- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
iyide tatlım inşallah istediğin kıloya ulaşacaksın ve sporu da ya bırakacaksın yada azaltacaksın. e enınde sonunda yemeğe başlayacaksın demektır bu da. oyuzden bence az da olsa bıseyler yemelisin spordan sonra vucudun dirençsız kalmasın. sonra verdiğin kiloları geri almak da var:18: bence sen diyetisyeni dinle plastıkcim cıdden son gunlerde cok cok az yıyorsun. 2 dğilde 1,5 kg verirsin önemlı olan sağlığın:44:
ama itiraf ediyorum azmıne hayran kaldım
aslında sabahları meyve yemek benım için de ödül olur. çünkü cidden hiç canım istemıyor sabahın o saatınde kahvaltı yapmayı.
ama bu sefer de ara öğünlerde ölçüyü kaçıracam. ha poğça yemişim ha 1 paket bisküvi ne farkedecek? sen iradelisn dayanabılıyorusn demekki. ben dayanabılırmıyım bilmıyorum :26: sanırım psıkolojık bişey sabah kahvaltı ettın mı? ettım - yok etmedım bır meyve yedim.... :44:
bilmiyorumki tatlım vucudum çok zorlanmıyor gibi bakıcağım artık bişeyler daha katarım mesala doymamış yağ almamız lazım hepimizin çerezlerde var burda tabi mesala 1 avuç falan onları eklıycem bı tek
tatlım bence meyvede kahvaltı ıyı yapmışsın :13:
heheheh ben dün birazcık antep fıstığı ve çekirdek yemiştim demekki çok da kötü yapmamışım çekmecemde badem de var :87: ayy ama ben o cipslerden nasıl yedim yaaaa hala düşündükçe kızıyorum kendıme verdiğim 1 kiloyu da alacam ühühühüh
bide şu meyve işini deneyelim bakalım nasıl olacakmış deneme yanılma metoduyla bulacam inşallah en doğru beslenme şeklinigidecek bu kilolar yağlar gidecek
ben kilo bildi,rimini nasıl yapacağımı bilemedim ama 1 kilo gitti 73-1=72
seyyah cım bende bazen senin durumunda oluyorum hayatım ama biz sabahları kahvaltıyı severiz, ne hikmetse şu yılbaşından beri toparlayamadık kendimizi.
ama evden çıkmadan hemen azığımı hazırlıyorumki bu genelde peynir,zeytin ve 1dilim ekmek oluyor alıp çıkıyorum,yanımda getirmezsem eğer bisküviye saldırıyorum.
kızlar ben cumartesileri genelde erken çıkıyorum. bugun de 2gibi çıkacam bi kargo beklıyorum gelsin gidecem. öğle yemeği yemiyorum bugun büroda. eve gidince kalan yemeklerden ısıtıp yerim. zaten börek tok tuttu pek açıkmadım daha. ara öğun de yemedim hiç. bıraz badem yedim sadece. 1 litre suyum da bitti. yarın da gelemeyecem malesef evde netim yokpazartesi sabah görüşürüz artık inşallah. hafta sonu kaçamak yapmayacam söz veriyorum size
öptüm hepinizi :80:
bende bayılırım kahvaltıya ama geç kahvaltı olacak. böyle peynirler zeytinler domates salatalıklar papates kızartmaları omletler kızarmış ekmekler falan olcak.hatta annemin pazar sabahları için yaptığı hashaslı gözlemeler yada sıcak peynirli poğçalar olacak. mukellef bi sofra mis gibi çay ohh tam keyif işi
ben böyle bi kahvaltıyı seviyorum adcım ama kilolarım müsade etmiyobiz en iyisi su içmeye devam edelim
bu arada canlar eski üyelerimizden melzeyitin hepinize selamı var. dosbacım özellikle seni çok tebrik etti selamını iletti.
söylemiş oldum üstümde kalmasın:))
yagmurecrn; canım aslında bu haftanın birincisi biziz. ama bu hafta fedakarlık haftamızdı,gruplar arası birinci olamasak da,takımda arkadaşlık adına 1. olmuş olduğumuzu düşünüyorum. inşallah haftaya gruplarda da 1. olacağız.
takyon ;canım haftaya siz 1. olurmusunuz yoksa biz olalım mı. :13:
firuzecim,resimler çok hoş. 1 ve 4. resimlerinin özellikle çok beğendim,kilo olarak da kötü bir görüntü bende göremedim.
rabiacım ; seninde yardımlarınla tekrardan kalabalık bir takım olduk,çok teşekkürederim arkadaşşım.uykum hastalıktan hayatım,aksini düşünmek istemiyorum. dünkü menünde güzelmiş,öğlen sebzesi bol bir salata olmuş,:)) afiyet olsun.
