Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayyyyy dosbacım sen beni çoooook iyi anlıyorsundur o zaman,çok şükür biz çok güzel anlaşıyoruz kavga bile etmiyoruz HAMDOLSUN, ben geçtiğimiz ekim ayında gördüm ve bir buçuk sene üzerine ( söz veriyoruz birbirmize yolcu ederken ağlamıycaz diye ama tutabilene aşkolsun RABBİM bir kolaylık veriyor ama yinede,amin inşALLAH en kısa zamanda kış mış hiç umrumuzda değil yeterki hayırlısıyla kavuşalım

canım inan o kadar ii anlıyorum ki...bazen çok umutsuz olurdum günler geçmek bilmezdi (
ama kalpten inanıyorsanız (ki öyle görüyorum) Allah ın izni ile kavuşursunuz

canım inan o kadar ii anlıyorum ki...bazen çok umutsuz olurdum günler geçmek bilmezdi (

aynen söylediğin gibi dosbacım ( şu günler geçmiyor tabi birde yakınlarının baskısı, ne zaman sorusuve niye soruları deli ediyor beni artık ( ve artık verecek cevabım yok zaman geçtikçe...kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum ve çıkmaza giriyorum,hatırlarmısın bilmiyorum ama geçen sene sıkıntılarımın olduğundan bahsetmiştim ve izinle takımdan ayrılıştm ( sebebim buydu yani piskolojim mahvoldu,birbirimizi ayakta tutuyoruz,yoksa dayanamazdım

biliyorum hayatım hatırlıyorum ozamanı...
ama takma kafana...bana da çok sorarlardı...
hatta taliplerime artık bahane bulamıyordum hahaha
sonra benim gibi eskiyi hatırlayıp güleceksin :))

Allah sevenleri kavustursun insallah canim sabir et sadece ..

demek ödemi gecmi atiyorsun artik bilmiyorum.. veya adet döneminde eger cok yiyorsan veya sporu az yapiyorsan acaba ondanmidir bilmiyorum:44:
roka ile limon cok iyi gidiyor yaa bu hic aklima gelmemisti, hemen pazartesi günü roka alayim, bilgiler icin tesekkür ederim canim
arkadasin masallah ne azimli cikmis yaa darisi basimiza.. zaten spora basladinmi kilolari verdikten sonra devam ettirmemiz gerekiyor yoksa kilolar yine geliyor

ahh bende hasretlik cekiyorum.. benim nisanlimda uzaklarda kendisi avusturyada ben ise danimarkadayim.. birbirimizi fazla göremiyoruz maalesef ayni senin gibi.. benimde pskolojim bozuluyor bazen ama kendimi alistirmaya calisiyorum.. ama okadar zorki.. bu aralar telefonda bile konusamiyoruz cünkü 2 yerde de calismak zorunda.. sabahlari baska yerde aksamlarida babasinin dükkaninda calisiyor garibim 20 saat ayakta sirf dügün gününde babasina muhtac kalmasin ve kendi cabasiyla dügünü hayirlisiyle yapmak icin cok calisiyorsun dedigimde de hepsi senin icin sana deger diyor.. buna üzüleyim mi sevineyimmi bilemiyorum.. benim yüzümden yoruluyor ve pskolojim dahada bozuluyor

aynen katiliyorum sana dosba'cim

biliyorum hayatım hatırlıyorum ozamanı...
ama takma kafana...bana da çok sorarlardı...
hatta taliplerime artık bahane bulamıyordum hahaha
sonra benim gibi eskiyi hatırlayıp güleceksin :))
aynen gelenlere bahane yok artık bulamıyorum :))
bi kavuşalım geçmişle alakalı konuşmayı hatta hatırlamayı istemiyoruz,güzel şeyler hariç tabi :)) inşALLAH canım o günler yakındır :))

yok canım yemek ve sporla ilgisi yok,sanırım bünyem öyle benim :)) roka ise denemeye değer çünkü çok lezzetli olyor hemde yeşillik ve buda sağlıklı demek :)) afiyet olsun...

