ne zaman didin kıztahin helvasını 1 kk yeme dedim diye hatırlıyorum
yok kız bana öyle hakettin demeyin:) neyi hakettin allasen
bildiğin kaçamak işte:)
tmm canım görüşürüz.kızlar, ben kaçar. hastaneye götürüyorum oğlumu aşı için. gelince görüşürüz inşallah.
evet canım havalar güzelken iyide :97::97:Havalar iyi olsa yürümek çokk iyi geliyor aslında regl dönemi ama soğukta üşütmemek lazım tabi haklısın ..
2 dilim koca 2 ekmek olmaktan kurtuldu desene melekcimah canım ya azıcıkta kalmış ama şimdi sen strestende veirirsin kilo son bir ay özellikle,ben ablamların koşturmasına vermiştim sen gelinm olunca hayli hayli verirsin gelin olmuş gidiyorsun diycez biz sana melekcim inşALLAH :))
Çok güzel bir gün geçirmişsin.
Tek eksik biraz meyve olabilir miydi Yürüyüş 8 km çok güzel .
ve yaptığın hareketler gün içinde çok büyük artı ..
kızlar günaydın sabah mınık yağsız süt içtim bugun yağ ölçümüm var çok korkuyorum :) salona gidicem bugun sporda yapmadam geçen hafta bakalım umarım kötü olmaz :) öğleden sonra bişi yemiycem bugun 16:00 sonrada bişey içmiycem yağ ölçümü sonuçlarını yazarım bakalım
afiyet olsun canım, menün çok güzel. sporunu da yapmışsın hatta spor yapmak için ne bahaneler üretmişsin:)) tebrik ediyorum seni azimli arkadaşım benim.
teşekkür ederim canım. iğneler bitti çok şükür.Güzel bir zaman da hatırlatmışım desene :)
Protein konusunda dikkat etmeliyim tamam kahvaltı da süt yumurta peynir çıkarıyorum hepsini hemen ..
Ayy aşı mı olacaksınız siz geçmiş olsun Neyneysecim..
evet, protein oldukça önemli. hem de tok tutuyor.Siz bana bir amca bakadurun
Aaa ben o zaman dikkat edeyim proteini de kas yapayım en azından sıkılaşırım.
Beni dizginleyin olur muu?
ne zaman didin kız
Allah Allah :44: hatırlayamadımbi türlü
rica ederiz canım, ne demek. takım ruhu hepimizin faydasına işliyor gerçekten, nazar değmesin takımımıza..tsk ederim canim, evet bu bahaneler cok güzel oldu, bu sayede hem isten kaytarmis oluyorum hem daha fazla spor yapmis oluyorum :) kimsenin ruhu duymadan hemde
sende cok azimlisin canim benim, bu takim ruhu bana azim kazanirdi tekrardan, bu yüzden hepinize tsk ederim
yine güzel bir program yaparsın kendine inşallah canım.@ neyneyse - evet canım bugun salonada gidicem nihayet yine hafta içi salondayım :) programda değişmiş bakayım bi
sabah da 1 dilim ekmek yemiştin. 4 etti şeker. başka ekmek yok:117:öğle yemeğim
3 dilim kadar ekmekten tost:78eynirli yağsız denilcek kadar az yağla yaptım
ara olarakta 3 tane mandalina yicem
tamam apla kızma başka yemicem valla:78::78::78:teşekkür ederim canım. iğneler bitti çok şükür.
evet, protein oldukça önemli. hem de tok tutuyor.
sen de beni dizginle:) herkes birbirine mukayyet olsun şu aralar yaw.
rica ederiz canım, ne demek. takım ruhu hepimizin faydasına işliyor gerçekten, nazar değmesin takımımıza..
yine güzel bir program yaparsın kendine inşallah canım.
sabah da 1 dilim ekmek yemiştin. 4 etti şeker. başka ekmek yok:117:
benmi çok yiyorum yoksa sizmi az yiyonuz anlamadım kızmerhaba kızlar sabahın 9undan beri sokaklardayım canım çıktı. bitmedi işler bu ay başı ya anlaadım gitti. geçmiş baya birikmiş şimdi göz atacam arkadaşlar. bugun kü menümü yazayım
sabah bır kase k flakes
ara 3 bisküvi
öğlen bir kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
akşama evde pırasa var bıraz belkı onu yerım yada karnıbahar yaparım
canım, çok güzel menün. hiç kaçırmamışsın. sağda solda koşturmaktan iyi kalori de yakmışsındır. maşallah.merhaba kızlar sabahın 9undan beri sokaklardayım canım çıktı. bitmedi işler bu ay başı ya anlaadım gitti. geçmiş baya birikmiş şimdi göz atacam arkadaşlar. bugun kü menümü yazayım
sabah bır kase k flakes
ara 3 bisküvi
öğlen bir kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
akşama evde pırasa var bıraz belkı onu yerım yada karnıbahar yaparım
ay hiç kızar mıyımtamam apla kızma başka yemicem valla:78::78::78:
akşama ekmek yok yemem canım
sana da merhaba melankoliciğim. haftaya görüşmek üzere inşallah, diyetine dikkat et canım.herkeze merhaba :))
kahvaltımı yaptım :)) ne yedim
1 haşlanmış yumurta
1 k.kutusu beyaz peynir
iki lokma bal
2 dilim ekmekle
şekersi çay
bugün küçük bir tatile çıkıcam abime gidiyorum birkaç gün yokum :)) en geç cumaya geliyorum
kaptancım ben bu haftada izinli olayım ama nasip olursa haftaya tekrardan başlamak istiyorum
neyneysecim minik kuşun canını çok yakmazlar ve ağlamaz inşALLAH
yediklerime tabiki dikkat edicem bu zaman zarfında,yanıma form çaylarımıda alıcam :)) kaçamak olrsada bir şekilde telafi ederim inşALLAH :))
hepinizi kocaman öptüm,ALLAH'a emanet olun:79:
hoşbuldum canım,baktım burada güzel paylaşımlar oluyor hemen geleyim dedim,antalyalıyım canım bu arada.
