Canımmmm o kucağında köpek olan fotoğraftaki kız ben değilim. O veterinerimizKaptanım siz kilonuzu hiç göstermiyorsunuz gerçekten harikasiniz
sormaHani düzeltecektin menüleri
Merhaba herkesee ❣❣Efsun64 Canım nerelerdesin? Nasıl gidiyor hamilelik? Zaman çabuk geçiyor doğum oldu mu?
Merhaba herkesee ❣❣
İyiyim çok teşekkür ederim
Hamilelik güzel bir sorun yok Allaha şükür şeker dışında. Doğum martın sonunda inşallah erken gelicem demezse ablası gibi sen nasılsın
İnşallah çok teşekkür ederim hatırlanmak çok güzel çok mutlu oldumAaaaa az kalmış ne güzelİnşallah erken değil de vaktinde gelir. Ben bıraktığın gibiyim Hala kilo vermeye çalışıyorum ama bir gıdım ilerleyemiyorum. Diyetisyene gitmeye karar verdim. Bu cuma randevum var inşallah. Bu kez daha güzel olacak inanıyorum.
Şeker kötü olmuş ama kontrol altındasındır mutlaka. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebişini
Hiç bilmem mii canıım, unutmadım, unutmayacağım, teşekkür ederimAyşegül ben buradayım seni görüyorum takip ediyorum. Çok güzel kilo vermiştin unutma bunu bak bahar geliyor yaz geliyor güzel cicilerimizi giyeceğiz
Paranın hiç değeri yok çocuklarla pek markete gitmemek gerekiyor yada ona göre markete gitmeden önce konuşmak lazım bunu alabiliriz bu kadar paramız var gibi benim genelde başarılı oluyor baştan konuşmakBide şimdi git canim turkiyede markete 3 5 ıvir zıvır alıyorsun bi bakıyorsun 100 lira
Selam Anka seni görmek ne güzel
cuma ya ne kaldi surda. olsun bu menuyu unut yarin devam et diyetine. benim de moralim bozuk ama daha cok hirslandim. moralini bozan ne bilmiyorum ama herseyin gecici oldugunu unutmaKızlar kilo mu odemmi artık adını koyamadım 62 kiloya çakıldım cuma 60.60 ti bugunki menumu moral bozukluğuna verin
Kahvalti
3 4 ad patates mücver kiraz sapi cayi
Ara ogun 1 kucuk kase karışık kuruyemis soslu fistik hastasıyım resmen en çok onu yedim
15.30 gibi 1 paket peynirli cizi malesef
17.30 aksam yemeği
1 tabak spagetti 1 porsiyon kiymali karnabahar yemegi rus salata
Su şimdilik 1lt oldu yatana kadar ne içersem artık spor yok bugun
Canım bende de bi gariplik var pazartesi 59.2 Salı 59.1 çarşamba 60 umarım cumaya böyle girmem yarın ödem çayı yapıp içmeyi düşünüyorum. Bazen olumsuzluk görünce keyfimiz kaçıp salabiliyoruz menüleri neresinden dönersen kardır.Kızlar kilo mu odemmi artık adını koyamadım 62 kiloya çakıldım cuma 60.60 ti bugunki menumu moral bozukluğuna verin
Kahvalti
3 4 ad patates mücver kiraz sapi cayi
Ara ogun 1 kucuk kase karışık kuruyemis soslu fistik hastasıyım resmen en çok onu yedim
15.30 gibi 1 paket peynirli cizi malesef
17.30 aksam yemeği
1 tabak spagetti 1 porsiyon kiymali karnabahar yemegi rus salata
Su şimdilik 1lt oldu yatana kadar ne içersem artık spor yok bugun
10.15
-2 yumurta beyazı
-6 zeytin
-bir parça peynirli omlet
-1 kk peynir
-2 yk menemen
-4 kepekli grissini
-bol maydanoz
13.15: 1 adet muz+kakao
-7 kayısı çekirdeği
-filtre kahve
16.15
-3 yk semizotu yemeği
-2 yk yoğurt
-1 yk et sote
19.00(spor sonrası)
-2 yk yoğurt + 1 yk yulaf + 1/4 elma + tarçın
2.5 lt su (3 yapacağım)
2 mile leslie
1000 ip atlama
Set arası karın bacak egzersizleri
Ahhh ahhh çok haklısınTam diyordum ki aşağıyı Görene kadar ne güzel menü ama Kemal amcayı görünce maalesef sonu hüsran olmış
Bir tane alsan sabah kahvaltı yerine o tatlıları yesen olmaz mı
Kaptana söyleme ama ben olsam kahvaltı öğünü yerine çok sevdiğim tatlı varsa evde onu yerdim
Ohhh sefamız olsun diyemiyorum tabii inşallah 50 leri görünce derimAslinda fazla kalori almamışsın butun gun tatlı yiyene kadar bazen tatlıya direnmek çok zor yinede yemeseydin sahane hafif bir gün olacakmisbunu sana diyen ben kahvaltida pankekleir götürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?