canim kendi isyerimiz var oraya gidiyorum nakis yapiyoruz büyük makinalarimiz var 12-15 kafa her türlü seyi isliyoruz iste
allah yardımcın olsun şeker nedeyim bi şekilde ekmek paramızı çıkarmak zorundayız bu arada bende29 yaşındayım 30 yaş sendromu yaşıyorumhehe
ben de ziyarete geldim şu nereus cadısı bakıyım ne haltalar karıştırıyor ne hain planlar yapıyor dedim.
kızzz cadıııı ben seni pek bir sevdim nedense Şeniz
canim kendi isyerimiz var oraya gidiyorum nakis yapiyoruz büyük makinalarimiz var 12-15 kafa her türlü seyi isliyoruz iste
canım öğlen ne yedin bakayımm anlat kuzum ben balık+roka sonrada 1 saat pinpon oynadımmmm
yediğinide erittin sayılır yani öylemii Şeniz
aferim gıı
İÇTİM CANCAZIM..ANCAM 1,5 LT İÇEBİLDİM.BU GÜN 2 OLCAK İNŞALLAH SAYENDEŞenizpatbori suyunu içtin mi canım ??
canım ben sana dün bayya laf falan atmıştım ama cevap yazmamışsın pek..zamanla kaynaşırız biz de şeker...eğer istersen melis sana koçluk yapsın..çünkü onun eşi ortalarda yok kaydirigubbakcemile5:asigim:
Ben de eşimi göremedim bugün. Eş yapmasakta herkes birbirini eleştirip tavsiyeler verse olmaz mı. Sonuçta fazla kalabalık değiliz.
yok canım bu hafta da çok yoğunum mlsf..köy köy dolaşıp haydi kızlar okula diyoruzbence de bu şekilde en kısa zamanda ulaşırsın istediğin kiloya.
ben de özledim herşeyi, ama yazı düşün.
canım o her zaman zaten bir takımız biz. Bu fikri de arkadaşlar kabul etti, motivasyonu ve katılımı arttırır diye düşündük, sonuç alamazsak vazgeçeriz.
Patbori ve ad1 kayıp bugün, kızlar gelin nereye gittiniz?
patbori dosbaya cevap vermemişsiz, su içmedin de ondan mı kaçıyorsun yoksaklava:
ben de ziyarete geldim şu nereus cadısı bakıyım ne haltalar karıştırıyor ne hain planlar yapıyor dedim.
ne sendromu ya sendrom falan yok
gencim güzelimm dicennn canımmm Şeniz
öğlen yemeğini büyük ihtimalle yedin ne yedin canım
ben halaa yemiş değilim fırsat olmadı
canım öğlen ne yedin bakayımm anlat kuzum ben balık+roka sonrada 1 saat pinpon oynadımmmm
anlaşılan kendim çalıyom kendim oynuyom arkadaşlar ben bikaç saatliğine küsüyorum gitip ders çalışayım nereus hemen yemeğini ye sende saat 4 gibi gelip bakacam ne yediğine
yedim kuzu çeyrek tavuk salata 4 kaşık pilav yedim yarım dilimde ekmek 1 kaç cin biber
ya benim ortii sevmeyen olamaz herhaldem sanırsam
şişgo şişgo biri bana böyle seslense herhalde yolarım onu o yüzden biliyolarda azbişey kilo almışsın diyebiliyolar biz sana şimdi iki kere şişgo desek ne olur acep
bide nerde oynuyosun sen msa tenisini
yedim kuzu çeyrek tavuk salata 4 kaşık pilav yedim yarım dilimde ekmek 1 kaç cin biber
ya benim ortii sevmeyen olamaz herhaldem sanırsam
şişgo şişgo biri bana böyle seslense herhalde yolarım onu o yüzden biliyolarda azbişey kilo almışsın diyebiliyolar biz sana şimdi iki kere şişgo desek ne olur acep
bide nerde oynuyosun sen msa tenisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?