hoşbulduk canım,sizleri daha tanımıyorum ama yazılanları okuyunca sanırım çocuğun hasta,çok geçmiş olsun.
ah canım o 7,5 kadarcık daki cık benim için ne kadar büyük bir bilsen.
bundan sonra hep buradayım canım,hep beraber birbirimize destek olup,hepimiz mezun oluruz inşaallah.arkadaşlar geçmiş yazılara baktımda birbirinizle olan muhabbetinizi kıskandım doğrusu,burada ben bugün bunu yedim bunu içtimden ziyade beraberinde güzel arkadaşlıklarda kurmuşsunuz ne güzel.demekki doğru yerdeyim
eveeetttt kızlar açılışımı yapıyorum,vatana millete hayırlı olsun,gelelim bugün yediklerime;
sabah
-------------
kızlar şimdi diyeceksinizki sakın sabah kahvaltısını ihmal etme,en önemli öğündür,ama maalesef ben sabahları pek aç olmuyorum ve ilginçtirki aldığım kilolarda sabah kahvaltısının rolü çok büyük,bu nedenle sabah sadece 1 bardak yeşil çay içtim.
öğle;göz doktoruma gittim geldim derken maalesef elimde olmayan sebeplerle bu öğünüde sadece 1 bardak şekersiz nesacefe ve 3 tane eti form büsküviyle geçiştirdim.
akşam;yarım kase yeşil mercimeli erişte çorbası,4 tane fırında pişmiş tavuk kanat,3 kaşık yoğurt
işte en önemli ve tehlikelisi bundan sonra başlıyor kızlar,akşam olupta televizyonun karşısına oturunca nedense beynim sürekli mideme çalışıyor ve aburcubur yemek istiyorum,işte bütün kaçamaklar bu noktada başlıyor,yemekten sonra 2 bardak şekersiz çay ve 1 tane browni çikolata yedim,ben masumum,tamamen beni dürten soldaki şeytanın suçu
ayrıca 20 dk yürüyüş.valla sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra benim yaptığım diyet devede kulak kalıyor,bir arkadaş 8 km yürümüş,bir arkadaş sürekli yüzüyor falan,kendimi çömez gibi hissettim yav,bir el atıverin bana arkadaşlar,sizce ne yapmam lazım
günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
3 küçük parça palamut
1 dilim ekmek
soğan salatası
1kibrit kutusu kadar tahin helvası
yarım saat yürüyüş
ara: 1 mandalina 1 portakal
ara: yarım su bardağı ıhlamur..
sabah
1 kase çorba
1 ilim ekmek
sağol canımsabah çorba içmeye bende bayılrım nihancım afiyet olsun.
ya bende balık istıyorum aylardır yemedım ama eşim aldırmıyo
benmi çok yiyorum yoksa sizmi az yiyonuz anlamadım kız
az yemişin valla
afiyet olsun
niye aldırmıyo:44:sabah çorba içmeye bende bayılrım nihancım afiyet olsun.
ya bende balık istıyorum aylardır yemedım ama eşim aldırmıyo
hadi gözün aydın canım. misler gibi alışverişini yaparsın.o bisküvileri yememem gerekiyordu ama yürürken bırden açlık vurdu başım döndü önüme çıkan ilk bayıden bisküvi aldım.
sabahları ekmek ve penirsiz sütsüz kahvaltı yapınca dayanamıyorum öğlene kadar taşımıyo benı. kahvaltımı iyi yapmam lazım.allahtan kı yarın maaşım yatıyor. hemen alışverişe çıkacam. normalde 5inden önce yatmazdı
almıcam rabiacım
sağol canım
niye sevmiyormu balık
canım, ben amerikadayken kullanmıştım ekmek makinesi. orda ekmek almak için bakkal denen bir yer yok:)) mecburen almıştık. iç haznesi teflon evet ama o dönen uç teflonla bitişik değil ki. ben 1 yıl kullandım hiç çizik falan olmadı, kullandığım marka amerika için orta ayar bir markaydı. ben türkiyede de yerim olsa alırım. hatta ilerde düşünüyorum. ekmeği evde yapmak en sağlıklısı bana göre.bu arada ben bu aralar hiç su içemiyorum. sular çok soğuk. şişeye doldurup peteğin üstüne koyuyorum o ısınana kadar unutuyorum petekte. sonra hamam suyu gıbı oluyo
bide masalcım annen ekmekleri nerde yapıo ekmek yapma makınesı mı var? bende ekmeklerımı kendım yapmak istıyorum tazecık mis gibi ohh.. ama ekmek yapma makınelerı hakıında bişeyler söylediler kafam karıştı. onların haznelerı teflon oluyor ya. hamur yoğrulurken içindeki metal aparatları döndükçe zamanla teflon hazneyi çiziyormuş. buda kansorejen demek. sağlıklı değil diyorlar ama aranızda kullanan varmı? :26: akşamdan yapıp öğlenleri büroya getirsem falan süper olurdu aslında. ekmek alma derdimiz de kalmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?