Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün yediklerim sunlar:

Kahvalti
2 kitir ekmek
beyaz peynir, salatalik, zeytin

Ara ögün
1 elma

Ögle
2 kadinbudu köfte (aksama yiyecektim ama yediklerim kalir diye simdi yedimki eritebileyim)
1 fincan yesil cay

Aksama corba icecegim, burda bildigim bi hazir corba var icinde sadece 60 kalori var, onu bi deneyecem.

Ben cikiyorum kizlar aksama görürüsüz , spor olarak pilates düsünüyorum ama belki baska seylerde yaparim, aksama bildiririm

merhaba arkadaşlar uzunzamandır gelemiyorum maalesef artık şarjım kullanılamaz durumda nete giremiyorum şimdi eşimin işyerindeyim bir fırsat buldumgeçtim hemen netin başına özledim sizleri bir geçmişi okuyayım inş kısa zamanda şu şar j problemini çözerim

hımm ilginçmiş senin durumun canım. ben de hiç o kadar farketmiyor adetten sonra. her vücut farklı tabi.
bir de metabolizman iyi çalışıyor demek kigayret gösterince kiloyu atıyorsun üzerinden. e bu da gayet hoş, maşallah.
kolay gelsin melankoli. haftasonları yemeyi erken kesmen iyi olabilir. haftaiçine göre bayağı iyi besleniyorsun çünkü:))

afiyet olsun canım. köfteyi öğlen yemen çok daha iyi olmuş. sen onu akşama kadar eritirsin. akşama görüşmek üzere canım.:80:

öğle yemeğim saat 3 gibi yedim
1 enginar
4-5yk k.fasülye
3-4yk pilav
cacık

ara olarak 1 mandalina
akşam canımız çekmedi yemek yemeceğiz
meyve ile günü kapatırım
su içiyorum

haklisin canim metabolizma hizli calisiyor bu aralar, kendimde farkindayim (afedersin tuvalet ziyaretim cok oluyor da).. zayiflamaya karar vermeden önce baya yavasti ne yapsam kilo vermiyordum ama bu son 1-2 aydir saglikli beslenme ve spor ile baya hizlandirdim metabolizmayi, e tabi bide yesil cayin mucize etkisi var.. bide kendi vücudumu tanidim.. metabolizmayi hizlandirmam icin neyi yemem neyi yememem gerektigini ögrendim..

Bu arada aksam corbami ictim, icmeden yarim saat önce 40 dk dans ettim (1 saat oryantal dans 340 kalori yakiyor.. yürümek ise 200-250 kalori civari yakiyor).. Corbadan yarim saat sonra 40 dk pilates yaptim ve suan yesil cayim'la bugünümü bitiriyorum..

öğle yemeğim saat 3 gibi yedim
1 enginar
4-5yk k.fasülye
3-4yk pilav
cacık

ara olarak 1 mandalina
akşam canımız çekmedi yemek yemeceğiz
meyve ile günü kapatırım
su içiyorum
hımm enginarlı falan bir yemek yenmiş, afiyet olsunben de maalesef enginarı sevemiyorum.:26:
akşam yememek de iyi bir fikir.

maşallah ya, metabolizmanın iyi çalışması süper bir şey. yeşil çay etkisine de katılıyorum. incelme de sağlıyor bence.
çok süper spor yapmışsın melekcim, tebrik ederim.

bugün yediklerim:

kahvaltı: peynir, 4 zeytin, 2 çk reçel. 2 minik dilim ekmek. yarım kurabiye.
ara: 1 elma, 1 hurma
öğle: 1 büyükçe kase tavuklu mercimek çorbası
ara: 2 kupa adaçayı
akşam üzeri: küçük bir parça haşlanmış tavuk göğsü
akşam: (dışarı çıktık) 5-6 köfte, saymadım aslında. biraz domates ve 1 bardak ayran
ara: 1 maden suyu

şimdi: sütlü şekersiz neskafe. gündüz biraz da fındık yedim.

afiyet olsun canım
akşam ekmek yememişsin bence gayet güzel beslenmişsin canım
bende akşam 3 mandalina yedim
bu arada hergün olsa hergün yerim enginarı :)) çok severim

sen o enginarı sevilecek hale getirmişsindir dosbacım. nasıl yapıyorsun yazsana.. belki ben de uygularım. gerçi mevsimi değil. sen buzluğa mı atmıştın?
akşam köfte yedim canım, o gözünden mi kaçtı?

