melzeyitcim bu koçluk işini yapalım.
löliz ya da sen bu hafta nereusa yaparsanız iyi olur bence de. Zaten çok haftadır veremyor, bir tersklik var bence de.
ya arkadaşlar nolursunuz beraber yapalım takım sayıları kaç kaç biz bugün için 10 yarın 11 olacağız .. her üye başkasını seçer filan size uyarsa deneyelim yapan takımlar var ve hep derece alıyorlar duraksamadan gidiyorlar..
kendimi toparladım sanırım desteğiniz için sağolun
bundan sonra hergün tartılacam kaydirigubbakcemile3
bi daha sabah ki gibi şoka girmek istemiyorum
nasılda bi tartılışım vardı sormayın sırnaşık şey
ben bu hafta bütün yediklerimi buraya yazıyorum diye not almamıştım
yarından itibaren hepsini not alırım
bende koç isteyeceğim ama malum ben şu elimdeki ürün bitene kadar bu şekilde devam edeceğim bu yüzden eğer vermezsem 2 hafta sonra bi tane eli oklavalı koç istiyorumklava:
bulacağız canımcım, sopalı bir tane sana. Ama melzeyitcim de seni sıkı denetler.
5. takıma takılıyordum, honeyim hamileymiş de :)
Darısı dosbamın, kaymaklımın ve tüm isteyenlerin başına.
bulacağız canımcım, sopalı bir tane sana. Ama melzeyitcim de seni sıkı denetler.
kızlar diyoruzki kardeş takımla beraber bu işi yapalım, bizim takıman bir kişi ile kardeş takımdan birisi eşleşsin (eşleşme şekline daha sonra karar verelim eğer fikri kabul ederseniz), bir hafta bu iki kişi birbirlerinden sorumlu olsun, bir nevi kontrol, yani karşılıklı olarak ykoçluk yapsınlar.
Eğer tamam dersniz bu işi uygulamaya sokacağız, takımımız için iyi olur inancındayım. Hem hareket gelir, hem motivasyon yükselir, hem sorumluluk artar.
ve bugünde pirinç lapası diyetimi yapıyorum
bana çok uyar ama dediğim gibi meliscim koç bana diyecek ki tek öğünle beslenme... bak nasıl biliyorum kendimi:) ama elimdeki ürün bitsin ben hemen istiyorum bi koç... bu uygulamaya ben varım arkadaşlarda tamam derse...
amiiin... inş. canım
2 gündür midem bulanıyordu çok korktum hamileyim diye...
sonuçta herbalife kullanıyorum ilk defa tek çizgiye bu kadar çok sevindim
şu kiloları vereyim çok istiyorum artık hayırlıca :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?