Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ii akşamlar kızlar
haftasonu olmasına rağmen kaçamaksız geçmiş hepinizi tebrik ederim
bende alabalık kavurma yedim
kaşarlı mantar (azdı)
salata turşu veee suuu...
evet dışarda balık yerken artık kola içmiyorum bu benim için başarı
sonra alışveriş yaptım indirimler güzeldi...
yeni eve geldim ama bişi yemeyeceğiz geç yedik meyve yer günü kapatırım umarım

haftasonu için oldukça hareketliydi aslında bugün haftasonları sessizleşiyor canım. evliler eşleriyle oluyor veya dışarı çıkılıyor vs.
afiyet olsun beslenmen güzel olmuş. pilatese başlamıştım oğlum uyandı. belki o uyuyunca yaparım. inşallah.

iyi akşamlar dosbacım. sen de dışarda olmana rağmen güzel beslenmişsin. balık nerde yiyorsunuz? alabalık kavurma ben adem doruk'da yemiştim, çok hoştu. baharatlı baharatlı başka yerlerde de benzerdir hehalde. lezzetli olduğuna eminim:) afiyet olsun canım.

iyi akşamlar kızlar tatlı krizindeyim reglm malum ama dün pasta kaçamağı yaptım şimdi yemiyorum :) elmamı aldım size yazıyorum :)

anliyorum canim zaten ah keske bende evlensemde artik esimle haftasonu gecireyim ya evli olanlara imreniyorum
bende pilatesi bitirdim yesil cayimi iciyorum suan. bugün kacamaksiz gecti günüm darisi diger günlerin basina
aa oglun kac yasinda/aylik canim Allah oglusunu nazarlardan korusun insallah

kahvaltın güzel olmuş canım ama domates mevsiminde değil,onun yerine mevsim sebzesi yersen yeşillik olarak daha güzel olur,çünkü şimdiki domatesler hormonludur,vücudun zarar görmesin :94:adet döneminde vücut ödemini atıyor evet ama nedense bende tam tersi sanki...adet döneminde tartılıyorum birde bitiminde tartılıyorum ama sonradan tartıldığımda nerdeyse 1 kg fark oluyor
desteğin ve anlayış gösterdiğiniz için tabi bana güvendiğiniz için teşekkür ederim neyneysecim ve adcım kaptanlarım benim
çocuk konusu çok hassas,hele bu zamanda...benim çocuğum yok ama yiğenlerim var 5 tane canlarım onlar benim herşeyim,kıllarına zarar gelecek olsa dünyayı yakarım ( sanırım annelik bunun gibi birşey) zaten yarı anne sayılırım

e.şallının avantajı canım spora zayıf bir şekilde başlaması bence o yüzden vücut kasa dönüşmüş ve haliyle öyle de devam ediyor ...
spor hocamız hep söylüyor düzgün yapılan hareketler bilhassa karın ve iç bacak hareketleri doğumda çok kolaylık sağlıyormuşama tavsiyem ilk önce güzel ısınara hareketlere başlamanız ve kesinlikle zorlandığınız zaman ben sayıyı tamamlayıp bitireyim demeyin,mazALLAH sakatlanırsınız,vücut sıcağıyla da anlamazsınız,o yüzden beliniz ağrıyorsa yada boynunuz yada dizleriniz sakın zorlamayın kendinizi...şallıya bakmayın o lastik gibi hatun ve yıllarını vermiş,söylemek istedim bunları yanlış anlamazsınız umarım beni

çok güzel günü tamamlamışsın melekcim,tebrikler

anliyorum canim zaten ah keske bende evlensemde artik esimle haftasonu gecireyim ya evli olanlara imreniyorum
bende pilatesi bitirdim yesil cayimi iciyorum suan. bugün kacamaksiz gecti günüm darisi diger günlerin basina
afiyet olsun , bende demliycem şimdi yeşil çayımıkaçamaksız güne alkış o zaman

bende imrenmiyorum dersem yalan olur melekcim,darısı başımıza diyelim

bu arada ben neler yediğimi yazmadım
yemekteki mnü şöyle idi;
piyaz , salata ,sigara böreği ,ızgara köfte ve tavuk yanına da pilav (2,5 kaşık kadardı pilav) karışık meyve suyu ve peşine meyve en sonda bir dilim yaşpasta
ben hepsinden yedim ama hepsi azar azardı ve saat 4:30 dan sonra birşey yemedim,birazdan da yeşil çayımı yudumluycam
abartılımı duruyor sanki ne:26:

domates konusunda hakli olabilirsin cnm dikkat ederim bidahaki sefere
adet dönemin sonunda 1 kg daha fazlami yada daha azmi gösteriyor tarti? anlamadim?

