Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok kız gitmem özlerim sizi ya
ay valla sorun bacım gidip markete su almam lazım kalkıp gitmeye üşeniyorum şu anda:97:
kalk bakayım kalk o koltuktanhadi bakalım suyunu al ve içmeye başla. belki de bu kadar uğraştığın halde su içmediğin için kilolar direniyor.

onlar daha çoook ağlar,helal olsun bacım yapmışsın yapacağını. valla saldığını düşünüyorsan ozaman biranönce toparlarsın inşallah çünkü gerisi geliyor kendimden biliyorum:)) ama şunu söylemek istiyorum. keşke benim salmamda seninki gibi olsa
afişte iyileşme sürecini uzatırdan başka bir cümle daha vardı ama unuttum,yarın yine gideceğim,aklıma gelirde gözüme çarparsa aklında tutarım bu sefer. Rabbim dertleri yaratırken,dermanlarını da el altına koyuvermiş aslında ama göremiyoruz,anlayamıyoruz malesef. O' nun hikmetine akıl ermez.
asumancım, kilo yazmış başlangıç kilosunu. diğer arkadaşlar da yazdılar. ben sana geçmişten bulup kopyalarım inşallah.

masalın kilosunuda eklemişsin çok sağol rabiacım.

merhaba kardeş takımcım asumancım geldinmi canım varmı yardıma ihtiyacın listeyle ilgili canım .

ferihancım çok sağol hayatım,oğlum rahatsızdı onun dr işlerini hallettik.
bu arada sizin listede sonuç yüzdenize eksi koymamışsınız onu düzelttim ferihanım.

rica ederim canım, yardımcılık yapmaya çalışıyoruz şurda:) masal sınavı olduğu için geceden bildirmişti. bir de polatlıya gidecekmiş, belki uğrayamayabilir.
spor konusunda biraz salma oldu o bir gerçek. beslenme çok değişmiyor onu farkettim. alışıyorum zamanla. bir de evdeysen yani bir fırsat olmuyor. dışarı falan çıkmış olsam belki beslenmemi de koruyamam. spor yapmam lazım acilen:)
yok yok sen de iyi gidiyorsun, şimdi kendine haksızlık etme.
fırsatın olursa bizimle paylaşırsın o afişi. ben şimdiye kadar, kendim kaçınsam da, antibiyotiklerin iyileşme sürecini uzattığını bilmiyordum. yeni bir bilgi öğrendim.

antibiyotikten ve her türlü ilaçtan kaçarım
sevmiyorum zaten bu kilolarımda ilaçlardan değil mi((
neyse canımı sıkmayacağım bu nedenle dr. bi ilaç verince hemen iyileşiyorum çnk bünyem ilaca alışkın değil...
zaten bende kullanmayı düşünmüyorum
dünden bu tarafa sıvı ile besleniyorum ve diyet aklımda bile değil
ama yine de zayıflamamışım (
neyse ıhlamura deva diyelim ozaman

dosbacım sen şimdilik o hain hastalığa yönelt nazarını canım:) kilolara iyileşince dönersin. hastalık dönemlerinde vücutta şişkinlik olabiliyor ayrıca. ben grip olduğumda kendimi 1 ton gibi hissediyordum:) gerçi önceki kilomla tam tondum da

canım bu sabah koşturmacamdan dolayı tartılamadım,ne yalan söyliyim hastanede kulaklarım yanmaya başlayınca aklıma geldi.:)) gece zaten oğlumun öksürüğünden ve ağlayarak uyanmasından uyuyamadım. zonguldakta kalması iyi olmadı. dün akşam bana diyorki'' annecim sen işe gittin gelmedin,ben seni bulmadım'' o zonguldağa giderken zannettiki akşamları biz iş çıkışı oraya gidecez aynı burdaki gibi olacak ama olmadı tabi. çok etkilenmiş her halinden belli.ister istemez üzülmesine sebep olduk. gecede gitmicem diye ağlıyor sürekli,beni görünce susuyor yatıyor tekrar,çok üzgünüm ama yavrumu mecbur kalmadığım sürece o istemediği taktirde (ki istesede en fazla 1 gece) göndermicem bırakmıcamda.
canım şu günlerin geri gelmicek,zamanını boşa harcama bi gayret çalış derslerine hayatım.
ayrıca kilo aldıysanda aldın hayatım,olan olmuş bunun için lütfen üzülme. yoğunluğun bitsin rabianın dediği gibi kampa sokarız seni sen yeterki iste balım. halan ve treaking sayesinde toparlanmanı dilerim canım. değişik bir haftasonu iyi gelecektir. bu arada aklıma gelmişken sorayım.yanılıyormuyum emin değilim ama sanırım senin bacağında bir durum vardı o ne oldu hayatım daha iyimisin.
veee dünde az beslenmişsin,öğünler iyi ama az akşam birşey yemedinmi.
dilerim sınavın çoook iyi geçmiştir masalım.
canım hoşgeldin,çok aktifsin maşallah tam bize göre.
ohoooo maşallah yaa, su olayı süper,spor olayı süper birde diyet ekledin hadi hayırlıolsun. inşallah istediğin kiloya gelirsin ki bu mücadeleye hiçbir kilonun dayanabileceğini sanmıyorum. 16 sonrası yememek çok akıllıca ama daynabilirsen tabii. bir arkadaşımızda aynı şekilde yapardı ve epey kilo vermişti.
canım hoşgeldin, inşallah sende bizlerle beraber istediğin kiloya gelirsin. 59 çok fazla bir kilo değil aslında düğününe 3 ay var ve bir amacın olduğu için yani ulaşman gereken bir nokta olduğu için kolaylıkla verirsin diye düşünüyorum.
açıkçası uzun zamandır asıl kuralları paylaşmamışımdır ama en kısa sürede kurallarımı tekrar paylaşayım.sadece en önemlisi bol paylaşım,emin ol ne kadar çok yazarsan sende o kadar memnun olursun. diğeride cuma en geç saat 11.30 a kadar kiloyu bildirmek.
süper

