patbori sen ne yapıyorsun canım, dün pek yoktun, çok sık yazmana alıştırdın.
iyiyim canım bu aralar..kilo veriyorum hızla..slında kullandığım bir anti depresan vardı..püsküütün bir yazısında kilo aldırdığını okudum..kesdim hemen..gerçekten artık hızla kilo veriyorum..eşim bu gün baayya farkediıyor zayıfladığın dedi sositososito
sen neler yapıyorsun..gerçi geçmişi okudum baya yoğunsun canım yaaa...arada patlama yaşamıyor musun
evett ben szi 1. yapıcam iyi dalga geçin bakim
görürsünüüz iştee melzeyit gel sana sır vercemm
hııhh sizlerede vericidim vermiyom işte
melisciğim yaa seninde aynı gidiyoz kaydirigubbakcemile5 hadi bakalımm benim hesaplarıma göre şöyle haziranda hedefimize ulaşırız ne dersin ortalam haftada 700 grm versekkk sonra allahhhhhhhhhhhhhhh bikiniler mayolar kız ben zayıflıyorum diye söz verdim kendime hazirana kadar hiç kıyafet almayacağımmm haziranda alırız cicilerimiziiiiiiiiiiiiiii:teytey::1hug:
evett ben szi 1. yapıcam iyi dalga geçin bakim
görürsünüüz iştee melzeyit gel sana sır vercemm
hııhh sizlerede vericidim vermiyom işte
kullanman çok önemli değilse kes tabi hayatım ne kullanıyorsyun, biz sana mutluluk veririz, depresifliğini alırız. Çok mu kilo verdin?
Evet çok yoğunum gerçekten, yaşıyorum yaşamazmıyım, eşim hemen anlıyor beni bir alışveriş merkezine görtürüyor, çok depresifsem daha önce hiç gitmediğimizi seçiyor, hemen geçiyor.
Bir de şöyle deliksiz uyuyabilsem hepsini kaldıracağım ama mümkün değil.
mehalimciğim şu l-carniteni nekadar dır kullanıyosun benimde alasım var ama acaba kalpritmini bozuyormu benim taşikardim var da biraz bilgicik verebilirsen pek sevindirik olacam
bu arada bu kitap meselesi nedir bizim yapabileceğimiz bişeyler varsa hemen gerekeniyapalım güzelim elimden ne geliyosa
selam kızlar ben yokken herkes ne güzel kaynatmış olayı.yaşpastalar gırla gidiyor.bu arada 2 gündür rahatsız olduğum için giremedim nete.bugünde erkenden geldim ama bu sefer oğlum müsade etmedi o yüzden yazamadım.löliz benim koç senmişsin hadi hayırlısı ama benden bu hafta pek ümit yok gibi.öyle çok fazla şey yemedim abur cuburda yemediim ama ne bileyim çok şişti midem,su doğru dürüst içemedim.ama gördüğüm kadarıyla sende fazla gelmemişsin bizim iş biraz zor olacak gibi.melis yazmış zaten bu hafta böyle geçsin diye,bu haftayı atlatalım gerisi hayırlısı artık.bende zaten öyle eften püften günler geçiriyorum.sporu hepten aksattım malum o halde yapmam imkansızdı zaten ama yarın nasip olursa tekrar başlayacağım.yediklerimi bir aragelir yazarım.neyse sağlıcakla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?