ayy gözlerim doldu okurkenMerhaba kızlar ben geldim nasılsınız?
Seyyahcım 1. olmuşsun tebrik ederim.
Neyneysecim canım tebrik ederim. Bak bana diyordun inceciksin diye şimdi sen oldun :)
Kaptancığım nasıl ki?
Hmm bu arada birileri beni atlamış biz bize yeteriz konusunda bozuldum bilginize
Nihancım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.
Yorgunum ama nasıl yorgunum.
Zile basacak halim yoktu bugün geldiğimde.
40 dakika koşu bandındaydım.
20 dakika diğer hareketler.
1 saat yüzme.
Cidden iyi zorlamaya başladım kendimi bakalım neler olacak önümüzdeki hafta..
Sizinle başka bir şey daha paylaşayım.
Bugün tramvaydan indim.
Yorgunum da aslında ama bir amca zor taşıyor elindekileri dayanamadım.
Yardım ettim.
Yolda konuştuk ama bittim resmen ..
Anlatıyordu izmirde muğlada duruyormuş evleri varmış ama dönüp dolaşıp buraya gelmem gerekiyor sık sık dedi.
Cüzdanını çıkardı bir fotoğraf gösterdi işte bunun için dedi.
eşiymiş 3 yıl önce ölmüş.
Mezarına gitmek için her cuma ..
13 aralık da evlilik yıl dönümleriymiş.
Mezarlığa gitmiş bir masa kurmuş karanfillerle donatmış.
En sevdiği yemekleri götürmüş bütün gün oturmuş orada yedik beraber yemeğimizi diyor.
15 yaşındaymış eşi evlendiklerinde.
Çeşme başında tanışmılar
Babası vermemiş önce, amca da asker, havacı ..
amca sürekli evlerinin üstünde uçuyor en sonunda demiş verelim şu tayyareciye yoksa yıkacak bizim evi
Ama eşini anlatırken gözleri doluyor resmen.
Bayıldım.
Evine kadar bıraktım.
canım dualarım seninle merak etme Allahın izniyle bişey olmıcak sağlıklı bi şekilde doğum yapçan inşolabilirmiş böle hayatım ama çok korktum(
yok hiç bişi yapmıyorum
akşam yemeğinide eşim dışardan alıp gelcek...
nolur kızlar bana ve bebişime dua edin
sağol canımiyi geceler 13.takıma
seyyah birinci olmuşsun tebrikler:)
nihan evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım:)
dosba endişelenme çok şükür bebeğin iyiymiş:)sağlık sıhhat içinde doğar inşallah:)
masal yine çok güzel spor yapmışsın.karşılığını görürsün haftaya tartıda umarım:)
ben bugün yine kalorisi yüksek şeyler yedim hadi bakalım hayırlısı.ne zaman diyet yapmaya başlasam annem en sevdiğim şeyleri hazırlıyormenümü yazmak istemiyorum takımın azmine gölge düşürmeyeyim. yarım saat spor yapabildim bugün:)
afiyet olsun rabiacımgünaydın kızlar,
akşam dışarı çıktık, sonra da gelince sızmışım yorgunluktan:)) birazdan geçmişi okurum inşallah. şu kahvaltı işlerini halledeyim.
dünkü menüm:
kahvaltı: biraz yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin, 2 çk reçel ve 1dilim ekmek.
ara: 1 elma
öğle: 5 yk bezelyeli pirinç pilavı ve sarımsaklı yoğurt (pilavı ne özlemişim)
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 1 sütlaç, ee artık bu da haftamın ödülüydü:))
ara: 2 kupa adaçayı
akşam: 2 tane minik yaprak sarma ve salata
sonra uyku:))
birazdaha iyi olmana sevindim bugün dahada iyisindir inş kaptanselam kızlar inşallah herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür.
midem yavaş yavaş düzelmeye başladı,ama malesef dün akşam oğlum ishal oldu. dr. a danışıp ilaç aldık,inşallah bugün daha iyi olur ama sanmam,ben bile yeni yeni düzeliyorum.
kaç gündür ilk defa bu sabah kahvaltı ettim, sadece tost yedim malesef kaşarlıydı.ama iyi geldi :))
bugün erken çıkacağım işlerimde var geçmişe hızlı hızlı bakıp geçeceğim.