bunu beden hocası bir arkadaştan duymuştum ağırlık çalışırsak gece uyurken bile yağ yakıyormuşuz. ayrıca gazetede bir bayanın box yaparak yağ yaktığını okudum.bende spora başlarsam (inşallah) özellikle karın kası yapmak için çalışıcam. yani biraz koşu bandı sonra ağırlık çalışayım diyorum.
maşallah canım yaa bu arada senin boyun kaç melekcim.
Demek burasi hareketlenmesi icin 2 üye lazim mis oda biz olduk tesadüfen artik hep böyle olur insallah , Allah nesemizi bozmasin ve bol bol kilo verelimmmm
yeni gelen her arkadaş bizim için taze kan demek,iyiki geldiniz hayatım.
senin sormanı bekliyomuş canım
şimdi aradı geliyormuş
artık rahat uyurum
ilaçta alamıyorum
ii geceler diliyorum canım hepinize
yaa dosbacım anlaşıldı sen yakında malum sebeplerden dolayı bizi bırakacaksın hadi bakalım inşallah canım.

sebze çorbası
kuru fasulye
pilav
yağsız limonlu salata
3 gibi de elma yedim
canım afiyet olsun,gerçi yazmışsın yemeğe gitmeden önce neler olduğunu,yeni gördüm,pilavın az olmuştur diye üdşünüyorum hayatım.
canım sadece nezle ve gripte öyle bir etkisi var. burdan şunu anlıyorum ki yanılıyormuyum bilmiyorum ama demekki ilaç firmasına kazanç sağlıcam görevini kötüye kullanan dr lar var,herşeyde antibiyotik yazıyorlar, bu konuya el atmak için insanları bilinçlendirmek onlar yazsada kullanmamızı istemiyorlar.
ne bileyim aklıma böyle geldi.
vücudumuzun savaşabileceği hastalıklarda zaten antibiyotik gereksiz diye düşünüyorum.ben kendimi bilmem antibiyotik kullandığımı. bak aklıma gelmişken hastanede gördüğüm yazının şu sebebide olabilir,hazıra alışan zihinler hemen geçsin yada onsuz geçmez diye antibiyotiğe saldırıyorlardır,reçetesi alınabiliyor nede olsa bunun önüne geçmekde istemiş olabilirler, ozaman dr lar masum oluyor(gerçi hepsi masum değil)

bu arada ben ne yedim

sabah 1 ad poğaça
ara kaçamak 150 kalori.(tatlı 1 ad) :78:
öğlen saat 12 gibi 1 ad dolmabiber
saat 14.00 gibi
küçük konserve ton balığı
1 dilim ekmek
ara 1 ad mandelina.
akşam salata olacak inşallah. birazda meyve
bu arada işlerimi toparlayayım canlar çıkma saatim geliyor ancak hallederim
çıkmadan yine gelmeye çalışıcam ama gelemezsem hepinize şimdiden iyi akşamlar. akşama takıma uzaktandünyalı gelebilir çay içmeye haberiniz olsun.

Slm kizlarrr eve yeni geldim yemek yedim ve buraya geleyim dedim.. Ne yediklerimi yazayım ama daha diyete başlamadım sadece vücut alışsın diye yediklerimi yavaş yavaş kesiyorum.

