Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ablaa çok güzeldi yaaa girçekten bende çok üzülüürüm onun için adını değiştir dedim
kendisi hoşlaniy daha azimli oliymiş
öle dedii akıl gızz iştee Şeniz

kızlar adım şişgo ve inanın mutluyum çünkü eğer o güzel gün gelirse yani 55-54 olursam adımı NARİN olarak değiştircem buda bana ödül olcak ama şuan şişkoyum 62 kiloluk bşr kızım gerçekler bunlar bayanlarrrrrlülülülülülü

bu hafta allahın izniyle vereceksin güzelim veremezsen ben gelecem yanına klava:
kızlar ne olcak bu halimizya bu arada nereus öle kiloluda göstermiyo aksine tam bi çıtır (aramızda kalsın)yerimseniben
nan ben ne yapim
haftalardır sürünüyorumm kilo kilooo diyee
vallaa yaaavv

verirsin ya benim gibi olsan 2 günde 700 gram alsan ne olcak ozaman yerinde saymak almak tan iyidir demi:uhm:

patbori canım büyük gelişme
havalar biraz daha ısınsın eminim su içmeyi daha da çoğaltırsın
bu arada sizin oralarda havalar nasıl??*
canım gaza geldim valla lıkır da lıkır...
havaları sorma..mardin hafta sonu gaet sıcaktı..hatta nöbetçiydim burnum pancara dönmüşş.bu günse müthiş fırtına yağmurrr...güneydoğunun iklimi bölee

canım yok ya 61 kilo değilim sabah tartıldım 62,1 ümmm yahu ben bir türlü şu 50 li rakamları göremeyecekmiyim yahuuuuuuuuuuuu
görürsün meleğim görürsün..ben de 60 lı kiloları görme hayalleri kuruorumm..ahhhh ahhh

olmaz artık bomba gibi geliyorum herkeş görcek :jeyyar:

hadi baaalım görelim seni bu hafta takı li taı bebek şakkıdı

dün yediklerimi yazamamıştım23 mart
sabah
1 dilim k ekmek b.peynir 1çk bal
ara yok
öğlen 2dilim kepek ekmeğiyle karışık tost(ketçam mayonez yok)
ara yok
akşam bamya ve salata yedim
davetliydim orada da küçük 1 kase pattes salatası büyük bir dilim yaş pastayı yemediiiiiiiiimçbenneyaptımki
1.5 lt su içtim
ama spor yapmadım

evett bayanlar buhafta kilo verdim haftayada verecem inşallahh sizlere yetişicemm bekleyinn benii

güzelim ama öle tatil beldeleri kışın bomboş oluyo çok sıkılırsın öyle yerlere yazları gitcem işte 1 hafta 10 gün tatil yapıp gelcen yoksa sürekli sıkılır insannn

yok be kuzum bizler için sakinlik iyidir gerçi yaz dönemi çok yoğun oluyor ama olsun kızım büyüyor ve onun böyle bir ortam da büyümesi benim için daha sağlıklı geliyor hiç değilse yaz olur hafta sonu istirahatli olurum alır kızımı sahile inerim zaten yazın saat 5 gibi denize giriliyor 2 saat denize girerim hafta içi sonra evime giderim yemeğimi yerim akşam şöyle eşimle kızımla dışarı çıkarım denizi seyrederim alırım çayımı koyarım kitaronun o güzel yankısını akşam deniz kitaro ay daha ne isterim ya bitek sıcak ve nem olmasa ah ah inşallah oda olur

bu arada ben hedefimi değiştirdim arkadaşlar 62 değil 55 olacam nasıl olacak bilmiyorum ama olacak boy 1.68 kiloda 55 olursa iyi olur yani çitır misali

Son düzenleme:
canım öğlen ne yedin bakayımm anlat kuzum ben balık+roka sonrada 1 saat pinpon oynadımmmm

canim ben bugün yemek yapmadim yai öglen tekrar dan kahvalti yaptik
3 bardak cay
iki dilim ekmek
1 yumurta
domates salatalik
zeytin
peynir birkac tane sucuk:tomato:
1.5 litre su

gel gülüm benim yanima ben seni böreklerle beslerim nasil olsa o zamana kadar incelecegiz

gel gülüm benim yanima ben seni böreklerle beslerim nasil olsa o zamana kadar incelecegiz

ay merak etmiyor değilim otaraflları eşimin abiside almanyada ama ona gidemeyiz malum ailevi sebeplerden ama kızım birazdaha büyüsün aklı ersin ilk işim o taraflara dair turlara katılmak en çok istediğim şeylerden birisi bide börekle pek aram yok ama eminim gelsem sizlerle kahvaltı bile yapsam çok güzel olur

canim ben bugün yemek yapmadim yai öglen tekrar dan kahvalti yaptik
3 bardak cay
iki dilim ekmek
1 yumurta
domates salatalik
zeytin
peynir birkac tane sucuk:tomato:
1.5 litre su

:mymeka: sucuk haaaaaaaa akşama salata yada meyve ye okadar tamammmm arkadaşım kilo vercegiz unutma almayacağızklava:

ya bugün benim ortağım nerelerde ya ne yedi ne içti pek merak eder oldum 5.takıma gidiyorum arada bi bakıyorum oralarda geziyor gel butarafa diyorum tık yok kız nereus neredesin sen 2.günden kaçtınmı ne ettin yavri

kız geldiimm
yazdım
makarnayla salat yedimm
sabah normal kahvalltı 5 bir arada çayımı içiyorumm midem bulandı
ayıpdır sölemesi içinde limon var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…