Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin taylorcum. bir ara masal da bu uykusuzluk problemlerinden muzdaripti. bu da bir illet sanırım. inşallah toparlarsın canım. menülerini de bekliyoruz kendini hazır hissettiğin zaman:)

Sağol canım. İki gündür dikkat etmeye başladım nihayet. Artık menülerimi yazabilirim :)

taylor canım düzene girmene sevindim en azından problemlerin azalmış
sen bize takıl sorunlarını da unut :))

İnşallah canım :)

Ben de öyle yapıyorum canım. Geçende girdiğimden beri bir sürü kaçamak yapınca yazmadım. Valla herkesin canı çekerdi. Bir iki kaçamak olsa yazılır da çok fazla abarttım diye tek tek yazmadım.

canım sıkıntılı günler yaşadınkolay değil,sonrasında toparlanmakzor olmuştur gerçekten.neyse hayırlısı ile toparlanır yine eskiformuna dönersin inşallah. çok öpüyorum.

Amin amin! İnşallah canım. Çok öptüm.

çok sağol nihancım,
sanırım az yiyorsun demek istedin,cümlenin sonunda öyle anlıyorum.
ne yalan söyliyim keşke hep böyle kalsa iştahım,ne güzel oluyor,acıkmamak çok hoş.
ricaederim hayatım.

hoşgeldin taylorum. nasılsın canım.

müjdeli haber oldu hemide ne müjde.

dosbam hamile ve belkide (tam belli değil) ikizleri olabilir. :124:

çok sağol nihancım,
sanırım az yiyorsun demek istedin,cümlenin sonunda öyle anlıyorum.
ne yalan söyliyim keşke hep böyle kalsa iştahım,ne güzel oluyor,acıkmamak çok hoş.
ricaederim hayatım.

evet ya yanlış yazmışım çok güldüm
çok az yazcaktım

Son düzenleme:
günaydın dosbacım naber
iyiyim nihancım çok şükür
sen nasılsın hayatım ??

günaydın taze anne
günaydın canım...
nasılsın??

adcım yok uyumadım hayatım zaten 11 gibi kalktım :))
biraz önce kahvaltımı yaptım
ev işleri birikti 2-3 gündür nazlanıyordum yeter artık dimi:)))
bugün biraz eve çeki düzen vereceğim hayatım yarında günüm var kısmet olursa...
sizler nasılsınız?? oğlun geceyi daha ii atlatmış sevindim ...sende umarım çok çabuk toparlarsın
ben hala yeni yeni kendime geliyorum

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, 3 siyah zeytin, domates
Ara: 15 badem
Öğle: 2-3 porsiyon et, salata, 2 d. ekmek, 1 b. süt
Ara: 2 d. peynir, 2 d. ekmek
Akşam: 6 k. nohut yemegi, salata, 2 d. ekmek, 1 b. süt
Ara: 2 porsiyon mandalina
Ekstradan: 5 kuru kayısı, 15 badem, 1.5 avuç diyet kabak çekirdeği

Yanlışlarım: Diyetisyen vermedi ama eskiden onun verdiği kadarlık bir diyet yapmaya çalıştım. Buna göre fazla yediklerim: Öğle ve akşam birer dilim ekmek fazla oldu, bir de en son aradan sonra yediğim ekstraları hiç yememeliydim. Ama uzun süre deli gibi yemek yedikten sonra birden diyete başlayınca insan zorlanıyor.
Spor: Yok.
Uyku: 5 saat. Çok az

Aaaaa çok sevindim yaaa. Daha biraz önce yazısını okumuştum, o yazıda daha değildi, şimdi birden çok şaşırdım ve çoook sevindim :) :) Dosbacım çok tebrik ediyorum canım. Sen nasıl istiyorsun bilmiyorum ama inşallah ikizdir. Ben çok severim ikizleri. Ama tek önemli şey sağlıklı olsun. Darısı başıma inşallah!

Ya canım sana cevap yazmamışım. Ben çok iyiyim. Hava güzel. Şimdi güzel haber alınca daha iyi oldum. Sen nasılsın?

Öğlen salatam çok az gelmiş bende yanına ek yaptım mecburen :)

Az Salata + Çok Az mercimek çorba + Ayran

Birde ekmeğin kuyruğu minicik çok seviyorumda :)
@ad1 kesinlikle evde teşvk olmuyor ama bir ara düzenli koşu yapıyordum dışarda çok diyette kasmadan 70 düştüm onunda çok faydası var ama salonda koşu yapmıyorum oksijen olmadan makinede yapılan koşu sağlıklı değil

bende tuz konusunda aynıydım ama şu an baharat kullanıyorum zamanla onuda azaltıcam
hepimiz mezun olalım bu yaz inş.inş. :)

Son düzenleme:
ya varya, yazarken aklıma geldi,geç kalkmış kesin işyapıyordur diye ama yazımı değiştirmedim.
e hayatım sen nazlanmıcanda benmi nazlanayım olcek o kadar. ay şimdi yarın gelecek misafirlerin sürpriz haberi alınca ne şaşıracaklar. biliyorsun ilk 3 ay ve son 3 ay çok önemli,öyle bir yerlere uzanmaya falan çalışmak yok,fazla ayakta kalmak yok,yorulduğun anda bir müddet dinlen canım,valla aklıma geldikçe yazarım sen benim kusurumaa bakma hayatım,ama seni ve yeğenimi düşünmek zorundayım.
oğlum ve ben daha iyi olacaz inşallah hayatım, çok sağol.
selam kızlar
öğlen menüm
yarım tabak yahni
1 dilim ekmek
afiyet olsun nihancım. valla bravo. :13:
bu ne menü amanın. 8 dilim ekmek,30 badem,2-3 porsiyon et.
Ya canım sana cevap yazmamışım. Ben çok iyiyim. Hava güzel. Şimdi güzel haber alınca daha iyi oldum. Sen nasılsın?

kız Allah iyiliğini versin emi,sen bizim taylorsun yaa.
bende senin kardeş takımın kaptanı takyon zannettim birden. diyorum bu kız menüsünü bize niye yazıyor. yazdıklarım dışında başka bir şey yok menünde ama daha ne olsun kuzum.ama uykusuzluk olayı değişmemiş hala.
neyse,eeee neler yapıyorsun taylorcum,nerelerdesin bakem sen,görünmüyordun epeydir.

:))) Canım benim güldüm valla. Evet canım yoktum bir süredir. Canım bayağı sıkkıntı. Neyse şimdi yavaş yavaş toparlanıyorum. Bu arada geçen gün tartıldım 72 kg. olmuşum yaaa Neyse eski günlerime dönücem. Çizelgemi değiştirmiyorum inatla.

Sen nasılsın, oğluşun ne yapıyor?

kızlar bu kilo çizelgesini anlatan sayfa nerdedir baktım baktım göremedim :) siteye girdim değişmişmi biraz ne aman unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…