Sabah:
1 dilim ekmek üstüne nutella (reglim var ve çikolata krizimi sabahtan kestim ki gün boyu eritirim diye)

Ara öğün:
Bol su ile bi fincan yesil çay

Öğle:
Bol salata
1,5 dilim kepek ekmegi
1 bardak su

Ara öğün:
1 sosisli sandviç
1 tabak tahilli gevrek

Aksam:
Ara öğünüm doyurduğu icin aksama çorba icerim

Spor:
İs yerinde masa başındayim ama yapabildiğim kadar ayakta durmaya çalışıyorum. Bide posta isine ben baktığım icin 5 katın postasını verdigimde merdivenleri kullanıyorum ve dağıtmak 20 dakikamı alıyor bittiğimde nefes nefese kalıyorum çünkü olabildiğince hızlı tempodayim (daha iyi sonuc icin).
Eve normalde yürüyerek ve otobüsle gidiyorum , yürüyüş 30 dk ama bugün araba bendeydi o yüzden yapamadım

1 saat sonra pilates yapacam 40 dk. Tekrar başlamaya karar verdim ve herkese tavsiye ediyorum cidden çok faydalı..

Benim bugünkü programım buydu yorumlarınızı bekliyorum

Ad1 - hosbulduk cnm inşallah veririm kiloları .. Vermek önemli değilde fit olmak istiyorum bacaklarım kollarım vs sıkı ve yağ yerine kas olsun istiyorum..

herkese iyi akşamlar, yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz
öncelikle kaptancım utanıyorum ben ama dün bildirim yapamadım bütün gün yorgunluktan uyudum ve akşamda bağlantımda problem vardı o yüzden bildirim yapamadım 17:
bugün ise felaket baş ağrım var,hala rahatsızlığımı atamadım üzerimden öksürüp duruyorum sesimse hala gripli
bugün sporuma gittim çok şükür şu baş ağrım beni mahvetti bugün resmen ...
dosbacım sende hasta olmuşsun,şöyle bir geçmişe göz gezdirirken farkettim,çok geçmiş olsun,inşALLAH kısa zamanda atlatırsın..
bugün yediklerime gelince
2 bardak su
sabah : tost yanında şekersiz çay
ara : 1,5 galeta
öğle: buhar haşlamasında sebze ama 2 kaşık falan 1,5 galeta ile
ara : 2 top sade dondurma
akşam : 4 kaşık patates yemeği ve 2 kaşık pilav ve ayran yanına
ara : bir elma yada portakal ...
şimdi ıkacam ama tekrar dönüp geçmişi oumak istiyorum...

tartılamadığını tahmin etmiştim canım. sen sabah telaşeyle hastaneye gitmişsindir zaten. sağlık olsun.
yok, bundan sonra bırakma canım ya. ne bilsin o zonguldağı yakın bir yer zannetti. öyle neşeyle gitti ama çok üzülmüş belli. yerim ben onu ya, ne masumlar.

asumancım o ilaç şirketlerinin çevirdikleri dolapları Allah bilir ama pek masum olmadıkları bir gerçek. o yüzden her zaman için anne olarak özellikle çok araştırmamız lazım. yavrumuza verilen her ilacı ince ince irdelemek gerekiyor. ne yazık ki doktorların çok hastası var ve çoğunlukla da baştan savma muayene ve ilacı ver gönder mantığı var. ha tabiki böyle olmayan doktorlar da var ama ben pek karşılaşmadım. Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Size iyi akşamlar ben kaçtım haftaya pazartesi görüşürüz evde internetim yok da şimdilik sağlık ve mutlulukla kalın:79:
kaçamaksız güzel bi hafsonu geçirmen dileğiyle canım

yorumlayalım bakalım :))
sabah çikolata hiç olmamış bunu sende biliyorsun ama regline sayalım
ilk arada yeşil çay belki yanında hafif bişiler olabilirdi
öğle yemeğin harika olmuş bunu akşam yapan arkadaşlar güzel kilo veriyor
sonraki arada sosis hiç olmamış işlenmiş etler kilo yapıyor bunun yerine öğlen köfte yiyebilirdin
akşam güzel bi seçim olmuş
afiyet olsun

hoşgeldin canım.
normalde tatlı krizlerimizi kuru kayısı, kuru incir gibi besinlerle bastırmaya çalışıyoruz. hiç olmadı bir muzu ezip, tarçınla karıştırırsan ve bir de ceviz eklersen değme tatlıyı aramazsın:) süt seviyorsan, tarçınlı süt içebilirsin. ne yazık ki nutella kardeşimizin diyet dünyasında pek yeri yok
akşama çorba içmek iyi bir seçim olur. imkanlarını zorlayarak spor yapmaya çalıştığın için de tebrik ederim. emin ol meyvelerini toplayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…