dün tartildim ve 59 kilo ciktim ve 50 kiloya inmek istiyorum yasim 20 ve boyum 163..
kalk bakayım kalk o koltuktanyok kız gitmem özlerim sizi ya
ay valla sorun bacım gidip markete su almam lazım kalkıp gitmeye üşeniyorum şu anda:97:
onlar daha çoook ağlar,helal olsun bacım yapmışsın yapacağını..
çok ağladılar da hadi nen dedimpilates vardı bugün. kilodan ziyade bölgesel çalıştık, çok güzel bir seanstı. evde de bugün destekleyebilirsem çok iyi olacak. bu hafta saldım biraz.
hımm bu ilginçmiş bak. ben pek ilaç kullanmam. hastalığın şiddetine göre tabi de genelde ıhlamur vs ile atlatabiliyorsam önce onları denerim. ama biz biraz hap almadan iyileşemeyiz gibi düşünüyoruz. halbuki iyileşme sürecini uzatır demesi çok ilginç.
bronşite ve gribe de iyi geliyor. suyun temizleyici bir özelliği de var. vücuttan mikrop atımına da yardımcı oluyor. işte, Yaratan bir suya ne sırlar gizliyor.
dosbacım, havalar birden serinleyince şifayı iyi kaptın sanırım. inşallah artık gerileme moduna girer bu hastalık.
asumancım, kilo yazmış başlangıç kilosunu. diğer arkadaşlar da yazdılar. ben sana geçmişten bulup kopyalarım inşallah.
merhaba kardeş takımcım asumancım geldinmi canım varmı yardıma ihtiyacın listeyle ilgili canım .
rica ederim canım, yardımcılık yapmaya çalışıyoruz şurda:) masal sınavı olduğu için geceden bildirmişti. bir de polatlıya gidecekmiş, belki uğrayamayabilir.onlar daha çoook ağlar,helal olsun bacım yapmışsın yapacağını.valla saldığını düşünüyorsan ozaman biranönce toparlarsın inşallah çünkü gerisi geliyor kendimden biliyorum:)) ama şunu söylemek istiyorum. keşke benim salmamda seninki gibi olsa
afişte iyileşme sürecini uzatırdan başka bir cümle daha vardı ama unuttum,yarın yine gideceğim,aklıma gelirde gözüme çarparsa aklında tutarım bu sefer. Rabbim dertleri yaratırken,dermanlarını da el altına koyuvermiş aslında ama göremiyoruz,anlayamıyoruz malesef. O' nun hikmetine akıl ermez.
masalın kilosunuda eklemişsin çok sağol rabiacım.
valla olabilir canımkalk bakayım kalk o koltuktanhadi bakalım suyunu al ve içmeye başla. belki de bu kadar uğraştığın halde su içmediğin için kilolar direniyor.
sebze çorbasıhoşgeldin kilovi, afiyet olsun. ee neler yedin öğle yemeğinde.
canım bu sabah koşturmacamdan dolayı tartılamadım,ne yalan söyliyim hastanede kulaklarım yanmaya başlayınca aklıma geldi.:)) gece zaten oğlumun öksürüğünden ve ağlayarak uyanmasından uyuyamadım. zonguldakta kalması iyi olmadı. dün akşam bana diyorki'' annecim sen işe gittin gelmedin,ben seni bulmadım'' o zonguldağa giderken zannettiki akşamları biz iş çıkışı oraya gidecez aynı burdaki gibi olacak ama olmadı tabi. çok etkilenmiş her halinden belli.ister istemez üzülmesine sebep olduk. gecede gitmicem diye ağlıyor sürekli,beni görünce susuyor yatıyor tekrar,çok üzgünüm ama yavrumu mecbur kalmadığım sürece o istemediği taktirde (ki istesede en fazla 1 gece) göndermicem bırakmıcamda.oğluşunu doya doya yiyebilirsin canım:) 0 kalori ve hatta arada harcadığın enerjiyi sayarsak sabah tartıya güzel bir yansıma olarak dönebilir, inşallah.
iyi geceler canım.
protein+karbonhidrat meselesi benim de aklımda.
canım şu günlerin geri gelmicek,zamanını boşa harcama bi gayret çalış derslerine hayatım.Kızlar ben geldim.
Yarın çok önemli bir sınavım var ama ben çalışamıyorum.
Hala canım çok fazla sıkkın bütün gün ofladım pöfledim.
Bu arada sınavım iyi geçti.
Ama yarın tartılamayacağım için tartıldım ve 63 kilo çıktım.
