Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın canlar 1 aydır 66ya mühürlendim inemiyorum kafayı yiycem artık inşallah haftaya kırarım bu zinciri haftaya 65leri ucundan görürüm inşallah 1 bucuk aydır gram gram gidiyor resmen geçen hafta 66.5 idi 2 hafta reglim gecikmisti ödem dir dedim de bundan hafta reglim geldi bitmek üzere niye öyle kitlendim 66lara bilmiyorum

Eklentiler

• 20210219_103907.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 28
164 kaptanım lisede öyleydim son profesyonel ölçüm. ben evde mezura ile 163 ölçüyorum. çokta önemli değil güdükgillerden işte az 170 175 olaymışım iyiymiş
Ben 1,5 metre boyumla hangi gruba aitim acaba sen böyle diyorsan biz ölek He mi. Maşallah sana Allah sağlık versin
Sıkma canını bazen bende de oluyor bi tıkanma sonra bakıyorum diyorum ki çokta bozmadım mümkün değil bınlar kilo olamaz sonra biraz daha dikkat ediyorum ödem gibim bişeymiş gidiyor işte. Nasılsa veremiyorum deyip koyverme

Ben 1,5 metre boyumla hangi gruba aitim acaba sen böyle diyorsan biz ölek He mi. Maşallah sana Allah sağlık versin
Kuzuuu ölme sen lazımsın bi bukadarda yerin altında var diye bi saçma espiri geldi aklımasen minyonum ben diyip sevimli sevimli takılabilirsin teşekkür ederim kuzum Allah herkese sağlık sıhhat versinde gerisi teferruat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…