Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tahin helvasını 1 kk yeme dedim diye hatırlıyorum
yok kız bana öyle hakettin demeyin:) neyi hakettin allasen
bildiğin kaçamak işte:)
ne zaman didin kız
Allah Allah :44: hatırlayamadım bi türlü
kızlar, ben kaçar. hastaneye götürüyorum oğlumu aşı için. gelince görüşürüz inşallah.
tmm canım görüşürüz.

Havalar iyi olsa yürümek çokk iyi geliyor aslında regl dönemi ama soğukta üşütmemek lazım tabi haklısın ..
evet canım havalar güzelken iyide :97::97:

insallah stres beni kilo verdirir, genellikle bende tam tersi oluyorda.. stres beni tatlilara sürüklüyor sanki, kan sekerim mi düsüyo artik bilemiyorum :))

Çok güzel bir gün geçirmişsin.
Tek eksik biraz meyve olabilir miydi Yürüyüş 8 km çok güzel .
ve yaptığın hareketler gün içinde çok büyük artı ..

tsk ederim canim, dün 1 armut bide kivi yemistim (kiviyi aksam yemeginden sonra yedim) :)

sonuclari bende büyük bi merakla bekliyorum canim, bizimle paylasmani umuyorum :))

afiyet olsun canım, menün çok güzel. sporunu da yapmışsın hatta spor yapmak için ne bahaneler üretmişsin:)) tebrik ediyorum seni azimli arkadaşım benim.

tsk ederim canim, evet bu bahaneler cok güzel oldu, bu sayede hem isten kaytarmis oluyorum hem daha fazla spor yapmis oluyorum :) kimsenin ruhu duymadan hemde
sende cok azimlisin canim benim, bu takim ruhu bana azim kazanirdi tekrardan, bu yüzden hepinize tsk ederim

@ neyneyse - evet canım bugun salonada gidicem nihayet yine hafta içi salondayım :) programda değişmiş bakayım bi

@ Kanatsız_melek - tabıkı tatlım seve seve ya akşam yada yarın paylaşıcam salondan çıkışıma bağlı

Son düzenleme:
öğle yemeğim
3 dilim kadar ekmekten tost:78eynirli yağsız denilcek kadar az yağla yaptım

ara olarakta 3 tane mandalina yicem

Güzel bir zaman da hatırlatmışım desene :)
Protein konusunda dikkat etmeliyim tamam kahvaltı da süt yumurta peynir çıkarıyorum hepsini hemen ..
Ayy aşı mı olacaksınız siz geçmiş olsun Neyneysecim..
teşekkür ederim canım. iğneler bitti çok şükür.
Siz bana bir amca bakadurun
Aaa ben o zaman dikkat edeyim proteini de kas yapayım en azından sıkılaşırım.
Beni dizginleyin olur muu?
evet, protein oldukça önemli. hem de tok tutuyor.
sen de beni dizginle:) herkes birbirine mukayyet olsun şu aralar yaw.
ne zaman didin kız
Allah Allah :44: hatırlayamadım bi türlü

rica ederiz canım, ne demek. takım ruhu hepimizin faydasına işliyor gerçekten, nazar değmesin takımımıza..

@ neyneyse - evet canım bugun salonada gidicem nihayet yine hafta içi salondayım :) programda değişmiş bakayım bi

yine güzel bir program yaparsın kendine inşallah canım.
öğle yemeğim
3 dilim kadar ekmekten tost:78eynirli yağsız denilcek kadar az yağla yaptım

ara olarakta 3 tane mandalina yicem
sabah da 1 dilim ekmek yemiştin. 4 etti şeker. başka ekmek yok:117:

merhaba kızlar sabahın 9undan beri sokaklardayım canım çıktı. bitmedi işler bu ay başı ya anlaadım gitti. geçmiş baya birikmiş şimdi göz atacam arkadaşlar. bugun kü menümü yazayım

sabah bır kase k flakes
ara 3 bisküvi
öğlen bir kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
akşama evde pırasa var bıraz belkı onu yerım yada karnıbahar yaparım

tamam apla kızma başka yemicem valla:78::78::78:
akşama ekmek yok yemem canım

asumancım,

2. takıma, 3. takıma ve 5. takıma gerekli mesajları yazım. başka etkilenen takım var mı bilmiyorum açıkçası..hesaplamaları da yapmayı bilmiyorum. bilseydim sana yardımcı olurdum.

herkeze merhaba :))
kahvaltımı yaptım :)) ne yedim
1 haşlanmış yumurta
1 k.kutusu beyaz peynir
iki lokma bal
2 dilim ekmekle
şekersi çay
bugün küçük bir tatile çıkıcam abime gidiyorum birkaç gün yokum :)) en geç cumaya geliyorum
kaptancım ben bu haftada izinli olayım ama nasip olursa haftaya tekrardan başlamak istiyorum
neyneysecim minik kuşun canını çok yakmazlar ve ağlamaz inşALLAH
yediklerime tabiki dikkat edicem bu zaman zarfında,yanıma form çaylarımıda alıcam :)) kaçamak olrsada bir şekilde telafi ederim inşALLAH :))
hepinizi kocaman öptüm,ALLAH'a emanet olun:79:

benmi çok yiyorum yoksa sizmi az yiyonuz anlamadım kız
az yemişin valla
afiyet olsun

canım, çok güzel menün. hiç kaçırmamışsın. sağda solda koşturmaktan iyi kalori de yakmışsındır. maşallah.