plastic ; canım senin kadar kalori alıp yakabilirmiyim diye soruyorum ama tek cevabım hayıır oluyorbu senin için. salona o kadar para veriyorsun hakkını versinler dimi ama. :))
vermeseler gitmezdin o ayrı mesele,zaten muazzam biryer diye yazmış rabiada, insanı ister istemez şevke getiriyordur görüntü olarakda.
masalcım,dün kilo bildirmi yapmamışsın hayatın,sanırım birkere daha böyle bir durum olmuştu yanılıyormuyum. :44:
pptyacım; dün olay olmuşsun hayatım maşallah.beslemede çok güzel sporda.
dosbacım; ben hamileler topiğini şimdilik ziyaret edeyim ama üyesi olmayayım. aslında isterim olsun bir tane daha ama geçenlerde ölçtüm tarttım,neler yaparım yada yapamam diye, kendimle ilgili hiçbirşey yapamayacağım sonucu çıkınca askıya aldım,şuan düşünmek bile istemiyorum.
melankolim;canım takımda bulunmak isteyen herkese kurallar uyulduğu taktirde yerimiz vardır hayatım. herkesten önce yaptığımız sohbetlerden dolayı seninbeni daha iyi anlaman gerekir diye düşünüyorum,bu takımı ne ben,ne sen,nede bir başkası yürütür. bu takımı sadece ve sadece bol paylaşım yürütür. sen sınavlarınıda hallet hayatım,sonrasında gerçekten bizimle olabileceğine inanıyorsan gelirsin hayatım olurmu.dünkü menün iyi görünüyor gibi,dahada iyi olabilirsanırım afiyet olsun.
melekim ; valla sen yazmışsın şimdi emin olamadım hayatım,ama benim aklımda fazla kalmış kalorisi,belki de karışık bir yemeğini falan okudum emin değilim ama bakıcam. sabahları balık yazdığını gördük,rabia ve bende yazdık sana. okuma fırsatın oldumu bilemiyorum canım ama açıkladığın iyi oldu.
canım bende senin gibi etliyimdir fazlasıyla spora ihtiyacım var,ama bizim gibi olan insanların kas yapmaşı ve bunun içinde ağırlık çalışmamız gerekiyor ama gazetede okuduğum da bir bayan boks yaparak çok fazla sıkılaştığını yazmış. diğer türlü sadece incelebiliyoruz hayatım. bende bu yaza başlayabilirsem,iyi bir terleme sonrasında sadece ağırlık çalışmayı düşünüyorum. ama ağırlık derken kendini şişirmek anlmında değil,uzman hocalar eşliğinde olursa sonuç daha güzel olur.
seyyah canım,dükkanı açtığın için sağol hayatım,cumartesileri bende çalışıyorum ama biraz geç geliyorum,erken çıkıyorum. dünkü menüne bakınca kötü durmuyor afiyet olsun,ama akşam yemeğinde bulgurun yerine ıspanağınkaşık sayısı fazla olsaymış daha güzel olurmuş. cipsler rabişin dediği gibi gereksiz şeyler. ıspanakları börekleri sabah yediğin için akşama kadar başka kaçamak olmazsa telafi etmiş olursun diye düşünüyorum.. afiyet olsun hayatım.
e hayatım sabah kalkar kalkmaz acıkmıyorsun tamam ama ne bileyim öyle saat kaça kadar duruyorsun yani kahvaltı etmeden aç olarak. ?
plastic paylaşımın için sağol hayatım,imkan oldukça devamını beklerim.bende birgün şu ay ve yıldızlar konusunda çalışmalara başlıcam bakalım ortaya ne çıkacak. çünkü ayın etkilerine çok inanıyorum. kahvaltının günün en önemli öğünü olduğunu zaten biliyorsundur canımcım, e atlama derim. :13: daisy nin durumuna gerçekten üzüldüm, nasıl parça et yok falan ya. şaşa kaldım açıkçası, mümkünse birşekilde ceza almalılar yanlarına kalmamalı.
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.
7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım. Hepimize bol şans diliyorum.
herkese günaydın.
canlar,yukarıda takımımızın genelkuralları bulunmaktadır.lütfen herkes dikkatli bir şekilde okuyarak, yazacağı ilk mesajın başına okudum-anladım diye belirtirse sevinirim.
canım, o zaman sen sana ne uygunsa o yönde hareket et akşamları. her bünya farklı tabiiki. bu salata bana baya yaradı, çok şükür.
