Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

su konusunda çok azimlıydım ama hasta olunca bıraktım. yıne boğazlarımı üşütecem diye korkuyorum.

ekmek yapma makınesını almayı düşünüyorum bu aralar. sankı daha ekonomık ve sağlıklı olacak. simbolar fazla pahalı değil sankı. bi arastırayım bakalım.

bence de markaları biraz araştır derim canım. sinboda sorun, bozulursa bir parçasını yaptırmak pahalıya falan geliyormuş, kendisi hesaplı ya hani. önce bence bütün markaları bir araştır. ben yanlış yönlendirmiş olmayım.

evet cnm duymuştm tarcınlı sütü ama işin kötüsü ben sütü tek basına içemem ndnse tadını sevmiyormmm( nese bakalm artk blkide spora alışma dönemim ondan böyleyim...
tartılma şeklim üstümdekiler hepsi aynıydı ama bna hep böle olur tartıda artsamda görüntüm incelir. bnde anlamadım ndn gerci blkide çok su tutuyorumdur yada spora basladıgımdan kaslarım toparlanıyordur olamazmı??

kızlar bu sırada saat farkndan ötürü sizlere 7 saat geriden yazıyorum kusura bakmayın :))
sabah kahvaltım 1 bagel ve odama aldıgım peynir olucak=))

kızlar bu sırada saat farkndan ötürü sizlere 7 saat geriden yazıyorum kusura bakmayın :))
şimdi saat orda sabahın sekizimi sen deminden beri uyuyordun dimi:97::97:

asumancım,

2. takıma, 3. takıma ve 5. takıma gerekli mesajları yazım. başka etkilenen takım var mı bilmiyorum açıkçası..hesaplamaları da yapmayı bilmiyorum. bilseydim sana yardımcı olurdum.
çok çok teşekkürederim arkadaşım,ilgilenmeye çalışıcam şimdi. bu cuma başlayalım hesaplamalara
ama formülü söyleyeyim evde makinan varsa eski listelere bakarak kontrol ile alıştırma yapabilirsin.
eski kilo - yeni kilo x 100 / eski kilo
formül budur hayatım.
şimdi saat orda sabahın sekizimi sen deminden beri uyuyordun dimi:97::97:
seninde çok uykun var dimi anlıyorum nihancım.

bu arada kızlar karşı masamdaki pcnin mouse u durmuş durumda yani kıpırdamıyor.
patron dışarı çıktı gelmeden hesaplamaları düzelteyim. bu pc girişe bakıyor gelen geçen rahat görebiliyor malesef.
fırsat bulunca burda olacağım.

var valla bi ara çok sıcaktı burası şimdi biraz düşürdüler kaloriferin ısısını

rica ederim asumancım.
formulü biliyorum aslında daha önce de yazmıştın. evde hesap makinesi yok ama bilgisayardaki hesap makinesi de iş görür sanırım.
ben yok 2 haftaya böl, veya bu yeni gelen üyeler durumlarını bilmiyorum. üye yeni geliyor ama 1 hafta da deneme süresi oluyor. o zaman ikiye mi bölünüyor?

öncelikle herkese bol kilo vermeli günler diliyorum ismim medine.26 yaşındayım ve 1.58 boyunda şuanda da 59.3 kg dayım :18: ben de aranıza yeni katıldım bir nebze olsa sizlerle azimlenip yediklerime dikkat edip kendime çekidüzen vermek adına sabahtan bu yana tükettiklerimi sizlerle paylaşmak isterim.

kalkış:1 bardak ılık suya 2 tatlı kaşığı sirke ve 1 çay kaşığı bal karışımı
spor:sirkeli su içiminden sonra ev içinde yarım saat tempolu yürüyüş
kahvaltı:1 kaynamış yumurta akı ve 1 çatal ucu kadar peynir,1 dilim beyaz ekmek, yanında bir bardak yeşil çay
ara:1 elma
ara:3 adet light bisküvi+1 fincan 5i 1 arada çay
spor:yarım saat tempolu ev içinde yürüyüş
akşam yemeğini henüz yemedim şu ana kadar 1.5 litre su tüketmiş bulunuyorum gece gelip güncellicem arkadaşlar .