yok canım gözümden kaçmadı :)) ama benim diyet listelerimde 4 tane hep olduğu için normal geldi :)) biraz sayısını bilmiyosun o kadar ama ekmek yememişsin bence sorun olmaz afiyet olsun
yok canım yemeği dışarda yedim... ama enginar benim yaptığım gibiydi...şöyle ki...

zeytinyağında önce yemeklik doğranmış soğanları hafif soteliyorsun arkasından küp küp doğradığın havuçları daha sonrada patatesleri soteliyorsun
sıcak su ekliyorsun 1 limon sıkıyorsun 2 küp şeker atıyosun tuzunu atıyorsun önce bezelyeleri sonrada enginarları ekliyorsun...pişince ılık veya soğuk servis yapıyosun afiyet olsun

normalde dolaba atıyorum yazın ama bu sene atamamıştım
bugün pazarda gördüm eşim illa alacağım dedi ama bana çok pahalı geldi almadım
ama kısmetimizde varmış gittiğimiz lokantada varmış pişmiş halini yarı fiyatına yedik :))

iyi geceler herkeze ve neynysecim sana
çok yoruldum çoookkk...yatıp yumak istiyorm,akşam yemeği yemedik ailece yaplan pastalardan geçiştirdikmidem çok kötü aşırı yüklenmedim ama ara ara yedim 8 den sonra yemedim ama midem çok hassas olduğndan kaldırmadı...soda içtim çok şükür biraz iyiym en azındn midemin boşaldığını hissediyorum bu hafta anca toparlarım...şimdi uyku zamanı

ben, kahvaltı dışında ekmek aramıyorum. canım da çekmiyor. sadece köfte yanına soğan piyaz iyi giderdi ama yoktu:)) mecburen biraz domates yedim. saymasam da aman aman doymadığım için fazla olduğunu sanmıyorum. kentparkta yedik köfteyi, belki biliyorsundur mangalevi diye bir yer var. köftesi çok güzel. et yemeye karar verirseniz tavsiye ederim.
bugün de dışarı çıkılmış, oh oh oh:97:haftasonunuz pek güzel geçti, imrendim. nazar değmesin.
enginarları da doğruyor musun peki? çanak halinde mi atıyorsun. bir de enginar kalbi denen bir şey var, onu biliyor musun? ona da çok faydalı diyorlar.

pazarda enginar mı vardı:96: sizin pazar da baya fantastikmiş yaw. mevsimi değil ama almaman daha iyi olmuş. gerçi nisan gibi çıkıyor sanırım. havanın daha sıcak olduğu yerlerde yetişiyordur belki. konservesini denesem mi, ne dersin?

iyi geceler melankoli canım.
sen haftasonu pastaları götürdün bakalım ya, yat şimdi. yarın sopalayalım seni:88:

günaydın kızlar

cumartesi akşam
1 kase çorba
1 küçük parça börek ve ayran

2 saat yürüyüş
eve gelince mekik

pazar sabahı
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
ıhlamur

öğlen alman pastası(yarım, küçük parça)
ıhlamur

akşam
1 kase çorba
2yk pilav
1 but 3-4 tane patates kızartması

40 dk yürüyüş

bu sabah 2 dilim ekmek
klasik kahvaltı çay

selam kızlar günaydın,

pazar günüm koşuşturmayla geçti köpeğim eğitimde onun yanına gittim giremedim

Sabah : 1 yumurta yarım domates 1 dilim çavdar

selam kızlar günaydın,

pazar günüm koşuşturmayla geçti köpeğim eğitimde onun yanına gittim giremedim

Sabah : 1 yumurta yarım domates 1 dilim çavdar
günaydın,:)
canım eğitim sürecinin prosedürlerinden sanırım,(başka birşey yoksa)yakında görürsün inşallah.üzülme lütfen.
kahvaltın kararında olmuş. domatesle ilgili uyarı gelecektir.:)))

nihancım günaydın canım. sporunda menülerinde güzel hayatım amasen yinede nede olsa spor yapıyorum diye kh fazla saldırma hayatım. yoksa hep aynı kiloda kalırsın.:))

