Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıııınnnnn
neysecim valla sen erkek diyosun ama duymasın biz birazcık kız istiyoz :))
bu arada başak burcu olacak benim gibi dağınık anneye titiz bi çocuk ...
dur daha yaşayacak o kadar güzel duygu var ki önce onların tadını çıkar sonra bebiş iste...hoş bütün duygulardan güzel bi duyguymuş ama yine de acele etme... önce sev doya doya...sonra evliliğinin ilk zamanları beraber yapılacak yer şeyi yap ve gez... ben hiç oturmadım çoook mutluyum bak öğrendiğimden beri evden çıkamıyorum doğunca daha da kısıtlanacağım...sonrada bebiş olur inş.

bu arada kızlar bana dua edin ...yarın misafirim geliyo abimin kızı... biliyorum misafir değil aslında ama öncesinde evi temizlemem lazım ( belim ağrıyo gibi.. bu nedenle temizlikçi çağıracam yarım gün
misafirim olcağı için çok giremem beni merak etmeyin aklınıza kötü bişi gelmesin :)) 1 hafta veya daha fazla kalır... arada gelirim ama bi kaç gün üst üste gelmediğimde telaşlanmayın ben ve bebişim Allah ın izni ile ii olacağız ...

ayy gözlerim doldu okurken
eski aşklar daha bi değişik oluyormuş:97::97:
olabilirmiş böle hayatım ama çok korktum (
yok hiç bişi yapmıyorum
akşam yemeğinide eşim dışardan alıp gelcek...
nolur kızlar bana ve bebişime dua edin
canım dualarım seninle merak etme Allahın izniyle bişey olmıcak sağlıklı bi şekilde doğum yapçan inş
sağol canım
afiyet olsun rabiacım
ee artık olsun okadar
birazdaha iyi olmana sevindim bugün dahada iyisindir inş kaptan
oğlun yeniden rahatsızlanmış inş o da iyidir bugün

günaydın kızlar geçmişin hepsini okuyamasamda bi kısmını okumaya çalıştım.
rabia kız hafta sonu kaçamak yapmışın
olsun bu hafta dikkat edersin bişey olmaz:97:

sen kendine dikkat et yorma kendini dosbacım
yukarda da yazdım dualarım seninle canım

Günaydın kızlar işe başladım hemen size yazayım dedim artık aranızdayım :) bugun yeme düzenim olmaya bilir ama yarın hemen düzene giriyorum

Cuma akşamı
4 tane köfte
2 dilm ekmek
Salata

Cumartesi sabahı
2 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
Zeytin peynir

Cumartesi öğle
1 portakal

Akşam
1 kıymalı pide
Ayran
Salata

Ara: 1 muz

Ara
1 dilim kivi 2 dilim elma

Pazar sabah
Patatesli omlet
2 dilim ekmek
Zeytin peynir

Ara
2 tane bisküvi

Akşam
1 kase çorba
3 yk hazır mantı
Yarım kase yoğurt

Bu sabah
Yarım simit
Biraz peynir
çay

günaydın güzel bayanlar nasılsınız?
geçmişe birazcık göz attım zira bugun inanlımaz yoğunum hem pzt hem ay sonu

kocam cumartesi günü bana yemek yapmış fırında tavuk. bende gelınce yanına bezelyelı pılav yaptım. salona masa hazırlamış ben bıraz eklemeler düzeltmeler yaptım pasta almış falan..akşam yemeğimizi yedik sonra annemler geldi. onlarla da pastamı kestık
pazar gunu de arkadaşım geldı. bana hem ev hediyesı hemde doğum gunu hediyesı bırsuru sey almış çok şık bı meyvelık almış. limon sıkacağı kesme tahtası falan ..
cumartesi akşam iki tane baget bır servis kaşıgı da bezelyelı pilav yedim. bir bardak kola içtim
akşam 2 bardak çay bir iki tane çekirdek leblebi yadım yaım dilim de pasta yedim. kremalı taraflarını bıraktım

