iyi geceler 13.takımaaa=)
nasılsınız ?ben bugün kendimi çok huzurlu hissediyorum çünkü akşam yemeğinde irademi kullandım ve günboyu bol hareket ettim:)kendimle anlaştım kaçamak yapacaksam da kahvaltıda veya erken saatlerde yapayımki gün içinde kalorisini yakayım.
menüm şöyle
2 bardak ılık su
kahvaltı:1 tabak patates kızartması
ara:maden suyu
öğlen:1 porsiyon bol limonlu az yağlı kısır,yeşillik
ara:1 portakal
akşam:sadece 5 tane hamsi fırında(ekmek yada başka bişey yok)
günboyu evin içinde hareket halindeydim.geçmişi okudum uzun uzun.ama pc benim olmadığı için çıkmam gerekiyor.ilerleyen zamanlarda hepinize bol bol yorum yapıcam inşallah:)
umarım çok iyiy bir hamilelik geçirisin sağsalim alırsın bebişini kucağına
gayet iyi bence
hoşgeldinnn umarım ideal kilona ulaşırsın
güzel beslenmişin bence afiyet olsun
keşke salatada yeseydin ozaman süper olurdu
aha nda işte bende giremedim dün asuman ama benim sorun pc değildi kızımdı gündüz hiçbişey yok gece çıldırıyor kalkıyor ağlıyor emiyor yatıyor yarım saat sürmüyor tekrar apşlıyor 7-8 gün oldu aynı artık aptal oldum uykusuzluktan inanaın
yazmadan yatmak istemedim özür dilerim dün giremediğim için
bu arada neyneyse cim bebğin nasıl oldu iyileştimi
yediklerime gelince sabah 2 dilim ekmek 4 tane zeytin beyaz peynir şekersiz çay
ara yok çünkü geç yapıyoruz kahvaltıyı öğlen yarım kase puding yedim
akşam ıspanaklı börek hoşaf yedim arada 2 portakal yedim
regl oluyorum canım accayip derecede tatlı istiyor allah yardımcım olsun
hepinizi öptüm iyi geceler
Ben ne yedim bugün .. Kalorisini hesaplamayacağım :)
Sabah : 2 minik poğaça biraz peynir ( acele ettim de spor için)
Öğle: çeyrek bazlama ile peynir zeytin.
Ara: sütlaç
Akşam: patates yemeği
2-3 kaşık pilav
Ara: sütlaç ( annemin sütlacına dayanamıyorum)
40 dakika yürüyüş.
1 saat 20 dakika da havuzdaydım.
nasılsınız ?ben bugün kendimi çok huzurlu hissediyorum çünkü akşam yemeğinde irademi kullandım ve günboyu bol hareket ettim:)kendimle anlaştım kaçamak yapacaksam da kahvaltıda veya erken saatlerde yapayımki gün içinde kalorisini yakayım.
menüm şöyle
2 bardak ılık su
günboyu evin içinde hareket halindeydim.geçmişi okudum uzun uzun.ama pc benim olmadığı için çıkmam gerekiyor.ilerleyen zamanlarda hepinize bol bol yorum yapıcam inşallah:)
evet aynı kafadanızAyy işte Nihancım
Ne kadar duygusal değil mi masayı mezarının yanına falan kurması da ..
Buldum ben kendim gibisini
Hafta sonu biraz kahvaltı keyfi yapılmış gibi hissettim Nihancım doğru mu?
Eşin çalışıyor mu hafta sonları ..
Bir tek pide birazcık fazla kaçmış ama dengelenmiş sanırım.
Spor ne durumda ?
Hele regl döneminde nasıl duygusal oluyoruz değil mi :)
Neredeyse gol oldu diye ağlamaya başlayacak gibiyim ...
Ben ne yedim bugün .. Kalorisini hesaplamayacağım :)
2-3 kaşık pilav
40 dakika yürüyüş.
evet canım sabah ve öğleni atlamışın nasıl dayandın ben hayatta dayanamam sabah yemeyince hemen elim ayağım titrer açlıktanhoşbulduk canım,sizleri daha tanımıyorum ama yazılanları okuyunca sanırım çocuğun hasta,çok geçmiş olsun.
eveeetttt kızlar açılışımı yapıyorum,vatana millete hayırlı olsun,gelelim bugün yediklerime;
sabah
-------------
kızlar şimdi diyeceksinizki sakın sabah kahvaltısını ihmal etme,en önemli öğündür,ama maalesef ben sabahları pek aç olmuyorum ve ilginçtirki aldığım kilolarda sabah kahvaltısının rolü çok büyük,bu nedenle sabah sadece 1 bardak yeşil çay içtim.
