yorumlayalım bakalım :))
sabah çikolata hiç olmamış bunu sende biliyorsun ama regline sayalım
ilk arada yeşil çay belki yanında hafif bişiler olabilirdi
öğle yemeğin harika olmuş bunu akşam yapan arkadaşlar güzel kilo veriyor
sonraki arada sosis hiç olmamış işlenmiş etler kilo yapıyor bunun yerine öğlen köfte yiyebilirdin
akşam güzel bi seçim olmuş
afiyet olsun
akşam için gayet hafif olmuşakşam yemeğim 1 dilim çavdar + 1 haşlanmış yumurta + 1 salatalık
Bi haftadır çikolata yemediğim icin hak ettigimi düşündüm bide kriz vardıama bu hafta başka yok.. Ara öğünlerimi biraz daha dengelemem gerekior anlaşılan doğrudur ..
Yorumun icin teşekkürler cnm
hoşgeldin canım.
normalde tatlı krizlerimizi kuru kayısı, kuru incir gibi besinlerle bastırmaya çalışıyoruz. hiç olmadı bir muzu ezip, tarçınla karıştırırsan ve bir de ceviz eklersen değme tatlıyı aramazsın:) süt seviyorsan, tarçınlı süt içebilirsin. ne yazık ki nutella kardeşimizin diyet dünyasında pek yeri yok
akşama çorba içmek iyi bir seçim olur. imkanlarını zorlayarak spor yapmaya çalıştığın için de tebrik ederim. emin ol meyvelerini toplayacaksın.
günaydın rabiacım afiyet olsun canımgünaydınlar sevgili takımım.
akşam oğlumu uyuturken ben de uyumuşum. kahvaltıdan sonra geçmişe göz atıcam inşallah.
hoşgeldin aslıselda.artık ben bu guruptamıyım yoksa gelecek cumayı mı bekliyorum
senin dün biraz fazla yumurtalı olmadı mı?akşam yemeğim 1 dilim çavdar + 1 haşlanmış yumurta + 1 salatalık
aslında küçük küçük çabalar bile bayağı faydalı oluyor spor adına. sen de elinden gelen gayreti gösteriyorsun belli. evde de internetten yapılabilecek spor bulabilirsin. bu arada dün yaptın mı pilates?Tavsiyelerin icin teşekkürler o karışımı deneyecem bidahaki seferecikolata yerine artık kriz geldiginde bu yöntemi denerim (tabi ölçülü bi sekilde)
Sagol cnm eve gelene kadar saat 3-4 oluyor ve spor salonlara para vermek istemedigiim icin evde ve is yerinde kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıyorum iste :))
yarım yağlı kısmını yazmayı unutmuşum:)tatlı krizine birebir tarçınlı süt :)) vazgeçilmezim
süt yarımyağlı olcek
akşam bir şey yememen daha bile iyi olmuş o zaman:) gece çok acıktın mı yoksa yine?Kızlar bu aksam çorba yapmadım çünkü iştahım kaçtı eve geldigimde yediklerimleyim beni baya doyurmustu.. Ama 40 dk pilates yaptım bide toplamda 2 litre su ve 2 fincan yesil çay ictim, başlangıç olarak iyi gidiyorum bence , yarın tek tük degisiklerle daha iyi olur inşallah
günaydın dosbam.günaydııııınnnnnn
ıhlamur eşliğinde kahvaltı çok çekici duruyorıhlamur eşliğinde kahvaltımı yaptım :))
bugün biraz daha iyiyim yavaş yavaş toparlanıyorum
afiyet olsun nihancım. akşam yemeğin hafif olunca acıkmışsın belli ki. yine de geç saatlerde ekmekten kaçınmanı tavsiye ederim. sabahki sandviç nasıl bir sandviç:) biraz açalım onu:))günaydın kızlar,,
akşam yemeğim
3 yk ıspanak
yarım kase yoğurt
portakal suyu
1 dilim ekmek
2 saat yürüyüş
ara olarak 1 dilim ekmek ve peynir yedim
akşam az yedim çok acıktım
sabah
1 sandviç
1 çay
alkol de kilo yapabilen bir şey bu arada. hem pasta hem alkolGünaydın kızlar
dospam hafifdi ama arkadaşlarla beerpoint gittikdoğum günüydü birde pasta ve bira kaçamağı yaptım pazarları spora gitmem normalde ama bu yüzden gidicem dinlenmek yok bana ceza
sabah : altınçörek + şekersiz çay
günaydın canım. sağolasın.günaydın rabiacım afiyet olsun canım
ekmek arası (çeyrek ekmek) domates peynir biber canımsenin dün biraz fazla yumurtalı olmadı mı?diyetisyenler haftada 2 veya 3 kere veriyor sanırım yumurtayı.
aslında küçük küçük çabalar bile bayağı faydalı oluyor spor adına. sen de elinden gelen gayreti gösteriyorsun belli. evde de internetten yapılabilecek spor bulabilirsin. bu arada dün yaptın mı pilates?
yarım yağlı kısmını yazmayı unutmuşum:)
akşam bir şey yememen daha bile iyi olmuş o zaman:) gece çok acıktın mı yoksa yine?
bu arada sporu sormuştum ama burda yaptığını yazmışsın zaten. pilates cd'den mi yapıyorsun, ben de arayıştayım da ne yapsam diye.
günaydın dosbam.
ıhlamur eşliğinde kahvaltı çok çekici duruyorafiyet olsun. toparlanmaya başladığına da sevindim.
afiyet olsun nihancım. akşam yemeğin hafif olunca acıkmışsın belli ki. yine de geç saatlerde ekmekten kaçınmanı tavsiye ederim. sabahki sandviç nasıl bir sandviç:) biraz açalım onu:))
alkol de kilo yapabilen bir şey bu arada. hem pasta hem alkolyarın telafi edersin inşallah.
günaydın canım. sağolasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?