kalbindeki kıpırtılr bence güzel gelişmelerBen geldim kızlar nasılsınız?
Şöyle bir geçmişe baktım.
Kaptancığım geçmiş olsun şimdi nasıl ufaklık merak ettim. Ayrıca kıyamam ya nasıl etkilenmiş öyle canım benim.
Dosbacım melankolicim sizler nasıl oldunuz hastalık durumlarınız?
Neyneysecim seni süper gördüm her zaman ki gibi. Çook az kaldı. Bugün askerlerin spor sesiyle uyandım sen geldin aklıma :)
Nihancım sen nasılsın?
Eminenin annesi geldi galiba değil mi? Ela hanım da iyi olmuştur inşallah.
Sormadığım kaldıysa kusura bakmayın k ızlar.
Bana gelince;
Dün sınavım iptal oldu ama nasıl bir mutlu oldum.
Direk bana imza atar mısınız ben gidiyorum dedim biraz dağıttım aklımı.
FAzla rahatlamışım ki sonunda adet oldum ama ağrım çok fazlaydı, Polatlıya geldim iğne falan vuruldum burada rahatladım.
Neler yediğimi bilmiyorum ama çok uğraşmışlar ben de azıcık yedim her şeyden pek problem olduğunu düşünmüyorum.
Pasta da yemedim en sevdiğimden olmasına ve adet dönemimde olmama rağmen.
Bu arada kaptancığım sormuş bacağımı .
Zaten beni rahatsız eden tek şey görüntüsü şuan onda değişiklik yok ama pek belli de değil ilerisi için korktum. Ne yazık ki ilacı içmeyi de unutuyorum hep daha hiç içemedim.
Kızlar bu arada ilk size söylemek istedim.
Çekiniyorum arkadaşlarıma söylemeye o kadar büyük konuştum ki.
Eski erkek arkadaşımı unutma gibi bir problemim vardı hala aklıma geldiğini düşünüyordum normal belki de kaç sene sonuçta.
Amaaa dün ilk kez birinden etkilendim ...
Yine de bir ilişkiye başlamalı mıyım kararsızım.
Benden bu kadar şimdilikk ..
Kendinize dikkat edin.
hmm ne güzelafiyet olsun cicim :82:
yok daha kaçamak sonra üzülüyorum çok :)
Ara öğünüm : Gün kurusu oldu öğlende geldi bakalım bişeyler yiyeceğim :) :89:
merhabalar canım,Neyneysecim seni süper gördüm her zaman ki gibi. Çook az kaldı. Bugün askerlerin spor sesiyle uyandım sen geldin aklıma :)
Bana gelince;
Dün sınavım iptal oldu ama nasıl bir mutlu oldum.
Direk bana imza atar mısınız ben gidiyorum dedim biraz dağıttım aklımı.
FAzla rahatlamışım ki sonunda adet oldum ama ağrım çok fazlaydı, Polatlıya geldim iğne falan vuruldum burada rahatladım.
Neler yediğimi bilmiyorum ama çok uğraşmışlar ben de azıcık yedim her şeyden pek problem olduğunu düşünmüyorum.
Pasta da yemedim en sevdiğimden olmasına ve adet dönemimde olmama rağmen.
Bu arada kaptancığım sormuş bacağımı .
Zaten beni rahatsız eden tek şey görüntüsü şuan onda değişiklik yok ama pek belli de değil ilerisi için korktum. Ne yazık ki ilacı içmeyi de unutuyorum hep daha hiç içemedim.
Kızlar bu arada ilk size söylemek istedim.
Çekiniyorum arkadaşlarıma söylemeye o kadar büyük konuştum ki.
Eski erkek arkadaşımı unutma gibi bir problemim vardı hala aklıma geldiğini düşünüyordum normal belki de kaç sene sonuçta.
Amaaa dün ilk kez birinden etkilendim ...
Kendinize dikkat edin.
çeyrek ekmek miekmek arası (çeyrek ekmek) domates peynir biber canım
evet yemem normalde ama akşam çok acıktım canım napalım telafi ederiz artık
ben alayım ıhlamur, seviyorum tadını.:93:ben geldim elimde ıhlamurumlavar mı isteyen :))
valla iyice açıldım bugün kendimi daha mutlu ve huzurlu hisseiyorum...
nihancım neysecim plsticwoman= sana bi kısaltm
neysecim nasılsın canım??? spor salonundan sonra evde de yapacaksın ya sana hayranım
çok güzel dosbacım. güzel vakit geçirirsiniz inşallah.:81:bugün günler sonra adam akıllı kahvaltı yaptım
zaten erken girmemden anlamışsınızdır...
