Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mantıklı aslında ben de sabah yesem şu patates kızartmasını hoş olur.
Yarınki kaçamağımın sorumlusu sensin

Ben neden salata yememişim ki bugün şimdi sen deyince fark ettim ..

cnm sporun çok iyi olmuşşş aslnda yediklerinin kaloriside aşırı çok diil zannedersem ama yinede tatlı alımını azalt(ben öle yapıorm en azından gerci bna söylemek düşmez bu kadar karbonhidrat yiyen biri olarak :))))))

cnm slmm, keşke sabahleyin patates kızartması yemeseydin bnm mideme dokunuyoda ondan :)) aslnda kalorili şeyler yiyceksek sabah yemek en iyisi yakıyoruz çünkü ama sn yinede sabahları meyveli yourt müsli yada cavdar ekmegi yemeye cls(bn öyle yapıorm :))) aksam sanki biraz az yemişsin acıkırsan eger aksm yemeginden sonra yine meyveli yourt ye(bnde baya işte yarıoda paylaşıyım istedim:))))

kızlar slm bugun paylasım yapamama sebebime gelince sabah kalktıgımda (9-10 civarı) forumda yapım oldugunu gecici olarak servis dısı oldugunu söyleyen bir yazı cıktı bnmde ztn derse gitmem gerekti bilgsyr basında bekleyemedim çok fazla onun için çooook özür dilerim. bu sırada bugun hayatımda ilk defa step yaptım pek basarılı olamasamda baya eglendim ter attım rhtladım(1 saat boyunca)
sabah meyveli yourt müsli yedim, öglen makarna ve tavuk parcaları, arada 1 paket light bisküvi(2 bardk light sütlü kahve) aksamda yagsz tuzsuz makarna (üzerine peynir serpili yannda zeytinle)
makarna yeme sebebim biliyorsunuz, yemekhanelerde ucuz olsun diye doru düsgn hiç et verilmiyor sebze ztn burda hakgetire hersy karbonhidrt bnde kendime bu yolu buldm malesef( bu arada dayanamadım sbh tartıldım ve cumadan beri 600 gr almıs gözüktüm üstelik reglim bitmesine rgmn anlamadım ve moralim bozuldu gerci tartımda yag oranı gösteriyor bundn sona onu takip edicem

evet aynı kafadanız çok güzel ve duygusal :97:tabi genelde erkekler 1 sene dolmadan yeniden evlenmek ister, ama bu amca

tam hissettiğin gibi hele cumartesi annemlerde sobanın üstünde kızarttım ekmekleri süperdi valla
evet eşim çalışıyor masalcım haftasonlarıda ama vardiyalı olarak

regl dönemlerinde acayip sinirli oluyorum he

afiyet olsun canım ama sütlacı çok yemişin
gerçi sporla halletmişin yakmışındır.

evet canım sabah ve öğleni atlamışın nasıl dayandın ben hayatta dayanamam sabah yemeyince hemen elim ayağım titrer açlıktan
tatlı krizlerinde meyve çok iyi çözüm. geç tvnin karşına al elmayı portakalı vs...
yavaş yavaş hem soy hem ye hem sağlıklı hem tatlı krizinin önüne geçiyor.
ayrıca muzu ezip yoğurtla karıştırabilirsin üzerine ben biraz antep fıstığı veya ceviz dövüp koyarım süper olur valla

inş. budurma bi çare bulunur kaptancığım.

ekmeği hiç yememişsin ki canım tamamen ekmeği hayatımızdan çıkarmak yanlış anneme doktoru söylemişti. ayrıca çok az yemişsin
bence sabah ve öğlenleri toplamda 3 dilim ekmek ye nacizane fikrim.
patates kızartmasıda çok gibi

bol bol meyve ye canım afiyet olsun..
ayrıca börek ne kadar yedin canım
börek vs. gibi yiyecekleri kaçamaktan sayıyoruz tabi ne kadare yediğinede bağlı..

günaydın kızlar

dün akşam yemeğim
3 küçük parça palamut
1 dilim ekmek
soğan salatası
1kibrit kutusu kadar tahin helvası

yarım saat yürüyüş

ara: 1 mandalina 1 portakal

ara: yarım su bardağı ıhlamur..

sabah
1 kase çorba
1 ilim ekmek

günaydııııııınnnn
bugün misafirim geliyor kızlar artık sık giremeyebilirim beni merak etmeyin çok özleyin çnk ben özleyeceğim :)) böle dediğime bakmayın kesin girerim nete :)
şu sabah bulantıları bi bitsede normal kahvaltımı yapsam ( şimdi ilaç içeceğim işkenceden biraz önce kalktım zorla yedim (

günaydın dosbacım
özlüyoruz canım zaten.
sabah bulantıları için yataktan kaltığın gibi hemen çcubuk kraker yemek iyi gelirmiş benim hiç bulantım olmazdı hamileyken ama arkadaşlarım yapardı onlara iyi geliyordu canım belki yiyorsundur ama yinede söyliyim dedim

kızlar günaydın sabah mınık yağsız süt içtim bugun yağ ölçümüm var çok korkuyorum :) salona gidicem bugun sporda yapmadam geçen hafta bakalım umarım kötü olmaz :) öğleden sonra bişi yemiycem bugun 16:00 sonrada bişey içmiycem yağ ölçümü sonuçlarını yazarım bakalım

canım, bu seferki işyerinde yemekler hazır mı geliyor? öncekinde 1 çekmecen falan vardı, yine o sisteme dön istersen.