öğle;göz doktoruma gittim geldim derken maalesef elimde olmayan sebeplerle bu öğünüde sadece 1 bardak şekersiz nesacefe ve 3 tane eti form büsküviyle geçiştirdim.
akşam;yarım kase yeşil mercimeli erişte çorbası,4 tane fırında pişmiş tavuk kanat,3 kaşık yoğurt
işte en önemli ve tehlikelisi bundan sonra başlıyor kızlar,akşam olupta televizyonun karşısına oturunca nedense beynim sürekli mideme çalışıyor ve aburcubur yemek istiyorum,işte bütün kaçamaklar bu noktada başlıyor,yemekten sonra 2 bardak şekersiz çay ve 1 tane browni çikolata yedim,ben masumum,tamamen beni dürten soldaki şeytanın suçu
ayrıca 20 dk yürüyüş.valla sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra benim yaptığım diyet devede kulak kalıyor,bir arkadaş 8 km yürümüş,bir arkadaş sürekli yüzüyor falan,kendimi çömez gibi hissettim yav,bir el atıverin bana arkadaşlar,sizce ne yapmam lazım
inş. budurma bi çare bulunur kaptancığım.şükür kavuşturana...
kızlar inşallah herkesler iyidir. bugün takıma gelipte yazamama konusunda iyi br tecrübe kazandım.
işyerimde kendi kullandığım pc arızalanınca karşı masamda duran ve sadece paket program yüklü olduğu için atamadığımız anakartı arızalı pc den yazmaya çalıştım ama olmadı. mouse u öyle br hareket ediyorki anlatamam. tam geliyorm yazmaya başlıyorm hoop sayfayı kapatıyor gidiyor başka sayfalar açıyor,çıldırmış gibi. her seferinde yazarım ümidiyle geldim ama yazamadan çıktım.
neyse kendi pcim ne zaman gelcek bilmiorum saygıdeğer patronm ne olacağına umarm yarın karar verir yoksa çıldırırm sanırım.
şimdi şu yalışlık meselsini halledeip gelicem biraz geçmişe bakıp çıkarm çünkü yapmm gereken işlerim var. şükür ki oğlumda uyudu hazr uyuyorken halledeyim. sanırım yarında görüşemicez. sorunu halledeip geliyorm.
menüm şöyle
2 bardak ılık su
bol bol meyve ye canım afiyet olsun..aha nda işte bende giremedim dün asuman ama benim sorun pc değildi kızımdı gündüz hiçbişey yok gece çıldırıyor kalkıyor ağlıyor emiyor yatıyor yarım saat sürmüyor tekrar apşlıyor 7-8 gün oldu aynı artık aptal oldum uykusuzluktan inanaın
günaydııııııınnnn
bugün misafirim geliyor kızlar artık sık giremeyebilirim beni merak etmeyin çok özleyin çnk ben özleyeceğim :)) böle dediğime bakmayın kesin girerim nete :)
şu sabah bulantıları bi bitsede normal kahvaltımı yapsam( şimdi ilaç içeceğim işkenceden biraz önce kalktım zorla yedim (
canım, bu seferki işyerinde yemekler hazır mı geliyor? öncekinde 1 çekmecen falan vardı, yine o sisteme dön istersen.
Hadi bakalım düzene girme zamanı ..
Erteleme fazla erteleyince benim gibi olursun.
evet, anladım çıldırmak üzeresinevden gelicem çıldrr
canım 4 ayda verdim. aylık 4 kilo ortalamaya geliyor. bu rakamı da normal buluyor sanırım diyetisyenler. çok da aşırı sıkmadım. sadece akşamları salata yedim. gündüz normal yemeğimi yedim.rabia benim adım da zeynep ve 31 yaşındayım..bende çocuktan arta kalanları yemiyorum artık.çok güzel kilo vermişsin ne kadar sürede verdin bu kiloyu.aslında çok azimliyimdir.ama kilo konusunda tıkanıyorum.bir de yemek yapmayı da severim yemeği de.en büyük hedefim 40 beden olmak.
