canim hosgeldin. sevindim seni gordugume. Allah buyuk canim insallah hersey yoluna girer. Annen nasil oldu iyilesti insallah.Merhaba arkadaşlar
Ben geldim zor günler geçirdim hala da devam ediyor. Bugün oruçta ilk günüm umarım rahat geçer. Herkes nasıl iyi mi kiloları merak ediyorum ben 2 -3 kg arası aldım iftara doğru tartılıp yazacağımLAydLiNe
Hoşbulduk. Maalesef annem ameliyat oldu ama şimdide diyalize girmeye başladı hiç böbrek sorunu yoktu ameliyattan dolayı geçici olduğumu umuyoruz. Üstüne birde verem oldu. rabbim şifa versin ne diyimcanim hosgeldin. sevindim seni gordugume. Allah buyuk canim insallah hersey yoluna girer. Annen nasil oldu iyilesti insallah.
Hoşgeldin canım, seni gördüğüme sevindim.en kısa zamanda atlatısın bu günleri inşallahMerhaba arkadaşlar
Ben geldim zor günler geçirdim hala da devam ediyor. Bugün oruçta ilk günüm umarım rahat geçer. Herkes nasıl iyi mi kiloları merak ediyorum ben 2 -3 kg arası aldım iftara doğru tartılıp yazacağımLAydLiNe
Öyle miiHoşbulduk. Maalesef annem ameliyat oldu ama şimdide diyalize girmeye başladı hiç böbrek sorunu yoktu ameliyattan dolayı geçici olduğumu umuyoruz. Üstüne birde verem oldu. rabbim şifa versin ne diyim
Seni tekrar gördüğüme sevindim. İnşallah zor günleri kolay atlatırsınMerhaba arkadaşlar
Rabbim sifa versin bu mubarek gunlerin hurmetine. cok uzuldum. insallah sagligina tez zamanda kavusur.Hoşbulduk. Maalesef annem ameliyat oldu ama şimdide diyalize girmeye başladı hiç böbrek sorunu yoktu ameliyattan dolayı geçici olduğumu umuyoruz. Üstüne birde verem oldu. rabbim şifa versin ne diyim
Geçmiş olsun canım, benim annem ve babamda çok ağır geçirdi. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız.Kizlar hepinizi tek tek alintilayamadim çok sağolun. İnşallah atlayınca yazarım ben biraz ağır geçiriyorum.
Hoşgeldin canım daha iyi misin? Annene çok geçmiş olsun canım inşallah geçici bir durumdur hemen atlatırMerhaba arkadaşlar
Canım Gönül iyiyiz biz sen nasılsın zor Günler adı üstünde ggececek inşallah Sen yeterki güçlü ol canımMerhaba arkadaşlar
Çok ve geçmis olsun canım dediğin gibi ameliyat sonrası belki ilaçlardan böbrekler de sorun olmuştur inşallah geçecek canımHoşbulduk. Maalesef annem ameliyat oldu ama şimdide diyalize girmeye başladı hiç böbrek sorunu yoktu ameliyattan dolayı geçici olduğumu umuyoruz. Üstüne birde verem oldu. rabbim şifa versin ne diyim
Allah acil şifalar versin canım hoşgeldin bu aradaHoşbulduk. Maalesef annem ameliyat oldu ama şimdide diyalize girmeye başladı hiç böbrek sorunu yoktu ameliyattan dolayı geçici olduğumu umuyoruz. Üstüne birde verem oldu. rabbim şifa versin ne diyim
Hoşgeldin,Merhaba arkadaşlar
HoşgeldinMerhaba arkadaşlar
Temizliğimi dün yaptım. Bugün de mutfağımı temizledim. Balkonu yıkayıp çamaşırları serdim. Katladıklarımı yerleştirdim. Yarın ıspanaklı börek var menüde. Ispanakları ısladım. Namaz. Kur'an.. Yürüyüşümü bile yaptım geldim.Herkes temizlik mi yapıyor acaba
Sibal57 ben de mi yulaflı biseyler yapsam acaba neden foto atmadin ki merak ettim şimdi
Hoşgeldin canım, seni gördüğüme sevindim.en kısa zamanda atlatısın bu günleri inşallah
Öyle mii, geçmiş olsun ben okumamıştım sanırım annenin rahatsızlığını. Ne ameliyatı oldu?
Seni tekrar gördüğüme sevindim. İnşallah zor günleri kolay atlatırsın
Ayrıca allah kabul etsin
Rabbim sifa versin bu mubarek gunlerin hurmetine. cok uzuldum. insallah sagligina tez zamanda kavusur.
Hoşgeldin canım daha iyi misin? Annene çok geçmiş olsun canım inşallah geçici bir durumdur hemen atlatır
Canım Gönül iyiyiz biz sen nasılsın zor Günler adı üstünde ggececek inşallah Sen yeterki güçlü ol canım
Çok ve geçmis olsun canım dediğin gibi ameliyat sonrası belki ilaçlardan böbrekler de sorun olmuştur inşallah geçecek canımAllah bu mübarek günde şifa versin inşallah
Allah acil şifalar versin canım hoşgeldin bu arada
Allah hepinizden razı olsun kızlar ne kadar seviyorum burayı ortamı iyi ki vardısız. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah. Bende sizleri gördüğüme çok sevindim. Annem yumurtalık kanserinden ameliyat oldu ama birçok organını aldılar 2. Ameliyatıydı 1,5 ay oldu hala iyileşmedi. Babamda ağır koah hastası onu demiyorum bile. Bizde eşimle boşanıyoruz öyle yani neyse sizi sorunlarımla birde üzmeyim Herkesin kendine derdi var zaten. Evet arkadaşlar temmuzda yine Türkiye yolcusuyum o zamana kadar 10 kg vermek istiyorum.Hoşgeldin,
Allah anneciğine acil şifalar versin inşallah, bu günleri bir an önce atlatsanız, sağlıkla mutlu mesut ailecek yaşayın inşallah
canim ya imtihan dunyasi iste. ama unutma her skintinin sonu ferahliktir. demek ki önünde cok guzel gunler var. mutlu olacagin gunler yakin.Allah hepinizden razı olsun kızlar ne kadar seviyorum burayı ortamı iyi ki vardısız. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah. Bende sizleri gördüğüme çok sevindim. Annem yumurtalık kanserinden ameliyat oldu ama birçok organını aldılar 2. Ameliyatıydı 1,5 ay oldu hala iyileşmedi. Babamda ağır koah hastası onu demiyorum bile. Bizde eşimle boşanıyoruz öyle yani neyse sizi sorunlarımla birde üzmeyim Herkesin kendine derdi var zaten. Evet arkadaşlar temmuzda yine Türkiye yolcusuyum o zamana kadar 10 kg vermek istiyorum.
Boşanma aşamasında olduğunu biliyordum da hastalarını bilmiyordum canım önce sağlık gerisi hallolur önemli bir dönemden geçiyorsun Ama sonrası aydınlık olacak canımAllah hepinizden razı olsun kızlar ne kadar seviyorum burayı ortamı iyi ki vardısız. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah. Bende sizleri gördüğüme çok sevindim. Annem yumurtalık kanserinden ameliyat oldu ama birçok organını aldılar 2. Ameliyatıydı 1,5 ay oldu hala iyileşmedi. Babamda ağır koah hastası onu demiyorum bile. Bizde eşimle boşanıyoruz öyle yani neyse sizi sorunlarımla birde üzmeyim Herkesin kendine derdi var zaten. Evet arkadaşlar temmuzda yine Türkiye yolcusuyum o zamana kadar 10 kg vermek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?