zaten telefon olmasa birde net çıldırırdım herhalde,bizim günlük rutin konuşmalarımız oluyor sabah ve akşam uyurken yani :)) msjlar ise cabası... ama artık öyle bir duruma geldik ki ikimizde telefonu atıp kırasımız geliyor ( bir yandanda o bizim iletişim aracımız işte böyle ...
seni bu kadar çok sevdiği için üzülme canım bence,olması gerekn zaten bu,helal olsun ama MAŞALLAH,az kalmış kavuşmanıza,bu ayı bitti sayarsan kaldı 3 ay ,hayırlısıyla günler geçer seni burdan fıstık gibi bir gelin olarak yollarız inşALLAH

Son düzenleme:
kızlar ii geceler diliyorum

sanada iyi geceler,aynı zamanda desteğin içinde teşekkür ederim,moral oldu bana,saki bir ben yaşıyormuşum gibi geliyor ama güzel biten örnekler olunca inan daha dik duruyosun hayata karşı,bana da bu gecelik müsade,ALLAH rahatlık versin...

günaydın kızlar.

dün yine uyudum kaldımbu çocuklar adamı sulu dereye götürüp susuz getirir

dünkü menümü yazayım hala aklımdayken:

kahvaltı: peynir, 4 zeyin, 1 çk reçel. 2 minik dilim ekmek.
ara: 1 elma, 1hurma
öğle: 4 köfte, maydanozlu soğan piyaz
ara: 2 kupa adaçayı, fındık, badem, kuru üzüm
ikindi: 1.5 kepçe tavuklu mercimek çorbası
ara: 2 mandalina, yarım ayva
akşam: brüksel lahanalı salata

uyuduğum için başka bir şey yok. dün spor yaptım evde. 1 saati geçmişimdir.

canım, çok şükür 3 ayın kalmış. sabret, onu da atlatıp telli duvaklı gelin olursun inşallah.
çok düzenli bir gün geçirdin, tebrik ederim. spor var, yeşil çay var ve kaçamak yok.:81:
oğlum 2 yaşında ablası amin cümlemizin evladını korusun rabbim. olmayanlara da hayırlı evlatlar versin.

rica ederim canım.
çocuk konusu öyle bu zamanda. tv'de neler neler gösteriyorlar kalbim parçalanıyor. o küçücük melekleri rabbim korusun. o kadar zayıf, o kadar acizler ki.
bizim hocalar da aynı şekilde söylüyorlar. sen zaten hissedebiliyorsun kaslarını kontrol edebildiğini. önceden yapamadığım hareketleri yapabiliyorum yavaş yavaş. eğite eğite kaslara öğrettik biraz
pilates konusu hassas aslında. ben de dün başka bir forumda okudum: bir bayan boynunu incitmiş. ebru şallıyla mı değil mi bilmiyorum ama pilates yaparken. senin de dediğin gibi sıcağı sıcağına anlamıyoruz. en güzeli zorlayan noktada bırakmak ve dikkatli yapmak. zaten gittiği doktor da kızmış. pilates uzman kontrolünde yapılması gereken bir şey diye. ben zaten şimdiye kadar yaptığım için biraz rahatım. bir de boynuma dikkat ediyorum. çok zor hareketleri yapmıyorum. anlamadıysam yapmıyorum. biraz da kişisel olarak rahat hissetmekle ilgili sanırım.

aslında abartılı durmuyor. bir tek yaşpasta sırıtıyor. yalnız 4.30'dan sonra yemediysen çok güzel.