Ne deseniz haklısız ona da ayrı bir canım sıkıldı.
10 gün gecikti adet olamadım onun da etkisi var sanırım ama o da ayrı bir sıktı canımı.
Bütün gün yemedim doğru dürüst bir şey.
Neden böyle oldum anlamadım ama yarın için çalışmak zorundayım .
Off off
YArın akşam polatlıya gitmeyi düşünüyorum halamlar orada biraz değişiklik olsun.
Pazar da trekking var söylemiştim zaten umarım biraz iyi gelir bakalım.
Umarım herkes iyidir bu arada ..
Ne yedim?
1 elma= 60 kalori
Elma çayı= 0 kalori
1 avuç kuru meyve= 70 kalori
Sütlü kahve= 64 kalori
Şehriye çorbası= 150 kalori
Tavuk= 150 kalori
2 kaşık Pilav= 150 kalori
Kuş Burnu= 0 kalori
Salep= 90 kalori
Toplam= 734 kalori
Ne zaman ne kadar yedim belli olmadığı için bu şekilde yazdım.
canım hoşgeldin,çok aktifsin maşallah tam bize göre.merhaba bende aranıza yeni katılıyorum umarım bu yaza bitiririm zayıflama işini burada hep beraber başaracağızkuralların hepsine göz attım diyeyim hepsinide yapıyorum 1 aydır diyet spor devam ve bol su hareketli,sağlıklı yaşam hoşgeldin
ohoooo maşallah yaa, su olayı süper,spor olayı süper birde diyet ekledin hadi hayırlıolsun. inşallah istediğin kiloya gelirsin ki bu mücadeleye hiçbir kilonun dayanabileceğini sanmıyorum. 16 sonrası yememek çok akıllıca ama daynabilirsen tabii. bir arkadaşımızda aynı şekilde yapardı ve epey kilo vermişti.
Hoşbulduk yol arkadaşlarım :)
165 boy kilom 81 yılbaşından önce tartıldım :) salonda 18 antremanım dolacak ölçüm yapılacak 4-5 güne bakalım kaç çıkacak yağ oranım falan yaşım 23 masa başı bir işim var hareketsiz4-5 litre su içiyorum yoğun spor yapıyorum artık 3 saate çıkardım ozaman bugün yediklerimi yazayım
Sabah : 1 bardak 0 yağsız süt
Ara : 1 mandalina
Öğlen : Salata 1 dilim ekmek az çorba
Ara : 1 elma
Akşam (16:00 sonrası yemek yemiyorum spora gittiğimden 2 saat önceden yiyorum bitiriyorum) : 2 dilim çavdar domates yarım salata
Bugün spora gitmediğimden
19:00 gibi reglm ve tatlı krizindeyim2 tane kuru incir ve gün kurusu yedim ve büyük bi gelişim çiğköfte delisiyim ve sadece 1 adet yedim :)
canım hoşgeldin, inşallah sende bizlerle beraber istediğin kiloya gelirsin. 59 çok fazla bir kilo değil aslında düğününe 3 ay var ve bir amacın olduğu için yani ulaşman gereken bir nokta olduğu için kolaylıkla verirsin diye düşünüyorum.Merhaba arkadaslar bende yeni üyeyim ve buraya davet edildim , bende sizlerleyim artik kilolara son. Bende bi kac hafta önce 68'dan 55 kiloya kadar inmistim 3 ay icerisinde ama su yilbasi tatilinde 4 kilo almisim. Dün utanarak tartildim ve 59 ciktim.. 3 ay sonra dügünüm var ve kilo verip fit olmak istiyorum.. 3 ayda basarabilirmiyim bilmiyorum azmimi hirsimi hemen kaybediyorum yardim edenimde yok, o yüzden burasi son care oldu benim icin..
buranin kurallarini ve düzenini bilmiyorum acikcasi, bana aciklayan olursa sevinirim
süperhoşgeldin canım
yılbaşında biraz fazla kilo almışsın:) neyse beraber vereceğiz inşallah ve seni mezun ederiz ulaşmak istediğin kilonla. şu anki kilon 59 mu? kaç kilo olmak istiyorsun düğüne kadar? bence 3 ay az değil. bir de yaş ve boy bilgilerini de yazar mısın?
canım, takımın ilk ve en öncelikli kuralı bol paylaşım. paylaşımlarımız sayesinde birbirimizi tanıyor ve birbirimize önerilerde bulunabiliyoruz. günlük ne yeyip ne içtiysen yazmanı bekliyoruz. kaçamakların olsa bile yazmalısın. ayrıca takım arkadaşlarını da yorumlaman gerekiyor. başkalarının menülerinden de çok şey öğrenebiliyoruz çünkü. 1 hafta deneme süren var. inşallah 1 hafta sonra paylaşımın iyi olursa takımda yer alıyorsun. cuma günleri kilo bildirim günlerimiz. saat 11.30'a kadar bildirim yapıyoruz.
sağlık olsun canım, en azından mutlu zaman geçirirken kilo almışsın. bu arada inşallah hayırlısıyla düğünün olur.
