- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
menün güzel ama 1 yk yağ yerine 1 tatlı kaşığı tercih edebilirsin
genelde salatalarda diyetisyen tavsiyesi...1gr sıvı yağ 9kalori
öğlen menüm : Salatamı unutmuşlar getirmeyi kötüde yemekler vardı
2 domates 2 yumurta 1 yemek kaşığı sıvı yağ bol baharat ile domatesli yumurta yaptım + bardak hazır çorba + yoğurt 1 dilim ekmek
sağolasın nihancım,iyikide götürdüm çocuğu dr bronşit deyince bakakaldım.çünkü bizimkinin öksürüğü var ama yinede dinç,yani baktığında biraz grip olmuş diyorsun ama öksürüğü 2 haftadır vardı. zaten o yüzden daha çok gitmek istedim. hastanede 3 kere hava verildi, yarında muhakkak kontrole gidicez,eğer iyi değilse yatıcaz malesef. zaten salgın var.öyleböyle değil.hastaneler çocuk ve yaşlılarla dolu.aa geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
bizede söylersin gelişmeleri öptüm canım
canım çok teşekkürederim.geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir oğluşun
1 tabak ıspanak
3 kaşık yoğurt
1,5 dilim ekmek
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
kaptan bişeymi oldu ya sabah yoktun bende şimdi geldim yemekten,
gelmiin galiba altta gördüm seni inş önemli bişey yoktur
en güzeli yapıyorsun canımben öğle yemeğine çoğunlukla eve gidiyorum
arada burdan çıkamadığım zaman burda yiyorum
burda yediğimde sulu ev yemeği olmuyo tost dürüm vs.. onun için eve gidip geliyorum canım
menün güzel ama 1 yk yağ yerine 1 tatlı kaşığı tercih edebilirsin
genelde salatalarda diyetisyen tavsiyesi...1gr sıvı yağ 9kalori
amin. çok sağol arkadaşım,inşallah iyi olacak diyorum ama bakalım.selamlar kızlar,
spor vardı. gittim geldim, oğluşu da uyuttum. bir duş falan almam lazım.
bu arada geçmişe göz attım. asumancım oğluşun hastalanmış, geçmiş olsun canım. inşallah hastaneye yatırma ciddiyetine ulaşmaz.
bu arada listeyi de vermişsin hadi hayırlı olsun. "4 silahşörler" inşallah haftaya çoğalabilirler
adcım canım geçmiş olsun
yarın daha ii haberlerini alırız inş.
şimdi senin aklın evdedir
evet iyiki götürmüşün inş hemen atlatır yeğenimizsağolasın nihancım,iyikide götürdüm çocuğu dr bronşit deyince bakakaldım.çünkü bizimkinin öksürüğü var ama yinede dinç,yani baktığında biraz grip olmuş diyorsun ama öksürüğü 2 haftadır vardı. zaten o yüzden daha çok gitmek istedim. hastanede 3 kere hava verildi, yarında muhakkak kontrole gidicez,eğer iyi değilse yatıcaz malesef. zaten salgın var.öyleböyle değil.hastaneler çocuk ve yaşlılarla dolu.
canım çok teşekkürederim.
buarada hoş geldin. kendini tanıtma mesajlarını yazmışsındır,geçmişe baktıkça okurum.
kendimi tanıtayım.6 senelik evliyim,yakında 3 yaşı bitecek bir oğlum var, ömrümün 31.yılını yaşıyorum,çalışıyorum,2. çocuğa birgün gelip niyetlenirsem işi bırakacağım:)) bu arada takım kaptanıyım.
güzel beslenme olmuş. afiyet olsun hayatım.
evet çok sağlıksız gerçektenen güzeli yapıyorsun canım
ev yemekleri gibisi yok dürüm falan sadece diyet için değil sağlık için sık yenmemeli
canım kusura bakma mesajım 2 defa gitmiş...yoksa amacım seni çok uyarmak değil :))
afiyet olsun
dosbacım bi şuyu sık içmeye alışmadım ya içmesem bütün gün aklıma gelmiyor offyeni beslenme şeklim su ve ıhlamur :))
evet iyiki götürmüşün inş hemen atlatır yeğenimiz
kıyamam ben ona yavrum benim
evet çok sağlıksız gerçekten
dosbacım bi şuyu sık içmeye alışmadım ya içmesem bütün gün aklıma gelmiyor off
yeni beslenme şeklim su ve ıhlamur :))
ben geldimmm
evet öğle yemeğimi yedim şimdi de elmamı yiyorum
bende grip olduğumdan dolayı içiyorum hayatım
şimdi de greyfurt sıkmayı planlıyorum
eczacı bayanda oğlum için bol su içsin dedi,sanırım bronşite iyi geliyor.aklımdayken netten araştırayım biraz.yeni beslenme şeklim su ve ıhlamur :))
evet iyiki götürmüşün inş hemen atlatır yeğenimiz
kıyamam ben ona yavrum benim
evet çok sağlıksız gerçekten
dosbacım bi şuyu sık içmeye alışmadım ya içmesem bütün gün aklıma gelmiyor off
:18:
hastanede şöyle bir uyarı afişi vardı.
grip ve nezle iken asla antibiyotik kullanmayın,iyileşme sürecini uzatır diyordu.