Hadi bakalım düzene girme zamanı ..
Erteleme fazla erteleyince benim gibi olursun.

evet tatlım hazır derken şöyle karşımızda bir yer var orada yiyoruz bakalım bu hafta deniycem önceki iş yerinde mini buzdolabım vardı saat 16:00 için evden hazırlıycam bişeler getiricem artık bakalım bu hafta bi deniyim yemekleri yiyebileceğim bişeyler çıkıyormu sonra bakıcam artık başka bi yol arıycam

evet tatlım yeter bu kadar tatil bugun spora gidicem

günaydın kızlar,

dün aniden misafirim geldi. eşimin abisinden hariç:) gece de geç vakitte gittiler, gelemedim.

dünkü menüm:

kahvaltı: yarım simit, biraz yumurta ve peynir.
ara: 1 minik kurabiye, 1 sütlü neskafe ve 1 k-bar
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: 1 kase tavuk çorbası, bamya(ne kadar saymadım), salata.
ara: 1 hurma, 2 ceviz
ara: 1 dilim kek
ara: elma, 1/2 muz, 1/4 portakal

evden gelicem çıldrr
evet, anladım çıldırmak üzeresin

canım 4 ayda verdim. aylık 4 kilo ortalamaya geliyor. bu rakamı da normal buluyor sanırım diyetisyenler. çok da aşırı sıkmadım. sadece akşamları salata yedim. gündüz normal yemeğimi yedim.
ben de yemek yapmayı da yedirmeyi de severim. kendim de yemeden duramam:) eşim askerdeydi fazla yemek yapmam gerekmiyordu, o yüzden diyetim iyi gitmişti ama eşim yeni geldi ve biraz uyum sorunları yaşıyorum bu aralar maalesef.
inşallah sen de istediğin bedene ulaşırsın canım. diyeti sporla desteklersen kesin ulaşırsın, bunu söyleyebilirim.

afiyet olsun canım, menün çok güzel. sporunu da yapmışsın hatta spor yapmak için ne bahaneler üretmişsin:)) tebrik ediyorum seni azimli arkadaşım benim.

sen tatildesin değil mi şimdi:)) oh oh sabahları yatıyoruz bakıyorummenün güzel, az gibi duruyor ama geç kalkınca öğünler yetişmiyor, biliyorum.

yok, 65'de bırakmaktan vazgeçtim canım. vazgeçmek yok, ilk rüzgarda yerle yeksan olursam işim yaş. bu duruma da uyum sağlıycam inşallah. hayatımda bir değişiklik oldu diye kiloların gelmesine izin vermemeliyim. eşim etkiledi, çünkü eşim yiyor:) adam iyi kilo vermiş. yemek de hakkı..

spordan dolayı da çok acıkırsın canım. sen bol bol kas yap, onlar zayıflatır seni.

kalacak canım, perşembe günü gidiyor.

pilavdan hiç yemedim.

kekler muzlar
neyse bütün gün yorulmuşun hakkettin okadarını dimi
afiyet olsun canım öğlen zaten az yemişin dengelemişin
ama geçen haftada vardı kaçamaklar onlar hala aklımda

Ben de yiyorum yiyorum ama herkeswin eksiklerini de söylemeye çalışıyorum görünce ..
Benim yapamadıklarımı yapanlar olursa diye
Tatlı krizinne girdeim hafiften eee evde de olunca.
Bu arada tatlı krizine girince tarçınlı süt çok iyi geliyor aklında bulunsun.

tartılma şeklin ve üstündekiler aynı mıydı?
Senin işin daha zor yemek bulma konusunda.

Ben de öyle bir amca bulmak istiyorum . Ayy eş
HAfta içi acele ettikten sonra ne güzel geliyordur o kahvaltılar ki ben sobada kızartılmış ekmeğe bayılırım.. Keşke kilo almasak da üstüne yağ salça falan sürsek .. ahh ahh ..
Annem ben biraz terssem hemen hasta mı olacaksın yaklaşmayayım sana der.
Hem duygusal hem sinirli oluyorum.
Yaklaşan pişman, yaklaşmayan pişman misali oluyorum ..

Sporumuz da var ama azaldı mı biraz Nihancım?
Bu arada soğan salatası nasıl oluyor?

Ayy çok mu bulanıyor Dosbam miden?
Kıyamam ya ..
Ben bir araştırayım bakalım etraftakilerden neler iyi geliyor.
Hoş Nihancım söylemiş ama ..
Gel gel bırakma tamamen bizi az da olsa uğra ..
Ve kendini sakın yorma ..

Hadi bakalım bugün düzen başlıyorr :)

Kek de bence bu menünün arasında kaçamak olarak durmuyor neyneysecim hiç sorun değil gayet güzel ..

