- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
canım, ben amerikadayken kullanmıştım ekmek makinesi. orda ekmek almak için bakkal denen bir yer yok:)) mecburen almıştık. iç haznesi teflon evet ama o dönen uç teflonla bitişik değil ki. ben 1 yıl kullandım hiç çizik falan olmadı, kullandığım marka amerika için orta ayar bir markaydı. ben türkiyede de yerim olsa alırım. hatta ilerde düşünüyorum. ekmeği evde yapmak en sağlıklısı bana göre.
sular soğuk evet, benim de dişlerim donuyor ama suyu az içmek metabolizmayı yavaşlatıyor. ben 1 lt'lik sulardan 2 tane aldım. günlük en azından ikisini bitireceğim inşallah.
bence de markaları biraz araştır derim canım. sinboda sorun, bozulursa bir parçasını yaptırmak pahalıya falan geliyormuş, kendisi hesaplı ya hani. önce bence bütün markaları bir araştır. ben yanlış yönlendirmiş olmayım.su konusunda çok azimlıydım ama hasta olunca bıraktım. yıne boğazlarımı üşütecem diye korkuyorum.
ekmek yapma makınesını almayı düşünüyorum bu aralar. sankı daha ekonomık ve sağlıklı olacak. simbolar fazla pahalı değil sankı. bi arastırayım bakalım.
Ben de yiyorum yiyorum ama herkeswin eksiklerini de söylemeye çalışıyorum görünce ..
Benim yapamadıklarımı yapanlar olursa diye
Tatlı krizinne girdeim hafiften eee evde de olunca.
Bu arada tatlı krizine girince tarçınlı süt çok iyi geliyor aklında bulunsun.
tartılma şeklin ve üstündekiler aynı mıydı?
Senin işin daha zor yemek bulma konusunda.
Ben de öyle bir amca bulmak istiyorum . Ayy eş
HAfta içi acele ettikten sonra ne güzel geliyordur o kahvaltılar ki ben sobada kızartılmış ekmeğe bayılırım.. Keşke kilo almasak da üstüne yağ salça falan sürsek .. ahh ahh ..
Annem ben biraz terssem hemen hasta mı olacaksın yaklaşmayayım sana der.
Hem duygusal hem sinirli oluyorum.
Yaklaşan pişman, yaklaşmayan pişman misali oluyorum ..
Sporumuz da var ama azaldı mı biraz Nihancım?
Bu arada soğan salatası nasıl oluyor?
Ayy çok mu bulanıyor Dosbam miden?
Kıyamam ya ..
Ben bir araştırayım bakalım etraftakilerden neler iyi geliyor.
Hoş Nihancım söylemiş ama ..
Gel gel bırakma tamamen bizi az da olsa uğra ..
Ve kendini sakın yorma ..
Hadi bakalım bugün düzen başlıyorr :)
Kek de bence bu menünün arasında kaçamak olarak durmuyor neyneysecim hiç sorun değil gayet güzel ..
Devam tabiki Neyneysecimm ..
Belki eşinle olunca biraz daha yavaş gider ama gider merak etme sen.
Kas yapınca metabolizmam da hızlanıyor değil mi?
Şimdi çok kilo vermesem de ileride ki vermemi de etkiler mi?
Pilav konusunda bir daha tebrik ediyorum seni.
şimdi saat orda sabahın sekizimi sen deminden beri uyuyordun dimi:97::97:kızlar bu sırada saat farkndan ötürü sizlere 7 saat geriden yazıyorum kusura bakmayın :))
sabah kahvaltım 1 bagel ve odama aldıgım peynir olucak=))
çok çok teşekkürederim arkadaşım,ilgilenmeye çalışıcam şimdi.asumancım,
2. takıma, 3. takıma ve 5. takıma gerekli mesajları yazım. başka etkilenen takım var mı bilmiyorum açıkçası..hesaplamaları da yapmayı bilmiyorum. bilseydim sana yardımcı olurdum.
seninde çok uykun var dimi anlıyorum nihancım.şimdi saat orda sabahın sekizimi sen deminden beri uyuyordun dimi:97::97:
çok çok teşekkürederim arkadaşım,ilgilenmeye çalışıcam şimdi.bu cuma başlayalım hesaplamalara
ama formülü söyleyeyim evde makinan varsa eski listelere bakarak kontrol ile alıştırma yapabilirsin.
eski kilo - yeni kilo x 100 / eski kilo
formül budur hayatım.
seninde çok uykun var dimi anlıyorum nihancım.
bu arada kızlar karşı masamdaki pcnin mouse u durmuş durumda yani kıpırdamıyor.
patron dışarı çıktı gelmeden hesaplamaları düzelteyim. bu pc girişe bakıyor gelen geçen rahat görebiliyor malesef.
fırsat bulunca burda olacağım.