günaydın kaptancım
sağol
bu arada oğluş nasıl

slm kızlar hepinizin iyi olmasını diliyorum
ben idare ediyorum. oğlumun gece öksürük nöbetleri ve ateşi devam ediyor. o yüzden uykusuzluk sürecimde devam ediyor.
düngece babasıda yoktu gece vardiyasındaydı.
oğlumla beraber yattık. ateş öksürük sabaha kadar devam etti.
bana gece karabasan geldi,zor kurtuldum elinden.
bu sabah oğlum ateşliydi,işe gitmemi istemedi zor kaçtım elinden. çalışmak kesinlikle benim gibi bir insan için yanlış bir mesele. her kadın çalışmayı kaldıramaz bende öyle kaldıramıyorum. çünkü gamsız değilim çocuğumu çok özlüyorum,ama şuda var beni her anlamda tatmin eden bir işim olsa belkide fikrim değişirdi,yani tabi çocuğumu hala özler olurdum ama moralim bozuk sevdiğim işyerime gelince bazı şeyleri aşmam daha kolay olurdu kesinlikle.
eşim,bugün annesini araştırma hastanesine götürecek. rahimle ilgili sıkıntısı var,ileri tetkik yapılması gerekiyormuş o yüzden araştırmaya gidiyorlar. o kadar çok dr gittiki sıkıntılarının sebepleri belli illa bir yerinde birşey çıkaracak, kolestrol vardı beslenmeyi düzeltince geçti,tansiyon vardı ilaçları kullanınca geçti. boyun düzleşmesi ve fıtığı var,ki genelde kışın ortaya çıkıyor,egzersiz yapması gerekiyor. şimdi rahimde kalımlaşma varmış burdaki dr, hücreler var ama bir makine olmadığı için (cihazın adını bilmiyorum)yapamıyorlarmış o yüzden araştırmaya gittiler, birşey çıkmamasını diliyorum.
cumartesi akşamı kötü bir beslenme yaptım.
1 tabak lahana çorbası(kara lahana)
2 kaşık kadar karnabahar
2 tabak yani 4 servis kaşığı makarna hem kaşarlı hem cevizli

neden yedim makarnayı bilmiyorum ama yedikten sonra aklım başıma geldi kendi kendime söylendim ama olan olmuştu.

pazar sabah güzel bir kahvaltı etmeyi planlarken eşimle yapmış olduğumuz yersiz tartışma yüzünden bütün huzurumuz kaçtı. evlilik zor zanaat. çok sabır gerektiren bir iş ama malesef bende sabır kalmadı.
valla kızlar gün boyu ne yedim ne yaptım çok ayrıntı veremem yani istemiyerek, çünkü pek aklımda yok ama aklıma gelenler yani kaçamaklarımı yazabilirim,oğlum uyurken 250 ml kola içtim onu biliyorum, 1 kaseye yakın çerez yedim ve 1 dilim tatlı(malum tatlıdan)kaçamklar bu kadardı yanlış hatırlamıyorsam. ama diğerleri normaldi yani yemek olarak abartım yoktu çünkü sürekli açtım. gerçi ama daha ne olsunki.
melankoli sana güveniyoruz canım,sorun yok işini bilirsin.
uzaktan dünyalıda gelecekti ama teyzesi rahatsız hastanede yatıyor oda yanındaymış,ilk fırsatta aramıza katılacak.

eladan artık ses yok,umarım iyidir ve arada gelir yazar bize.
nurda epeydir yazmıyor bizi unuttularmı yoksa sağlık olsun.

karabasanmı ay ben çok korkarım ondan :18: annemede olmuş bikere anlatmıştı da :18::18:
korkmadınmı ya kaptan

kayınvalinin sonuçlar iyi çıkar umarım menopozdan olabilr kalınlaşma
ay canım ya benimde öyle zoruma gidiyorki bugün eşimin hafta tatili ama ben burdayım
seninde oğlun evde ama sen yanında değilsin zor tabiki ama napalım hayat şartları işte

slm kızlar nasılsınız
evet yeni bir haftaya başladık umarım sağlıklı ve fazla kilolardan eksiltmiş olarak haftayı tamamlarız hadi hayırlısı
ben sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta ve 2 zeytin yedim
9 gibi 1 grisini yedim
biraz sonra da portakal yiyeceğim
sonra da 12,30 gibi öğle yemeğine gideceğim öğlen yemekte ne var bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…