öğle yemeğine de eşimle balık yemeye gideceğiz...sanırım hastalığıma onunda iş yoğunlunun gelmesi beni psikolojik olrak zorladı...bak azıcık ilgi ben bugün harika :))
neyse onunda işi az kaldı çok şükür
çokmumerhabalar canım,
eşimin çok şükür 10 günü kaldı. gittikçe süper olucam inşallah:)
ne ballı kızsın sen sınav iptal olmuş:)) neyse çok sevindim. bir dahaki sefere yalnız toparla kendini. neydi o öyle masalın moral yerlerde geziyor.
canım, işte büyük konuşmayacaksın. burda da geçmişti zaman her şeyin ilacı demiştik. Allah önüne hayırlı insanlar çıkarsın. geçmişine tabiki saygı duyacaksın. yaşadıkların hoş birer anı olacak. hayat akıp devam ediyor canım.
çeyrek ekmek miçok değil mi yaw?
artık uzun uzun yürüyüş yaparsın bu haftasonu da
ben alayım ıhlamur, seviyorum tadını.:93:
iyiyim çok şükür canım. spor seanslarım haftada 3'e düştü. önceden 4'tü. yeni dönem başladı. bu 3 seansın 1 tanesi de pilates. yani sadece 2 seansım var ter attığım. ek yapmam lazım diye düşündüm. bir de spor yaparsam yemek yemeye korkuyorum:) sporu yapıyorsun yaktığın kaloriyi düşününce hemen yerine koymak istemiyorsun:)
çok güzel dosbacım. güzel vakit geçirirsiniz inşallah.:81:
herkese merhaba inşallah iyisinizdir.ben uykusuz ve yorgun birşekilde işimin başındayım.
dün gece oğlum ilaçların etkisiyle sabaha kadar belli aralıklarla sürekli öksürdü. haliyle bende başında.
sabahda kalktık bugünkü kontrolümüze gittik, biraz hava verildi tekrar,ilaçlara devam edicez ama güzel toparlamış dedi dr.
böyle işte canlar,yorgunum. eve gidince temizlik ve ütü yapmam lazım ama bu yorgunlukla zor gibi. durumuna göre takılırım artık.
busabah kahvaltım yarım simit oldu. bir bardakta çay içtim.
biraz geçmişe bakayım fırsat bulunca yazarım canlar ama yazamazsamda kusuruma bakmayın gerçekten hiç halim yok.
aslında küçük küçük çabalar bile bayağı faydalı oluyor spor adına. sen de elinden gelen gayreti gösteriyorsun belli. evde de internetten yapılabilecek spor bulabilirsin. bu arada dün yaptın mı pilates?
akşam bir şey yememen daha bile iyi olmuş o zaman:) gece çok acıktın mı yoksa yine?
bu arada sporu sormuştum ama burda yaptığını yazmışsın zaten. pilates cd'den mi yapıyorsun, ben de arayıştayım da ne yapsam diye.
melekcimm uyarmadık ama burası bağımlılık yapar hayatım.:))Slm kizlarrr eve yeni geldim yemek yedim ve buraya geleyim dedim.. Ne yediklerimi yazayım ama daha diyete başlamadım sadece vücut alışsın diye yediklerimi yavaş yavaş kesiyorum. Benim bugünkü programım buydu yorumlarınızı bekliyorum
Ad1 - hosbulduk cnm inşallah veririm kiloları .. Vermek önemli değilde fit olmak istiyorum bacaklarım kollarım vs sıkı ve yağ yerine kas olsun istiyorum..
sende hoşgeldin canım.herkese iyi akşamlar, yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz
öncelikle kaptancım utanıyorum ben ama dün bildirim yapamadım bütün gün yorgunluktan uyudum ve akşamda bağlantımda problem vardı o yüzden bildirim yapamadım17:
bugün ise felaket baş ağrım var,hala rahatsızlığımı atamadım üzerimden öksürüp duruyorum sesimse hala gripli
sabah zaten çocuğu giydir kahvaltısını yaptır ben giyindim derken evden zor çıktım:)tartılamadığını tahmin etmiştim canım. sen sabah telaşeyle hastaneye gitmişsindir zaten. sağlık olsun.
