haftasonu için oldukça hareketliydi aslında bugünMenümü yazıyorum kızlar burası baya sessiz
Saat 16:
Küçük sandviç (ekmegi annem yapti beyaz un yerine galete unu ile yapti)
1 fincan yesil çay
Saat 18:
6-7 tane yaprak sarması (kendim sardım ince ince)
50 gr yoğurt
Birazdan pilatesimi yaparım , ardından yesil çayımı icerim
iyi akşamlar dosbacım. sen de dışarda olmana rağmen güzel beslenmişsin.ii akşamlar kızlar
haftasonu olmasına rağmen kaçamaksız geçmiş hepinizi tebrik ederim
bende alabalık kavurma yedim
kaşarlı mantar (azdı)
salata turşu veee suuu...
evet dışarda balık yerken artık kola içmiyorum bu benim için başarı
sonra alışveriş yaptım indirimler güzeldi...
yeni eve geldim ama bişi yemeyeceğiz geç yedik meyve yer günü kapatırım umarım
haftasonu için oldukça hareketliydi aslında bugünhaftasonları sessizleşiyor canım. evliler eşleriyle oluyor veya dışarı çıkılıyor vs.
afiyet olsun beslenmen güzel olmuş. pilatese başlamıştım oğlum uyandı. belki o uyuyunca yaparım. inşallah.
kahvaltın güzel olmuş canım ama domates mevsiminde değil,onun yerine mevsim sebzesi yersen yeşillik olarak daha güzel olur,çünkü şimdiki domatesler hormonludur,vücudun zarar görmesin :94:adet döneminde vücut ödemini atıyor evet ama nedense bende tam tersi sanki...adet döneminde tartılıyorum birde bitiminde tartılıyorum ama sonradan tartıldığımda nerdeyse 1 kg fark oluyorbu arada hepinize hayirli haftasonu diliyorum
bu sabah biraz gec kalktim ama kahvaltimi yaptim:
2 kitir ekmek
2 kücük domates
beyaz peynir
ara ögün (yarim saat sonra yaptim):
100 gr. yagsiz yogurt
ögle yemegim olmayacak herhalde cünkü gec kalktim bu gün
bu arada size bi haberim var.. en son carsamba günü tartilmistim ve 59 kiloydum.. bugün tartida tam 57 kilo ciktimreglim dolayi sisligim vardi o indi ve ödemde vardi, herhalde o yüzden 2 kilo gitmistir .. ama motive oldum acikcasi.. tam gaz devammmm
desteğin ve anlayış gösterdiğiniz için tabi bana güvendiğiniz için teşekkür ederim neyneysecim ve adcım kaptanlarım benimmelankoli konusunda ben de seninle hemfikirim canım. bu aralar işleri yolunda gitmedi ama katılımı iyi bir arkadaşımız. toparlyacağını düşünüyorum.
ay ben de o küçük prense çok üzüldüm yabir de ne güzel anlatmış sana çocuğum sizi aramış bulamamış. bir daha kesinlikle gönderme canım. dizinin dibinde olsun. bu kadar üzüntü zaten sana da ona da yeter. inşallah iyileşir de çabucak güzel güzel vakit geçirirsiniz ana oğul.
ne yazık ki kimseye güven olmuyor artık. anne olunca kendimizi geçtik de yavrularımız için kılı kırk yarıyoruz canım.
ne yazikki haftaya isten ayriliyorum baska bi ise baslayacagim.. bakalim orda durumlar nasil olacak. baska alternatifler bulurum artik
top ve lastik kullanmadigi bölümlerde var, acikcasi bende onlari izliyorum top ile lastik oldugu halde.. eski bölümlerine bakarsan aslinda 80-90 bölüme kadar lastik veya top kullanmiyor canim
insallah bu sene bütün kilolarimiz gider'de hafif bi sene olur bizim icin
e.şallının avantajı canım spora zayıf bir şekilde başlaması bence o yüzden vücut kasa dönüşmüş ve haliyle öyle de devam ediyor ...aynen öyle cnm ebru salliyi görünce imreniyorum ona 2 cocuk anne olarak o ne vücut yaainsallah evlenmeden veririm ve siki vücuda sahip olurum..
