Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eveeeetttt valla seyyah bi kişi daha vardı sanırım
canım bende hamileliğe istediğim kilo ile başlamadım ama benim gibi çok insan var deyip kendimi rahatlatıyorum
bi de şu aralar iştahımın olmaması avantaj gibi geliyor....ama ailede şeker varsa dikkat etmek lazım
bizimkilerde de tansiyon var (
dengeli beslenmeyi öğrenip bi ömür uygulamak lazım
inş. başarırız

günaydınlar herkese:79:
günaydıııııınnnnnn canım
 

diyetisyene gösterdim beğendi çarşamba-perşembe-cuma çok beğendi ısrarla spordan sonra yemek ye diyor fakat yemiyorum yediğim zaman kilo veremiyorum :S
 
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım. Hepimize bol şans diliyorum.



herkese günaydın.

canlar,yukarıda takımımızın genelkuralları bulunmaktadır.lütfen herkes dikkatli bir şekilde okuyarak, yazacağı ilk mesajın başına okudum-anladım diye belirtirse sevinirim.
 
Son düzenleme:
poğaçayı evde az yağlı ve tam buğday unuyla yaparsan sabah kahvaltıda minik 1 tane yiyebilirsin. biz daha çok pastane poğaçalarına güvenmiyoruz. malum katıyağ kullanılıyor ve çok miktarda kullanılıyor. ben kendi yaptığım poğaçayı yiyorum tabiki 1 tane :) ve kilo vermemde engelleyici bir rolü olduğunu sanmıyorum. hazır ürünlerden kaçın canım. az yağlı kek yapabilirsin ve incecik bir dilim yiyebilirsin, bu ara öğün olarak kabul edilebiliyor. sonuçta herşeyden elimizi eteğimizi çekemeyiz. ama cips gibi şeylerin kaçarı yok maalesef
ben ebru şallıya başlamak istedim ama bir türlü denk gelmedi. yalnız bu hafta birincimiz kanatsız_melek düzenli yapıyor onu. sana tavsiyem ilk bölümlerinde top ve ip kullanmıyormuş onları indir. ilk 40-50 bölüm demişti sanırım kanatsız melek. internette de buldum ben başka sitelerde indirebileceğin şekilde var.

sana da günaydın canım.
kimse istediği kiloda başlayamıyor:) sen çocuğum olsun diyorsun ama bazen aylarca bazen yıllarca beklemen gerekiyor. rabbim ne zaman lütfederse o zaman yolluyor bebişi. bu tarz konularda esnek düşünme taraftarıyım. sen hazırlığını yap gerisi takdir-i ilahi.

diyetisyene gösterdim beğendi çarşamba-perşembe-cuma çok beğendi ısrarla spordan sonra yemek ye diyor fakat yemiyorum yediğim zaman kilo veremiyorum :S
diyetisyenin de onayladıysa sorun yok demek ki. halbuki spordan sonra kaslar çok çalıştığı için yediğimizi yakarız önermesi var ama çok doğru değil sanırım:) en azından sen öyle diyorsun.
 
okudum, anladım asumancım
 
Son düzenleme:
bek okudum anladım şekerim :)

Bugun : Sabah 1 Portakal
Ara : Mineralli su + 1 mandalina


* Bugun işe gelmeyecektim normalde :S o yüzdende stoğum tükendi idare ediyorum artıkın :) öğlen çıkıcam bir salata ile geçiştiricem artık sonra dershane sonra spor sonrasını bende bilmiyorum umarım kaçamak yapmam :) bol içkili ortamlarda olacağım ama içmek istemiyorum

yoga hocamın başlangıcda söylediklerini aktarmak isterim

* bu aralar cilt problemi yaşanabilirmiş dikkatli olmamız gereken bir dönem (ben yaşıyorum:))
* kafein ve alkol almayın 1 hafta sonra dolunay şifalı bir zamana girecek vucudumuz arınmış olması lazım
* bu aralar herkes stresli hemen olsun hemen bıtsın sonuç neyse görelim modunda kesinlikle ritminizi yavaşlatın kendinize zaman tanıyın bişeylerin olması zamanlar olur farkına varın dedi
* birde anneyseniz cocugunuzla mesala kopegınız varsa onunla yanı sahıplık duygunuz varise onunla kardeş,hayvan,cocuk vs arada sorun varsa çok güzel bir döneme girecek güzel yumuşak bi müzik açın ve sorununuzu çözmek için konuşun

aklıma geldikcede yazarım
 

evet çok doğru bizimki sadece dilek . allah hayırlı zamanda hayırlısıyla versin. biz eşeğimizi sağlam kazıga bağlayalım da gerisi allahtan
 
yok canım bende pastane poğcalarından bahsediyorum zaten evde pasta böreye devam malum aç ve obur bi adam var evde
resimli hareketler buldum onlarla başlayayım dedim bide ebru şallının ilk bölümlerine bakayım şimdi. sağol canım
 
diyetisyenin de onayladıysa sorun yok demek ki. halbuki spordan sonra kaslar çok çalıştığı için yediğimizi yakarız önermesi var ama çok doğru değil sanırım:) en azından sen öyle diyorsun

yanı cıcım veremedim cunku kg öyle yapınca bende bu hafta böyle denedim verdim 2 kg :) yok yemesem meyve yesem falan dıyorum :)

dün spinning 45 dk
birde yoga yaptım 45 dk

sonra köpeğimi veterinere götürmek için çıktım
 
sen bugün kahvaltı yapmadın mı canım? atlamasaydın iyi olurdu ama uyanamadın herhalde. öğlen biraz daha sıkı ye ki kaçamak olmasın.
bu arada yoga hocanın paylaşımları çok güzel. ara ara eklersen biz de faydalanırız. bu dolunay hadisesiyle eski bir masal da ilgileniyordu. şimdi derslerden fırsat bulamıyor sanırım.

