- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
İlk defa dün deneyimledim. Tadı bir gariptiGilaboru bayılırım,tebrikler fark çok iyi
Biri gilaburu mu dedi, profil resmimİlk defa dün deneyimledim. Tadı bir gariptiteşekkürler
Burada ilk kez senden duymuştum sen çok içiyordun değil mi? Hoşgeldin bu aradaBiri gilaburu mu dedi, profil resmim
Ben de severim, çok faydalıdır
Hoşgeldin Ayşegül cum. YA sen tam Kayseri li olmuşsun.Biri gilaburu mu dedi, profil resmim
Biri gilaburu mu dedi, profil resmim
Kuzuuu ölme sen lazımsın bi bukadarda yerin altında var diye bi saçma espiri geldi aklımasen minyonum ben diyip sevimli sevimli takılabilirsin teşekkür ederim kuzum Allah herkese sağlık sıhhat versinde gerisi teferruat
Bende haftada 1 kg verme hedefindeyimÇok iyi gitmiş kuzum maaşallah. Bende gevşedim biraz sıkmam lazım 500 gitsin istiyorum bir haftada ama emekte vermiyorum gibi bu hafta inşallah daha dikkatli olacağım
Ya ben garantilemek istiyorum 57 58 bana da çok iyi oluyor 55 e düşüp hatta 54 olmak mantıklı hemen ödemleniyoruz 57 oluyoruz zaten 57 de bıraksam 60 oluveririm hemencikBende 164 ama 58 de tamamım ben
Geçmiş olsun canım sağlık en önemlisi iyileştiğin gibi bekliyoruz aramızaCanlar benim ufak bir operasyon geçirmem gerekiyor
Giremiyorum o yuzden
Kontrollerim var
Bugun 84.0 çıktı kilomLAydLiNe
Canım bende karışım çay var çıkamadığım zamanlarda kullanıyoruz kiraz sapı falan var sinameki yok bu tarz bi çay alabilirsin
Bende haftada 1 kg verme hedefindeyim
Bahar geliyor sonra yaz baharın ortasına kadar bu zayıflama işimi bitirmek ve korumak istiyorum. Takır takır geliyo eksiler nasıl başarıyorsun yakında benide geçersin sen kesinEyslg
Hareketim çoğaldı aslında tek fark bu
Geçen hafta neden artı 600 çıktım bilmiyorum
Gerçi pazartesi günü o artılar gitmişti.
Sanırım tuvalrtim düzenli değil
Bunun için ne yapabilirim.
Kabız değilim ama düzensiz diyelim
Burada ilk kez senden duymuştum sen çok içiyordun değil mi? Hoşgeldin bu arada
Hoşbuldum kızlar, evet Kayseri de çok bilinen ve sevilen bi içecektir, önceleri sevmiyordum, sonra alıştımHoşgeldin Ayşegül cum. YA sen tam Kayseri li olmuşsun.
Bende kayseriliyim.Bizde her mevsim olur.Hele ki böbrek taşına falan çok iyi gelir.Bi ara baya içmiştim.Hoşbuldum kızlar, evet Kayseri de çok bilinen ve sevilen bi içecektir, önceleri sevmiyordum, sonra alıştım
Çok geçmiş olsun canım.hayirdir.Canlar benim ufak bir operasyon geçirmem gerekiyor
Giremiyorum o yuzden
Kontrollerim var
Bugun 84.0 çıktı kilomLAydLiNe
Kaptanım bence tartının çok önemi yok aynadaki görüntünün önemi var. Yüksek olasılıkla kas oranınız arttığı için fazla çıktı. Kafanıza takmazsınız umarım
Kaptanım bence tartının çok önemi yok aynadaki görüntünün önemi var. Yüksek olasılıkla kas oranınız arttığı için fazla çıktı. Kafanıza takmazsınız umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?