afiyet olsun canım, menün çok güzel. sporunu da yapmışsın hatta spor yapmak için ne bahaneler üretmişsin:)) tebrik ediyorum seni azimli arkadaşım benim.gecmise bakmadan yediklerimi ve yaptiklarimi yazayim ilk önce :)
kahvalti
2 dilim cavdar ekmegi
biraz peynir, birazcik (1 kasik kadar) ton baligi
ara
1 armut
ögle
salata (yarim tabak kadar) ve 3 minik haslanmis patates (1 normal patatesle esdeger)
1 ince dilim cavdar ekmegi
ara
2 hurma
2 kuru kayisi
8 KM YÜRÜYÜS - oleyyy, dün bahsettigim gibi hedefime ulastim ve eve kadar yürüdüm, alisverisle birlikte tam 1,5 saatimi aldi
eve geldim
1 fincan yesil cay
170 gr. yagsiz yogurt ile müsli
aksam yemegi
1 kase cin usülü sebzeli salcali/domatesli corba (uydurmasyon ama tadi süperdi)
toplam suana kadar 2 litre su ictim, yatana kadar 2,5 olur sanirim
bugün is yerinde merdivenleri bilerek daha fazla kullandim.. alt katta ofisim var ve bi kagit icin 2. kata cikip geri geliyordum, sirf hareket edeyim diye :)) görenler cok isim oldugunu sanacak,, halbuki tek bi kagit icin inip ciktigimi duysalar bana deli derlerdi
aksama belki egzersizler yaparim, veya pilates.. bakalim kendimi ne kadar zorlayacam bugün :)
sen tatildesin değil mi şimdi:)) oh oh sabahları yatıyoruz bakıyorumbugünkü yediklerimi yazayım :)) sabah geç kalktığım için sabah-öğle bir :))
kahvaltı : yarım dlim tost yanında şekersiz çay
ara : 1 portakal
akşam : bir kase çorba , annemin yapmış olduğu bir yemek ( adını bilmiyorum ama içinde keşkek,barbunya,kabak vs. olan bi yemek ) 4 kaşık yedim ve 4 kaşık yoğurt yanına 2 dilimde yine annemin evde yaptığı ekmekten yedim :)) ay ne uzun gözüktü
yok, 65'de bırakmaktan vazgeçtim canım. vazgeçmek yok, ilk rüzgarda yerle yeksan olursam işim yaş. bu duruma da uyum sağlıycam inşallah. hayatımda bir değişiklik oldu diye kiloların gelmesine izin vermemeliyim. eşim etkiledi, çünkü eşim yiyor:) adam iyi kilo vermiş. yemek de hakkı..Eşinin olmasının etkileyeceğini tahmin ediyordum ama sen buna rağmen gerçekten çok iradelisin.
eğer eşin yemeyi de seviyorsa bir şekilde yediriyor.
Ama sporunu daha fazla yapıp dengeleyebilirsin.
Buraya kadar çok güzel geldin bırakma bence biraz daha sık kendini .
65te bırakma çünkü bir kaç kilo alma payı olur.
Neyneysecim cidden iyi geldi toparladım kendimi.
Bugün yine 2 saat spor salonundaydım.
Ağrılarım geçti ve kollarım bile sertleşmeye başladı :)
Ama yediklerimi kontrol edemiyorum doğrusu.
Anneciğim ve arkadaşlarım saolsun ..
Kalacak mı neyneysecim günü birlik mi?
Yeter yeter ..
Ama sen pilavdan çok yeme olur mu Neyneysecim :)
kekler muzlargünaydın kızlar,
dün aniden misafirim geldi. eşimin abisinden hariç:) gece de geç vakitte gittiler, gelemedim.
dünkü menüm:
kahvaltı: yarım simit, biraz yumurta ve peynir.
ara: 1 minik kurabiye, 1 sütlü neskafe ve 1 k-bar
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: 1 kase tavuk çorbası, bamya(ne kadar saymadım), salata.
