Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkürler canım senin kilo bildirimin profilindekini diyorum güncellendin mi 1 Mart yazıyor da
Güncel güncel canısı 71.3 anında güncelliyorum diyete başlangıç tarihim 1 Mart gözümün önünde dursun ki ayda ne kadar yol katetmişim göreyim diye yazdım o tarihi.. başlangıcım 75.4 tam 1 ay 1 günün sonunda 71.3 bak simdi yazdım yine gaza geldim

Canım sana kötü bir haberim var ip atlama bu kiloyla ben çok severim ama 78 kilo olmadan atlamam senin de 73 kiloyla atla dizlerini sakatlarsincsuan en güzeli yürüyüş ve pilates hareketleri
Teşekkür ederim canım. Düşündüğüm de bu idi zaten.. Hatta 70 i görmeden başlamayayım düşüncesindeyim. Ben başka arayışlara bakıcam artık

Selam canlar, şimdi mönümü yazacağım bugün çok yoğun bigündü ve berbat beslendim yarın telafi edip sağlıklı güzel şeyler yicem inşallah. Aslında bugün de aşırı sağlıksız sayılmaz ama sebze meyve yoktu, bir de akiam yemeği çok geç ve ekmek yedim. Yazalım bakalım.

07.30 Uyanınca bir bardak sirkeli su
09.00 yarım simit, yarım kk süzme peynir, 3 zeytin, 1 çay bardağı açık çay
11.00 civarı bi orta boy latte, şekersiz light süt ile

Şimdi burda saatlerce bi açlık var, iş koşturmacası, cumalarım hep böyle toplantılar yüzünden

20.30 3.5 dilim beyaz ekmek, 1.5 yumurtadan omlet, 1 kk beyaz peynir, 6 zeytin, 3 yemek kaşığı coleslaw salatası, 1 tk acuka

2.5 lt su
2500 adım, başka da spor yok, ilaçlardan da sürekli midem ekşiyo spora inş yarın yahut pazar başlarım tekrar

İnşallah, pes etmek yok, bildirim vermeye devamm

İnşallah haftaya toparlarsın candy ciğim ,canını sıkma

Ayakta bacağı havaya çekip sonra geri atma hareketi var ya, her bacağa 50şer hadi bakalım. Ay ne güzel kız yattığım yerden yazıyom

Eveeet alalım hedefleri...

Hedeflwrinizi yazarken yanına bugünkü kilonuzu da yazın hanımlar...
Kız bütün mesajları okicam diye göbeğim çatladı, gözümden uyku akıyor ama hedef mesajını kaçıramam bu hafta 64.2 geldim, haftaya hedefim 63.7 kilo. Hadi bakalım, inş tuttururuz.

Ya ben bazı akşamlar çocuklar uyuduktan sonra ancak giriyorum o da 10.30 oluyor. Olmadı yemekten sonra hemen girip menümü atarım sadece. Çünkü mesajları da okumak istiyorum açınca genelde ama artık böyle yapiciiz büyük yerden istek geldi :)
Kolay gelsiin
Canım kendim diyip omzumu öpmeyi çok seviyorum ben de, bu mesajınla gaza geldim.

Menüm
Kahvaltı (11:00)
40 gr lavaş
20 gr tulum
20 gr sucuk
1 çk ev yapımı sos
1 çk pesto sosu
4 az tuzlu zeytin
1 çk pekmez
Ara (12:00)
Sade kahve 2 hurma
Ara (15:00)
2 ev yapımı az kalorili kurabiye,1 bardak yeşil çay
Akşam (19:00)
7 köfte
Salata
Ayran
2 kaşık ıspanak yemeği
Gece(00:32)
1 bardak laktozsuz süt
1.5 lt su, 25 dk başlangıç yoga

Bugünkü menüm

Kahvaltı 10.00
Domates salatalık
2 kk süzme peynir
1 çk tereyağ
2 yumurta (tereyağda pişmiş)
1 tk nutella
2 dilim tb ekmeği
2,5 dilim beyaz ekmek
7-8 tane zeyrin
Şekersiz limonata

Ara 12.30
Sade Türk kahvesi
Avuç içi kadar fındık badem

İkindi 17.00
1 tabak peynirli makarna

Akşam19.30
1 büyük kase tonbalıklı yeşil salata

Spor 40 dk açıkhavada yürüyüş 6000 adım

Suyu bilmiyorum ma az bence

Ayakta bacağı havaya çekip sonra geri atma hareketi var ya, her bacağa 50şer hadi bakalım. Ay ne güzel kız yattığım yerden yazıyom
Güzel hareket 50 tane yapıyor musun
squat ve plank da yap daha etkili olur hangi bölgemde yağ birikimi var

Günaydın olsun. Daha önceki bilgilerim yok çünkü eski hesabıma hicbir şekilde erişim sağlayamıyorum bu yeni bir hesap. eski hesabımın ne e mail hatırlıyorum ne de şifre... Çokkk uzun zaman oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…