Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bi haftadır çikolata yemediğim icin hak ettigimi düşündüm bide kriz vardı ama bu hafta başka yok.. Ara öğünlerimi biraz daha dengelemem gerekior anlaşılan doğrudur ..
Yorumun icin teşekkürler cnm

akşam yemeğim 1 dilim çavdar + 1 haşlanmış yumurta + 1 salatalık
akşam için gayet hafif olmuş
afiyet olsun

Bi haftadır çikolata yemediğim icin hak ettigimi düşündüm bide kriz vardı ama bu hafta başka yok.. Ara öğünlerimi biraz daha dengelemem gerekior anlaşılan doğrudur ..
Yorumun icin teşekkürler cnm

rica ederim canım burda birbirimizin hatalarını düzeltmek için varız
haftada 1 süt tatlısı ile kendini ödüllendirebilirsin

Tavsiyelerin icin teşekkürler o karışımı deneyecem bidahaki sefere cikolata yerine artık kriz geldiginde bu yöntemi denerim (tabi ölçülü bi sekilde)

Sagol cnm eve gelene kadar saat 3-4 oluyor ve spor salonlara para vermek istemedigiim icin evde ve is yerinde kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıyorum iste :))

bugün ne yediğimi yazmıyorum çnk çok dengesizdi
sadce öğle yemeği yedim o da biraz kaçamak gibi oldu
ıhlamur su ve portakal suyu arasında mekik dokudum sanırım bi 4 lt sıvı tükettim bugün :))
akşam canım bişi istemiyo eşim yine geç gelecek (
bu arada yeni gelen arkadaşlara kötü örnek olmayayım kızlar ben şu aralar listede yer almıyorum ve kaçamaklarımı yazmıyorum özendirmemek adına... yoksa normelde listedeyken kaçamkalarda mecburen yazılıyor haberiniz ola :))

Kızlar bu aksam çorba yapmadım çünkü iştahım kaçtı eve geldigimde yediklerimleyim beni baya doyurmustu.. Ama 40 dk pilates yaptım bide toplamda 2 litre su ve 2 fincan yesil çay ictim, başlangıç olarak iyi gidiyorum bence , yarın tek tük degisiklerle daha iyi olur inşallah

ıhlamur eşliğinde kahvaltımı yaptım :))
bugün biraz daha iyiyim yavaş yavaş toparlanıyorum

günaydın kızlar,,

akşam yemeğim

3 yk ıspanak
yarım kase yoğurt
portakal suyu
1 dilim ekmek

2 saat yürüyüş

ara olarak 1 dilim ekmek ve peynir yedim
akşam az yedim çok acıktım

sabah

1 sandviç
1 çay

Günaydın kızlar
dospam hafifdi ama arkadaşlarla beerpoint gittik doğum günüydü birde pasta ve bira kaçamağı yaptım pazarları spora gitmem normalde ama bu yüzden gidicem dinlenmek yok bana ceza

sabah : altınçörek + şekersiz çay

günaydınlar sevgili takımım.
akşam oğlumu uyuturken ben de uyumuşum. kahvaltıdan sonra geçmişe göz atıcam inşallah.

aslıselda,

ayrıca kurallardan da bahsedeyim. cuma takımlarının 1. kuralı paylaşımda bulunmandır. her gün ne yeyip ne içtiğini istersen toplu halde istersen de yedikçe mesela öğle yemeği şu şu gibi yazabilirsin. kendi menünü yazmakla iş bitmiyor yalnız. diğer takım arkadaşlarının menülerine de yorum yazman gerekiyor. sonuçta hepimiz burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. ayrıca başka menüler öğretici de olabiliyor. değişik diyet fikirleri edinebilirsin. ayrıca kaçamaklar da yazılıyor, o da bir yaptırım olabiliyor. buraya yazmamak için yememek gibi:)

şimdilik aklıma gelenler bunlar. sen sormak istediklerini sorabilirsin. şimdi senden kendini tanıtmanı bekliyoruz. yaş, boy ve şu anki kilon ve hedefin nedir bunlardan bahsedebilirsin. ayrıca kendini tanıtacak şeyler de yazabilirsin. ortamın soğukluğu kırılır böylece:)

akşam yemeğim 1 dilim çavdar + 1 haşlanmış yumurta + 1 salatalık
senin dün biraz fazla yumurtalı olmadı mı? diyetisyenler haftada 2 veya 3 kere veriyor sanırım yumurtayı.

aslında küçük küçük çabalar bile bayağı faydalı oluyor spor adına. sen de elinden gelen gayreti gösteriyorsun belli. evde de internetten yapılabilecek spor bulabilirsin. bu arada dün yaptın mı pilates?

tatlı krizine birebir tarçınlı süt :)) vazgeçilmezim
süt yarımyağlı olcek
yarım yağlı kısmını yazmayı unutmuşum:)
akşam bir şey yememen daha bile iyi olmuş o zaman:) gece çok acıktın mı yoksa yine?
bu arada sporu sormuştum ama burda yaptığını yazmışsın zaten. pilates cd'den mi yapıyorsun, ben de arayıştayım da ne yapsam diye.
günaydııııınnnnnn
günaydın dosbam.