sinbonun 4711 modeli hepsi burda.com da indirimde. 99,90 kargo bedava bıde mutfak tartısı hediye. yorumlar çok iyi. almaya nıyetlendım ama satın alma sayfasına girince bu web sayfa açılmıyor yazıyor medya merkt larda indirim oluyor da denk getirebilirsen işte

hoşgeldin canım. menün gayet iyi görünüyor. dilerim istediğin kiloya ulaşırsın. platesi düşünür müsün? ben çok istiyorum ama bi türlü fırsat ayıramıyorum. bence enaz ev içinde yürüyüş kadar faydalıdır hem sıkılaşmana da yardım eder.

hoşbulduk canım ben aslında regl olduğum için 3 gündür yapmıyorum ama normalde yaptığım bazı egzersizler var tv8 de ebru şallının yaptığı bacak ve kalça egzersizlerini yapıyorum yan yatıyorum bacakları 30 ar kaldırıyorum ayaktayken bacaklarımı 30 ar yan arka ve kenarlada açıyorum havada anlatılması biraz komik sonra ayaktayken yanlara sağa sola eğiliyorum 100 er oturduğum yerde oklava çeviriyorum.
mekik aletim var gündüz 100 akşam yemeğinden sonra 100 tane çekiyorum sauna eşofmanla yürüyorum evin içinde elimden geldiğinde özen gösteriyorum plates topum yok onuda almayı isterdim ama mekik aletiyle sauna eşofmanı yeni aldık :2: onuda al desem kociş köpürücek bir tane vibro shaper vardı çok memnundum ama bozuldu yanlarımı falan hep götürüyordu bakalım neler yapacağım.

Son düzenleme:
hoşgeldin canım.
kilo ve boy bilgilerini yazmışsın zaten. takımımızda paylaşım bekliyoruz senden. menülerini, sporunu, içtiklerini zaten paylaşıyorsun ve ayrıca diğer arkadaşlara da yorumlar yazabilirsin.
bu hafta deneme süren. önümüzdeki hafta inşallah listede olursun. kilo bildirim günü cuma günü. saat 11.30'dan önce bu başlıkta paylaşman gerekiyor kilonu.
bunlardan başka şeyleri zamanla konuşuruz zaten.
misafirim var şimdi yoldaymış, şimdilik bu kadar yazabiliyorum. sonra görüşürüz inş. canım.

hoşbulduk canım valla ben herşeyi yazarım herkesede cevap veririm çok paylaşımıcı biiryimdir maşallah bana zaten bilgisayarı açınca direk bu sayfaya girerim artık bırakmam ki
cuma günü sabahtan tartılır kilomu söylerim

elacım; temizlik bitti,annen geldi gözünaydın.bol bol tadını çıkar hayatım,size güzel günler dilerim analı kızlı.

nur; canım kilo alman kötü olmuş,inşallah sıkı diyetinle beraber kurtulursun onlardan.dikkat üstüne katlanmasın. nisana kadar vermiş ol birkaç kilo alırız geldiğinde illaki. prenseside yerim maşallah çok tatlı.

masal,geçmişolsun canım. daha iyisindir inşallah.

melek; nişanlında sende epey sıkıntı yaşamışsınız hayatım. dilerim evlenip çok güzel bir yuva kurarsınız ama tavsiyem,2 tarafada yakın olmayın hayatım. bol şans diliyorum size. mart ayında gelinlik için geliyorsun değilmi canım. konyayamı geliyorsun. bu arada yaptığın spor gözümden kaçmadı tebrik ederim hayatım.

ms22; seni bir diyet programına sokmalıyız dicem ama geçen hafta 2.5 kg verdin. ayrıca bireyselde 3. oldun hayatım seni tebrik ediyorum. eğer dikkatli beslenmeye özen göstermezsen,verdiklerini geri alabilirsin dikkatli ol. spor yapıyor olman çok iyi,ama şunu söylemeliyim diyet yapmadan yapılan spor seni sıkılaştıracağı için kilo vermen ileride zorlaşır çünkü kilolar vücudunda sıkılaşacak. eğer diyet yaparsan vücudun ereyecek ve sen eriyen yerleri sıkılaştırmış olacaksın,anlatabildimmi bilmiyorum.
hafta sonu kaçamaklar fazlaymış,arkadaş ortamında fren yapmak zor oluyor gerçekten o yüzden onlarla beraberken iradeyi evde bırakmamak gerekiyor malesef.
her kilo verdiğinde resim çektirip o resimlerin yanına koymanı tavsiye ederim,farkı ve mücedaleni gördükçe dahada hırslanırsın.