rica ederim asumancım.çok çok teşekkürederim arkadaşım,ilgilenmeye çalışıcam şimdi.bu cuma başlayalım hesaplamalara
ama formülü söyleyeyim evde makinan varsa eski listelere bakarak kontrol ile alıştırma yapabilirsin.
eski kilo - yeni kilo x 100 / eski kilo
formül budur hayatım.
bu arada kızlar karşı masamdaki pcnin mouse u durmuş durumda yani kıpırdamıyor.
patron dışarı çıktı gelmeden hesaplamaları düzelteyim. bu pc girişe bakıyor gelen geçen rahat görebiliyor malesef.
fırsat bulunca burda olacağım.
bence de markaları biraz araştır derim canım. sinboda sorun, bozulursa bir parçasını yaptırmak pahalıya falan geliyormuş, kendisi hesaplı ya hani. önce bence bütün markaları bir araştır. ben yanlış yönlendirmiş olmayım.
hoşgeldin canım. menün gayet iyi görünüyor. dilerim istediğin kiloya ulaşırsın. platesi düşünür müsün? ben çok istiyorum ama bi türlü fırsat ayıramıyorum. bence enaz ev içinde yürüyüş kadar faydalıdır hem sıkılaşmana da yardım eder.öncelikle herkese bol kilo vermeli günler diliyorum ismim medine.26 yaşındayım ve 1.58 boyunda şuanda da 59.3 kg dayım :18: ben de aranıza yeni katıldım bir nebze olsa sizlerle azimlenip yediklerime dikkat edip kendime çekidüzen vermek adına sabahtan bu yana tükettiklerimi sizlerle paylaşmak isterim.
kalkış:1 bardak ılık suya 2 tatlı kaşığı sirke ve 1 çay kaşığı bal karışımı
spor:sirkeli su içiminden sonra ev içinde yarım saat tempolu yürüyüş
kahvaltı:1 kaynamış yumurta akı ve 1 çatal ucu kadar peynir,1 dilim beyaz ekmek, yanında bir bardak yeşil çay
ara:1 elma
ara:3 adet light bisküvi+1 fincan 5i 1 arada çay
spor:yarım saat tempolu ev içinde yürüyüş
akşam yemeğini henüz yemedim şu ana kadar 1.5 litre su tüketmiş bulunuyorum gece gelip güncellicem arkadaşlar .
hoşgeldin canım. menün gayet iyi görünüyor. dilerim istediğin kiloya ulaşırsın. platesi düşünür müsün? ben çok istiyorum ama bi türlü fırsat ayıramıyorum. bence enaz ev içinde yürüyüş kadar faydalıdır hem sıkılaşmana da yardım eder.
hoşgeldin canım.öncelikle herkese bol kilo vermeli günler diliyorum ismim medine.26 yaşındayım ve 1.58 boyunda şuanda da 59.3 kg dayım :18: ben de aranıza yeni katıldım bir nebze olsa sizlerle azimlenip yediklerime dikkat edip kendime çekidüzen vermek adına sabahtan bu yana tükettiklerimi sizlerle paylaşmak isterim.
kahvaltı:1 kaynamış yumurta akı ve 1 çatal ucu kadar peynir,1 dilim beyaz ekmek, yanında bir bardak yeşil çay
akşam yemeğini henüz yemedim şu ana kadar 1.5 litre su tüketmiş bulunuyorum gece gelip güncellicem arkadaşlar .
hoşbulduk canım valla ben herşeyi yazarım herkesede cevap veririm çok paylaşımıcı biiryimdir maşallah banahoşgeldin canım.
kilo ve boy bilgilerini yazmışsın zaten. takımımızda paylaşım bekliyoruz senden. menülerini, sporunu, içtiklerini zaten paylaşıyorsun ve ayrıca diğer arkadaşlara da yorumlar yazabilirsin.
bu hafta deneme süren. önümüzdeki hafta inşallah listede olursun. kilo bildirim günü cuma günü. saat 11.30'dan önce bu başlıkta paylaşman gerekiyor kilonu.
bunlardan başka şeyleri zamanla konuşuruz zaten.
misafirim var şimdi yoldaymış, şimdilik bu kadar yazabiliyorum. sonra görüşürüz inş. canım.
canım o konularla ilgili karar defteri diye bir başlık vardı şimdi bulamadım ama onda tam ayrıntılı yazıyor. olmazsa benim dosyada var kopyalarım buraya.rica ederim asumancım.
formulü biliyorum aslında daha önce de yazmıştın. evde hesap makinesi yok ama bilgisayardaki hesap makinesi de iş görür sanırım.
ben yok 2 haftaya böl, veya bu yeni gelen üyeler durumlarını bilmiyorum. üye yeni geliyor ama 1 hafta da deneme süresi oluyor. o zaman ikiye mi bölünüyor?