ıhlamur eşliğinde kahvaltımı yaptım :))
bugün biraz daha iyiyim yavaş yavaş toparlanıyorum
ıhlamur eşliğinde kahvaltı çok çekici duruyorafiyet olsun. toparlanmaya başladığına da sevindim.

afiyet olsun nihancım. akşam yemeğin hafif olunca acıkmışsın belli ki. yine de geç saatlerde ekmekten kaçınmanı tavsiye ederim. sabahki sandviç nasıl bir sandviç:) biraz açalım onu:))

alkol de kilo yapabilen bir şey bu arada. hem pasta hem alkol yarın telafi edersin inşallah.

günaydın rabiacım afiyet olsun canım
günaydın canım. sağolasın.

Ben geldim kızlar nasılsınız?
Şöyle bir geçmişe baktım.
Kaptancığım geçmiş olsun şimdi nasıl ufaklık merak ettim. Ayrıca kıyamam ya nasıl etkilenmiş öyle canım benim.
Dosbacım melankolicim sizler nasıl oldunuz hastalık durumlarınız?
Neyneysecim seni süper gördüm her zaman ki gibi. Çook az kaldı. Bugün askerlerin spor sesiyle uyandım sen geldin aklıma :)
Nihancım sen nasılsın?
Eminenin annesi geldi galiba değil mi? Ela hanım da iyi olmuştur inşallah.
Sormadığım kaldıysa kusura bakmayın k ızlar.
Bana gelince;
Dün sınavım iptal oldu ama nasıl bir mutlu oldum.
Direk bana imza atar mısınız ben gidiyorum dedim biraz dağıttım aklımı.
FAzla rahatlamışım ki sonunda adet oldum ama ağrım çok fazlaydı, Polatlıya geldim iğne falan vuruldum burada rahatladım.
Neler yediğimi bilmiyorum ama çok uğraşmışlar ben de azıcık yedim her şeyden pek problem olduğunu düşünmüyorum.
Pasta da yemedim en sevdiğimden olmasına ve adet dönemimde olmama rağmen.
Bu arada kaptancığım sormuş bacağımı .
Zaten beni rahatsız eden tek şey görüntüsü şuan onda değişiklik yok ama pek belli de değil ilerisi için korktum. Ne yazık ki ilacı içmeyi de unutuyorum hep daha hiç içemedim.
Kızlar bu arada ilk size söylemek istedim.
Çekiniyorum arkadaşlarıma söylemeye o kadar büyük konuştum ki.
Eski erkek arkadaşımı unutma gibi bir problemim vardı hala aklıma geldiğini düşünüyordum normal belki de kaç sene sonuçta.
Amaaa dün ilk kez birinden etkilendim ...
Yine de bir ilişkiye başlamalı mıyım kararsızım.
Benden bu kadar şimdilikk ..
Kendinize dikkat edin.

ekmek arası (çeyrek ekmek) domates peynir biber canım

evet yemem normalde ama akşam çok acıktım canım napalım telafi ederiz artık

ben geldim elimde ıhlamurumla var mı isteyen :))
valla iyice açıldım bugün kendimi daha mutlu ve huzurlu hisseiyorum...
nihancım neysecim plsticwoman= sana bi kısaltm

masalcım sınavın iptal olmasına inan çok sevindim adet olmanda güzel haber en azından 1 kilo gitti say bu hafta ...pasta kaçırmamışsın tebrikler ...yeni durumlar içinde hayırlısı...olacaksa olur zaten senin düşüncelerle karar vereceğin bi durum değil duyguların daha çok yönlendirecektir...en azından tanıyıp tanımamak adına...

nihancım afiyet olsun sandiviçin :)) ben sustum seni neyseye bırakıyorum
neysecim nasılsın canım??? spor salonundan sonra evde de yapacaksın ya sana hayranım
plastic akşam kaçamağın olmuş...hayırlı olsun canım...bu hafta bi daha olmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…