aynen öyle , ebru sallinin zaten hic yagi yoktu, kaslari yapmak okadar da zor olmamistir.. biz hem kilolari atacagiz hemde yag yerine kas yapacagiz.. offf:44:

sagol canim

aminnn hayirlisiyla 16 nisan gelsede bende yuvami kurayim..
sevgili-söz-nisanlik bi durumun varmi canim yoksa prensin beyaz ati ile gelmedimi daha :78:

amin canım hayırlısıyla tamamına erer :))
bende resmi olarak bir durum söz konusu değil ama uzun süredir birlikte olduğum yakın çevremin biliği ama bir türlü resmiyete bağlayamadığımız biri var hayatımın tam ortasındaprensimi buldum yani çoktan ama zamanımızı bekliyoruz,inşALLAH bende kavuşurum

neysecim bende adem dorukta yedim :)) zaten çok alablık seven biri değildim sonradan burayı keşfettik severek yiyorum
aslında beştepe(fatih tıp) yanında güzel alkolsüz bi yer var ama çok kalabalıktı bekleyemedik adem doruğa gittik... ben faklı bi balık yemek istiyodum kısmet orasıymış...neyse eşinin gelmesine az kaldı sizde çıkarsınız...
bizim balık sevgimiz çok çok şükür eşimde seviyor...
şu dönem kırmızı eti bırakma kararı aldık yerine balık yiyeceğiz kısmetimizde varsa

zamanı vardır melankolim sıkma canını bol bol dua et...okul falan mı problem...ben eşimi okuldan dolayı 5 yıl bekledim kısmet bu zamanaymış herşeyin hayırlısı için dua edelim

malesef fazla gösteriyorum canım bu durumu çözmüş değilim bende kesinlikle mevsiminde sebze ve meyve tüketmeliyiz ki vücudumuz daha güzel ve sğlıklı beslensin sabahları roka üzeri az tuzlu çok az yağ ve limonlu çok güzel oluyor,tavsiye ederim evet canım biz hem yağ yakıcaz hemde kas yapıcaz işimiz biraz zor ama imkansız değil,bugün yemekte geçen sene spora gelen ve bırakmayan bir arkadaşı gördüm nasıl bir fark anlatamam kızın duruşu değişmiş,maşALLAH dedim,devamlı spor ve az beslenmeyle desteklenince azimle biz bu işin altından rahatça kalkarız :13:

spor konusunda size katılıyorum
tek başına diyetin bi anlamı olmuyor...hem sarkmıyor hem fit oluyor insan...

zamanı vardır melankolim sıkma canını bol bol dua et...okul falan mı problem...ben eşimi okuldan dolayı 5 yıl bekledim kısmet bu zamanaymış herşeyin hayırlısı için dua edelim

bizde öyle teslli ediyoruz birbirimizi ama çok zor oluyor çooookkkuzaklıkta bir yandan ...problemimiz okul değil çok şükür öğretmen çalışıyor ama sözleşmeliyiz ikimizde o yüzden atanma hakkımız yok,olsada kendine boş pozisyon bulacaksın vb. hepsinden önce babasının iş yerinden izin ile ilgili sıkıntıları var ve uzun süredir bu yüzden nasib olmadı,aslında bu konuda çok doluyum ve pskolojim bozuluyo ki kilo alma sebebim malesef bende 4 yıldır bekliyorum

plasticwoman ara öğünlerinde sanırım gün kurusu yiyorsun yanlış hatırmıyorsam,o nedir? sanırım bir çeşit meyve kurusu ama hangi meyve? merak ettim de:44:

benimde uzaklık problemim vardı hayatım 5 yılda 10 kere görmemişimdir (
ama olacaksa oluyor...hem zor olan bazen daha güzel oluyor...ama tersi güzel olmuyor gibi bi sonuç çıkarmasın kimse :))
olur inş. en kısa zamanda canım dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…