pazar gunu çok geç kalktık. sabah kahvaltısı ve öğle yemeiği birleşti. kalkıp poğça yaptım. misafirlerimizle bırlıkte kahvaltı yapmış olduk. 2 poğça 1 kase keşkül 1 ince dilim pasta yedim(standart dilimin yarısı kadar) gelirken pasta da getirmişler.
saat 6 gibi de eşim firında makarna çekti canım dedi. fırında makarna yaptım. ama yarım dilim kadar bıle yıyemedım acıkmamışım. okadar yersem nasıl acıkayım ondan sonrada yatana kadar bişey yemedim. yanı hafta sonum bol hamur işli tatlılı pastalı geçti

bu sabah da malesef gune 2 poğcayla başladım. çunku dolaba fare düşşe kafası parçalanır. kahvaltılık namına bişey yok. sütüm de kalmamıstı k flakes de yıyemedım maaşa da 5 gun var daha ne yapacaz bılmıyorum :26

çok karışık bı menu oldu ama idare edin artık ben doğum gunu çocuğuydum

bu arada adcım cumartesi gunu gittiğim gibi tartıldım. ayakkabılarım olmadan 56,3 geliyorum ayakkabılarımı giyerek tartıldım 57,2 geldim. 900 gr fark etmiş. pazar sabahı kahvaltıdan önce tartıldım 56,4 geldim. okadar pasta börek yersem alırım tabı kiloları

günaydınlar kızlar,
dün öğleden sonra uğrayamadım. eşimin bilgisayarda çalışması gerekiyordu. biraz da fazla kaçırdığım için uğramaktan çekindim ya kızlar eşim motivasyonumu düşürdü benimyok diyor, çok az yiyorsun. yok, kilon iyi falan. birinin dürtmesi lazım ki insan kendini sıksın. bu gidişle hedefi 65 yapıp mezun olmaya bakıcam yoksa mezun olamadan aldığım kilolarla kısır döngüye girmek istemiyorum. bana biraz motivasyon lazım kızlar yaw.

afiyet olsun canım. sen ne güzel diyetine yeniden geri döndün. maşallah.

insallah bende eskisi gibi sporumu tekrar yaparim, baslamasi en zoru bence, sonra gerisi geliyor.. hehe heyecanlandirmaya calisacagim canim, senide kendimle sürükleyecem bu spora
sürükle valla, ben dünden razıyım. beni acayip rehavet bastı zaten.

afiyet olsun melankoliciğim, dengeli bir menü olmuş.

hastayken spor yapmak bana çok iyi geliyor masalcım. nefesimin açıldığını hissediyorum:) sende de olumlu bir etkisi var demek ki..
sen bu hafta farkedersin inşallah canım, çok azimli gidiyorsun. aynı azimden bana da lazım:))
canım, benim açımdan sakıncası yok gelebilirsin. zaten paylaşıma da yazdım. takım kaptanımız ad1. o geldiğinde liste durumlarını izah eder. benim bildiğim kadarıyla yerimiz var.
tek başına bebek olmuyor yalnızdeli kız, bebek istiyormuş:)) dosbamınki olsun onu sevmeye gidersin
ya ben unutkan ve yaşlı bir insanımsormayı unuttum ama sen artık yüzme havuzu buldun zaten:))

canlar selam
pc yapılmadı uyduruk pc den zor bela yazmaya çalışıyorum. beni çıldırmak üzere.
günboyu uğrayamayabilirim yada bu oynak durursa eğer yazmayaçalışırım
seyhanın olayını halletmek istiyorum aslında bugün düzelmesi gerekiyor ama nasıl yapıcam bilmiyorumbu pcyle.
rabiacım sen halledebilirmisin bilmiyorum ama seyyahın ilk listeye giriş kilosundan aç karnına tartıldığı kilosunu düşecez.
en iyisi ben hesapları yapıp yazmaya çalışayım sen eklersin paylaşıma bildirirsin durumu.

yok ben erkek demiyorum:)) ben bu konularda pek tahmin yürütemem, kendi bebişim de kız olur diye düşünüyordum erkek çıktı. yani çok önemli değil. emin ol, kız olsun erkek olsun, çook tatlılar. herbiri kendi fıtrat özellikleriyle o kadar muhteşem ki.
dosbacım, sağlıkla doğarsa inşallah doğunca çok kısıtlanmazsın. biz geleneksel olarak kendi kendimizi kısıtlıyoruz ama elin ecnebisi 1 haftalık bebekle düğünlerde gezer:)Allahın izniyle lohusalık dönemin hamilelik dönemin kadar kısıtlayıcı olmaz. bebiş kendini toparlayınca çıkarsınız azar azar.

