Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım ,geçen cuma kendimi ödüllendirmek amacıyla pasta falan yemiştim ben..eşim dedi ki bak yeme yoksa 1 hafta boyunca ancak onu verirsin...doğruymuşşgeçen haftaya göre 300 gr az verdim..o da pasta börekler..bu hafta kendimi ödüllendirmiyorum-tatlicadiarzu-

olsun beya 700 gr süper ya

sağol canım..haftaya daha iii olacak

canısı sen dinleme o şeytanı .sabrettt sakın bozmaaa.ama adamları da bi ara konuş..niye böyle oldu diye.belki bir yerde hata yapıyorsundur..ama dostun olarak bence azz ve sık sık yeme düzenine geçsen ?metabolizma da hızlanırdı?
canım hadi bakalım haftaya ne olcak ben ne yapcam
haftaya daha güzel kilolar vercez inşallaaaaaaaah

off yav patbori bişi yapamadım zati bu hafta her hafta gibi yaav ne güzel siz birinci oldunuz ben yine sonuncu :çok üzgünüm:

arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum bu hafta herkes çok çaba sarf etti herkes elinden geleni yaptık bu hafta 2.olduk yanlış bakmadıysam haftaya sıra bizde hadi bakalım

aman een falza zarar benden ya of :çok üzgünüm:

öğlen yediklerim bir tost tost ekmeğiyle
1 vişne suyu birde cıbık kraker regl mazur görün kızlar

olsun canım haftaya da sen verirsin.

sabahtan beri kendimi toparlayamadım nolcak benim bu halim ya
ben hiç bu kadar sıkı diyet yapmamıştım bu son nokta sanırım
veremiyorum
:1shok:

canım bak psikolojini bozma, hemen sonuç almayabilirsin, sen devam et benc vereceksin.

tamam canım, özletme kendini.

arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum bu hafta herkes çok çaba sarf etti herkes elinden geleni yaptık bu hafta 2.olduk yanlış bakmadıysam haftaya sıra bizde hadi bakalım

evet 2. olmuşuz. Kilo veren vermeyen sabit kalan herkesi tebrik ederim ben de. Herkes elinden geleni yaptı, her hafta kilo verilmez, ara ara duraklamalar hatta bazen kilo almalar da olur. Sakın moralinizi bozmayın, yola devam.

ben yaptım, yazıyorum:
Günlük Temel Metabolizma Kalori Yakma Oranınız (BMR): 1402.6 Kalori (BMR :Hiç bir şey yapmadığınız durumda günde yakacağınız kalori mikrarıdır).
BMI Değeriniz : 23.7. BMI değerinize göre Normal gözüküyorsunuz.
bel kalça oranını yapmadım, ölçmem lazım .

evet kizlar iyi aksamlar ben geldim 1 saat sporumu yaptim iyi geldi valla kaydirigubbakcemile2bugun ne yedim aslinda pek birsey yemedim
kahvalti
2 dilim ekmek
beyaz peynir
zeytin
kasar peyniri
arada elma
1litre su ama hal iciyorum 1.5 olur galiba
bu kadar canim birsey istemiyor kacinci olduk kizlar haberiniz varmi
ya ben bu liste isini anlamadim hergun buraya yazacakmiyim yoksa haftalik mi yazacam su siralar kafam birsey almiyor galiba :uhm:

bende yaptim hesaplamalari
BMR: 1542.6 ( hicbirsey yapmadiginiz durumda yakacaginiz günlük kalori)
BMI: 27.6 (kilolu gözüküyorum) benimki 18.5-24.8 kilomda 51-69 olmasi lazimmis
bel kalca orani % 0.85 elma vucüdlu bir kadinmisim

kizlasr görmemisim 2. olmusuz hepinizi teprik ederim benden iki haftadir fayda yok ama insalah bu hafta gram da olsa veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…