benimde uzaklık problemim vardı hayatım 5 yılda 10 kere görmemişimdir(
ama olacaksa oluyor...hem zor olan bazen daha güzel oluyor...ama tersi güzel olmuyor gibi bi sonuç çıkarmasın kimse :))
olur inş. en kısa zamanda canım dua edelim
ayyyyy dosbacım sen beni çoooook iyi anlıyorsundur o zaman,çok şükür biz çok güzel anlaşıyoruz kavga bile etmiyoruz HAMDOLSUN, ben geçtiğimiz ekim ayında gördüm ve bir buçuk sene üzerine( söz veriyoruz birbirmize yolcu ederken ağlamıycaz diye ama tutabilene aşkolsun RABBİM bir kolaylık veriyor ama yinede,amin inşALLAH en kısa zamanda kış mış hiç umrumuzda değil yeterki hayırlısıyla kavuşalım
canım inan o kadar ii anlıyorum ki...bazen çok umutsuz olurdum günler geçmek bilmezdi(
ama kalpten inanıyorsanız (ki öyle görüyorum) Allah ın izni ile kavuşursunuz
aynen söylediğin gibi dosbacım( şu günler geçmiyor tabi birde yakınlarının baskısı, ne zaman sorusuve niye soruları deli ediyor beni artık ( ve artık verecek cevabım yok zaman geçtikçe... kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum ve çıkmaza giriyorum,hatırlarmısın bilmiyorum ama geçen sene sıkıntılarımın olduğundan bahsetmiştim ve izinle takımdan ayrılıştm ( sebebim buydu yani piskolojim mahvoldu,birbirimizi ayakta tutuyoruz,yoksa dayanamazdım
amin canım hayırlısıyla tamamına erer :))
bende resmi olarak bir durum söz konusu değil ama uzun süredir birlikte olduğum yakın çevremin biliği ama bir türlü resmiyete bağlayamadığımız biri var hayatımın tam ortasındaprensimi buldum yani çoktan ama zamanımızı bekliyoruz,inşALLAH bende kavuşurum
malesef fazla gösteriyorum canım bu durumu çözmüş değilim bendekesinlikle mevsiminde sebze ve meyve tüketmeliyiz ki vücudumuz daha güzel ve sğlıklı beslensin sabahları roka üzeri az tuzlu çok az yağ ve limonlu çok güzel oluyor,tavsiye ederim evet canım biz hem yağ yakıcaz hemde kas yapıcaz işimiz biraz zor ama imkansız değil,bugün yemekte geçen sene spora gelen ve bırakmayan bir arkadaşı gördüm nasıl bir fark anlatamam kızın duruşu değişmiş,maşALLAH dedim,devamlı spor ve az beslenmeyle desteklenince azimle biz bu işin altından rahatça kalkarız :13:
bizde öyle teslli ediyoruz birbirimizi ama çok zor oluyor çooookkkuzaklıkta bir yandan ...problemimiz okul değil çok şükür öğretmen çalışıyor ama sözleşmeliyiz ikimizde o yüzden atanma hakkımız yok,olsada kendine boş pozisyon bulacaksın vb. hepsinden önce babasının iş yerinden izin ile ilgili sıkıntıları var ve uzun süredir bu yüzden nasib olmadı,aslında bu konuda çok doluyum ve pskolojim bozuluyo ki kilo alma sebebim malesef bende 4 yıldır bekliyorum
canım inan o kadar ii anlıyorum ki...bazen çok umutsuz olurdum günler geçmek bilmezdi(
ama kalpten inanıyorsanız (ki öyle görüyorum) Allah ın izni ile kavuşursunuz
aynen gelenlere bahane yok artık bulamıyorum :))biliyorum hayatım hatırlıyorum ozamanı...
ama takma kafana...bana da çok sorarlardı...
hatta taliplerime artık bahane bulamıyordum hahaha
sonra benim gibi eskiyi hatırlayıp güleceksin :))
yok canım yemek ve sporla ilgisi yok,sanırım bünyem öyle benim :)) roka ise denemeye değer çünkü çok lezzetli olyor hemde yeşillik ve buda sağlıklı demek :)) afiyet olsun...Allah sevenleri kavustursun insallah canim sabir et sadece ..
