Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptanım siz kilonuzu hiç göstermiyorsunuz gerçekten harikasiniz
Canımmmm o kucağında köpek olan fotoğraftaki kız ben değilim. O veterinerimiz Aslında ben de kilomu çok göstermiyorum ama o kadar da zayıf değilim. Benim boyum daha uzun birde saçlarım kırmızı

Kızlar bu arada sosyal medya hesaplarında da kullanıcı adım LAydLiNe takip etmek isterseniz eğer her yerde aynı kullanıcı adını kullanıyorum

Sosyal medya deyince aklıma kaçak K krtp86 geldi gözükmüyor ortalarda

Merhaba herkesee ❣❣

İyiyim çok teşekkür ederim
Hamilelik güzel bir sorun yok Allaha şükür şeker dışında. Doğum martın sonunda inşallah erken gelicem demezse ablası gibi sen nasılsın

Aaaaa az kalmış ne güzel İnşallah erken değil de vaktinde gelir. Ben bıraktığın gibiyim Hala kilo vermeye çalışıyorum ama bir gıdım ilerleyemiyorum. Diyetisyene gitmeye karar verdim. Bu cuma randevum var inşallah. Bu kez daha güzel olacak inanıyorum.

Şeker kötü olmuş ama kontrol altındasındır mutlaka. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebişini

İnşallah çok teşekkür ederim hatırlanmak çok güzel çok mutlu oldum

Sen de diyetisyenle kendini daha iyi kontrol edip amacına ulaşırsın inanıyorum daha önce yaptık yine yaparız elbet

Kızlarrrr nerelerdesiniz yaaaaa hiç uğrayan olmadı bugün? dira90 canım yanlış hatırlamıyorsam bugün doktor randevun vardı. İnşallah iyi geçmiştir.

Bide şimdi git canim turkiyede markete 3 5 ıvir zıvır alıyorsun bi bakıyorsun 100 lira
Paranın hiç değeri yok çocuklarla pek markete gitmemek gerekiyor yada ona göre markete gitmeden önce konuşmak lazım bunu alabiliriz bu kadar paramız var gibi benim genelde başarılı oluyor baştan konuşmak
Selam 13. Takım selam LAydLiNe
Nasılsınız
LAydLiNe güncel kilon 71,5 mu ben de 72,7 geldim bu gün Cumaya yakalarım seni
Selam Anka seni görmek ne güzel
Tamamen buradan gittiğini hatırlıyorum en son ama epey oldu umarım şimdi daha iyisindir

Kızlar kilo mu odemmi artık adını koyamadım 62 kiloya çakıldım cuma 60.60 ti bugunki menumu moral bozukluğuna verin
Kahvalti
3 4 ad patates mücver kiraz sapi cayi
Ara ogun 1 kucuk kase karışık kuruyemis soslu fistik hastasıyım resmen en çok onu yedim
15.30 gibi 1 paket peynirli cizi malesef
17.30 aksam yemeği
1 tabak spagetti 1 porsiyon kiymali karnabahar yemegi rus salata
Su şimdilik 1lt oldu yatana kadar ne içersem artık spor yok bugun

cuma ya ne kaldi surda. olsun bu menuyu unut yarin devam et diyetine. benim de moralim bozuk ama daha cok hirslandim. moralini bozan ne bilmiyorum ama herseyin gecici oldugunu unutma

10.15
-2 yumurta beyazı
-6 zeytin
-bir parça peynirli omlet
-1 kk peynir
-2 yk menemen
-4 kepekli grissini
-bol maydanoz

13.15: 1 adet muz+kakao
-7 kayısı çekirdeği
-filtre kahve

16.15
-3 yk semizotu yemeği
-2 yk yoğurt
-1 yk et sote

19.00(spor sonrası)
-2 yk yoğurt + 1 yk yulaf + 1/4 elma + tarçın

2.5 lt su (3 yapacağım)
2 mile leslie
1000 ip atlama
Set arası karın bacak egzersizleri

İyi akşmlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.00
2 yum ile terayağında yumurta
1 dilim tb ekmeği

Öğle 12.30
2 kepçe tavuk çorbası

Ara 14.00
1/2 dilim tb ekmeği
1 yk Kahvaltılık ezme
5 zeytin

Ara 16.00
1 tane ev yapımı diyet kurabiye

Akşam 18.30
5 yk kıyma sote
5 yk pirinç pilavı
200ml ayran

Su 1.5 lt

Spor
90 dk kaymalı kartopulu oyun

Canım bende de bi gariplik var pazartesi 59.2 Salı 59.1 çarşamba 60 umarım cumaya böyle girmem yarın ödem çayı yapıp içmeyi düşünüyorum. Bazen olumsuzluk görünce keyfimiz kaçıp salabiliyoruz menüleri neresinden dönersen kardır.

Ahhh ahhh çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…