3 ayda 9 kilo gider bence. aylık 3 kilo versen yeterli. ne kadar gençsin maşallah. yurtdışında mı yaşıyorsun? profilinde danimarka gördüm ama. boyun da güzel bence, 50 kilo olunca fıstık gibi bir gelinimiz olacak inşallah.zaten evlenme telaşesiyle de verirsin bence. ben oldukça zayıflamıştım evlenmeden önce.
bu arada ben rabia. 28 yaşına girdim 2011 yılıyla beraber:) evliyim, 1 oğluşum var ve ankarada yaşıyorum.
bunu beden hocası bir arkadaştan duymuştum ağırlık çalışırsak gece uyurken bile yağ yakıyormuşuz. ayrıca gazetede bir bayanın box yaparak yağ yaktığını okudum.bende spora başlarsam (inşallah) özellikle karın kası yapmak için çalışıcam. yani biraz koşu bandı sonra ağırlık çalışayım diyorum.cıcım google amcaya deki :) : Nil Gün ile sağlıklı zayıflama hipnomeditasyon indirçıkar tabiki canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım olmadı hocalarıma sorarım hepsi prof. iyi eğitim almış hocalar kas oranımız artıkca biz uyurken bile yağ yakıyorlar oturdukca bile
Nil Gün - bir çok kaseti var zayıflama,sıgarayı bırakma,stresden arınma gibi stresden arınmayıda yapıyorum açıyorum tvden ailecek yapıyoruz çok rahatlamış olarak kalkıyoruzdeneyin gerçekten çok iyi işindede uzman bir bayan hipnomeditasyon işte hipnoz edip meditasyon yapıyor özetle
maşallah canım yaa bu arada senin boyun kaç melekcim.benimki de aynen öyle.. ama beyefendi 100 kiloda 187 boyunda masallah atletik vücutlu ve ne yerse veriyor kas orani yüksek diye.. bende salak gibi ona uyup yiyorum ve kilolari aliyorum. bu sefer kararliyim ve kilolari verecegim ama bu sefer spor destekli..
bi hafta öncesinden 1 ay pilates yapmistim ve inanilmaz bi sikilasma oldu. vücudumun toparlandigini hissetmistim ama kilo vermem durmustu.. suan pilatesime yine baslayacagim ve yürüyüslerle destekleyecegim
yeni gelen her arkadaş bizim için taze kan demek,iyiki geldiniz hayatım.Demek burasi hareketlenmesi icin 2 üye lazim mis oda biz olduk tesadüfenartik hep böyle olur insallah , Allah nesemizi bozmasin ve bol bol kilo verelimmmm
yaa dosbacım anlaşıldı sen yakında malum sebeplerden dolayı bizi bırakacaksın hadi bakalım inşallah canım.senin sormanı bekliyomuş canım
şimdi aradı geliyormuş
artık rahat uyurum
ilaçta alamıyorum
ii geceler diliyorum canım hepinize
canım tebrikederim seni.afiyet olsun,günaydın arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim dün akşam yine çok az yemek yedim hatta açlıktan gece 3 gibi uyandım ve 4 e kadar uyuyamadım ama yine de bir şey yemedim....