evet çok doğru bizimki sadece dilek . allah hayırlı zamanda hayırlısıyla versin. biz eşeğimizi sağlam kazıga bağlayalım da gerisi allahtan
evet, canım hakkınızda hayırlısı olsun. içini ferah tutmaya çalış.
 

kahvaltıda meyve yedim tatlım aslında sabahları zorla yemek yıyenlerdenım ve sabahları meyve yedıgınde vucuduna çok ıyı bırsey yapmış oluyorsun araştırmıştım hemde stoğum bıttı son dk işe geldıgım ıcın her zamankı saatde kalktım gercıde evde kahvaltı yapmıyorum.

tabıkı tatlım sürekli yazarım kuantum ilede ilgileniyorum bende bakmalısınız kuantuma gerçekten evrene yolladığımız mesajlarla herşeyi halletmek bizim elimizde
 
eşin pasta börek seviyor demek ki:)) bizimki aramıyor. ama ben de oğluma pişiriyorum belki yer de karnı doyar diye. o da az bir şey kemiriyor gerçi ama olsun.
ha bak o resimli hareketlerin çıktısını alabilirsin. pilateste nefes alışverişine çok dikkat etmen lazım. çıktı alırsan muhakkak yanlarına not düş. ilk etapta kendini zorlama. zorlandığın yerde bırak. kasların çok katı olabilir şu an, zamanla esnerler.

meyveyi de mi kabul etmiyor diyetisyen? sadece salata yesen, ben öyle yaptığım için:))
dün de güzel spor yapmışsın. bir de veterine gidince iyi hareket olmuş. veteriner ne dedi köpeğin için? durumu nasıl?
 
meyveyi de mi kabul etmiyor diyetisyen? sadece salata yesen, ben öyle yaptığım için:))
dün de güzel spor yapmışsın. bir de veterine gidince iyi hareket olmuş. veteriner ne dedi köpeğin için? durumu nasıl?


Salata yiyordum kg veremedim bende bişey yemıyorum spordan sonra :)

aslında salonun karşısı cad.sokağında veteriner yakın fakat ben o an öyle panikle sanırım gittim kanyona kadar yürüdüm sonra geri gittim baya yürümüş oldum :)

tatlım ısırık değil başka bişey olmuş ayağında resmen bi parça et yok gibi ben bakmadım zaten nişanlımda baktırmadı biliyor beni görürüm deliririm iyice diye sonra kendi pansuman yapıyor gelme buraya falan :) ama kötü yani bende dedim ne yapatım davamı etsem falan ınternetde yay söyle herkes duysun dedi en mantıklısıda o resimlerinide çekmiş zaten
pansuman yaparkende hiç sesi çıkmıyor yavrumun dün girdim veterinere hemen delirdi hareketlendi beni görüncesahibi geldi sanırım dıyor herkesde hehe :)
 
Son düzenleme:

canım bende sabah kalkarkalkmaz bişey yıyemıyorum hele ekmek peynir falan zoraki yıyoruum lokmalar ağzımda büyüyor sanki. kızarmış ekmeye sarelle sürerdim onu da yapamıyorum diyetteyım diye. meyve de doyurur mu adamı ya kahvaltı yerıne geçer mı ki:26:
 

evet sever. galıba bende yapmayı sevıyorum dedim ya yemek yemek bizim için bir zevk
 

canım valla ben meditasyon kasetleri falan dinliyorum orada meyve yiyerek kahvaltıda kendinize ödül vermiş olursunuz diyor
 

Salata yiyordum kg veremedim bende bişey yemıyorum spordan sonra :)


iyide tatlım inşallah istediğin kıloya ulaşacaksın ve sporu da ya bırakacaksın yada azaltacaksın. e enınde sonunda yemeğe başlayacaksın demektır bu da. oyuzden bence az da olsa bıseyler yemelisin spordan sonra vucudun dirençsız kalmasın. sonra verdiğin kiloları geri almak da var:18: bence sen diyetisyeni dinle plastıkcim cıdden son gunlerde cok cok az yıyorsun. 2 dğilde 1,5 kg verirsin önemlı olan sağlığın:44:
ama itiraf ediyorum azmıne hayran kaldım
 
canım valla ben meditasyon kasetleri falan dinliyorum orada meyve yiyerek kahvaltıda kendinize ödül vermiş olursunuz diyor

aslında sabahları meyve yemek benım için de ödül olur. çünkü cidden hiç canım istemıyor sabahın o saatınde kahvaltı yapmayı.
ama bu sefer de ara öğünlerde ölçüyü kaçıracam. ha poğça yemişim ha 1 paket bisküvi ne farkedecek? sen iradelisn dayanabılıyorusn demekki. ben dayanabılırmıyım bilmıyorum :26: sanırım psıkolojık bişey sabah kahvaltı ettın mı? ettım - yok etmedım bır meyve yedim.... :44:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…