ara: 1 hurma, 2 ceviz
ara: 1 dilim kek
ara: elma, 1/2 muz, 1/4 portakal
Ben de yiyorum yiyorum ama herkeswin eksiklerini de söylemeye çalışıyorum görünce ..cnm sporun çok iyi olmuşşş aslnda yediklerinin kaloriside aşırı çok diil zannedersem ama yinede tatlı alımını azalt(ben öle yapıorm en azından gerci bna söylemek düşmez bu kadar karbonhidrat yiyen biri olarak :))))))
kızlar slm bugun paylasım yapamama sebebime gelince sabah kalktıgımda (9-10 civarı) forumda yapım oldugunu gecici olarak servis dısı oldugunu söyleyen bir yazı cıktı bnmde ztn derse gitmem gerekti bilgsyr basında bekleyemedim çok fazla onun için çooook özür dilerim. bu sırada bugun hayatımda ilk defa step yaptım pek basarılı olamasamda baya eglendim ter attım rhtladım(1 saat boyunca)
sabah meyveli yourt müsli yedim, öglen makarna ve tavuk parcaları, arada 1 paket light bisküvi(2 bardk light sütlü kahve) aksamda yagsz tuzsuz makarna (üzerine peynir serpili yannda zeytinle)
makarna yeme sebebim biliyorsunuz, yemekhanelerde ucuz olsun diye doru düsgn hiç et verilmiyor sebze ztn burda hakgetire hersy karbonhidrt bnde kendime bu yolu buldm malesef( bu arada dayanamadım sbh tartıldım ve cumadan beri 600 gr almıs gözüktüm üstelik reglim bitmesine rgmn anlamadım ve moralim bozuldu gerci tartımda yag oranı gösteriyor bundn sona onu takip edicem
evet aynı kafadanızçok güzel ve duygusal :97:tabi genelde erkekler 1 sene dolmadan yeniden evlenmek ister, ama bu amca
tam hissettiğin gibihele cumartesi annemlerde sobanın üstünde kızarttım ekmekleri süperdi valla
evet eşim çalışıyor masalcım haftasonlarıdaama vardiyalı olarak
regl dönemlerinde acayip sinirli oluyorum he
afiyet olsun canım ama sütlacı çok yemişin
gerçi sporla halletmişin yakmışındır.
Sporumuz da var ama azaldı mı biraz Nihancım?günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
3 küçük parça palamut
1 dilim ekmek
soğan salatası
1kibrit kutusu kadar tahin helvası
yarım saat yürüyüş
ara: 1 mandalina 1 portakal
ara: yarım su bardağı ıhlamur..
sabah
1 kase çorba
1 ilim ekmek
günaydııııııınnnn
bugün misafirim geliyor kızlar artık sık giremeyebilirim beni merak etmeyin çok özleyin çnk ben özleyeceğim :)) böle dediğime bakmayın kesin girerim nete :)
şu sabah bulantıları bi bitsede normal kahvaltımı yapsam( şimdi ilaç içeceğim işkenceden biraz önce kalktım zorla yedim (
evet tatlım hazır derken şöyle karşımızda bir yer var orada yiyoruz bakalım bu hafta deniycem önceki iş yerinde mini buzdolabım vardı saat 16:00 için evden hazırlıycam bişeler getiricem artık bakalım bu hafta bi deniyim yemekleri yiyebileceğim bişeyler çıkıyormu sonra bakıcam artık başka bi yol arıycam
evet tatlım yeter bu kadar tatil bugun spora gidicem
günaydın kızlar,
dün aniden misafirim geldi. eşimin abisinden hariç:) gece de geç vakitte gittiler, gelemedim.
dünkü menüm:
kahvaltı: yarım simit, biraz yumurta ve peynir.
ara: 1 minik kurabiye, 1 sütlü neskafe ve 1 k-bar
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: 1 kase tavuk çorbası, bamya(ne kadar saymadım), salata.
ara: 1 hurma, 2 ceviz
ara: 1 dilim kek
ara: elma, 1/2 muz, 1/4 portakal
evet, anladım çıldırmak üzeresin
canım 4 ayda verdim. aylık 4 kilo ortalamaya geliyor. bu rakamı da normal buluyor sanırım diyetisyenler. çok da aşırı sıkmadım. sadece akşamları salata yedim. gündüz normal yemeğimi yedim.
ben de yemek yapmayı da yedirmeyi de severim. kendim de yemeden duramam:) eşim askerdeydi fazla yemek yapmam gerekmiyordu, o yüzden diyetim iyi gitmişti ama eşim yeni geldi ve biraz uyum sorunları yaşıyorum bu aralar maalesef.
inşallah sen de istediğin bedene ulaşırsın canım. diyeti sporla desteklersen kesin ulaşırsın, bunu söyleyebilirim.
afiyet olsun canım, menün çok güzel. sporunu da yapmışsın hatta spor yapmak için ne bahaneler üretmişsin:)) tebrik ediyorum seni azimli arkadaşım benim.
