Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

erkeklere göre hep öyle zaten
benim eşimde kilon iyi der
ama şaka yapmaya gelince göbükümle ilgili şakalar yapar
iilk buraya başladığımda 60 tım şimdi 55i gördüm 55.7yim
eşime göre 60 iken de iyiyimdim şimdide
bu adamlar bizim güzel görünmemizi çekemiyor canım
onun için sen, onun dediklerine kulağını tıka, 60a inince iyi hissedeceksen
eğer,
yok 65 ile de iyi görünürüm diyorsan 65 e çek hedefi.
kimi insana çok zayıflamakta yakışmıyor mesela bana çok zayıflayınca yüzüme gitmiyor.

evet ya çok duygusalım hemen ağlarım ben göz yaşlarım adete hazır asker gibi bekler bişey olsun da akalımdiye
evet canım cumartesi günü regl sancısı oldu her ay olduğu gibi
yemek yapamadım onu için eşim gitti pide aldı bende yidim
hoşgeldin aramıza
hastaneye yatmaya gerek kalmadı galiba çok sevindim canım dahada iyi olsun inş.

@neyneyse - yok tatlım bu hafta paylaşıma devam ama bugun bı yeme duzenıne falan bakıcam öğlen yediğimi yazarım yine ama bugun 6 öğün olamıycak yarın toparlıycam yarın sporada devam

öğle yemeğim
1 kepçe çorba
2 kadın budu köfte
1 dilim ekmek

Son düzenleme:

canım 65e gel ondan sonra hafifletirsin diyetini. hem kilo koruma diyeti olur hemde haftada 1 değilde ayda 1 kg şeklinde yavaş yavaş verirsin. 81 kilodan 66 ya düşmüssün zaten. ama mezun olmak yok biz mezun olmadan. sende olmazsan bizi kim dizginleyecek. devam devamm yaza manken gibi olacaz

çok haklısın nihancım ya. o da iyi bu da iyi, acaba hangisi gerçekten iyi, değil mi? gerçi ben senin duruma göre epey kiloluydum, eşim bir şey demiyordu ama ben şimdi düşünüyorum pek de güzel durmuyordu üstümde eminim o kilolar. o zamanki fotoları siliyorum o derece yani.
ben şu anda zannediyorum hayatımda daha önce olmadığım kadar zayıfım:) çünkü en fazla 42 bedene düşmüştüm öğrenciyken bile. şu anda 40 bedeni altına taytla giyiyorumbu duruma çok seviniyorum ve sanırım bu beni rehavete sürüklüyor. kilo konularında hırslı olmak lazım. zannediyorum 60 olursam çok rahat 38 bedene girebilirim, inşallah tabi.
benim yüzüm yuvarlak canım, kilo versem de yüzüme bakan kilolusun der yani:)) yanaklar falan tombiş duruyor. 60 olmayı istiyorum aslında, ama sanırım diyetimde biraz değişiklik yapmam lazım. belki biraz yavaşlamam lazım. ya da farklılık yapmalıyım ki vücudum yeniden bir heyecana gelsin.
bu arada ben de regl oldum. regl öncesi de iştahım açılıyor ki haftasonu yaşadığım tatlı krizi de açıklamaya kavuştu. dışarı çıkarsam muz alacağım inşallah. muzla bu tatlı krizini bastırabiliyorum. yoksa eşim sağolsun eve tulumba tatlısı aldı, gözüm onu görmesin:)

@neyneyse - yok tatlım bu hafta paylaşıma devam ama bugun bı yeme duzenıne falan bakıcam öğlen yediğimi yazarım yine ama bugun 6 öğün olamıycak yarın toparlıycam yarın sporada devam
tamam tatlım biz de seni bekliyoruz. senden güzel bir menü ve spor atağı olacağına inanıyorum ben.

