Ben de kalktım egzersizimi yaptım sonra evi temizledim güzelce çamaşır yıkadım gömlekleri sonra onları utuledimTemizliğimi dün yaptım. Bugün de mutfağımı temizledim. Balkonu yıkayıp çamaşırları serdim. Katladıklarımı yerleştirdim. Yarın ıspanaklı börek var menüde. Ispanakları ısladım. Namaz. Kur'an.. Yürüyüşümü bile yaptım geldim.
Bugün menümde balık var.
Dün geceden balığımı temizledim sosladım.Mercimek çorbam düdüklüde pişiyor. Yarım demet maydanoz doğradım içine. Soğan sarımsak da ekledim. Blendirdan geçirsimmi oh miss. Hem faydalı hem ödem atıcı çorba olacak..
Büyük gün yarın benim için
Malzemelerimi aldım.. Ev yapımı olacak serbest günüm
Canım , annene çoook geçmiş olsun Rabbım şifa versin inşallahAllah hepinizden razı olsun kızlar ne kadar seviyorum burayı ortamı iyi ki vardısız. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah. Bende sizleri gördüğüme çok sevindim. Annem yumurtalık kanserinden ameliyat oldu ama birçok organını aldılar 2. Ameliyatıydı 1,5 ay oldu hala iyileşmedi. Babamda ağır koah hastası onu demiyorum bile. Bizde eşimle boşanıyoruz öyle yani neyse sizi sorunlarımla birde üzmeyim Herkesin kendine derdi var zaten. Evet arkadaşlar temmuzda yine Türkiye yolcusuyum o zamana kadar 10 kg vermek istiyorum.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda iyileşirler.Allah hepinizden razı olsun kızlar ne kadar seviyorum burayı ortamı iyi ki vardısız. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah. Bende sizleri gördüğüme çok sevindim. Annem yumurtalık kanserinden ameliyat oldu ama birçok organını aldılar 2. Ameliyatıydı 1,5 ay oldu hala iyileşmedi. Babamda ağır koah hastası onu demiyorum bile. Bizde eşimle boşanıyoruz öyle yani neyse sizi sorunlarımla birde üzmeyim Herkesin kendine derdi var zaten. Evet arkadaşlar temmuzda yine Türkiye yolcusuyum o zamana kadar 10 kg vermek istiyorum.
Nerdesin senCanım , annene çoook geçmiş olsun Rabbım şifa versin inşallah
Canım , eşinle arandaki sorun çözülemeyecek gibi mi ? Yuvayı kimse yıkmak istemez bi terapistle görüşseniz belki sorunlar çözülür iki çocuğunuz var zorlu bir süreç Rabbim yardımcınız olsun...
Noddle cok görür oldum yine senin listen de miydi canımSelam kızlar
Kahvaltı 08.30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim köy ekmeği ile tost
15 zeytin
Öğlen 14.30
Noodle
Akşam 20.00
6 yk bulgur pilavı
1 kepçe taze fasulye
Salata
Ara 20.30
1 kaşık dondurma
1,5 lt su
4000 adım
Merhaba canım , hiç iradeli olamadım maalesef bir ileri iki geri çok bunaldım kaçtım ☹☹ çok kilo aldım şuan ramazan oruç tutuyorum hiç dikkat edemiyorum .. ama ramazan sonrası sizlerle tekrar başlamak istiyorum... listeyede girebiliyorum listede olmak bana iyi gelecek inşallah tekrar mezun olurum...Nerdesin senniye hiç gelmiyorsun mezun mu oldun yoksa
Canım, hoşgeldinMerhaba canım , hiç iradeli olamadım maalesef bir ileri iki geri çok bunaldım kaçtım ☹☹ çok kilo aldım şuan ramazan oruç tutuyorum hiç dikkat edemiyorum .. ama ramazan sonrası sizlerle tekrar başlamak istiyorum... listeyede girebiliyorum listede olmak bana iyi gelecek inşallah tekrar mezun olurum...
Kaçma ya gel senMerhaba canım , hiç iradeli olamadım maalesef bir ileri iki geri çok bunaldım kaçtım ☹☹ çok kilo aldım şuan ramazan oruç tutuyorum hiç dikkat edemiyorum .. ama ramazan sonrası sizlerle tekrar başlamak istiyorum... listeyede girebiliyorum listede olmak bana iyi gelecek inşallah tekrar mezun olurum...
Merhaba canım , hoşbuldukCanım, hoşgeldin
Ramazan sonrasını bekleme, bugünden başla. Ramazan da bi fırsat aslında, iyi değerlendirmek lazım..
Ben de burdan uzak kalınca hoop hemen alıyorum, şuan da eskisi kadar iyi kilo verdiğim söylenemez ama en azından burda oldukça kilo da almıyorum, azar azar da olsa veriyorum..
En azından kontrol altında tutuyorum kendimi.
Sen de bekleme, gel derim
Ne güzel anlattın benim hayatım öyle hep ya siyah ya beyaz sevmiyorum bu huyumu yine azda olsa törpilemeye çalışıyorum esnek olmak lazım çok haklısın canımKaçma ya gel sensenin ya hep ya hiç diyorsun ve bırakıyorsun esnek ol biraz hadi gel bekliyoruz
canim ben de ayni durumdayim ama en azindan almiyorum burada oldugumdan beri. bence gelmelisin cunku ramazan buyuk bi firsat.Merhaba canım , hiç iradeli olamadım maalesef bir ileri iki geri çok bunaldım kaçtım ☹☹ çok kilo aldım şuan ramazan oruç tutuyorum hiç dikkat edemiyorum .. ama ramazan sonrası sizlerle tekrar başlamak istiyorum... listeyede girebiliyorum listede olmak bana iyi gelecek inşallah tekrar mezun olurum...
Haklsın canım , inşallah yarından itibaren aranızda olacam .. Evet ramazan tam bir arınma benim için tek öğün beslenme çeşiti..canim ben de ayni durumdayim ama en azindan almiyorum burada oldugumdan beri. bence gelmelisin cunku ramazan buyuk bi firsat.
Seni hep öyle düşündüm bana benziyorsun çünkü ama son diyetim biraz esnek oldu 1 yıl oldu hala hedefimi yakalayamadım ama olsun çünkü zayifliyorum ve kilo alıp kendimi kötü hissetmiyorum bekliyoruz grupta yeni arkadaşlar da çok iyiler bekleriz canımNe güzel anlattın benim hayatım öyle hep ya siyah ya beyaz sevmiyorum bu huyumu yine azda olsa törpilemeye çalışıyorum esnek olmak lazım çok haklısın canım
Ayy iyiki varsınız modum değişti azda olsa bu ramazanda sizlerle kilo vermek güzel olacak sonrası tam bir asılma olur
Ramazan niye fırsat ya aklıma hep şerbetli tatlılar geliyor benim börekler tatlılar özellikle kadayıf fenaa ahahaaaa diyet şeytani ilan ediyorum kendimicanim ben de ayni durumdayim ama en azindan almiyorum burada oldugumdan beri. bence gelmelisin cunku ramazan buyuk bi firsat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?