canım ,geçen cuma kendimi ödüllendirmek amacıyla pasta falan yemiştim ben..eşim dedi ki bak yeme yoksa 1 hafta boyunca ancak onu verirsin...doğruymuşşgeçen haftaya göre 300 gr az verdim..o da pasta börekler..bu hafta kendimi ödüllendirmiyorum-tatlicadiarzu-evet canım ya aynı sayılırız ama ben bu hafta çok az verdimm yaaa oysa çok dikkat etmiştim bu hafta ama sanırım beeni yavaşlatan c.tesi ve pazar ki yaptığım kaçamaklar oldu ama artık sözverdim kendime öle artık aşırıya kaçan kaçamaklar olmayacak sadece kendime pazar günü bir öğün serbest vercem tabi oda yine abartmadan olcak 55 ve hatta altını görcem bu kadar iddalıyım bakalımmm hazirana kadar durmak yokkkk
olsun beya 700 gr süper ya
şeytan diyorki bırak bu işleri boşver güzel olma giyme güzelim cicileri herkes her gördüğünde ne kadar kilo almışsın demeye devam etsin......ayna da kendini beğenmemeye devam et
offf yaaa
bu şeytanı dinlememek lazım
ben bu değilim ya
haftaya daha güzel kilolar vercez inşallaaaaaaaahcanım hadi bakalım haftaya ne olcak ben ne yapcam
kardeş takımın güzelleri hepinizi öpüyorum kucak dolusu çok kocaman tebrikler 2. olmuşunuzz:))
aman een falza zarar benden ya of :çok üzgünüm:
öğlen yediklerim bir tost tost ekmeğiyle
1 vişne suyu birde cıbık kraker regl mazur görün kızlar
sabahtan beri kendimi toparlayamadım nolcak benim bu halim ya
ben hiç bu kadar sıkı diyet yapmamıştım bu son nokta sanırım
veremiyorum
:1shok:
kızlar ben öğlenden sonra izin aldım işlerim var biraz haftasonuda giremiyorum malüm nete şimdiden hepinize iyi haftasonları ve güzzel diyetler inşallah hiç birimiz kaçamak yapmayızda sabote olmaz diyetimizzz ah ah gider şu kilolar kib canlar öpüşdünüzzzz byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum bu hafta herkes çok çaba sarf etti herkes elinden geleni yaptık bu hafta 2.olduk yanlış bakmadıysam haftaya sıra bizde hadi bakalım
kardeş takımın güzelleri hepinizi öpüyorum kucak dolusu çok kocaman tebrikler 2. olmuşunuzz:))
kızlar ben yemek yapıyorum. Yemekten sonra akşam gireceğim. görüşürüz.
iyiki varsınız senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?