Allah kavuştursun canım. benim teyzemin kızı da kuran kursu öğretmeni. maalesef eş durumundan tayin hakkı yok. onlar da beklediler ama baktılar olmuyor evlendiler. evlendikten sonra da 1 yıl hatta belki biraz daha fazla beklediler. en son şehir değiştirmek isteyen bir bayan buldular da öyle kavuşabildiler eşiyle. çok zor oluyor, tahmin edebiliyorum. evlendiği halde çevredekiler dedikodu yapmaya başlamışlardı. şimdi eşi başka bir ile geçti, yine bizim teyze kızını zor günler bekliyor.

alkolsüz balık lokantası bulmak zor da zaten ondan adem doruk mu diye yazdım:)) beştepedekini bilmiyordum bak. eşim gelince gideriz inşallah. biz de balık yemeyi çok seviyoruz. eşim kırmızı etten uzak durmayı tercih ediyor. bu arada gaziosmanpaşada da fevzi usta mıydı öyle bir yer var sanırım. hem balık hem et türü şeyler varmış. eşim hep götürmek istiyordu bizi ama kısmet olmadı.
kırmızı eti bırakma kararınızı da uygulayabilirsiniz inşallah. biz eşimle epey azalttık. şimdi sadece oğlum için eve bu kadar sık giriyor.

günaydııınnnn
neysecim uyku ii gelmiştir umarım :))
evet balık sağlıklı bizde artık biraz kendimize çeki düzen vermeye karar verdik
bugünde pazar yaptık...bol bol sebze aldım
fevzi hoca canım nenehatunda bi de beştepede ormançiftliğine yakın bi yeri varmış banada arkadaşlar tavsiye etti dün trafikten kaçmak istedik aslında
bi de eşim alabalık sevenlerden :))
valla bana da balık olsun yeter...yeni eniştem saolsun ereğliden gelirken kasayla getiriyor...temizlemesi biraz zor oluyo ama dolapta olması çok kolaylık sağlıyo... hala balığım var bitiremedim dünde hasta olunca eşim çıkardı valla işime geldi..
bu arada eşin geliyor az kaldı hayatım yatcaksın kalkacaksın yatcaksın kalkacaksın gelecek:))
içimden bi ses salıdan önce gelecek diyor...bu salı değil diğer salı dimi??

spor için tebrik ederim canım
brükesel lahanasını çok sevemiyorum ( zeytinyağlısını biliyorum ama salatasını nasıl yapıyorsun

Seni çok iyi anlıyorum.
İnşallah günler çabuk geçer cnm. Destek icin sagol inşallah sende hemen kavuşursun sevdiğine

Amin canım
Sagol canım kaçamak yok artık bu hafta zaten. Kendimi haftaya saklıyorum

Masallah canım Allah olmayana da versin

Kızlar bugün dayanamadım tartildim yine ve 56,4 çıktım .. Anlamadım ben ya bu haftanın bitiminde bütün aldıklarımı vermiş olacağım herhalde.. Bunda bi gariplik yokmu sizce?
Tartı yanlismi gösteriyor diye 5 defa tartiliyorum ama fark yok hep aynı gösteriyor..

dosbacım, alıştığım düzenin dışındaki uyku pek iyi gelmiyor maalesef. geç yatıp, oğlumla kalkınca daha dinç hissediyorum kendimi. bir de uyuyakaldığım için psikolojik olarak rahatsız oluyorum. bilgisayar açık kalıyor, bazen ışık ve de mutfak toparlanmamış bunlar aklıma geliyor ama yataktan da kalkmak istemiyorum
pazar olayını çok seviyorum ben. taze taze meyveler, yeşillikler.. herşeyden alasım geliyorhayırlı olsun alışverişin de bu hafta mismis pişirir yersin inşallah.
benim bahsettiğim nenehatundaki. eşim oraya sık sık gidiyordu arkadaşlarıyla. beştepedekini bildiğini sanmıyorum eşimin, gelince ona hava atayım:)) nenehatundaki trafikten kaçmakla iyi yapmışsınız. yenimahalle adem doruk yer olarak çok rahat ve mekan da geniş. o halde bile haftasonları yoğun oluyordur.
ya ne kadar şanslısınız:)) taze taze balıklar kasayla geliyor ha. temizliği uğraştırıyordur ama değer dosbacım, zaten sen de aynen öyle yazmışsın:) ben hamsinin fazlasını atıyorum buzluğa, kılçıklarını da çıkarıp. pişireceğim zaman çıkar buzluktan diz tavaya oh misler gibi oluyor.
yatcaz kalkcaz gelicek, değil miayy çocuklar gibi oldum:) bu arada doğru tahmin ettin canım, salı günü çıkıyor. bu salı değil, sonraki salı inşallah artık serbest olacak.:97:

