- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
Afiyet olsun kuzum. Aslında menün çokta fena sayılmaz ne menüler gördükİyi akşamlar kızlar ben de menümü paylaşayım hiç paylaşmalık olmasa da
10.00
1.5 haşlanmış yumurta,nane,dereotu,domates ve lor peyniriyle salata,1dilim wasa, 2 pankek arası kremayla süt burger(kızım her dışarı çıktığımızda marketten almak istiyor alıyor da en son evde yaparım ben bunu deyip yaptım tadına bakmış oldum:) )
14.30
1 kupa beyaz çay,1 şekersiz yulaflı bar kırmızı meyveli,yarım haşhaşlı çörek(buraya kadar iyi gitmiştim eşim burnumun dibine getirip bir sürü yedi daha fazla tutamadım kendimi)
19.00
1 kase tarhana,fırında yağsız çipura,salata,1 orta boy fırın patates,1 dilim tam buğday ekmeği,2-3 kaşık vişne hoşafı
Su şimdilik 2.5 lt,spor yok sadece ev işi. Menü yazmalık değil demiştim kızlar ama böyle böyle yazarken düzelirim umudu var:)
Ben yine eve az alanlardanımÇocukları da uzak tutmak lazım aslında abur cuburlardan ama daha annesini tutamıyoruz ki çocukları nasıl tutalım
İşin şakası ben de jelibon, bonibon, şekerleme sevenlerdenim, çaktırma
Ben olsam 15:00 sonra birşey yemezdim10.45
- 3 yumurta beyazı 1 yumurta sarısı
- bir dolu tabak mercimek çorbası
- biraz maydanoz
- 5 zeytin
- 1 kk peynir
12.45
-türk kahvesi+1 kare %85 bitter çikolata
-7 adet kayısı çekirdeği
15.00
-süt ile hazırlanmış kakaolu şekersiz 3 yk yulaf lapası
-1 adet muz
18.15
-yarım tavuk göğüsü sote
-köz patlıcan salatası
-3 altınbaşak light
Dün yaşanan kar macerasından dolayı herr yerim ağrıdığından 500 ip atlayacağım
1.5 lt su
Menün süper olmuş canım. hep böyle devam et cuma günü müthiş sonuç alacağına inanıyorum10.45
- 3 yumurta beyazı 1 yumurta sarısı
- bir dolu tabak mercimek çorbası
- biraz maydanoz
- 5 zeytin
- 1 kk peynir
12.45
-türk kahvesi+1 kare %85 bitter çikolata
-7 adet kayısı çekirdeği
15.00
-süt ile hazırlanmış kakaolu şekersiz 3 yk yulaf lapası
-1 adet muz
18.15
-yarım tavuk göğüsü sote
-köz patlıcan salatası
-3 altınbaşak light
Dün yaşanan kar macerasından dolayı herr yerim ağrıdığından 500 ip atlayacağım
1.5 lt su
Hayatta dayanamazdımBen yine eve az alanlardanım
Öğretmenler benim çocuklara hazırladığım beslenmeyi çok beğeniyorlar.
ama işte bazı şeyler var vazgeçmediklerimiz ben kendimi tutabilenlerdem koca bonibon paketinden sadece 1 tane yerim bitti gerisi genelde pek gelmez.
benim Türkiye’ye geleceğimi duyanlar zaten hep ıvır zıvır isitorlar jelibonlsr çikolatalar envayi çeşit daha neler nelerrrrrrr annemde kıyma sucuk ister burada kıymanın kilosu 6,0 Euro Allah size yardım etsin Türkiye’de geçim çok zor
Nerden nereye geldi ama Türkiye’de markete gidiyordum çocuklar ıvır zıvır istiyor mesela 50 TL harcıyoruz mesela baksan pek birşey yok dondurma desen iyi marka direk kimliği bırak git
Ben olsam 15:00 sonra birşey yemezdim
İnşallah öyle olur . Bu aralar biraz ödemli biraz şişkinim bakalım.Menün süper olmuş canım. hep böyle devam et cuma günü müthiş sonuç alacağına inanıyorum
Kaptanım siz kilonuzu hiç göstermiyorsunuz gerçekten harikasinizKötü de olsa paylaş canım. Paylaşacağını düşündükçe daha dikkatli oluyor insan. Hepimiz bazen aynı dönemlerden geçiyoruz. Önemli olan en az zararla atlatabilmek
Ah o ödem şişkinlik hep aynı sorunlarHayatta dayanamazdımRegl dönemindeyim iştahım baya açık yine iyi idare ettiğimi düşünüyorum bu dönemlerde zor tutuyorum kendimi
İnşallah öyle olur . Bu aralar biraz ödemli biraz şişkinim bakalım.
Hiç sorma kaptanım, 2. Dönem tüm hızıyla başladı, bu dönem ders yüküm arttı ve daha tam adapte olamadım.pessinus canım senin menüleri de göremiyorum. Canlı dersler başladı tabii. Aysegul 6666 de uğramıyor.
