sen bugün baya yorulmuşsun öğretmenim istanbuld yaşam gerçekten zor ben burda otobüsle 10 dakikasürsün kafayı yiyorum
Ah trafik demeyin banakötükedihüso
ayrıca bu karbonhidrat diyetini kafam basmadı bana biraz zor geldi elimde liste meselaben salata canavarı hepsini tekmi sayacam yoksaayrımı biraz başım döndü bende süt diyeti yapıyorum kendim bizzat keşfettim şeker bakalım bu hfta fark olacakmı
canım sorma yaa, yok işte tekim.
Artık sen işini bitir biz de seninle oluruz.
Ya da mehalim de olur belki, beni eş olarak kabul edecek biri çıkar herhalde kaydirigubbakcemile5
Benim eskiden yaptığım diyet bu. Yalnız bende puan vermek yoktu. Sadece karbonhidrat, protein karıştırmıyordum ve hergün yarım kilo gidiyordu. 2 hafta yaptım, arkadaşım yüzünden bozmak zorunda kalmıştım. Sonra kilomun bir kısmını geri aldım sadece.
Benim eskiden yaptığım diyet bu. Yalnız bende puan vermek yoktu. Sadece karbonhidrat, protein karıştırmıyordum ve hergün yarım kilo gidiyordu. 2 hafta yaptım, arkadaşım yüzünden bozmak zorunda kalmıştım. Sonra kilomun bir kısmını geri aldım sadece.
Canım almamak için istediğin kiloya ulaştıktan sonra da dikkatlice tüketmek lazım karbonhidratı hemen eskisi gibi tüketirsen alıyorsun yine kilolarıyasakkelime
kimseler kalmamış bu ay benim spor yapmam zor gibi arkadaşlar dersler düşündüğümden daha ağır ve kazanmam gerek sabahta 5 gibi kalkıp soru çözecem artık oy oy artık işe yürüyüpgidip gelmekten başka mayısın 2sine kadar spor yapamayacam kusura bakmayın isterseniz beni atabilirsiniz ühü ühü ıngaaaaaaaa ama söz 3mayısta hergün 6km yürüyecem hadi hepinizi çoooooooooooookkkkkkkk öperem
kız sen varya dün herkesin rüyasına pasta soktun tabi kendin yemedin sonrada verdin kilolarııı tebrik ederim seni canım ben tartıldım sabah 62,1 idare etcez artık daha cumaya 3 gün varrrr bakalım ne olacak:uhm:günaydın kızlar
bakıyorumda dün benim pasta yediğimi sanmışınıızz yemezleeerrr :jeyyar:
ben kilo vereyom anacıımmmm 65.8 yaaaa hihoyyyt lülülülülülü
kız sen varya dün herkesin rüyasına pasta soktun tabi kendin yemedin sonrada verdin kilolarııı tebrik ederim seni canım ben tartıldım sabah 62,1 idare etcez artık daha cumaya 3 gün varrrr bakalım ne olacak:uhm:
günaydın kızlar
bakıyorumda dün benim pasta yediğimi sanmışınıızz yemezleeerrr :jeyyar:
ben kilo vereyom anacıımmmm 65.8 yaaaa hihoyyyt lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?