evet kizlar iyi aksamlar ben geldim 1 saat sporumu yaptim iyi geldi valla kaydirigubbakcemile2bugun ne yedim aslinda pek birsey yemedim
kahvalti
2 dilim ekmek
beyaz peynir
zeytin
kasar peyniri
arada elma
1litre su ama hal iciyorum 1.5 olur galiba
bu kadar canim birsey istemiyor kacinci olduk kizlar haberiniz varmi
ya ben bu liste isini anlamadim hergun buraya yazacakmiyim yoksa haftalik mi yazacam su siralar kafam birsey almiyor galiba :uhm:
Selam şekerler ad1 canım sanada selam bizi ziyarete gelmişin ve birde soru sormuşun hemen aydınlatayım seni canım carniten genellikle spor öncesi alınan enerji sağlayan ve yağ yakımını hızlandıran bir ilaç bakınız detaylı bilgi için verdiğim linkeyerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-destegi-urunler/153369-l-carnitine-deneyimlerimiz.html
bizi çok sevimli bulmuşun bende çok sevindim okuyunca şekerim takılın bize arada beklerizŞeniz
melisciğimbi fikrim var o hafta en çok kiloyu veren hiç veremeyene bi tür diyet koçluğu yapsın gerçi anladığım kadarıyla talep edilince veriliyor ama kendi aramızda yaparsak daha verimli oluruz bu fikri oylamaya sunuyorum canlar
melzeyitcim ben de kurufasülye ve pilav yedim. Çok canım istiyordu bugün adeta hamura aşerdim, börek de yedim.
Off ya şu mehalim denen insan kişisini yönetime şikayet edicem, bir carnitine konusunu bile elimde bıraktı getirip veremedim eheheee:mymeka: napçam şimdi ben bu mause kopyaladığım carnitine deneyimlerini heee sölermisin maydanos kılıklı :mymeka: diyetin tek maydanosu 96 etaptır benim 100 de sana devredeceğim Çok üzgünüm çoook
Kim bu çatlak çutlak gelip abuk sabuk konuşan diye soran olursa 5. takım maydanosu ve diyet gruplarının en kıdemli bir türlü mezun olamayan şeysiyim benşakkıdı
bisede koç olsanısa :Saruboceq::Saruboceq: apla diyet tarihinde ilk kes 10. olduk nolurrrsunussss bisede koçluk yapın:Saruboceq:
HE-HEHEHEE kardeş takımdan esirgeyecek değilsiniz demi delikafaduldenolacaksınız demi CADIARZU... ya arkadaşlar cidden düşünsenize bunu arada motivede yükselir belki böyle olunca....
şuan moralim okadar çok buzuktu ki vallahi beni güldürdün allah razı olsun senden şeker sen iste ben sana koçluk yaparım ama yok mehalimi dersen yolla bu tarafa kafasına vurur ekmeğini elinden alırız bız onunklava:
evet kizlar iyi aksamlar ben geldim 1 saat sporumu yaptim iyi geldi valla kaydirigubbakcemile2bugun ne yedim aslinda pek birsey yemedim
kahvalti
2 dilim ekmek
beyaz peynir
zeytin
kasar peyniri
arada elma
1litre su ama hal iciyorum 1.5 olur galiba
bu kadar canim birsey istemiyor kacinci olduk kizlar haberiniz varmi
ya ben bu liste isini anlamadim hergun buraya yazacakmiyim yoksa haftalik mi yazacam su siralar kafam birsey almiyor galiba :uhm:
yaşasın kızlar 2.olmuşuzzz.önce 3 sonra 2 haftayada gelsin birinciliklerrrrrr
ya emel erkadaşımız 4 kilo vermiş 1 haftada .darısı bizlere..bizim takım tam bir takım çalışması yapıor..herkes az da olsa kilo veriyor..çok istikrarlıyızz..
Vay 2. olan takımın çıtırkızları süperiz haftaya da birinciyiz inşallah
melisciğimbi fikrim var o hafta en çok kiloyu veren hiç veremeyene bi tür diyet koçluğu yapsın gerçi anladığım kadarıyla talep edilince veriliyor ama kendi aramızda yaparsak daha verimli oluruz bu fikri oylamaya sunuyorum canlar
Off ya şu mehalim denen insan kişisini yönetime şikayet edicem, bir carnitine konusunu bile elimde bıraktı getirip veremedim eheheee:mymeka: napçam şimdi ben bu mause kopyaladığım carnitine deneyimlerini heee sölermisin maydanos kılıklı :mymeka: diyetin tek maydanosu 96 etaptır benim 100 de sana devredeceğim Çok üzgünüm çoook
Kim bu çatlak çutlak gelip abuk sabuk konuşan diye soran olursa 5. takım maydanosu ve diyet gruplarının en kıdemli bir türlü mezun olamayan şeysiyim benşakkıdı
bisede koç olsanısa :Saruboceq::Saruboceq: apla diyet tarihinde ilk kes 10. olduk nolurrrsunussss bisede koçluk yapın:Saruboceq:
HE-HEHEHEE kardeş takımdan esirgeyecek değilsiniz demi delikafaduldenolacaksınız demi CADIARZU... ya arkadaşlar cidden düşünsenize bunu arada motivede yükselir belki böyle olunca....
ne güzel afiyet olsun ben yemek yemedim çok küçük bir pide yedim kırıntı kadar 1 tane reklamlardaki süt abinin kardeşini yedim bu arada arkadaşlar tatlı ihtiyacı için iyi baya iyi kaloriside düşük
3 tane kayısı 8tane fındık 1tanede türk kahvesi orta şekerli bütün akşam tükettiklerim
hatta mehalimi size vereyim tek onu eğitime alsanız yeter bize:dance:
karşılığında her gün size diyetle ilgili tiyolar- bilgiler bulup getiririm her hafta duraksamadan kilo vermenizi sağlarım yeterki mehalimi kampa sokmaya razı gelin
abowwwwwww:1shok: gaptanım graliçem kime veriyon beni daaaa istersen dediğin gibi uzaya yolla bir kara delik bulup ordan bulaşırım ben sana hehehehehekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?