rabia; senin menünde kaçamak görünce ne bileyim gülüyorum,bu hoşuma gidiyor. açıkçası böyle olmasıda güzel yani arada kaçamak yapmandan bahsediyorum. kendini sık sık, nereye kadar.
enes iyi olduğu için gerçekten sevindim,kontrolüde iyi geçer dilerim. bota çorap giymeyide burada öğrendim,çok işe yarıyor rahat ediyorsun tavsiye ederim. aklıma gelen pratik bilgi olursa yazarım hayatım ama sanırım bu tekti,başka yok. ilk yazını okuyunca dedimki kaçamakları sıraladığına göre birileri bunu ayartmış,gazı vermiş herhalde dedim ve suçlunun kocan olduğunu gördüm.eşine kızıyorum,karışmasın o işlerini yapsın. sende hedefinden vazgeçme sakın.ne hakkı seni bizden uzaklaştırmasına. döverdim ama askerden geldi bu seferlik afediyorum onu.
kaçırınca uğramaktan çekinme hayatım.yaz bize yoksa yardımcı olamayız sana. vedee lütfen hekesin menüsüne burnunu sok,karış dağıt ortalığı seviyorum bu huyunu,sana böyle alıştım. diğer türlü gıcık olurum bak.

cheguevera; sağol canım oğlum şükür daha iyi. rotavirüs daha küçük çocuklarda olmuyormuydu neyse sanırım yanlış biliyorum. paylaşım konusunda anlaşmamız lazım,günde 1 yada 2 kere az hayatım,diğer arkadaşlara haksızlık olur. bende takıma dönmeni isterim ama bu şekilde bir paylaşımla olmaz hayatım,hadi biiraz daha gayret et. fırsat buldukça gelmeni tavsiye ediyorum. olmasa bile yazışmaya devam edersin hayatım.listede olmasanda bu takımın üyesisin.

melankoli; annenin iyi olmasına gerçekten çok sevindim.Allah daim etsin inşallah. diğer randevuda gelişmeleri yazarsın canım. artık arkadaş gibi olduk gibisi fazla olduk. yanyana olamasakda kalben hep birlikteyiz. bu arada sanada çok geçmiş olsun hayırlısı ile iyileşmeni dilerim canım.

güzgüneşi canım,siteye sık giremediğini yazmışsın hayatım ama bunun farkındayız,yinede yanındayız herzaman. sen istediğin zmana gel yaz bize yorumlar yap bizde sana yazalım,irtibatı koparmayalım. :13: birde hafta sonu keşke sabah az yiyip fırında hamsiyi güzel yeseydin,çook hafifi bir yemek diye düşünüyorum.

dombili canım gelmişsin ama daha yazmamışsın. herşey yolundadır umarım.

dosbam canım benim,yiyemiyorum diye üzülme yakında yemek isticeksin hayatım. hemde çookk.
şimdi misafirinle ilgileniyorsun. kendini çok yormıcağını biliyorum söylemiyorum o yüzden. size iyi eğlenceler.
bebek konusunda Allah gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin dilerim,gerçekten kız yada erkek hepsinin rengi başka çok tatlılar. çocuk öncesi doyasıya gezme fikrine katılıyorum ama ozaman dahada çok özlüyor insan,rabişin dediği gibi loğusalıktan sonra yavaş yavaş çıkarsınız dışarıya boğmayın kendinizi evde.

nihan; canım daha iyiyiz sağol hayatım. hafta sonu fazla olmuş sanki.

plastikwomen canım bol paylaşımlarla aramızda olmanı bekliyoruz hayatım.

seyyah ; ben sana dedim cicim adamın günahını almışsın ama hediye almadı sanırım aldımı yoksa. almadıysada boşver gulüm önemli değil. :88: doğumgünü çocuğu hafta sonu fazla olmamışmı. :18:
yarın alışveriştesin yani hadi dağıt marketleri bacım tadını çıkara çıkara yap bari.

yamukprenses ve pehlivanson hoşgeldiniz kızlar, 1 haftalık deneme sürelerinizde paylaşımıznıza göre listeye alınırsınız. bol paylaşım bekliyoruz sizlerden.

