım sen 18 Eylül'de ayrılmışsın. 6 ayını Mart'ta dolduruyorsun. Yani henüz bir aydan fazla bir süremiz var. Ayrıca zaten her hafta kilo hesabını yapıyorum. Önemli olan kilo verebilmen. Listede olmanın bir önemi yok
Yaptim negatif cıktı canım.Test yap kafan rahatlasın canim
Kar ile oynamak bence çok yorucu bi aktivite10.15
-6 zeytin
-3 yumurta beyazı
-1 domates
-1kk kızarmış peynir
-bol maydanoz
- 3 altınbaşak light
16.45
-4 yk tavuk sote
-3 yk yulaf lapa+2 yk yoğurt
-1 bardak ayran
-salata
-3 saat kar ile oynamak spordan sayılmıyorsa spor yok
-2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?