öğle yemeğim
1 kepçe çorba
2 kadın budu köfte
1 dilim ekmek
afiyet olsun nihancım.

evet, seyyahçım çok haklısın. önerin de çok güzel bu arada. 65'den sonra biraz menü değişikliği yapmalıyım sanırım. 15-16 kilo verdikten sonra vücudum biraz bıkkınlık emareleri göstermeye başladı. sağlıklı alternatiflerle aşıcam bu günleri inşallah canım. desteğin için teşekkür ederim.
sizleri de mezun edicem ben canım, merak etme, gider miyim hiç öyle. bu yaz ne ciciler alıcaz inşallah. istediğimiz beden istediğimiz model.

öğle yemeğim mercimek çorbası - 1 kase
1 dilim ekmek
afiyet olsun canım. az dursa da niye az olduğunu biliyorum:)

yazmaya çalışıyorum
Allah kolaylık versin o bilgisayarla canım sana.

kızlar eşimin abisi geliyormuş bugün, ben biraz evi toplayım. yemek durumu nasıl olacak düşünmeye başlayım:)

Son düzenleme:
neysecim cinsiyetle ilgili yazdığım yorumumun tamamı masalaydı hayatım :)) ama hamilelik işte:)) daldınlıkla neysecim demişim...
ben birazcık toparlandım
kadın yarın sabah gelecek misafirimde öğlede sonra...rahatladım
ama öğlen için hala bişi yemedim ne yesem bulamadım (
evde herşey var çok şükür ama benim canım hiç bişi istemiooo

kızlar bende grubunuza yeni katılmak istiyorum.bu sefer çok azimliyim. bu sabah tartıldım 79,5 kiloyum.hedefim65 kilo.inşallah hazirana kadar veririm .

sabah 1 dilim ekmek , biraz peynir, mayadanoz ve 2 bardak çay içtim

öğlen yoğurt , karnıbahar yemeği ve 1 dilim ekmek yedim

akşama da ızgarada balık yapıcaz salata ile bakalım cumaya kaç kilo olucam

bende 60 kiloyken çekindiğim fotoları siliyorum
ne güzel 38 bedene girsen süper olur valla olur canım sen bu azimle gidersen kendini nasıl rahat edersen öyle yap canım dediğin gibi yavaşla biraz yavaş yavaş verilen kilolar daha kalıcı oluyormuş.

kızlar eşimin abisi geliyormuş bugün, ben biraz evi toplayım. yemek durumu nasıl olacak düşünmeye başlayım:)
kolay gelsin canım

kızlar yemek sorun olacak bakalım ne yapıcam ara öğün takviye edicem bol bol :)

yiyebileceklerimi beğenmedim bi alternatif döner ve mercimek çorba kaldı bir kase mercimek içtim döner yemedim diğer yemeklerde ıspanak nohut falandı hiç sevmem onlarıda o yüzden sadece mercimek bakalım hep böyle giderse nasıl olur bilemedim

masala olduğunu farketmiştim dosbacım, ama yazmayı untmuşum hamilelikte leylalık oluyor biraz, sıkma canını:)
canın bir şey istemiyorsa zorlama canım, hafiften bir şeyler yemeye çalış. içebiliyorsan süt iç. maksat kan şekerin normal düzeyde kalsın.

hoşgeldin canım.
bize biraz kendini tanıtır mısın? özellikle yaş, kilo, boy durumlarını bildirirsen bunları takım kaptanımız not alıyor. kilo hikayenden de bahsedebilirsin.
menün güzel gözüküyor. biz menülerimizi yazarken miktarları da mümkünse belirtmeye çalışıyoruz. mesela 4 kaşık karnabahar, 1 kibrit kutusu kadar peynir gibi. her zaman mümkün olmayabiliyor ama mümkün oldukça miktarları da yazarsan daha rahat yorum yaparız.
takımda bol paylaşım bekliyoruz. öncelikle kendi menülerini paylaşıyorsun. yapıyorsan spor onu yazıyorsun ve de ne içtiğini yazıyorsun.ne kadar su, yeşilçay vs. sonrasında ise takım arkadaşlarına da yorumlar yapmanı bekliyoruz. senin menünün yorumlanması ne kadar güzelse başkaları için de yorumlanmak o kadar güzel çünkü.
bu hafta deneme süren. bu haftanın sonunda paylaşımın yeterli bulunursa haftaya listede yer alırsın.
kilo bildirimlerimiz cuma günü. saat 11.30'a kadar bu başlığa kilonu yazman gerekiyor.