Salata yiyordum kg veremedim bende bişey yemıyorum spordan sonra :)
aslında salonun karşısı cad.sokağında veteriner yakın fakat ben o an öyle panikle sanırım gittim kanyona kadar yürüdüm sonra geri gittim baya yürümüş oldum :)
tatlım ısırık değil başka bişey olmuş ayağında resmen bi parça et yok gibi ben bakmadım zaten nişanlımda baktırmadı biliyor beni görürüm deliririm iyice diye sonra kendi pansuman yapıyor gelme buraya falan :) ama kötü yani bende dedim ne yapatım davamı etsem falan ınternetde yay söyle herkes duysun dedi en mantıklısıda o resimlerinide çekmiş zaten
pansuman yaparkende hiç sesi çıkmıyor yavrumun dün girdim veterinere hemen delirdi hareketlendi beni görüncesahibi geldi sanırım dıyor herkesde hehe :)
kimin için zevk değil kievet sever. galıba bende yapmayı sevıyorumdedim ya yemek yemek bizim için bir zevk
adcım okudum anladım :))))
aslıseldacım, sen bir uğradın, bir daha da uğramadın canım. forumu takip edemiyor musun? bu kadarcık paylaşımla cuma takımlarında yer alamazsın. eğer aramıza katılmak istiyorsan daha çok paylaşımda bulunmalısın.ben kilo bildi,rimini nasıl yapacağımı bilemedim ama 1 kilo gitti 73-1=72
canım, yeni gelen arkadaşlarımız maşallah paylaşımlarıyla takımı ihya ettiler. doğru zamanda, doğru kişiyi davet etmişim:) ne mutlu bana.rabiacım ; seninde yardımlarınla tekrardan kalabalık bir takım olduk,çok teşekkürederim arkadaşşım.uykum hastalıktan hayatım,aksini düşünmek istemiyorum. dünkü menünde güzelmiş,öğlen sebzesi bol bir salata olmuş,:)) afiyet olsun.
hadi bakalım sana iyi pazarlar seyyahcım.:80:kızlar ben cumartesileri genelde erken çıkıyorum. bugun de 2gibi çıkacam bi kargo beklıyorum gelsin gidecem. öğle yemeği yemiyorum bugun büroda. eve gidince kalan yemeklerden ısıtıp yerim. zaten börek tok tuttu pek açıkmadım daha. ara öğun de yemedim hiç. bıraz badem yedim sadece. 1 litre suyum da bitti. yarın da gelemeyecem malesef evde netim yokpazartesi sabah görüşürüz artık inşallah. hafta sonu kaçamak yapmayacam söz veriyorum size
öptüm hepinizi :80:
a.selam canım. selamı getiren de götüren de sağolsun.:81:bu arada canlar eski üyelerimizden melzeyitin hepinize selamı var. dosbacım özellikle seni çok tebrik etti selamını iletti.
söylemiş oldum üstümde kalmasın:))
haftalık 1.5 kilo çok abartılı değil. yaş olarak da buna müsaitsin, metabolizman hızlı yakar.kizlar erken kalkamadim, dünden kalan yorgunlukla 11,30'da kalkabildim ancak. ve kahvaltimi o civarda yaptim. yediklerim sunlar:
kalkar kalkmaz
elma sirkesi ile ilik su . bunu duyan varmi bilmiyorum ama cok etkili kilo vermede diyorlar
kahvalti
1 kitir ekmek, 1 dilim cavdar ekmegi
kahvaltilik balik (ekmege sürüyorsun) ve 1 yumurta
ara
2 mandalina
ögle yemegi yermiyim bilmiyorum cünkü kahvaltimi gec yaptim ama olmadi ikindi yemegimi yerim (neyneyse'cimin fikri)
aksama dogru basari hikayemi yazacagim bu arada onuda söylüyeyim dedim
ve en sonnnn.. karar verdimki kendime her hafta hedef kilosu yazacagim. bu hafta cuma günü icin hedefim 54 kilo olmak. sizlerle paylasmak daha iyi cünkü vermek icin daha cok caba gösteririm. 1,5 kilo 1 hafta icinde maximum verebilecegin saglikli kiloymus (eger spor destekliyse). bu kilolari verecegim, kararliyim..
sen erken mezun olup bizi çabuk bırakıcaksın, anladım bensaat 14:30'da bir kase c.flakes yedim az yagli süt ile. ama bu biraz degisik, kahverenkli ve üstünde bol lifli diye yaziyor (high-fibre yaziyo).. midemi cok iyi calistirdi ve 20 dk pilates egzersizleri yaptim ardindan
_________________
54 kiloya inmek icin:
günde yaklasik 214 gr vermem gerekiyor
sabah tartildim ve 55,1 kg ciktim , buda benim 400 gr verdigim demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?