ben ne dün nede persembe günü tartildim korkumdam cünkü reglim vardi.. bugün bittigi icin bi tartilayim dedim ve 57 ciktim.. ama 1 günde 2 kilo veremeyecegim icin herhalde 57-58 arasi filandim dün tahminime göre:97::97:
spor hocamız hep söylüyor düzgün yapılan hareketler bilhassa karın ve iç bacak hareketleri doğumda çok kolaylık sağlıyormuşönerin için teşekkür ederim canım. ben eski bölümlere bir bakayım o halde. 40 dk sürüyor demiştin, değil mi? ideal sanırım.
evlenmeden vücudun sıklaşırsa ilerde hamilelik durumlarında da rahat edersin. ben evlenmeden önce bunları yapmadığıma pişmanım.
inşallah canım, yeniyılda yeni bizler gelsin artık:)
Menümü yazıyorum kızlar burası baya sessiz
Saat 16:
Küçük sandviç (ekmegi annem yapti beyaz un yerine galete unu ile yapti)
1 fincan yesil çay
Saat 18:
6-7 tane yaprak sarması (kendim sardım ince ince)
50 gr yoğurt
Birazdan pilatesimi yaparım , ardından yesil çayımı icerim
afiyet olsun , bende demliycem şimdi yeşil çayımıanliyorum canim zaten ah keske bende evlensemde artik esimle haftasonu gecireyim ya evli olanlara imreniyorum
bende pilatesi bitirdim yesil cayimi iciyorum suan. bugün kacamaksiz gecti günüm darisi diger günlerin basina
iyi akşamlar kızlar tatlı krizindeyim reglm malum ama dün pasta kaçamağı yaptım şimdi yemiyorum :) elmamı aldım size yazıyorum :)
afiyet olsun , bende demliycem şimdi yeşil çayımıkaçamaksız güne alkış o zaman
bende imrenmiyorum dersem yalan olur melekcim,darısı başımıza diyelim
kahvaltın güzel olmuş canım ama domates mevsiminde değil,onun yerine mevsim sebzesi yersen yeşillik olarak daha güzel olur,çünkü şimdiki domatesler hormonludur,vücudun zarar görmesin :94:adet döneminde vücut ödemini atıyor evet ama nedense bende tam tersi sanki...adet döneminde tartılıyorum birde bitiminde tartılıyorum ama sonradan tartıldığımda nerdeyse 1 kg fark oluyor
e.şallının avantajı canım spora zayıf bir şekilde başlaması bence o yüzden vücut kasa dönüşmüş ve haliyle öyle de devam ediyor ...
çok güzel günü tamamlamışsın melekcim,tebrikler
ahh ben krizdeyken gözüm döner hic bisey dinlemem ve yerim önümde ne varsa,, masallah sen kendine hakim olabiliyorsun cnm büyük basari
aminnn hayirlisiyla 16 nisan gelsede bende yuvami kurayim..
sevgili-söz-nisanlik bi durumun varmi canim yoksa prensin beyaz ati ile gelmedimi daha:78:
amin canım hayırlısıyla tamamına erer :))
bende resmi olarak bir durum söz konusu değil ama uzun süredir birlikte olduğum yakın çevremin biliği ama bir türlü resmiyete bağlayamadığımız biri var hayatımın tam ortasındaprensimi buldum yani çoktan ama zamanımızı bekliyoruz,inşALLAH bende kavuşurum
domates konusunda hakli olabilirsin cnm dikkat ederim bidahaki sefere
adet dönemin sonunda 1 kg daha fazlami yada daha azmi gösteriyor tarti? anlamadim?
aynen öyle , ebru sallinin zaten hic yagi yoktu, kaslari yapmak okadar da zor olmamistir.. biz hem kilolari atacagiz hemde yag yerine kas yapacagiz.. offf:44:
sagol canim
zamanı vardır melankolim sıkma canını bol bol dua et...okul falan mı problem...ben eşimi okuldan dolayı 5 yıl bekledim kısmet bu zamanaymış herşeyin hayırlısı için dua edelim
benimde uzaklık problemim vardı hayatım 5 yılda 10 kere görmemişimdirbizde öyle teslli ediyoruz birbirimizi ama çok zor oluyor çooookkkuzaklıkta bir yandan ...problemimiz okul değil çok şükür öğretmen çalışıyor ama sözleşmeliyiz ikimizde o yüzden atanma hakkımız yok,olsada kendine boş pozisyon bulacaksın vb. hepsinden önce babasının iş yerinden izin ile ilgili sıkıntıları var ve uzun süredir bu yüzden nasib olmadı,aslında bu konuda çok doluyum ve pskolojim bozuluyo ki kilo alma sebebim malesef bende 4 yıldır bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?