yok, bundan sonra bırakma canım ya. ne bilsin o zonguldağı yakın bir yer zannetti. öyle neşeyle gitti ama çok üzülmüş belli. yerim ben onu ya, ne masumlar.
asumancım o ilaç şirketlerinin çevirdikleri dolapları Allah bilir ama pek masum olmadıkları bir gerçek. o yüzden her zaman için anne olarak özellikle çok araştırmamız lazım. yavrumuza verilen her ilacı ince ince irdelemek gerekiyor. ne yazık ki doktorların çok hastası var ve çoğunlukla da baştan savma muayene ve ilacı ver gönder mantığı var. ha tabiki böyle olmayan doktorlar da var ama ben pek karşılaşmadım. Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
aslında yediklerini birden azaltmasan daha iyi olur,çünkü sonrasında herşeyi yemek isteyebilirsin. 16 dan sonra birşey yemicem diye yazmıştın,bari son öğünün besleyici olsun derim.akşam yemeğim 1 dilim çavdar + 1 haşlanmış yumurta + 1 salatalık
sen ara öğünlerine güzel altarnetifler getiriyorsun hayatım,bu seferki biraz karbonhidratlı ama sandviç sonrası bugün dengelersin diye düşünüyorum afiyet olsun.günaydın kızlar,,
akşam yemeğim
3 yk ıspanak
yarım kase yoğurt
portakal suyu
1 dilim ekmek
2 saat yürüyüş
ara olarak 1 dilim ekmek ve peynir yedim
akşam az yedim çok acıktım
sabah
1 sandviç
1 çay
yapılan kaaçamağın cezasınıda vermişsin kendine tabrikederim.:)) afiyet olsun.Günaydın kızlar
dospam hafifdi ama arkadaşlarla beerpoint gittikdoğum günüydü birde pasta ve bira kaçamağı yaptım pazarları spora gitmem normalde ama bu yüzden gidicem dinlenmek yok bana ceza
sabah : altınçörek + şekersiz çay
hoşgeldinn,ufaklık iyi hayatım,inşallah daha iyi olacak. seninde iyi olmana sevindim ama ilaçlarını neden kullandığını anlamadım,geçmişe bakıp yorma beni masalım,ne sorun vardı bacağında balım? kusuruma bakma hayatım,inan unuttum çıkıverdi aklımdan.Ben geldim kızlar nasılsınız?
Şöyle bir geçmişe baktım.
Kaptancığım geçmiş olsun şimdi nasıl ufaklık merak ettim. Ayrıca kıyamam ya nasıl etkilenmiş öyle canım benim.Amaaa dün ilk kez birinden etkilendim ...
Kendinize dikkat edin.
hadi gözünaydıın,sevindim dosbacım,kahvaltın ruhunada iyi geldi sanırım. güzel birgün dilerim eşinle sana canım. afiyet olsun.bugün günler sonra adam akıllı kahvaltı yaptım
zaten erken girmemden anlamışsınızdır...
öğle yemeğine de eşimle balık yemeye gideceğiz...sanırım hastalığıma onunda iş yoğunlunun gelmesi beni psikolojik olrak zorladı...bak azıcık ilgi ben bugün harika :))
neyse onunda işi az kaldı çok şükür
afiyet olsun canım,gün kurusunu epeydir almadım,aklıma gelirse alayım bugün en iyisi.hmm ne güzelafiyet olsun cicim :82:
yok daha kaçamak sonra üzülüyorum çok :)
Ara öğünüm : Gün kurusu oldu öğlende geldi bakalım bişeyler yiyeceğim :) :89:
canım,gazan mübarek ola, baskılara boyun eyme,sakın çok yeme melankolim:))herkese günaydınlarr :)) güzelce kahvaltımı yaptım
2 bardak su
sabah : patatesli omlet , yarım kibrit kutusu kadr beyaz peynir , iki lokma bal hepsini bir dilim ekmekle ve şekersiz çay ile tamamladım
ara olarak az ayva yemeyi düşünüyorum
öğlen : spor merkezindeki hatunlar yemek düzenlemiş ona katılcam ve hafif atlatmayı düşünüyorum
akşama ALLAH KERİM :))
çokmu
akşam acıkınca eşim kızdı bana
çok az yiyon diye kendine bak didi
bende o gazla yedim bu sabah
beni gaza getirdiği için ona ceza bu akşam yürüyüşe çıkarır beni
biraz daha iyimiş canım sevindim ya en azından hastahaneye yatmıcak anladığım kadarıyla
inş en kısa zamanda tamamen toparlar yeğenimiz iyileşir çabucak
yok canım ya ne kusuru uyksuzsun zaten bide burda bize cvp yazmaya uğraşma
merhabalar asumancım. oğlunun hastaneye yatmayacak olmasına sevindim. maşallah toparlamış. sen de bugün işi boşver. eve gidince oğlun yatınca yat ve dinlen canım. sen de hasta olmamalısın. kendine iyi bak canım.herkese merhaba inşallah iyisinizdir.ben uykusuz ve yorgun birşekilde işimin başındayım.