sen tatildesin değil mi şimdi:)) oh oh sabahları yatıyoruz bakıyorummenün güzel, az gibi duruyor ama geç kalkınca öğünler yetişmiyor, biliyorum.
yok, 65'de bırakmaktan vazgeçtim canım. vazgeçmek yok, ilk rüzgarda yerle yeksan olursam işim yaş. bu duruma da uyum sağlıycam inşallah. hayatımda bir değişiklik oldu diye kiloların gelmesine izin vermemeliyim. eşim etkiledi, çünkü eşim yiyor:) adam iyi kilo vermiş. yemek de hakkı..
spordan dolayı da çok acıkırsın canım. sen bol bol kas yap, onlar zayıflatır seni.
kalacak canım, perşembe günü gidiyor.
pilavdan hiç yemedim.
tamam canım sorarım inşallah. birazdan annemin yanına gideceğim zaten.Bu arada Neyneysecim unutmazsan hala sorar mısın annene :)
Olmazsa gelince ben telefon falan edip öğrenirim de ..
Çok güzel geldi burada yüzmek Ankara'ya gidince ararım gibi ..
çok karbonhidrat ağırlıklı olması dışında sorun görmüyorum. mesela sütlaç falan yiyebilirsin, sadece annenden az şekerli ve yarım yağlı sütle yapmasını istesen daha sağlıklı olur. spor yaptığın dönemlerde protein ağırlıklı beslenirsen daha iyi oluyor diye okumuştum bir yerde.Ben ne yedim bugün .. Kalorisini hesaplamayacağım :)
2-3 kaşık pilav
40 dakika yürüyüş.
canım,takımda güzel bir dinamiğimiz var. sen de inşallah bizimle beraber bu havaya dahil olursun. ben kilo vermemde takımın etkisini kesinlikle küçümseyemem, buranın ayrı bir büyüsü var.bundan sonra hep buradayım canım,hep beraber birbirimize destek olup,hepimiz mezun oluruz inşaallah.arkadaşlar geçmiş yazılara baktımda birbirinizle olan muhabbetinizi kıskandım doğrusu,burada ben bugün bunu yedim bunu içtimden ziyade beraberinde güzel arkadaşlıklarda kurmuşsunuz ne güzel.demekki doğru yerdeyim
sabah
-------------
kızlar şimdi diyeceksinizki sakın sabah kahvaltısını ihmal etme,en önemli öğündür,ama maalesef ben sabahları pek aç olmuyorum ve ilginçtirki aldığım kilolarda sabah kahvaltısının rolü çok büyük,bu nedenle sabah sadece 1 bardak yeşil çay içtim.
öğle;göz doktoruma gittim geldim derken maalesef elimde olmayan sebeplerle bu öğünüde sadece 1 bardak şekersiz nesacefe ve 3 tane eti form büsküviyle geçiştirdim.
akşam;yarım kase yeşil mercimeli erişte çorbası,4 tane fırında pişmiş tavuk kanat,3 kaşık yoğurt
işte en önemli ve tehlikelisi bundan sonra başlıyor kızlar,akşam olupta televizyonun karşısına oturunca nedense beynim sürekli mideme çalışıyor ve aburcubur yemek istiyorum,işte bütün kaçamaklar bu noktada başlıyor,yemekten sonra 2 bardak şekersiz çay ve 1 tane browni çikolata yedim,ben masumum,tamamen beni dürten soldaki şeytanın suçu
ayrıca 20 dk yürüyüş.valla sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra benim yaptığım diyet devede kulak kalıyor,bir arkadaş 8 km yürümüş,bir arkadaş sürekli yüzüyor falan,kendimi çömez gibi hissettim yav,bir el atıverin bana arkadaşlar,sizce ne yapmam lazım
canım, inşallah bilgisayarın tez zamanda gelir.şükür kavuşturana...
kızlar inşallah herkesler iyidir. bugün takıma gelipte yazamama konusunda iyi br tecrübe kazandım.
işyerimde kendi kullandığım pc arızalanınca karşı masamda duran ve sadece paket program yüklü olduğu için atamadığımız anakartı arızalı pc den yazmaya çalıştım ama olmadı. mouse u öyle br hareket ediyorki anlatamam. tam geliyorm yazmaya başlıyorm hoop sayfayı kapatıyor gidiyor başka sayfalar açıyor,çıldırmış gibi. her seferinde yazarım ümidiyle geldim ama yazamadan çıktım.
neyse kendi pcim ne zaman gelcek bilmiorum saygıdeğer patronm ne olacağına umarm yarın karar verir yoksa çıldırırm sanırım.
