- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Güncel güncel canısı 71.3 anında güncelliyorumTeşekkürler canımsenin kilo bildirimin profilindekini diyorum güncellendin mi 1 Mart yazıyor da
Teşekkür ederim canım. Düşündüğüm de bu idi zaten.. Hatta 70 i görmeden başlamayayım düşüncesindeyim. Ben başka arayışlara bakıcam artıkCanım sana kötü bir haberim var ip atlama bu kiloyla ben çok severim ama 78 kilo olmadan atlamam senin de 73 kiloyla atla dizlerini sakatlarsincsuan en güzeli yürüyüş ve pilates hareketleri
Hep birlikte hedefimize son hızla giden bir takımız biz.. Biz bize iyi geliyoruzBu azimle inşallah görürsün, takımda hep aktifsin bizi de gazlıyosun ve kendin de çok iyi gidiyorsun
İnşallah, pes etmek yok, bildirim vermeye devammKızlae selam iki üç gündür işler biraz yoğun yediklerime dikkat edemedim. dışardan sipariş edilenlerden yedim . Eski tartıyla dengelemek için kiloma +600 gr ekliyorum aslında 66.5’im hala kilo verme sürecine giremedim.toparlayacağım inşallah.
İnşallah haftaya toparlarsın candy ciğim ,canını sıkmaArkadaşlar kusura bakmayın bu hafta özellikle de ortasından sonra hiç iyi geçmedi dün hiç giremedim takıma bugün de evdeyim ancak şimdi girebildim kızı okula bıraktım şimdi maalesef tartı sonucum pek iyi değil
Eki Görüntüle 2815511
Birlikte başaracağız balımHARIKASINNNN... sende bu azim oldukca sen daha neler basarirsin. "yikildigim yerden yine ben kalkacagim" tuttum bu sozu.
Ayakta bacağı havaya çekip sonra geri atma hareketi var ya, her bacağa 50şer hadi bakalım. Ay ne güzel kız yattığım yerden yazıyomİyi akşamlar kızlar
Ellssa
Bugün 57.0 hedef 56.5
Menüm
Kahvaltı 09.30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 yk kapyabiberli kahvaltılık
4 zeytin
1 üçgen karper peynir
Tere roka maydanoz
Ara 13.30
100 ml vanilyalı smoothie
Akşam 16.30
2 kepçe mercimek çorbası
Hiç doymadığım için tekrar akşam:) 18.30
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
Ara 19.30
2 tane çilekli küp gofret
1 çorba kasesi yerfıstıklı cips
Su 2 lt
Spor yok..
Hadi gofret neysede Cips çok oldu bi cezayı hak ettim. Görenin ceza yazan elleri dert görmesin..
Kız bütün mesajları okicam diye göbeğim çatladı, gözümden uyku akıyor ama hedef mesajını kaçıramamEveeet alalım hedefleri...
Hedeflwrinizi yazarken yanına bugünkü kilonuzu da yazın hanımlar...
Ya ben bazı akşamlar çocuklar uyuduktan sonra ancak giriyorum o da 10.30 oluyor. Olmadı yemekten sonra hemen girip menümü atarım sadece. Çünkü mesajları da okumak istiyorum açınca genelde ama artık böyle yapiciiz büyük yerden istek geldi :)Sizlerden bir ricam da lütfen menülerinizi akşam 10:00 olmadan paylaşın olur mu?
Cepten girince muhabbetle liste kontrolünü birlikte göremiyorum.. Gözden kaçırmayayım diye
İki lafın belini de kırmak istiyorum
Kolay gelsiinMerhabalarBugünüm şöyleydi:
Saat 11: Peynirli kuymak 5 kaşık
5 adet sunta bisküvi
Domates salatalık
3 dilim beyaz peynir
2 ceviz
Saat 14:1 kuru incir 1 kuru kayısı
Saat 16.30: Yarım ızgara levrek
5 kaşık taze bezelye yemeği
3 adet ızgara mantar
Saat 20: 1 adet orta boy muzyiyeceğim (Çünkü gece yine işteyim bugün sabaha kadar )
Canım kendim diyip omzumu öpmeyi çok seviyorum ben de, bu mesajınla gaza geldim.Sadece kendime söz veriyorum... Çünkü Her sabah aynaya bakıp sana güveniyorum diyorum .. Sadece kendime güveniyorum.. Çünkü her giysi dolabını açtığımda sadece ben zorlanıyorum..Özür diliyorum kendimden. Bunca ağırlığı yüklediğim için.. Artık duygusal patlamaları yiyerek telafi etmeyeceğim..
Yıkıldığım yerden yine ben kalkacağım..Kendime söz olsun..
13.takım da şahidim olsun..
Canım kendim
Canım takımım
Boyunu hedef kilonu felan yazmadın mı? Eksik kalmış sankiKızlar şu hız göstergesi gibi kilo şeylerini nasıl yapıyorsunuz?
Edit: Becerdim galibası
3 tane kutu vardı, hepsini doldurdum. Başlangıö kilosu, şimdiki kilo ve boy. Acaba yanlış yeri mi yapıyorumBoyunu hedef kilonu felan yazmadın mı? Eksik kalmış sanki
Sağolasın desteğin için inşallah bir kendime geleceğim artık.İnşallah, pes etmek yok, bildirim vermeye devamm
Güzel hareket 50 tane yapıyor musunAyakta bacağı havaya çekip sonra geri atma hareketi var ya, her bacağa 50şer hadi bakalım. Ay ne güzel kız yattığım yerden yazıyom
Günaydın olsun. Daha önceki bilgilerim yok çünkü eski hesabıma hicbir şekilde erişim sağlayamıyorum bu yeni bir hesap. eski hesabımın ne e mail hatırlıyorum ne de şifre... Çokkk uzun zaman oldu.S salt K kahvevekitapseverekhion kızlar ana listemize hoş geldiniz. Bundan sonra vereceğiniz her bir gram takım için çok önemli. Lütfen yerken bunu aklınızdan çıkartmayın
K knickerbockerbandebegum75 E elaalemi yeninesilsosyolog kızlar sizler de haftaya hazır olun. Uygun olanları listeye alacağım.
whitedress canım senin daha önceki bilgilerine ulaşamadım. Beni bu konuda bilgilendirirsen çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?