dün gece oğlum ilaçların etkisiyle sabaha kadar belli aralıklarla sürekli öksürdü. haliyle bende başında.
sabahda kalktık bugünkü kontrolümüze gittik, biraz hava verildi tekrar,ilaçlara devam edicez ama güzel toparlamış dedi dr.
böyle işte canlar,yorgunum. eve gidince temizlik ve ütü yapmam lazım ama bu yorgunlukla zor gibi. durumuna göre takılırım artık.
busabah kahvaltım yarım simit oldu. bir bardakta çay içtim.
biraz geçmişe bakayım fırsat bulunca yazarım canlar ama yazamazsamda kusuruma bakmayın gerçekten hiç halim yok.
ama yani nihancım sen de niye sadece 3 kaşık ıspanak yedin? pilav vs için öyle kaşıkla sayıyoruz tamam ama bildiğin sebze yemeği işte. üstüne de 2 saat yürüyüş yapınca fukara ıspanaklar döküldü tabikiçokmu
akşam acıkınca eşim kızdı bana
çok az yiyon diye kendine bak didi
bende o gazla yedim bu sabah
beni gaza getirdiği için ona ceza bu akşam yürüyüşe çıkarır beni
ben de ebru şallı düşünüyordum ama top ve lastik yok bende. geçen izledim hem top hem lastik kullanacağım dedi. o durumda benim açımdan iptal oluyor:)yoo aksam cok yorgun oldugum icin hemen uyudum zaten onun icin aclik hissini duymak icin fazla vaktim olmadi
pilatesi Ebru Salli ile yapiyorum Tv8'in sitesinde 40 dakikalik videolar var, sabahlari tv'den izleyemedigim icin aksam sayfadan bakiyorum
maşallah canım. sen böyle kilo verirsen senden çabuk ayrılacağız demektirbu arada hepinize hayirli haftasonu diliyorum
bu sabah biraz gec kalktim ama kahvaltimi yaptim:
2 kitir ekmek
2 kücük domates
beyaz peynir
ara ögün (yarim saat sonra yaptim):
100 gr. yagsiz yogurt
ögle yemegim olmayacak herhalde cünkü gec kalktim bu gün
bu arada size bi haberim var.. en son carsamba günü tartilmistim ve 59 kiloydum.. bugün tartida tam 57 kilo ciktimreglim dolayi sisligim vardi o indi ve ödemde vardi, herhalde o yüzden 2 kilo gitmistir .. ama motive oldum acikcasi.. tam gaz devammmm
sizleri böyle görünce nasıl hevesleniyorum anlatamam ama gel görki ne halim ne zamanım kalıyor.yoo aksam cok yorgun oldugum icin hemen uyudum zaten onun icin aclik hissini duymak icin fazla vaktim olmadi
pilatesi Ebru Salli ile yapiyorum Tv8'in sitesinde 40 dakikalik videolar var, sabahlari tv'den izleyemedigim icin aksam sayfadan bakiyorum
bu arada hepinize hayirli haftasonu diliyorum
bu sabah biraz gec kalktim ama kahvaltimi yaptim:
2 kitir ekmek
2 kücük domates
beyaz peynir
ara ögün (yarim saat sonra yaptim):
100 gr. yagsiz yogurt
ögle yemegim olmayacak herhalde cünkü gec kalktim bu gün
bu arada size bi haberim var.. en son carsamba günü tartilmistim ve 59 kiloydum.. bugün tartida tam 57 kilo ciktimreglim dolayi sisligim vardi o indi ve ödemde vardi, herhalde o yüzden 2 kilo gitmistir .. ama motive oldum acikcasi.. tam gaz devammmm
melankoli konusunda ben de seninle hemfikirim canım. bu aralar işleri yolunda gitmedi ama katılımı iyi bir arkadaşımız. toparlyacağını düşünüyorum.rabiacım melankoli bildirim yapamadığı zamanlarda kesinlikle bir problemi olduğundan ve o yüzden gelemediğinden emin olmamızı ve buna istinaden onun eski kilosunu yazmamızı ricaediyor canım.ben melankoliye güveniyorum ama senin düşüncenide bilmek isterim.