spor için tebrik ederim canım
brükesel lahanasını çok sevemiyorum ( zeytinyağlısını biliyorum ama salatasını nasıl yapıyorsun
emin ol, ben hiç sevmiyorum:)) şifa niyetine yiyorum. bir de kilo verdiren sebzelerdenmiş. yani vücudumuz brüksel lahanasını yakarken yediğimizden daha fazla kalori harcıyormuş. bir de c vitamini oranı yüksekmiş. sırf bu saydığım nedenlerden yemeye çalışıyorum.
hahah salatası bölüyorsun ikiye üçe atıyorsun yeşil salatanın içine:)) uydurmasyon neyse yöntemlerinden yani ama çok güzel değil çünkü sert geldi. belki robotta incecik kıyılırsa güzel olur. zeytinyağlısı güzel aslında. pişirirken içine birazcık rezene at, tadı bayağı farkedecektir.

sabah kahvaltım 1 simit
ara 1 elma
öğleni daha düşünmedim
dünden kalan balığın yanında bir şeyler ekleyebilirsin öğlen için dosbacım. bir çorba ile varsa yeterince balık olabilir diye düşündüm.:44:

melekciğim sen naptın cumaya kadar zaten eriyip biteceksin bu gidişle. tamam, seni çabuk mezun edicez demiştik ama listeye girmeden dememiştik:)
bence ilk kilonda bir yanlışlık olabilir. şişkinlik vs den kaynaklanan bir 59'sa şişkinlik inince normale döndün muhtemelen. kıyafetlerin nasıl? bollaşma var mı, daha önceden dar gelen kıyafetlerinden bir şeyler denesen. olmadı başka bir tartıda kontrol etmeni tavsiye ederim.

Adet döneminde çok şişkinlik oluyor bende canım yüzüm ellerim filanda şişer tam fil gibi oluyorum. Zaten 1-2 kilo fazla çıkarım hep, dün adetim bitti ve bugün kendime geldim yine. Bide bi hafta önce çok sağlıksız düzensiz yiyordum hep agzimda cikolatalarla dolasiyordum ve suan sağlıklı beslenmeye geri döndüğüm icin vücudum gecen hafta atamadığım ödemi atıyor herhalde.. Nişanlım 7 kilo almıştı burdayken ve suan eski tempoya girdi ve oda hepsini vermiş nerdeyse

herkese güzel günler :))
güne 2 bardak su ile başladım
sabah-öğle bir : annem uydurmasyon bir şey hazırlamış soğan ve yeşil biberden melemen tarzında ismini koyamadığım bi şey yedim yanında beyaz peynir yarım kibrit kutusu kadar ve iki lokma bal bir dilim ekmekle ve şekersiz çay ile birlikte
ara olarak ise akşama misafir var ve mutfakta pasta işleri ile uğraşıyorum,sütlü irmikli muallebi yaptım kıvamına bakmak için küçük kaseye az koydum ve onu yedim (mmmmm güzel de olmuştu )
akşama tam bir muamma,bakalım hyırlısı artık,bundan sonra hafta sonları 4,5 tan sonra bir şey yememeyi düşünüyorum sabah çok iyi oluyor :)) bende tartılayım dedim 81.2 çıktım,aslında daha da az olurdu ama inş. bu cuma 80 li rakama düşerim :))
geç vakitlerde gelirim anca malm kalabalık misafir var ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…