canım, temizlikçi çağırman iyi olmuş. sen kendine fazla stres yapma. 1 hafta sana yoldaş misafir işte ne güzel. evdeki sıkıntın da bi nebze geçer böylece. dualarımız seninle canım, Allah yardımcın olsun.

ayy gözlerim doldu okurken
eski aşklar daha bi değişik oluyormuş:97::97:
afiyet olsun rabiacım
ee artık olsun okadar

rabia kız hafta sonu kaçamak yapmışın
olsun bu hafta dikkat edersin bişey olmaz:97:
al sana bir duygusal daha:)) gözlerin mi doldu, ay kıyamam
kaçtı kaçtı bana istediğinizi söyleyebilirsiniz:83:
Günaydın kızlar işe başladım hemen size yazayım dedim artık aranızdayım :) bugun yeme düzenim olmaya bilir ama yarın hemen düzene giriyorum
yeni işin hayırlı olsun plastic.
bu hafta aramızda olmanı bekliyoruz. eğer olamayacak durumdaysan izin alabilirsin canım. çünkü öbür türlü paylaşım azlığı sebebiyle listede yer alman sıkıntıya girebilir.

afiyet olsun şekerim. sende de kıymalı pide var:)) evli olup haftasonu gazisi olmayan var mı:))

görmedim duymadım bilmiyorum canım:) doğumgünündü, o yüzden fazla kurcalamayalım bu seferlik.

merhaba asumancım.
hesaplamayı yaparsan ben paylaşıma eklerim canım.

asumancım,
püsküüt paylaşım alanına geçen haftaki listeyle ilgili 2 soru eklemiş. kanatsız melekin durumu da var. niye 2'ye böldüğünü sormuş. ben bildiğim kadarıyla yazdım ama hesaplamaları bilmediğim için yazamadım. müsait olunca bakarsın canım.

merhaba kızlar ben geldim

bundan sonra bende aranızdayım,neyneysecim teşekkürederim çağırdığın için.sanırım önce kendimi tanıtmam gerekiyor,30 yaşındayım ve evliyim ancak 10 ay kadar önce düşük yaptım,neyse arkadaşlar bugün sabah aç karna tartıldım 62,50 geldim.hedefim 55 kilo olmak ama bu bana biraz zor gibi geliyor,ama siz beni arada dürterseniz neden olmasın

ayrıca gün sonu bildirimlerinizi akşammı yapıyorsunuz arkadaşlar,ben akşama size uzuuuun bir liste sunarım artık.

çok mutluyum aranıza geldiğim için,inşaallah birbirimize faydalı olur beraber zayıflarız

hoşgeldin canım. ben dün takıma uğrayamamıştım, dün görmedim takıma katılmak istediğini.
geçmiş olsun başından bir düşük geçmiş. düşük sürecinde ilaç kullandıysan o da kilo yapmış olabilir. bence hedefine çok uzak değilsin. inşallah çabucak verirsin.
menülerini bazı arkadaşlar parça parça yazıyor, bazılarımız hepsini akşam yazıyor. senin için hangisi uygun oluyorsa bize de uyar. toplu yazmanın faydası topluca görmek oluyor, ben öyle daha rahat yorum yapabiliyorum. zaten takım mantığına yabancı biri değilsin canım, bu konularda sorun çıkacağını sanmıyorum.
bu arada ben rabia, 28 yaşındayım. 1 oğlum var ve 3 yıllık evliyim.

Son düzenleme:

aramıza hoşgeldin canım.bizim takımımızbir numaradır :) nerelisin bu arada ?

rabiacım oğlun nasıl oldu iyilşti mi? geçmişe hızlıca bakınca göremedim. zaten sende dün pek giremişsin.

bu arada ben yıne çorba içeçem. tabıkı mercimek :)) zaten bu hafta sonundan sonra benı bitek çorba paklar

oğlum çük şükür çok daha iyi canım. hala öksürük kırıntıları var. iğneye devam ediyoruz, yarın son günü. ertesi gün de kontrole götüreceğim inşallah.
bence de çok kaçırdıktan sonra çorba ile gitsek daha iyi olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…