buarada kızlar dün söyledim işyerimde kendi bilgisayarım bozuk.karşı masamdaki uyduruk pc den yazmaya çalışıyorum,onunda ana kartı bozuk ve faresi bir oynamaya başlayınca durmuyor,önüne ne gelirse açıyor kapıyor taşıyor falan,hani olurda ansızın çıkarsam anlayınki bu oynak pc yüzündendir.
neyse fazla geç olmadan bakayım geçmişe öpüyorum sizi.
sen kendine dikkat et yorma kendini dosbacımbu arada kızlar bana dua edin ...yarın misafirim geliyo abimin kızı... biliyorum misafir değil aslında ama öncesinde evi temizlemem lazım( belim ağrıyo gibi.. bu nedenle temizlikçi çağıracam yarım gün
misafirim olcağı için çok giremem beni merak etmeyin aklınıza kötü bişi gelmesin :)) 1 hafta veya daha fazla kalır... arada gelirim ama bi kaç gün üst üste gelmediğimde telaşlanmayın ben ve bebişim Allah ın izni ile ii olacağız ...
afiyet olsun canım. sen ne güzel diyetine yeniden geri döndün. maşallah.yediklerimin devamini getireyim :)
saat 2 gibi
yarim elma - öbürünü yiyemedim
saat 4 gibi
2 ekmek
biraz balik ve azicik peynir
(kahvalti gibi oldu)
suan yesil cay icmeyi düsünüyorum, bugün bol meyveli bi gün oldu, spor yapmicam yarini bekliyorum, yarindan sonra bol sporlu bi hafta bekliyor beni
sürükle valla, ben dünden razıyım. beni acayip rehavet bastı zaten.insallah bende eskisi gibi sporumu tekrar yaparim, baslamasi en zoru bence, sonra gerisi geliyor.. hehe heyecanlandirmaya calisacagim canim, senide kendimle sürükleyecem bu spora
afiyet olsun melankoliciğim, dengeli bir menü olmuş.bende yazayım bugün yediklerimi ; geç kalktığım için sabah ve öğle birleşti :))
2 bardak su
kahvaltı: az sucuklu yumurta bir dilim ekmek azcık peynir 1 zeytin ve şekersiz çay eşliğinde.bir lokmada kuşburnu pekmezi
ara : birkaç bardak ıhlamur kabuk tarçın ve zencefilden yapmış olduğum çay
akşam : 2 kepçe mercimk çorbası limonlu , maximum 4 yemek kaşığı karnabahar bir dilim ekmekle
ara : daha yemdim ama meyve düşünüyorum bir tane portakal
hastayken spor yapmak bana çok iyi geliyor masalcım. nefesimin açıldığını hissediyorum:) sende de olumlu bir etkisi var demek ki..Dayanamadım gittim bugün Neyneysecim.
Çok alıştım 3 günde.
öyle bir keyfim yerine geliyor ki orada.
40 dakika yürüdüm.
1saat 20 dakika falan da havuzdaydım.
Dikkat etmeye çalışıyorum bakalım ama iyi oldum bugün.
canım, benim açımdan sakıncası yok gelebilirsin. zaten paylaşıma da yazdım. takım kaptanımız ad1. o geldiğinde liste durumlarını izah eder. benim bildiğim kadarıyla yerimiz var.merhaba kızlar,takımda banada yer varmı acaba?bende aranıza katılmak istiyorum,geçen hafta kendi isteğimle 14.takımdan ayrıldım,sebebi sınavlara hazırlanan ve başka sebeplerden dolayı topiğe giremeyen arkadaşların fazla paylaşımda bulunamamasıydı,herkesle sorunsuz ayrıldım.gelebilirmiyim
tek başına bebek olmuyor yalnızBen bir aralar sürekli rüyamda görüyordum.
Neyneysecimde öğrenecekti ama .... :)
Canım şuan senin için sağlığından önemli hiç bir şey yok kendine çok dikkat etmelisin.
Erken daha biliyorum da zamanına kadar ne olduğunu unutursam diye şimdiden söyleyeyim dedim.
Hamilelik deyince direk sen geliyorsun hatta arada anneme bile soruyorum..