demek ödemi gecmi atiyorsun artik bilmiyorum.. veya adet döneminde eger cok yiyorsan veya sporu az yapiyorsan acaba ondanmidir bilmiyorum:44:
roka ile limon cok iyi gidiyor yaa bu hic aklima gelmemisti, hemen pazartesi günü roka alayim, bilgiler icin tesekkür ederim canim
arkadasin masallah ne azimli cikmis yaa darisi basimiza.. zaten spora basladinmi kilolari verdikten sonra devam ettirmemiz gerekiyor yoksa kilolar yine geliyor
ahh bende hasretlik cekiyorum.. benim nisanlimda uzaklarda kendisi avusturyada ben ise danimarkadayim.. birbirimizi fazla göremiyoruz maalesef ayni senin gibi.. benimde pskolojim bozuluyor bazen ama kendimi alistirmaya calisiyorum.. ama okadar zorki.. bu aralar telefonda bile konusamiyoruz cünkü 2 yerde de calismak zorunda.. sabahlari baska yerde aksamlarida babasinin dükkaninda calisiyor garibim 20 saat ayakta sirf dügün gününde babasina muhtac kalmasin ve kendi cabasiyla dügünü hayirlisiyle yapmak icincok calisiyorsun dedigimde de hepsi senin icin sana deger diyor.. buna üzüleyim mi sevineyimmi bilemiyorum.. benim yüzümden yoruluyor ve pskolojim dahada bozuluyor
aynen katiliyorum sana dosba'cim
kızlar ii geceler diliyorum
canım, çok şükür 3 ayın kalmış. sabret, onu da atlatıp telli duvaklı gelin olursun inşallah.anliyorum canim zaten ah keske bende evlensemde artik esimle haftasonu gecireyim ya evli olanlara imreniyorum
bende pilatesi bitirdim yesil cayimi iciyorum suan. bugün kacamaksiz gecti günüm darisi diger günlerin basina
aa oglun kac yasinda/aylik canim Allah oglusunu nazarlardan korusun insallah
rica ederim canım.desteğin ve anlayış gösterdiğiniz için tabi bana güvendiğiniz için teşekkür ederim neyneysecim ve adcım kaptanlarım benim
çocuk konusu çok hassas,hele bu zamanda...benim çocuğum yok ama yiğenlerim var 5 tane canlarım onlar benim herşeyim,kıllarına zarar gelecek olsa dünyayı yakarım ( sanırım annelik bunun gibi birşey) zaten yarı anne sayılırım
spor hocamız hep söylüyor düzgün yapılan hareketler bilhassa karın ve iç bacak hareketleri doğumda çok kolaylık sağlıyormuşama tavsiyem ilk önce güzel ısınara hareketlere başlamanız ve kesinlikle zorlandığınız zaman ben sayıyı tamamlayıp bitireyim demeyin,mazALLAH sakatlanırsınız,vücut sıcağıyla da anlamazsınız,o yüzden beliniz ağrıyorsa yada boynunuz yada dizleriniz sakın zorlamayın kendinizi...şallıya bakmayın o lastik gibi hatun ve yıllarını vermiş,söylemek istedim bunları yanlış anlamazsınız umarım beni
aslında abartılı durmuyor. bir tek yaşpasta sırıtıyor. yalnız 4.30'dan sonra yemediysen çok güzel.bu arada ben neler yediğimi yazmadım
yemekteki mnü şöyle idi;
piyaz , salata ,sigara böreği ,ızgara köfte ve tavuk yanına da pilav (2,5 kaşık kadardı pilav) karışık meyve suyu ve peşine meyve en sonda bir dilim yaşpasta
ben hepsinden yedim ama hepsi azar azardı ve saat 4:30 dan sonra birşey yemedim,birazdan da yeşil çayımı yudumluycam
abartılımı duruyor sanki ne:26:
Allah kavuştursun canım. benim teyzemin kızı da kuran kursu öğretmeni. maalesef eş durumundan tayin hakkı yok. onlar da beklediler ama baktılar olmuyor evlendiler. evlendikten sonra da 1 yıl hatta belki biraz daha fazla beklediler. en son şehir değiştirmek isteyen bir bayan buldular da öyle kavuşabildiler eşiyle. çok zor oluyor, tahmin edebiliyorum. evlendiği halde çevredekiler dedikodu yapmaya başlamışlardı.amin canım hayırlısıyla tamamına erer :))
bende resmi olarak bir durum söz konusu değil ama uzun süredir birlikte olduğum yakın çevremin biliği ama bir türlü resmiyete bağlayamadığımız biri var hayatımın tam ortasındaprensimi buldum yani çoktan ama zamanımızı bekliyoruz,inşALLAH bende kavuşurum
alkolsüz balık lokantası bulmak zor da zaten ondan adem doruk mu diye yazdım:)) beştepedekini bilmiyordum bak. eşim gelince gideriz inşallah. biz de balık yemeyi çok seviyoruz. eşim kırmızı etten uzak durmayı tercih ediyor. bu arada gaziosmanpaşada da fevzi usta mıydı öyle bir yer var sanırım. hem balık hem et türü şeyler varmış. eşim hep götürmek istiyordu bizi ama kısmet olmadı.neysecim bende adem dorukta yedim :)) zaten çok alablık seven biri değildim sonradan burayı keşfettik severek yiyorum
aslında beştepe(fatih tıp) yanında güzel alkolsüz bi yer var ama çok kalabalıktı bekleyemedik adem doruğa gittik... ben faklı bi balık yemek istiyodum kısmet orasıymış...neyse eşinin gelmesine az kaldı sizde çıkarsınız...
bizim balık sevgimiz çok çok şükür eşimde seviyor...
