Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canim kendi isyerimiz var oraya gidiyorum nakis yapiyoruz büyük makinalarimiz var 12-15 kafa her türlü seyi isliyoruz iste

allah yardımcın olsun şeker nedeyim bi şekilde ekmek paramızı çıkarmak zorundayız bu arada bende29 yaşındayım 30 yaş sendromu yaşıyorumhehe

allah yardımcın olsun şeker nedeyim bi şekilde ekmek paramızı çıkarmak zorundayız bu arada bende29 yaşındayım 30 yaş sendromu yaşıyorumhehe

ne sendromu ya sendrom falan yok
gencim güzelimm dicennn canımmm Şeniz
öğlen yemeğini büyük ihtimalle yedin ne yedin canım
ben halaa yemiş değilim fırsat olmadı

ben de ziyarete geldim şu nereus cadısı bakıyım ne haltalar karıştırıyor ne hain planlar yapıyor dedim.

kızzz cadıııı ben seni pek bir sevdim nedense Şeniz

ben de ziyarete geldim şu nereus cadısı bakıyım ne haltalar karıştırıyor ne hain planlar yapıyor dedim.

ayy teşkür canımm kaydirigubbakcemile3

bende seni çok sevdimm Şeniz

bişi yapmıyom vallaaa elimi bişeye sürmüyomm :roflol: :roflol:

yediğinide erittin sayılır yani öylemii Şeniz

aferim gıı

he bacım öle oluyo öğlenlleri çok iyi ya zaten azıcık yiyom çorba yada sebze yemeği peşine hemen 1 saat spor yediğimden pek bişey kalmıyo bana işte amşamlarıda artık bu bir hafta çok kıscam bakalımmm faydası olcakmı görcezz

olur canımm görcen bakk zayıf olcaz
kardeş takım kilo veremicek demi kallisimm :roflol:

patbori suyunu içtin mi canım ??
İÇTİM CANCAZIM..ANCAM 1,5 LT İÇEBİLDİM.BU GÜN 2 OLCAK İNŞALLAH SAYENDEŞeniz

:asigim:

Ben de eşimi göremedim bugün. Eş yapmasakta herkes birbirini eleştirip tavsiyeler verse olmaz mı. Sonuçta fazla kalabalık değiliz.
canım ben sana dün bayya laf falan atmıştım ama cevap yazmamışsın pek..zamanla kaynaşırız biz de şeker...eğer istersen melis sana koçluk yapsın..çünkü onun eşi ortalarda yok kaydirigubbakcemile5

yok canım bu hafta da çok yoğunum mlsf..köy köy dolaşıp haydi kızlar okula diyoruz
birkaç resim koymamda sakınca var mı?

hoşgeldin komşu komşu...ya ne zamandır senle görüşsem diyordum..çok güzel kilo veriyorsun..sırlarını bizimle paylaşır mısın?sırnaşık şey

ne sendromu ya sendrom falan yok
gencim güzelimm dicennn canımmm Şeniz
öğlen yemeğini büyük ihtimalle yedin ne yedin canım
ben halaa yemiş değilim fırsat olmadı

yedim kuzu çeyrek tavuk salata 4 kaşık pilav yedim yarım dilimde ekmek 1 kaç cin biber

ya benim ortii sevmeyen olamaz herhaldem sanırsam

canım öğlen ne yedin bakayımm anlat kuzum ben balık+roka sonrada 1 saat pinpon oynadımmmm

şişgo şişgo biri bana böyle seslense herhalde yolarım onu o yüzden biliyolarda azbişey kilo almışsın diyebiliyolar biz sana şimdi iki kere şişgo desek ne olur acep
bide nerde oynuyosun sen msa tenisini

canım öğlen ne yedin bakayımm anlat kuzum ben balık+roka sonrada 1 saat pinpon oynadımmmm

ya sen sorması ayıp nerde çalışırsın bugün pek meraklıyımda herkesin işini sorup duruyorum hem bekarsın ya sağımızda solumuzda belki ... olur bizde birisi var adı şişgo yada nereus deriz tabi çocukta hım o nasıl ad şişgomu gerçekten der nereus nerede ya sonra da vazgeçer bak sen oldumu şimdi kendi hayalimin içine kendim ettim bu nasıl oldu şimdi hehehe

tatileeeeeeeeeeeee ihhhhhhhhhhhhhttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaacccccccccccccccccıııııııııııııııııımmmmmmmmm vaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr tatil önerilerinizi bekliyorum mayıs 3 itibariyle tatil istiyorum

anlaşılan kendim çalıyom kendim oynuyom arkadaşlar ben bikaç saatliğine küsüyorum gitip ders çalışayım nereus hemen yemeğini ye sende saat 4 gibi gelip bakacam ne yediğine

patbori canım büyük gelişme
havalar biraz daha ısınsın eminim su içmeyi daha da çoğaltırsın
bu arada sizin oralarda havalar nasıl??*

ben de yediklerimi yazayım
sabah süt
öğlen makarna ve yoğurt
ya benim canım neden bu ürünle birlikte hep mantı makarna ve et çekiyor anlamadım
sanırım ekmek yemediğim için canım makarna çekio hiç sebze çekmio
neyse yarından itibaren artık akşamları yiyeceğim çok seviniyorum yazık eşimde benim yanımda yerken çekiniyordu

anlaşılan kendim çalıyom kendim oynuyom arkadaşlar ben bikaç saatliğine küsüyorum gitip ders çalışayım nereus hemen yemeğini ye sende saat 4 gibi gelip bakacam ne yediğine

aaa ne demek küsmeee lütfeen
ama dersini çalış
benim gibi istanbul aşığı isen bu fırsatı kaçırma
ahhh istanbul ahhhh

melzeyitcim bende çok az makarna ve salata yedim az önce
suyumu içiyorum
ben antalya diyorum çok güzel bir yer deniz kum güneş

ahhh ahhhh git bacım git mayonu bikinini giiyyy denizin tadını çıkarr mis gibi oohh

canım gerçekler acıdır şişkoyumm yapcak bişey yok masa tenisini hastanede oynuyozzz:dance:

ablaa çok güzeldi yaaa girçekten bende çok üzülüürüm onun için adını değiştir dedim
kendisi hoşlaniy daha azimli oliymiş
öle dedii akıl gızz iştee Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…