bu sabah peynir ekmek ve az yağlı bol acılı bir yumurta yedim daha çay içmedim
biraz sonra bir portakal yiyeceğim inş
olmazsın hayatım inan olmazsınvalla ya az kaldı ee ben mezun olursam ne olcak sizleri özlicem
canım hangi druptaydın bakayım eski kilona,kilo aldıysan direk yansıtacaz,verdiysen haftalara bölecez.canım ben 1 sene önce grupdaydım başlangıç kilom o kalmadıkıaldım
afiyet olsun kilovi, özellikle pilav konusuna dikkat etmiş olmanı dilerim.:))arkadaslar ben yemege gidiyorumsebze corbasi kuru fasulye pilav salata ve var hepsinden olculu yiyecegim size de afiyet olsun bye
afiyet olsun canım,sadece salatamı yicektin yoksa yemekte.öğlen menüm : Salatamı unutmuşlar getirmeyi kötüde yemekler vardı
2 domates 2 yumurta 1 yemek kaşığı sıvı yağ bol baharat ile domatesli yumurta yaptım + bardak hazır çorba + yoğurt 1 dilim ekmek
canım afiyet olsun,gerçi yazmışsın yemeğe gitmeden önce neler olduğunu,yeni gördüm,pilavın az olmuştur diye üdşünüyorum hayatım.sebze çorbası
kuru fasulye
pilav
yağsız limonlu salata
3 gibi de elma yedim
canım sadece nezle ve gripte öyle bir etkisi var. burdan şunu anlıyorum ki yanılıyormuyum bilmiyorum ama demekki ilaç firmasına kazanç sağlıcam görevini kötüye kullanan dr lar var,herşeyde antibiyotik yazıyorlar, bu konuya el atmak için insanları bilinçlendirmek onlar yazsada kullanmamızı istemiyorlar.rica ederim canım, yardımcılık yapmaya çalışıyoruz şurda:) masal sınavı olduğu için geceden bildirmişti. bir de polatlıya gidecekmiş, belki uğrayamayabilir.
spor konusunda biraz salma oldu o bir gerçek. beslenme çok değişmiyor onu farkettim. alışıyorum zamanla. bir de evdeysen yani bir fırsat olmuyor. dışarı falan çıkmış olsam belki beslenmemi de koruyamam. spor yapmam lazım acilen:)
yok yok sen de iyi gidiyorsun, şimdi kendine haksızlık etme.
fırsatın olursa bizimle paylaşırsın o afişi. ben şimdiye kadar, kendim kaçınsam da, antibiyotiklerin iyileşme sürecini uzattığını bilmiyordum. yeni bir bilgi öğrendim.
vücudumuzun savaşabileceği hastalıklarda zaten antibiyotik gereksiz diye düşünüyorum.ben kendimi bilmem antibiyotik kullandığımı. bak aklıma gelmişken hastanede gördüğüm yazının şu sebebide olabilir,hazıra alışan zihinler hemen geçsin yada onsuz geçmez diye antibiyotiğe saldırıyorlardır,reçetesi alınabiliyor nede olsa bunun önüne geçmekde istemiş olabilirler, ozaman dr lar masum oluyor(gerçi hepsi masum değil)antibiyotikten ve her türlü ilaçtan kaçarım
sevmiyorum zaten bu kilolarımda ilaçlardan değil mi((
neyse canımı sıkmayacağım bu nedenle dr. bi ilaç verince hemen iyileşiyorum çnk bünyem ilaca alışkın değil...
zaten bende kullanmayı düşünmüyorum
dünden bu tarafa sıvı ile besleniyorum ve diyet aklımda bile değil
ama yine de zayıflamamışım(
neyse ıhlamura deva diyelim ozaman
tartılamadığını tahmin etmiştim canım. sen sabah telaşeyle hastaneye gitmişsindir zaten. sağlık olsun.canım bu sabah koşturmacamdan dolayı tartılamadım,ne yalan söyliyim hastanede kulaklarım yanmaya başlayınca aklıma geldi.:)) gece zaten oğlumun öksürüğünden ve ağlayarak uyanmasından uyuyamadım. zonguldakta kalması iyi olmadı. dün akşam bana diyorki'' annecim sen işe gittin gelmedin,ben seni bulmadım'' o zonguldağa giderken zannettiki akşamları biz iş çıkışı oraya gidecez aynı burdaki gibi olacak ama olmadı tabi. çok etkilenmiş her halinden belli.ister istemez üzülmesine sebep olduk. gecede gitmicem diye ağlıyor sürekli,beni görünce susuyor yatıyor tekrar,çok üzgünüm ama yavrumu mecbur kalmadığım sürece o istemediği taktirde (ki istesede en fazla 1 gece) göndermicem bırakmıcamda.
asumancım o ilaç şirketlerinin çevirdikleri dolapları Allah bilir ama pek masum olmadıkları bir gerçek. o yüzden her zaman için anne olarak özellikle çok araştırmamız lazım. yavrumuza verilen her ilacı ince ince irdelemek gerekiyor. ne yazık ki doktorların çok hastası var ve çoğunlukla da baştan savma muayene ve ilacı ver gönder mantığı var. ha tabiki böyle olmayan doktorlar da var ama ben pek karşılaşmadım. Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.canım sadece nezle ve gripte öyle bir etkisi var. burdan şunu anlıyorum ki yanılıyormuyum bilmiyorum ama demekki ilaç firmasına kazanç sağlıcam görevini kötüye kullanan dr lar var,herşeyde antibiyotik yazıyorlar, bu konuya el atmak için insanları bilinçlendirmek onlar yazsada kullanmamızı istemiyorlar.