şu dönem kırmızı eti bırakma kararı aldık yerine balık yiyeceğiz kısmetimizde varsa
spor için tebrik ederim canımgünaydın kızlar.
dün yine uyudum kaldımbu çocuklar adamı sulu dereye götürüp susuz getirir
dünkü menümü yazayım hala aklımdayken:
kahvaltı: peynir, 4 zeyin, 1 çk reçel. 2 minik dilim ekmek.
ara: 1 elma, 1hurma
öğle: 4 köfte, maydanozlu soğan piyaz
ara: 2 kupa adaçayı, fındık, badem, kuru üzüm
ikindi: 1.5 kepçe tavuklu mercimek çorbası
ara: 2 mandalina, yarım ayva
akşam: brüksel lahanalı salata
uyuduğum için başka bir şey yok. dün spor yaptım evde. 1 saati geçmişimdir.
yok canım yemek ve sporla ilgisi yok,sanırım bünyem öyle benim :)) roka ise denemeye değer çünkü çok lezzetli olyor hemde yeşillik ve buda sağlıklı demek :)) afiyet olsun...
zaten telefon olmasa birde net çıldırırdım herhalde,bizim günlük rutin konuşmalarımız oluyor sabah ve akşam uyurken yani :)) msjlar ise cabası... ama artık öyle bir duruma geldik ki ikimizde telefonu atıp kırasımız geliyor( bir yandanda o bizim iletişim aracımız işte böyle ...
seni bu kadar çok sevdiği için üzülme canım bence,olması gerekn zaten bu,helal olsun ama MAŞALLAH,az kalmış kavuşmanıza,bu ayı bitti sayarsan kaldı 3 ay ,hayırlısıyla günler geçer seni burdan fıstık gibi bir gelin olarak yollarız inşALLAH
canım, çok şükür 3 ayın kalmış. sabret, onu da atlatıp telli duvaklı gelin olursun inşallah.
çok düzenli bir gün geçirdin, tebrik ederim. spor var, yeşil çay var ve kaçamak yok.:81:
oğlum 2 yaşında ablasıamin cümlemizin evladını korusun rabbim. olmayanlara da hayırlı evlatlar versin.
dosbacım, alıştığım düzenin dışındaki uyku pek iyi gelmiyor maalesef. geç yatıp, oğlumla kalkınca daha dinç hissediyorum kendimi. bir de uyuyakaldığım için psikolojik olarak rahatsız oluyorum. bilgisayar açık kalıyor, bazen ışık ve de mutfak toparlanmamışneysecim uyku ii gelmiştir umarım :))
evet balık sağlıklı bizde artık biraz kendimize çeki düzen vermeye karar verdik
bugünde pazar yaptık...bol bol sebze aldım
fevzi hoca canım nenehatunda bi de beştepede ormançiftliğine yakın bi yeri varmış banada arkadaşlar tavsiye etti dün trafikten kaçmak istedik aslında
bi de eşim alabalık sevenlerden :))
valla bana da balık olsun yeter...yeni eniştem saolsun ereğliden gelirken kasayla getiriyor...temizlemesi biraz zor oluyo ama dolapta olması çok kolaylık sağlıyo... hala balığım var bitiremedim dünde hasta olunca eşim çıkardı valla işime geldi..
bu arada eşin geliyor az kaldı hayatım yatcaksın kalkacaksın yatcaksın kalkacaksın gelecek:))
içimden bi ses salıdan önce gelecek diyor...bu salı değil diğer salı dimi??
emin ol, ben hiç sevmiyorum:)) şifa niyetine yiyorum. bir de kilo verdiren sebzelerdenmiş. yani vücudumuz brüksel lahanasını yakarken yediğimizden daha fazla kalori harcıyormuş. bir de c vitamini oranı yüksekmiş. sırf bu saydığım nedenlerden yemeye çalışıyorum.spor için tebrik ederim canım
brükesel lahanasını çok sevemiyorum( zeytinyağlısını biliyorum ama salatasını nasıl yapıyorsun
dünden kalan balığın yanında bir şeyler ekleyebilirsin öğlen için dosbacım. bir çorba ile varsa yeterince balık olabilir diye düşündüm.:44:sabah kahvaltım 1 simit
ara 1 elma
öğleni daha düşünmedim
melekciğim sen naptınKızlar bugün dayanamadım tartildim yine ve 56,4 çıktım .. Anlamadım ben ya bu haftanın bitiminde bütün aldıklarımı vermiş olacağım herhalde.. Bunda bi gariplik yokmu sizce?
Tartı yanlismi gösteriyor diye 5 defa tartiliyorum ama fark yok hep aynı gösteriyor..
melekciğim sen naptıncumaya kadar zaten eriyip biteceksin bu gidişle. tamam, seni çabuk mezun edicez demiştik ama listeye girmeden dememiştik:)
bence ilk kilonda bir yanlışlık olabilir. şişkinlik vs den kaynaklanan bir 59'sa şişkinlik inince normale döndün muhtemelen. kıyafetlerin nasıl? bollaşma var mı, daha önceden dar gelen kıyafetlerinden bir şeyler denesen. olmadı başka bir tartıda kontrol etmeni tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?