Tam diyordum ki aşağıyı Görene kadar ne güzel menü ama Kemal amcayı görünce maalesef sonu hüsran olmışSelam gençlernasılsınız ne var ne yok yaklaşık iki haftadır paylaşmadığım menüleri ve 2 gündür ölümüne taa migrenim tetikliyicek kadar tatlı yememi burada söylemeyi bir borç bilirim biraz linç yiyip te kendime geleyim ve tekrar sıkı bir diyete başlamalıyım yoksa verdiğim 2,3 kiloyu da geri alıcam
Gelelim menüme
Sabah 9.00
1 cevizli peynirli omlet
2, 3 galeta
Ara
1 elma
Akşam 18.00
1 kepçe yoğurt çorbası
1 domates
1kk peynir
Az önce 2 bardak çay 5,6 kemalpaşa
2.5 su hala içiyorum 1 e kadar da içerim
Hani düzeltecektin menüleriselam kizlar
sabah 10 da 3 dilim ekmek, omlet, peynir, zeytin, 1 bardak sekerli cay
oglen 3 te orta sekerli kahve
aksam 7 de bugday asi corbasi, yarimdan az tavuk dürüm, yarim porsiyon da revani
1 lt su
Ayşegül ben buradayım seni görüyorum takip ediyorum. Çok güzel kilo vermiştin unutma bunu bak bahar geliyor yaz geliyor güzel cicilerimizi giyeceğizHiç sorma kaptanım, 2. Dönem tüm hızıyla başladı, bu dönem ders yüküm arttı ve daha tam adapte olamadım.
Memleketten eve dönünce de menülerimi hala düzenleyemedim, kayınvalidemin bizde kalması ve Kayseri'nin güzel hamur işi yemeklerini sık sık yapması beni diyet konusunda çok zorluyor. Her akşam yarın daha dikkat edicem diyorum ama bi yerde ipin ucu kaçıyor, düzenli spor da yapamıyorum
Menülerimi düzenlemeye ve fırsat buldukça uğramaya çalışacağımteşekkür ederim
Aslinda fazla kalori almamışsın butun gun tatlı yiyene kadar bazen tatlıya direnmek çok zor yinede yemeseydin sahane hafif bir gün olacakmisSelam gençlernasılsınız ne var ne yok yaklaşık iki haftadır paylaşmadığım menüleri ve 2 gündür ölümüne taa migrenim tetikliyicek kadar tatlı yememi burada söylemeyi bir borç bilirim biraz linç yiyip te kendime geleyim ve tekrar sıkı bir diyete başlamalıyım yoksa verdiğim 2,3 kiloyu da geri alıcam
Gelelim menüme
Sabah 9.00
1 cevizli peynirli omlet
2, 3 galeta
Ara
1 elma
Akşam 18.00
1 kepçe yoğurt çorbası
1 domates
1kk peynir
Az önce 2 bardak çay 5,6 kemalpaşa
2.5 su hala içiyorum 1 e kadar da içerim
Ahh canim kayserimin harika hamur isleriHiç sorma kaptanım, 2. Dönem tüm hızıyla başladı, bu dönem ders yüküm arttı ve daha tam adapte olamadım.
Memleketten eve dönünce de menülerimi hala düzenleyemedim, kayınvalidemin bizde kalması ve Kayseri'nin güzel hamur işi yemeklerini sık sık yapması beni diyet konusunda çok zorluyor. Her akşam yarın daha dikkat edicem diyorum ama bi yerde ipin ucu kaçıyor, düzenli spor da yapamıyorum
Menülerimi düzenlemeye ve fırsat buldukça uğramaya çalışacağımteşekkür ederim
Dönemsel mutsuzluk hepimizi ayda bir yokluyor canim teslim olmak yokDoğru diyorsun canım istikrarım yok benim bir iki gün motive oluyorum sonra aklım kaçamaklara falan gidiyor bırakıyorum kendimi. Pandemi artık daha çok etkilemeye başladı bir de mutsuzum çoğu zaman hayatın hızına yetişmeye çalışıyor yapamıyorum mutsuz oluyorum sürekli. Mutsuz olduğumda da yiyorum zatenkısır döngüdeyim
Bide şimdi git canim turkiyede markete 3 5 ıvir zıvır alıyorsun bi bakıyorsun 100 liraBen yine eve az alanlardanım
Öğretmenler benim çocuklara hazırladığım beslenmeyi çok beğeniyorlar.
ama işte bazı şeyler var vazgeçmediklerimiz ben kendimi tutabilenlerdem koca bonibon paketinden sadece 1 tane yerim bitti gerisi genelde pek gelmez.
benim Türkiye’ye geleceğimi duyanlar zaten hep ıvır zıvır isitorlar jelibonlsr çikolatalar envayi çeşit daha neler nelerrrrrrr annemde kıyma sucuk ister burada kıymanın kilosu 6,0 Euro Allah size yardım etsin Türkiye’de geçim çok zor
Nerden nereye geldi ama Türkiye’de markete gidiyordum çocuklar ıvır zıvır istiyor mesela 50 TL harcıyoruz mesela baksan pek birşey yok dondurma desen iyi marka direk kimliği bırak git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?