Benim kardeşimde eylül doğumlu.
Çok güzel dönemler ne üşüyecek ne de sıcak olacak gibi bir dönem.
Terazi burcu mu olacak şimdi ?
Yiğit Efe de çok güzel isim :)
Ayy uçtum ben ..
Bana ne ben de bebek istiyorummmmmmm ...
yok ben erkek demiyorum:)) ben bu konularda pek tahmin yürütemem, kendi bebişim de kız olur diye düşünüyordum erkek çıktı. yani çok önemli değil. emin ol, kız olsun erkek olsun, çook tatlılar. herbiri kendi fıtrat özellikleriyle o kadar muhteşem ki.günaydıııınnnnn
neysecim valla sen erkek diyosun ama duymasın biz birazcık kız istiyoz :))
bu arada başak burcu olacak benim gibi dağınık anneye titiz bi çocuk ...
dur daha yaşayacak o kadar güzel duygu var ki önce onların tadını çıkar sonra bebiş iste...hoş bütün duygulardan güzel bi duyguymuş ama yine de acele etme... önce sev doya doya...sonra evliliğinin ilk zamanları beraber yapılacak yer şeyi yap ve gez... ben hiç oturmadım çoook mutluyum bak öğrendiğimden beri evden çıkamıyorum doğunca daha da kısıtlanacağım...sonrada bebiş olur inş.
canım, temizlikçi çağırman iyi olmuş. sen kendine fazla stres yapma. 1 hafta sana yoldaş misafir işte ne güzel. evdeki sıkıntın da bi nebze geçer böylece. dualarımız seninle canım, Allah yardımcın olsun.bu arada kızlar bana dua edin ...yarın misafirim geliyo abimin kızı... biliyorum misafir değil aslında ama öncesinde evi temizlemem lazım( belim ağrıyo gibi.. bu nedenle temizlikçi çağıracam yarım gün
misafirim olcağı için çok giremem beni merak etmeyin aklınıza kötü bişi gelmesin :)) 1 hafta veya daha fazla kalır... arada gelirim ama bi kaç gün üst üste gelmediğimde telaşlanmayın ben ve bebişim Allah ın izni ile ii olacağız ...
al sana bir duygusal daha:)) gözlerin mi doldu, ay kıyamamayy gözlerim doldu okurken
eski aşklar daha bi değişik oluyormuş:97::97:
afiyet olsun rabiacım
ee artık olsun okadar
rabia kız hafta sonu kaçamak yapmışın
olsun bu hafta dikkat edersin bişey olmaz:97:
yeni işin hayırlı olsun plastic.Günaydın kızlar işe başladım hemen size yazayım dedim artık aranızdayım :) bugun yeme düzenim olmaya bilir ama yarın hemen düzene giriyorum
afiyet olsun şekerim. sende de kıymalı pide var:)) evli olup haftasonu gazisi olmayan var mı:))Cuma akşamı
4 tane köfte
2 dilm ekmek
Salata
Cumartesi sabahı
2 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
Zeytin peynir
Cumartesi öğle
1 portakal
Akşam
1 kıymalı pide
Ayran
Salata
Ara: 1 muz
Ara
1 dilim kivi 2 dilim elma
Pazar sabah
Patatesli omlet
2 dilim ekmek
Zeytin peynir
Ara
2 tane bisküvi
Akşam
1 kase çorba
3 yk hazır mantı
Yarım kase yoğurt
Bu sabah
Yarım simit
Biraz peynir
çay
görmedim duymadım bilmiyorum canım:) doğumgünündü, o yüzden fazla kurcalamayalım bu seferlik.günaydın güzel bayanlar nasılsınız?
geçmişe birazcık göz attım zira bugun inanlımaz yoğunumhem pzt hem ay sonu
kocam cumartesi günü bana yemek yapmış fırında tavuk. bende gelınce yanına bezelyelı pılav yaptım. salona masa hazırlamış ben bıraz eklemeler düzeltmeler yaptımpasta almış falan..akşam yemeğimizi yedik sonra annemler geldi. onlarla da pastamı kestık
pazar gunu de arkadaşım geldı. bana hem ev hediyesı hemde doğum gunu hediyesı bırsuru sey almış çok şık bı meyvelık almış. limon sıkacağı kesme tahtası falan ..