nihan ve rabia vede melankoli oynak pc için dualarınıza teşekküredrim kızlar sağolun.

cevap yazamadığım varsa kusuruma bakmayın canlar. nasıl acele ettiğimi anlatamam
tekrar gelemezsem kusura bakmayın.
bu sabah 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı yaptım
ara olarak peynirli çubuk krakaer yedim. kalorisi yüksekmiş 235 kalori.kendime kızıyorum yedikten sonra bakıyorum hep çok kurnaz gördüm kendimi.
neyse öğle yemeği 1 servis kaşığı pilav,1 servis kaşığı musakka sanırım 3 yemek kaşığı kadardı. pilavda öyleydi. 200 gr yoğurt.
ara öğün yapmıyorum çünkü birşey almadım yanıma.
akşam salata yerim inşallah.
nihan yarışmamızı unutmadım,pc gelince başlıyoruz şeker. gerçi verdin vereceğin kadar.
durum bu canlar hepinizi öpüyorum kardeş takımada uğrayıp tebrik edeyim,nede olsa birinci oldular.
hepinize mucuks

canım o konularla ilgili karar defteri diye bir başlık vardı şimdi bulamadım ama onda tam ayrıntılı yazıyor. olmazsa benim dosyada var kopyalarım buraya.

ben yetişemedim ama sağolsun rabiacım yetişmiş sana. valla hayatım çok azimli görünüyorsun,evde yürüyor olman spor yapmamaya bahanesi olanlara kapak olsun. özellikle bana. ama ben mümkün değil evde spor yapamam,iş çıkışı yemek,ortalığı topla çocuk zaten oluyor saat 10.30-11.00 nereye spor yapayım,kesinlikle salona gitmeliyim. martı bekliyorum inşallah giderim.
neyse hayatyım,bizlerle berebar istediğin kiloya gelmeni dilerim. bu arada hoşgeldiiiin.

Aynen öyle hepimizin birbirimizi tutmamız gerekiyor şu dönemde ..
Herkesin kaçamak yapası var sanki.

Ayy ne güzel olmuş bugün seyyahcım ama çok mu az ?
Yolda kötü olduğuna göre cidden biraz az gelmiş.
Akşam da sebze düşünüyorsun gayet güzel.

Ohh izinin tadını çıkarıyorsun değil mi?
Gez bakalım gez ..
Bizim için de eğlen iyi eğlenceler ama fazla kaçırmadan gel.

Hayırlı olsun maaşın :)
Biraz sebze ve protein ağırlıklı bir alışveriş yaparsan çok güzel olacaktır.

Canım yanlış mı yazdım dalgınlılkal bilmiyorum babaannem yapıyordu.
Onunkisi köy ekmeği gibi oluyordu yoğurup mayayla yapıyor sonra fırına atıyordu.
Ama Neyneysecim gayet güzel bilgiler vermiş.

Neyneyse bana da öyle dedi kilo almış gibi görünsende kas yapıyor olabilirsin üzülme o yüzden dedi ama bakalım ..
Su tutsan her zaman tutarsın diye düşünüyorum ama bilemedim de.
Ama görüntün inceldikten sonra bence hiç bir problem yok ne dersin?
Salep sever misin?
onun da kalorisi azdı.

Bagel nasıl bir şeydir acaba?

Hoşgeldiniz aramıza.
Hangi şehirdesiniz?
Evli misiniz?
Menüye gelince gayet güzel akşam da kaçırmazsan..
Spor yapmanız da ayrıyetten bir artı ..

Kızlar bugün doktora gittim.
Böbreklerimde kist varmış ve cesaret ettim yarın endoskopiye gireceğim.
Bu arada midem de çok fazla gaz olduğundan şişkinlik varmış.
Ve midemden dolayı çok kilo almış olabilirmişim.
Korkuyorum yarın için

Dün akşama kadar bişi yemedim çok acıktım tabı aksam 1 dolma sonra dışarı çıktım kalamar yedim bundan sonra 16:00 biter yıne akşam yemegım
Birazdan yağ ölçümüne bişey yemedim bugun zaten :S öğlen 1 kase çorba

5 gibide 2 tane N**** (Siyahi) yedim suda ıcmedım fazla bilerek ölçüme giricem diye bakalım sonuçlara yazıcam size hemen zaten o sonuçlarıda diyetisyende beklıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…