şimdi şu yalışlık meselsini halledeip gelicem biraz geçmişe bakıp çıkarm çünkü yapmm gereken işlerim var. şükür ki oğlumda uyudu hazr uyuyorken halledeyim. sanırım yarında görüşemicez. sorunu halledeip geliyorm.
asumancım, ben oğlumu aşıya götüreceğim inşallah şimdi. geldiğim zaman yapayım dediklerini.tekrar selam.
kötü habe şu ki eevdede klavye arızalı
ben çıldırmayayımda kim çıldırsın.
neyse birazdan çıkacağım ama öncesinde rabiacım sende yazmışsn paylaşıma teşekkürederim hayatım.
bende ayrıntılı olarak durumu açıkladım.
listenin yeni şekline göre ms22 arkadaşımız 191 etap üçüncüsü oldu kndisini tebrik ederim.
rabiacım senden ricam,sıralaması değişen takımlara ve takım arkadaşlarına durumu bildirirmisin.
mesela 2. takım 6. iken 5. oldu. biz 6. olduk.
3 takımdan seebu birinci
5 takımdan atceken2005 ikinci oldu.
sonuç listelerinde henüz düzenleme yapamadım. hsap makinm yok ve iş yerinde emin olduktan sonrada yarın akşam onu düzeltirim,tabi bnden önce düzelten olmazsa.
yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş,gerekli bilgileri,sağlıklı bir pc edinice alırım ama başlangıç kilosunu muhakk yazmış olursa sevinirm. ayrıca bşka takımdaydı sanırım,ayrılış kilosunuda bulucaz.
neyse ben kçıyormm. inşllah başka bir aksilik yoktur olursa özelden mesaj yazarsanız sevinirim.
öpüyorum herkesi. iyi gceler,güzel yarınlar diliyorum.
menülerini yazmaya başlaman güzel canım. inşallah bunu günlük alışkanlık haline getirebilirsin.iyi geceler 13.takımaaa=)
menüm şöyle
2 bardak ılık su
canım, bebişine geçmiş olsun. benimki iyileşti derken seninki başladı sanırım.aha nda işte bende giremedim dün asuman ama benim sorun pc değildi kızımdı gündüz hiçbişey yok gece çıldırıyor kalkıyor ağlıyor emiyor yatıyor yarım saat sürmüyor tekrar apşlıyor 7-8 gün oldu aynı artık aptal oldum uykusuzluktan inanaın
Ben de öyle bir amca bulmak istiyorum . Ayy eş
HAfta içi acele ettikten sonra ne güzel geliyordur o kahvaltılar ki ben sobada kızartılmış ekmeğe bayılırım.. Keşke kilo almasak da üstüne yağ salça falan sürsek .. ahh ahh ..
Annem ben biraz terssem hemen hasta mı olacaksın yaklaşmayayım sana der.
Hem duygusal hem sinirli oluyorum.
Yaklaşan pişman, yaklaşmayan pişman misali oluyorum ..
Sporumuz da var ama azaldı mı biraz Nihancım?
Bu arada soğan salatası nasıl oluyor?
tahin helvasını 1 kk yeme dedim diye hatırlıyorumgünaydın kızlar
dün akşam yemeğim
3 küçük parça palamut
1 dilim ekmek
soğan salatası
1kibrit kutusu kadar tahin helvası
yarım saat yürüyüş
ara: 1 mandalina 1 portakal
ara: yarım su bardağı ıhlamur..
sabah
1 kase çorba
1 ilim ekmek
günaydın dosbam.günaydııııııınnnn
sana da günaydınlar canım. yağ ölçümü sonuölarını bekliyoruz:) hadi bakalım spor salonuna sonunda gidiyorsun.kızlar günaydın sabah mınık yağsız süt içtim bugun yağ ölçümüm var çok korkuyorum :) salona gidicem bugun sporda yapmadam geçen hafta bakalım umarım kötü olmaz :) öğleden sonra bişi yemiycem bugun 16:00 sonrada bişey içmiycem yağ ölçümü sonuçlarını yazarım bakalım
yok kız bana öyle hakettin demeyin:) neyi hakettin allasenkekler muzlar
neyse bütün gün yorulmuşun hakkettin okadarını dimi
afiyet olsun canım öğlen zaten az yemişin dengelemişin
ama geçen haftada vardı kaçamaklar onlar hala aklımda
evet sana bi amca bulalımBen de öyle bir amca bulmak istiyorum . Ayy eş
Kek de bence bu menünün arasında kaçamak olarak durmuyor neyneysecim hiç sorun değil gayet güzel ..