çook diyet bir beslenme şekli:)) hastayken kilo vermeyi hiç aklına getirmiyorsun. herşeyin başı sağlık.yeni beslenme şeklim su ve ıhlamur :))
çok ağladılar da hadi nen dedimamin. çok sağol arkadaşım,inşallah iyi olacak diyorum ama bakalım.
bu arada kalorileri spor salonuna atıp gelmişsin,ağlamışlardır arkandan ama onlara acımak yok. :))
hımm bu ilginçmiş bak. ben pek ilaç kullanmam. hastalığın şiddetine göre tabi de genelde ıhlamur vs ile atlatabiliyorsam önce onları denerim. ama biz biraz hap almadan iyileşemeyiz gibi düşünüyoruz. halbuki iyileşme sürecini uzatır demesi çok ilginç.:18:
hastanede şöyle bir uyarı afişi vardı.
grip ve nezle iken asla antibiyotik kullanmayın,iyileşme sürecini uzatır diyordu.
bronşite ve gribe de iyi geliyor. suyun temizleyici bir özelliği de var. vücuttan mikrop atımına da yardımcı oluyor. işte, Yaratan bir suya ne sırlar gizliyor.eczacı bayanda oğlum için bol su içsin dedi,sanırım bronşite iyi geliyor.aklımdayken netten araştırayım biraz.
dosbacım, havalar birden serinleyince şifayı iyi kaptın sanırım. inşallah artık gerileme moduna girer bu hastalık.canım ben şu an malum durumlardan dolayı hiç bi ilacı kullanamıyorum
ama adetim yakın olursam( dr. a gitmeyi düşünüyorum
çnk bronşitin sınırlarında gezindiğimi biliyorum
lise yıllarımdan kalma malesef( çok ii bi tedavi gördüm çok şükür atlattım benimki astıma kadar gitmişti...3-5 yılda bir oluyorum ama çok şiddetli değil çok şükür... eğer geçmezse bakacam mecburen çaresine
greyfurt kalmamış portakal suyu içtim inanın sudan farkı yoktu...hiç tad alamıyorum
yeni başlayanların kilosu başlangıç kiloları mıydı? ben şuan 80 kiloyum da birde kilomuzu kime nasıl bildireceğiz?:44:
kilonu cuma günleri yine bu başlığa yazacaksın canım.yeni başlayanların kilosu başlangıç kiloları mıydı? ben şuan 80 kiloyum da birde kilomuzu kime nasıl bildireceğiz?:44:
günkurusunu ben de çok seviyorum. hem kayısı hem de keten tohumu, hiç sindirim problemi yaşamıyor olmaz lazımara saatim gelmiş :) 2 adet gün kurusu ile yola devam :) keten tohumu aldım öbür aramda light yoğurt ve keten tohumu olacak
ne yani bizi bırakıp gidecek misinvalla ya az kaldı ee ben mezun olursam ne olcak sizleri özlicem
canım, o durum sadece bir hafta etkiler. ilk haftan için bıraktığın kilonu yazıcaz mecburen. zaten aradaki haftalara bölününce küçük bir yüzde çıkar sanırım. takım kaptanımız geçmişi okuduğu zaman cevaplar inşallah.canım ben 1 sene önce grupdaydım başlangıç kilom o kalmadıkıaldım
afiyet olsun plasticwoman. menemen gibi bir şey yaptın sanırım:) yumurtayı görünce kahvaltıya da benzettim ama bence güzel.öğlen menüm : Salatamı unutmuşlar getirmeyi kötüde yemekler vardı
2 domates 2 yumurta 1 yemek kaşığı sıvı yağ bol baharat ile domatesli yumurta yaptım + bardak hazır çorba + yoğurt 1 dilim ekmek
afiyet olsun nihancım. bu arada fazla su içmediğini yazmışsın. bundan sonra sana da soralım mı kaç bardak su içtin diye?1 tabak ıspanak
3 kaşık yoğurt
1,5 dilim ekmek
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
kilonu cuma günleri yine bu başlığa yazacaksın canım.
günkurusunu ben de çok seviyorum. hem kayısı hem de keten tohumu, hiç sindirim problemi yaşamıyor olmaz lazımbu arada çok güzel ara öğünler.
ne yani bizi bırakıp gidecek misinseni biraz sabote etsem iyi olacak:))
canım, o durum sadece bir hafta etkiler. ilk haftan için bıraktığın kilonu yazıcaz mecburen. zaten aradaki haftalara bölününce küçük bir yüzde çıkar sanırım. takım kaptanımız geçmişi okuduğu zaman cevaplar inşallah.
afiyet olsun plasticwoman. menemen gibi bir şey yaptın sanırım:) yumurtayı görünce kahvaltıya da benzettim ama bence güzel.
afiyet olsun nihancım. bu arada fazla su içmediğini yazmışsın. bundan sonra sana da soralım mı kaç bardak su içtin diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?