cumartesi akşam iki tane baget bır servis kaşıgı da bezelyelı pilav yedim. bir bardak kola içtim
akşam 2 bardak çay bir iki tane çekirdek leblebi yadım yaım dilim de pasta yedim. kremalı taraflarını bıraktım
pazar gunu çok geç kalktık. sabah kahvaltısı ve öğle yemeiği birleşti. kalkıp poğça yaptım. misafirlerimizle bırlıkte kahvaltı yapmış olduk. 2 poğça 1 kase keşkül 1 ince dilim pasta yedim(standart dilimin yarısı kadar) gelirken pasta da getirmişler.
saat 6 gibi de eşim firında makarna çekti canım dedi. fırında makarna yaptım. ama yarım dilim kadar bıle yıyemedım acıkmamışım. okadar yersem nasıl acıkayımondan sonrada yatana kadar bişey yemedim. yanı hafta sonum bol hamur işli tatlılı pastalı geçti
bu sabah da malesef gune 2 poğcayla başladım. çunku dolaba fare düşşe kafası parçalanır. kahvaltılık namına bişey yok. sütüm de kalmamıstı k flakes de yıyemedımmaaşa da 5 gun var daha ne yapacaz bılmıyorum :26
çok karışık bı menu oldu ama idare edin artık ben doğum gunu çocuğuydum
merhaba asumancım.canlar selam
pc yapılmadı uyduruk pc den zor bela yazmaya çalışıyorum. beni çıldırmak üzere.
günboyu uğrayamayabilirim yada bu oynak durursa eğer yazmayaçalışırım
seyhanın olayını halletmek istiyorum aslında bugün düzelmesi gerekiyor ama nasıl yapıcam bilmiyorumbu pcyle.
rabiacım sen halledebilirmisin bilmiyorum ama seyyahın ilk listeye giriş kilosundan aç karnına tartıldığı kilosunu düşecez.
en iyisi ben hesapları yapıp yazmaya çalışayım sen eklersin paylaşıma bildirirsin durumu.
hoşgeldin canım. ben dün takıma uğrayamamıştım, dün görmedim takıma katılmak istediğini.merhaba kızlar ben geldim
bundan sonra bende aranızdayım,neyneysecim teşekkürederim çağırdığın için.sanırım önce kendimi tanıtmam gerekiyor,30 yaşındayım ve evliyim ancak 10 ay kadar önce düşük yaptım,neyse arkadaşlar bugün sabah aç karna tartıldım 62,50 geldim.hedefim 55 kilo olmak ama bu bana biraz zor gibi geliyor,ama siz beni arada dürterseniz neden olmasın
ayrıca gün sonu bildirimlerinizi akşammı yapıyorsunuz arkadaşlar,ben akşama size uzuuuun bir liste sunarım artık.
çok mutluyum aranıza geldiğim için,inşaallah birbirimize faydalı olur beraber zayıflarız
merhaba kızlar ben geldim
bundan sonra bende aranızdayım,neyneysecim teşekkürederim çağırdığın için.sanırım önce kendimi tanıtmam gerekiyor,30 yaşındayım ve evliyim ancak 10 ay kadar önce düşük yaptım,neyse arkadaşlar bugün sabah aç karna tartıldım 62,50 geldim.hedefim 55 kilo olmak ama bu bana biraz zor gibi geliyor,ama siz beni arada dürterseniz neden olmasın
ayrıca gün sonu bildirimlerinizi akşammı yapıyorsunuz arkadaşlar,ben akşama size uzuuuun bir liste sunarım artık.
çok mutluyum aranıza geldiğim için,inşaallah birbirimize faydalı olur beraber zayıflarız
oğlum çük şükür çok daha iyi canım. hala öksürük kırıntıları var. iğneye devam ediyoruz, yarın son günü. ertesi gün de kontrole götüreceğim inşallah.rabiacım oğlun nasıl oldu iyilşti mi? geçmişe hızlıca bakınca göremedim. zaten sende dün pek giremişsin.
bu arada ben yıne çorba içeçem. tabıkı mercimek :)) zaten bu hafta sonundan sonra benı bitek çorba paklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?