tamam apla kızma başka yemicem valla:78::78::78:
akşama ekmek yok yemem canım
ay hiç kızar mıyım
iyi o zaman ekmek falan alma marketten:)

sana da merhaba melankoliciğim. haftaya görüşmek üzere inşallah, diyetine dikkat et canım.

canım nacizane fikrim şudur ki bence yapman gereken şey ilk önce öğünlerini eşit dağıtmak. bak sabah ve öğlen bişey yememişşin buyuzden akşam yüklenmişşin. bu yanlış. ne olursa olsun sabah bş ıkı lokma bişey ye. peynir ve sütü tercih et ki hem senı tok tutsun hemde kalsiyum ihtıyacını karşıla.
yemekten sonrakı atıştırmalıklar için ise kendıne altarnatif geliştir. bunun için en iyi altarnatif meyvedir. bol bol meyve tüket. kendıne meyve tabakalrı hazırlayıp tv nın karşısına geç. ıkınci alternatif ise kuru yemiş. ama mısır fıstık kaju falan değilde badem bıraz fındık kuru üzüm incir leblebi gibi.. bunların hepsi doymamış yağ içeriyor. dolayısyla vucudunun ihtıyacını karşılar. hemde senı oyalar. ceviz ve gün kurusu tüket. bıde eline küçük bı pet şişe al su dolu. ve evde onunla dolaş. bıraz kuru yemiş mi yedin. hemen bı yudum su iç. böylece günlük minimum 2 litre su ihtıyacını dakarsılarsın.

sabah çorba içmeye bende bayılrım nihancım afiyet olsun.
ya bende balık istıyorum aylardır yemedım ama eşim aldırmıyo

benmi çok yiyorum yoksa sizmi az yiyonuz anlamadım kız
az yemişin valla
afiyet olsun

o bisküvileri yememem gerekiyordu ama yürürken bırden açlık vurdu başım döndü önüme çıkan ilk bayıden bisküvi aldım.
sabahları ekmek ve penirsiz sütsüz kahvaltı yapınca dayanamıyorum öğlene kadar taşımıyo benı. kahvaltımı iyi yapmam lazım.allahtan kı yarın maaşım yatıyor. hemen alışverişe çıkacam. normalde 5inden önce yatmazdı

hadi gözün aydın canım. misler gibi alışverişini yaparsın.

almıcam rabiacım

sağol canım
niye sevmiyormu balık

bayılırdı aslında. ama nişanlıyken ızgarada balık yapıyordu(bizde balığı eşim yapar:) ) ızgara bozulmuş farketmemişiz. pişirmedi balığı içi sulu sulu kalmış. bızde sofraya getirdik. onu öğle görünce soğudu balıktan. hala yemiyo kaç ay oldu. ama ben çok özledım balığı. şöyle hamsi olacak mısır unuyla kızartacaksın ohh.. bu pek diyetlık değil ama çok güzel oluyo

bu arada ben bu aralar hiç su içemiyorum. sular çok soğuk. şişeye doldurup peteğin üstüne koyuyorum o ısınana kadar unutuyorum petekte. sonra hamam suyu gıbı oluyo

bide masalcım annen ekmekleri nerde yapıo ekmek yapma makınesı mı var? bende ekmeklerımı kendım yapmak istıyorum tazecık mis gibi ohh.. ama ekmek yapma makınelerı hakıında bişeyler söylediler kafam karıştı. onların haznelerı teflon oluyor ya. hamur yoğrulurken içindeki metal aparatları döndükçe zamanla teflon hazneyi çiziyormuş. buda kansorejen demek. sağlıklı değil diyorlar ama aranızda kullanan varmı? :26: akşamdan yapıp öğlenleri büroya getirsem falan süper olurdu aslında. ekmek alma derdimiz de kalmazdı

Son düzenleme:
canım, ben amerikadayken kullanmıştım ekmek makinesi. orda ekmek almak için bakkal denen bir yer yok:)) mecburen almıştık. iç haznesi teflon evet ama o dönen uç teflonla bitişik değil ki. ben 1 yıl kullandım hiç çizik falan olmadı, kullandığım marka amerika için orta ayar bir markaydı. ben türkiyede de yerim olsa alırım. hatta ilerde düşünüyorum. ekmeği evde yapmak en sağlıklısı bana göre.
sular soğuk evet, benim de dişlerim donuyor ama suyu az içmek metabolizmayı yavaşlatıyor. ben 1 lt'lik sulardan 2 tane aldım. günlük en azından ikisini bitireceğim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…