Devam tabiki Neyneysecimm ..
Belki eşinle olunca biraz daha yavaş gider ama gider merak etme sen.
Kas yapınca metabolizmam da hızlanıyor değil mi?
Şimdi çok kilo vermesem de ileride ki vermemi de etkiler mi?
Pilav konusunda bir daha tebrik ediyorum seni.
tamam canım sorarım inşallah. birazdan annemin yanına gideceğim zaten.
çok karbonhidrat ağırlıklı olması dışında sorun görmüyorum. mesela sütlaç falan yiyebilirsin, sadece annenden az şekerli ve yarım yağlı sütle yapmasını istesen daha sağlıklı olur. spor yaptığın dönemlerde protein ağırlıklı beslenirsen daha iyi oluyor diye okumuştum bir yerde.
canım,takımda güzel bir dinamiğimiz var. sen de inşallah bizimle beraber bu havaya dahil olursun. ben kilo vermemde takımın etkisini kesinlikle küçümseyemem, buranın ayrı bir büyüsü var.
şimdi ilk menünle beraber beslenmedeki bazı sorunları görmeye başladık. akşam atıştırmaları maalesef ki kilo olarak geri döner. akşam atıştırmaktan vazgeçemiyorsan akşamları "sağlıklı" atıştırmaya çalışabilirsin. browni yemezsin de kuru incir yersin. burdaki arkadaşlarda görürsün küçük çerez tabağı falan yapıyorlar. çerez deyince fıstık, çekirdek değil:)) badem, fındık, ceviz, kuru kayısı, kuru üzüm tarzı bir karışım hazırlayabilirisn. ondan bir miktar yiyebilirsin. hem metabolizmanı da hızlandırır.
kahvaltıdan dolayı kilo aldım demişsin ama nasıl bir kahvaltıydı o kilo yapan:)) gelsin kızartmalar gitsin böreklerse normal:) kahvaltıyı biraz detaylandıralım derim
canım, inşallah bilgisayarın tez zamanda gelir.
asumancım, ben oğlumu aşıya götüreceğim inşallah şimdi. geldiğim zaman yapayım dediklerini.
menülerini yazmaya başlaman güzel canım. inşallah bunu günlük alışkanlık haline getirebilirsin.
katılımlarını bekliyoruz.
canım, bebişine geçmiş olsun. benimki iyileşti derken seninki başladı sanırım.rabbim şifasını versin.
benim oğlum daha iyi çok şükür. bugün son aşısı var, yarın da kontrol. inşallah olumlu haberler duyarız.
regl de kervan oldu sanırım:)) ben de regl oldum, iştah patlamasındayım.
bulursun inş. masalcım
spor evet canım azaldı ya hava çok soğuk çıkamıyorum yürüyüşe hasta oluyorum hemen çünkü
bide reglken keyifsiz olduğum için mekik çekemiyorum artık yarın başlarım mekiğe:97:
tahin helvasını 1 kk yeme dedim diye hatırlıyorum
günaydın dosbam.
bence de kendini özletme arada gir yaw, nolacak sanki:)
sana da günaydınlar canım. yağ ölçümü sonuölarını bekliyoruz:) hadi bakalım spor salonuna sonunda gidiyorsun.
yok kız bana öyle hakettin demeyin:) neyi hakettin allasen
bildiğin kaçamak işte:)
evet sana bi amca bulalım
yok yok güzel değil be canım, ama yemesem tadına bakamayacaktım deermişim
kaslar sen uyurken bile kalori harcarlar canım. ne kadar çok yağ hücren kas olsa o kadar çabuk kilo verirsin. çünkü bir şey yapmasan da kilo verirsin. şimdi kilo vermeyi bırak kas yapınca almış da gözükebilirsin. sakın o durumda moralini bozma. sonra çok güzel olacak inşallah çünkü.
pilav konusunda ben de kendimi tebrik ederim
kızlar, ben kaçar. hastaneye götürüyorum oğlumu aşı için. gelince görüşürüz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?