sağolasın canım. mutfağı topladım. regl olunca hareket edesim yok.
aslında ben çok hızlı vermedim. ayda ortalama 4 kilo verdim. 4 ay oldu. ama belki ayda 2 kilo civarına geçebilirim. belki de regl sonraı yine güzel güzel devam ederim. inşallah ya.

canım, bu seferki işyerinde yemekler hazır mı geliyor? öncekinde 1 çekmecen falan vardı, yine o sisteme dön istersen.

meyseney arkadaşım 4,5 yıllık evliyim.evlendiğimde 66 kiloydum .boyum da 170 ccm.çok değildim kemikli olduğum için hiçbir zaman çok zayıf bir bayan olmadım ama 65 -66 benim için çok güzel bir kilo sayılır.evlenince 2 kilo aldım ve evlendikten 9 ay sonra 68 kilo olarak hamileleğime başladım.91 ile doğuma gittim yani 23 kilo almıştım. doğumdan sonra en fazla kendim 80 e kadar falan düşmüştüm. geçen kış diyetisyene gittim.2 ayda 12 kilo verdim ama yemek yememe dikkat etmrdiğim için yine 80 kiloya dayandım. 3 yaşında kızım var ona birşeyler yapıyorum yesin diye yeemeğince atılmasın diye ben yiyiyorum ama ben araya gidiorum.bu sabah kesin kararlı olarak yataktan kaltım ve kendim için birşeyler yapmak istiyorum artık.bu arada öğretmenim.

neysecim hafta 1 kilo çok ideal ama daha fazlası ii değil diye biliyorum...ee zaten bi süre sonra vermek yavaşlıyo...yavaşladıkça moral bozuluyo...dediğin gibi haftada yarın kilo versen bi süre hem motivasayon olur hem de beslenmen değişir

canım, benim de ismim rabia. 28 yaşındayım. 3 yıllık evliyim ve 2 yaşında 1 oğlum var. ankarada yaşıyorum ben.
senin maşallah güzel boyun var. sen hafif bir kilo versen boyun zaten kilonu kaybeder. uzun boylu bayanlar avantajlı oluyorlar bence. ben de senin başladığın kilonun biraz fazlasıyla başladım, çizelgemden görebilirsin. boyum 166. oğlum küçük olduğu için aynı sorun bende de vardı, ona hazırladığım şeylerden yemezse aman atılmasın diye onu ye bunu ye.. en son baktım obez olmaya doğru gidiyorum. artık bir şey arttıysa yemiyorum, mideme işkence etmekten vazgeçtim. bir tek meyveyi atmaya kıyamam. yemek türünden şeylerde kafamda bir miktar belirliyorum ve o kadar yiyorum. daha fazla değil. tatlı türünü de diyete ilk başladığımda katıydım, fazlaysa kaldırıyordum atıyordum. bir tek dün dayanamadım, misafirin getirdiği tatlıdan yedim. sözün özü önce kendini düşün. yemeğin atılması sonra düşüneceğin şey olsun.
bu arada aramıza tekrar hoşgeldin, inşallah seni haftaya listemizde de görürüz.

evet canım, ben de 1 ay için 2-4 kilo arası çok ideal diye karşılaştım hep. zaten benim başladığım kilo gibi yüksek rakamlardan başlayanlara bakıyorum ben, ilk başta çok hızlı verebiliyorlar. yalnız bir yerden sonra kilo verme yavaşlamaya hatta durmaya başlıyor. ben asıl imtihanın da bu noktada olduğunu düşünüyorum. pes etmemek lazım, diyene bak
ya sanırım benim anahtar kelimem değişiklik, ama sağlıklı bir değişiklik olmalı. hadi her ara öğüne 1 dilim baklava ekleyelim şeklinde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…