sabah zaten çocuğu giydir kahvaltısını yaptır ben giyindim derken evden zor çıktım:)
hemde ne masum rabiacım,çok üzülmüş meğerse,inan kendime çok kızıyorum.
ilaç konusunda haklısın hayatım. oğluma hiçbir ilacı prespektüsünü okumadan vermiyorum. 4 aylıkken hasta olduğunda dr verdiği ilaç 6 aylık ve yukarı çocuklar için etkilidir yazınca vermemiştim,hatta dedim bu ilacı madem niye verdiniz diye ama bende hasta olunca unuttum sonrasındada aklıma gelmedi hiç. her dr her öğretmene güvenmemek lazım,aslında her insana güvenmemek lazım ne yazıkki.
canım aslında gerçekten halim yok,işde yapasım yok bari geçmişe bakayım dedim.:))
melekcimm uyarmadık ama burası bağımlılık yapar hayatım.:))
öğünlerin konusunda kızlarla aynı fikirde olduğum için yorum yapmayacağım.
spor konusunda hırslısın,inşallahda böyle devam eder. kendi çabalarınlada olsa birşeyler yapıyor olman kesinlilke farkedecektir canım ama yeterki en az 1 ay devam ettir,kendinde göreceksindir.
benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var ama zamanım yok kesinlikle birşeyler yapmam gerekiyor.
ben de ebru şallı düşünüyordum ama top ve lastik yok bende. geçen izledim hem top hem lastik kullanacağım dedi. o durumda benim açımdan iptal oluyor:)
maşallah canım. sen böyle kilo verirsen senden çabuk ayrılacağız demektir
kahvaltın da güzel olmuş. günün devamı da güzel olur inşallah.
sizleri böyle görünce nasıl hevesleniyorum anlatamam ama gel görki ne halim ne zamanım kalıyor.tavsiyem şudur bekar ve çocuksuzken ne kadar sıkı olsunuz oldunuz çünkü ne kadar çok sıkı vücutla hamile kalırsanız doğum sonrası okadar çabuk eski kiloya dönersiniz,örnek ebru şallı.:)) tebrikederim canım.
canım afiyet olsun,öğle yemeği yapamazsın belki ama ikindi yemeğin olsun ama hafif olsun. neyneysecim yani rabia ikindi muhakkak yapar faydalı olacaktır ki onda faydalı oluyor.
canım dünkü kilonu ben 59 olarak kaydettim dün tartılmışmıydın.?
tebrikederim afiyet olsun canım,gerçekten harikasın.
bu arada ben kaçıyorum
hepinize güzel hafta sonları canlar.
önerin için teşekkür ederim canım. ben eski bölümlere bir bakayım o halde. 40 dk sürüyor demiştin, değil mi? ideal sanırım.top ve lastik kullanmadigi bölümlerde var, acikcasi bende onlari izliyorum top ile lastik oldugu halde.. eski bölümlerine bakarsan aslinda 80-90 bölüme kadar lastik veya top kullanmiyor canim
insallah bu sene bütün kilolarimiz gider'de hafif bi sene olur bizim icin
önerin için teşekkür ederim canım. ben eski bölümlere bir bakayım o halde. 40 dk sürüyor demiştin, değil mi? ideal sanırım.
evlenmeden vücudun sıklaşırsa ilerde hamilelik durumlarında da rahat edersin. ben evlenmeden önce bunları yapmadığıma pişmanım.
inşallah canım, yeniyılda yeni bizler gelsin artık:)
kanatsız_melek,
ilk bölümlerden indirmeye başladım canım. hem değişik değişik olunca sıkılma da olmaz. bakalım bugün bir de ben deneyim. sonunda pilates yapabilcem sanırım:) teşekkür ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?