Devam tabiki Neyneysecimm ..
Belki eşinle olunca biraz daha yavaş gider ama gider merak etme sen.
Kas yapınca metabolizmam da hızlanıyor değil mi?
Şimdi çok kilo vermesem de ileride ki vermemi de etkiler mi?
Pilav konusunda bir daha tebrik ediyorum seni.

Bu arada Neyneysecim unutmazsan hala sorar mısın annene :)
Olmazsa gelince ben telefon falan edip öğrenirim de ..
Çok güzel geldi burada yüzmek Ankara'ya gidince ararım gibi ..
tamam canım sorarım inşallah. birazdan annemin yanına gideceğim zaten.

çok karbonhidrat ağırlıklı olması dışında sorun görmüyorum. mesela sütlaç falan yiyebilirsin, sadece annenden az şekerli ve yarım yağlı sütle yapmasını istesen daha sağlıklı olur. spor yaptığın dönemlerde protein ağırlıklı beslenirsen daha iyi oluyor diye okumuştum bir yerde.

canım,takımda güzel bir dinamiğimiz var. sen de inşallah bizimle beraber bu havaya dahil olursun. ben kilo vermemde takımın etkisini kesinlikle küçümseyemem, buranın ayrı bir büyüsü var.
şimdi ilk menünle beraber beslenmedeki bazı sorunları görmeye başladık. akşam atıştırmaları maalesef ki kilo olarak geri döner. akşam atıştırmaktan vazgeçemiyorsan akşamları "sağlıklı" atıştırmaya çalışabilirsin. browni yemezsin de kuru incir yersin. burdaki arkadaşlarda görürsün küçük çerez tabağı falan yapıyorlar. çerez deyince fıstık, çekirdek değil:)) badem, fındık, ceviz, kuru kayısı, kuru üzüm tarzı bir karışım hazırlayabilirisn. ondan bir miktar yiyebilirsin. hem metabolizmanı da hızlandırır.
kahvaltıdan dolayı kilo aldım demişsin ama nasıl bir kahvaltıydı o kilo yapan:)) gelsin kızartmalar gitsin böreklerse normal:) kahvaltıyı biraz detaylandıralım derim

canım, inşallah bilgisayarın tez zamanda gelir.

asumancım, ben oğlumu aşıya götüreceğim inşallah şimdi. geldiğim zaman yapayım dediklerini.

menülerini yazmaya başlaman güzel canım. inşallah bunu günlük alışkanlık haline getirebilirsin.
katılımlarını bekliyoruz.

canım, bebişine geçmiş olsun. benimki iyileşti derken seninki başladı sanırım.rabbim şifasını versin.
benim oğlum daha iyi çok şükür. bugün son aşısı var, yarın da kontrol. inşallah olumlu haberler duyarız.
regl de kervan oldu sanırım:)) ben de regl oldum, iştah patlamasındayım.

bulursun inş. masalcım
spor evet canım azaldı ya hava çok soğuk çıkamıyorum yürüyüşe hasta oluyorum hemen çünkü
bide reglken keyifsiz olduğum için mekik çekemiyorum artık yarın başlarım mekiğe:97:

tahin helvasını 1 kk yeme dedim diye hatırlıyorum

günaydın dosbam.
bence de kendini özletme arada gir yaw, nolacak sanki:)

sana da günaydınlar canım. yağ ölçümü sonuölarını bekliyoruz:) hadi bakalım spor salonuna sonunda gidiyorsun.

kekler muzlar
neyse bütün gün yorulmuşun hakkettin okadarını dimi
afiyet olsun canım öğlen zaten az yemişin dengelemişin
ama geçen haftada vardı kaçamaklar onlar hala aklımda
yok kız bana öyle hakettin demeyin:) neyi hakettin allasen
bildiğin kaçamak işte:)

evet sana bi amca bulalım
yok yok güzel değil be canım, ama yemesem tadına bakamayacaktım deermişim

kaslar sen uyurken bile kalori harcarlar canım. ne kadar çok yağ hücren kas olsa o kadar çabuk kilo verirsin. çünkü bir şey yapmasan da kilo verirsin. şimdi kilo vermeyi bırak kas yapınca almış da gözükebilirsin. sakın o durumda moralini bozma. sonra çok güzel olacak inşallah çünkü.
pilav konusunda ben de kendimi tebrik ederim

Güzel bir zaman da hatırlatmışım desene :)
Protein konusunda dikkat etmeliyim tamam kahvaltı da süt yumurta peynir çıkarıyorum hepsini hemen ..
Ayy aşı mı olacaksınız siz geçmiş olsun Neyneysecim..

Havalar iyi olsa yürümek çokk iyi geliyor aslında regl dönemi ama soğukta üşütmemek lazım tabi haklısın ..

Siz bana bir amca bakadurun
Aaa ben o zaman dikkat edeyim proteini de kas yapayım en azından sıkılaşırım.
Beni dizginleyin olur muu?

kızlar, ben kaçar. hastaneye götürüyorum oğlumu aşı için. gelince görüşürüz inşallah.

Geçmiş olsun tekrar Neyneysecim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…