öncelikle herkese bol kilo vermeli günler diliyorum ismim medine.26 yaşındayım ve 1.58 boyunda şuanda da 59.3 kg dayım :18: ben de aranıza yeni katıldım bir nebze olsa sizlerle azimlenip yediklerime dikkat edip kendime çekidüzen vermek adına sabahtan bu yana tükettiklerimi sizlerle paylaşmak isterim.
teşekkür ederim canım. iğneler bitti çok şükür.
evet, protein oldukça önemli. hem de tok tutuyor.
sen de beni dizginle:) herkes birbirine mukayyet olsun şu aralar yaw.
rica ederiz canım, ne demek. takım ruhu hepimizin faydasına işliyor gerçekten, nazar değmesin takımımıza..
yine güzel bir program yaparsın kendine inşallah canım.
sabah da 1 dilim ekmek yemiştin. 4 etti şeker. başka ekmek yok:117:
merhaba kızlar sabahın 9undan beri sokaklardayım canım çıktı. bitmedi işler bu ay başı ya anlaadım gitti. geçmiş baya birikmiş şimdi göz atacam arkadaşlar. bugun kü menümü yazayım
sabah bır kase k flakes
ara 3 bisküvi
öğlen bir kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
akşama evde pırasa var bıraz belkı onu yerım yada karnıbahar yaparım
herkeze merhaba :))
kahvaltımı yaptım :)) ne yedim
1 haşlanmış yumurta
1 k.kutusu beyaz peynir
iki lokma bal
2 dilim ekmekle
şekersi çay
bugün küçük bir tatile çıkıcam abime gidiyorum birkaç gün yokum :)) en geç cumaya geliyorum
kaptancım ben bu haftada izinli olayım ama nasip olursa haftaya tekrardan başlamak istiyorum
neyneysecim minik kuşun canını çok yakmazlar ve ağlamaz inşALLAH
yediklerime tabiki dikkat edicem bu zaman zarfında,yanıma form çaylarımıda alıcam :)) kaçamak olrsada bir şekilde telafi ederim inşALLAH :))
hepinizi kocaman öptüm,ALLAH'a emanet olun:79:
o bisküvileri yememem gerekiyordu ama yürürken bırden açlık vurdu başım döndü önüme çıkan ilk bayıden bisküvi aldım.
sabahları ekmek ve penirsiz sütsüz kahvaltı yapınca dayanamıyorum öğlene kadar taşımıyo benı. kahvaltımı iyi yapmam lazım.allahtan kı yarın maaşım yatıyor. hemen alışverişe çıkacam. normalde 5inden önce yatmazdı
bu arada ben bu aralar hiç su içemiyorum. sular çok soğuk. şişeye doldurup peteğin üstüne koyuyorum o ısınana kadar unutuyorum petekte. sonra hamam suyu gıbı oluyo
bide masalcım annen ekmekleri nerde yapıo ekmek yapma makınesı mı var? bende ekmeklerımı kendım yapmak istıyorum tazecık mis gibi ohh.. ama ekmek yapma makınelerı hakıında bişeyler söylediler kafam karıştı. onların haznelerı teflon oluyor ya. hamur yoğrulurken içindeki metal aparatları döndükçe zamanla teflon hazneyi çiziyormuş. buda kansorejen demek. sağlıklı değil diyorlar ama aranızda kullanan varmı? :26: akşamdan yapıp öğlenleri büroya getirsem falan süper olurdu aslında. ekmek alma derdimiz de kalmazdı
evet cnm duymuştm tarcınlı sütü ama işin kötüsü ben sütü tek basına içemem ndnse tadını sevmiyormmm( nese bakalm artk blkide spora alışma dönemim ondan böyleyim...
tartılma şeklim üstümdekiler hepsi aynıydı ama bna hep böle olur tartıda artsamda görüntüm incelir. bnde anlamadım ndn gerci blkide çok su tutuyorumdur yada spora basladıgımdan kaslarım toparlanıyordur olamazmı??
kızlar bu sırada saat farkndan ötürü sizlere 7 saat geriden yazıyorum kusura bakmayın :))
sabah kahvaltım 1 bagel ve odama aldıgım peynir olucak=))
öncelikle herkese bol kilo vermeli günler diliyorum ismim medine.26 yaşındayım ve 1.58 boyunda şuanda da 59.3 kg dayım :18: ben de aranıza yeni katıldım bir nebze olsa sizlerle azimlenip yediklerime dikkat edip kendime çekidüzen vermek adına sabahtan bu yana tükettiklerimi sizlerle paylaşmak isterim.
sinbonun 4711 modeli hepsi burda.com da indirimde. 99,90 kargo bedava bıde mutfak tartısı hediye. yorumlar çok iyi. almaya nıyetlendım ama satın alma sayfasına girince bu web sayfa açılmıyor yazıyormedya merkt larda indirim oluyor da denk getirebilirsen işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?