ne bileyim aklıma böyle geldi.
bu arada ben ne yedim
sabah 1 ad poğaça
ara kaçamak 150 kalori.(tatlı 1 ad) :78:
öğlen saat 12 gibi 1 ad dolmabiber
saat 14.00 gibi
küçük konserve ton balığı
1 dilim ekmek
ara 1 ad mandelina.
akşam salata olacak inşallah. birazda meyve
bu arada işlerimi toparlayayım canlar çıkma saatim geliyor ancak hallederim
çıkmadan yine gelmeye çalışıcam ama gelemezsem hepinize şimdiden iyi akşamlar. akşama takıma uzaktandünyalı gelebilir çay içmeye haberiniz olsun.
kaçamaksız güzel bi hafsonu geçirmen dileğiyle canımSize iyi akşamlar ben kaçtım haftaya pazartesi görüşürüz evde internetim yok da şimdilik sağlık ve mutlulukla kalın:79:
Slm kizlarrr eve yeni geldim yemek yedim ve buraya geleyim dedim.. Ne yediklerimi yazayım ama daha diyete başlamadım sadece vücut alışsın diye yediklerimi yavaş yavaş kesiyorum.
Sabah:
1 dilim ekmek üstüne nutella (reglim var ve çikolata krizimi sabahtan kestim ki gün boyu eritirim diye)
Ara öğün:
Bol su ile bi fincan yesil çay
Öğle:
Bol salata
1,5 dilim kepek ekmegi
1 bardak su
Ara öğün:
1 sosisli sandviç
1 tabak tahilli gevrek
Aksam:
Ara öğünüm doyurduğu icin aksama çorba icerim
Spor:
İs yerinde masa başındayim ama yapabildiğim kadar ayakta durmaya çalışıyorum. Bide posta isine ben baktığım icin 5 katın postasını verdigimde merdivenleri kullanıyorum ve dağıtmak 20 dakikamı alıyorbittiğimde nefes nefese kalıyorum çünkü olabildiğince hızlı tempodayim (daha iyi sonuc icin).
Eve normalde yürüyerek ve otobüsle gidiyorum , yürüyüş 30 dk ama bugün araba bendeydi o yüzden yapamadım
1 saat sonra pilates yapacam 40 dk. Tekrar başlamaya karar verdim ve herkese tavsiye ediyorum cidden çok faydalı..
Benim bugünkü programım buydu yorumlarınızı bekliyorum
Ad1 - hosbulduk cnm inşallah veririm kiloları .. Vermek önemli değilde fit olmak istiyorum bacaklarım kollarım vs sıkı ve yağ yerine kas olsun istiyorum..
hoşgeldin canım.Slm kizlarrr eve yeni geldim yemek yedim ve buraya geleyim dedim.. Ne yediklerimi yazayım ama daha diyete başlamadım sadece vücut alışsın diye yediklerimi yavaş yavaş kesiyorum.
Sabah:
1 dilim ekmek üstüne nutella (reglim var ve çikolata krizimi sabahtan kestim ki gün boyu eritirim diye)
Ara öğün:
Bol su ile bi fincan yesil çay
Öğle:
Bol salata
1,5 dilim kepek ekmegi
1 bardak su
Ara öğün:
1 sosisli sandviç
1 tabak tahilli gevrek
Aksam:
Ara öğünüm doyurduğu icin aksama çorba icerim
Spor:
İs yerinde masa başındayim ama yapabildiğim kadar ayakta durmaya çalışıyorum. Bide posta isine ben baktığım icin 5 katın postasını verdigimde merdivenleri kullanıyorum ve dağıtmak 20 dakikamı alıyorbittiğimde nefes nefese kalıyorum çünkü olabildiğince hızlı tempodayim (daha iyi sonuc icin).
Eve normalde yürüyerek ve otobüsle gidiyorum , yürüyüş 30 dk ama bugün araba bendeydi o yüzden yapamadım
1 saat sonra pilates yapacam 40 dk. Tekrar başlamaya karar verdim ve herkese tavsiye ediyorum cidden çok faydalı..
Benim bugünkü programım buydu yorumlarınızı bekliyorum
Ad1 - hosbulduk cnm inşallah veririm kiloları .. Vermek önemli değilde fit olmak istiyorum bacaklarım kollarım vs sıkı ve yağ yerine kas olsun istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?