hoşbulduk canım ben aslında regl olduğum için 3 gündür yapmıyorum ama normalde yaptığım bazı egzersizler var tv8 de ebru şallının yaptığı bacak ve kalça egzersizlerini yapıyorum yan yatıyorum bacakları 30 ar kaldırıyorum ayaktayken bacaklarımı 30 ar yan arka ve kenarlada açıyorum havada anlatılması biraz komik sonra ayaktayken yanlara sağa sola eğiliyorum 100 er oturduğum yerde oklava çeviriyorum.
mekik aletim var gündüz 100 akşam yemeğinden sonra 100 tane çekiyorum sauna eşofmanla yürüyorum evin içinde elimden geldiğinde özen gösteriyorum plates topum yok onuda almayı isterdim ama mekik aletiyle sauna eşofmanı yeni aldık :2: onuda al desem kociş köpürücek bir tane vibro shaper vardı çok memnundum ama bozuldu yanlarımı falan hep götürüyordubakalım neler yapacağım.
melek; nişanlında sende epey sıkıntı yaşamışsınız hayatım. dilerim evlenip çok güzel bir yuva kurarsınız ama tavsiyem,2 tarafada yakın olmayın hayatım. bol şans diliyorum size. mart ayında gelinlik için geliyorsun değilmi canım. konyayamı geliyorsun. bu arada yaptığın spor gözümden kaçmadı tebrik ederim hayatım.
Kızlar bugün doktora gittim.
Böbreklerimde kist varmış ve cesaret ettim yarın endoskopiye gireceğim.
Bu arada midem de çok fazla gaz olduğundan şişkinlik varmış.
Ve midemden dolayı çok kilo almış olabilirmişim.
Korkuyorum yarın için
ahaaa tam benim kafadan , hosgeldin canim.. benim yaptigim egzersizler seninkilere benziyor, ebru salli ile pilateste yapiyorum , bu aralar biraz aksamalar oldu ama tekrardan baslamaya gayret ediyorum :))
sagol canim.. evet mart ayinda geliyorum Konyaya gelinlik bakmaya.. burdakileri orda güzelim türk gelinliklere benzemiyor yaa, hepsi basit seyler.. orda hem kina icin ne gerekirse onlari alirim hemde gelinlikle beraber aksesuarlarida alirim.
Allah yardimcin olsun yarin icin canim cok gecmis olsun
bugünkü menüm:
Kalkar kalkmaz
1 bardak ilik su
1 tane kuru kayisi
Kahvalti
2 tane kitir ekmek
biraz balik, ve peynir
Ara
1 tane armut
Ögle
Salata
1-1,5 kasik fasulye yemegi
2 minik haslanmis patates
1 ince dilim cavdar ekmegi
Ara
1 incir, 1 hurma, 1 mandalina
Saat 18 gibi - disarda carsidaydik
1 kücük külahta dondurma (vanilya-cikolata)
annem kendisine alinca benimde canim cekti ama kücük biseydi
bu arada aksam yemegini yiyemedim carsiya cikmistik, ve disarda yemek istemedim , eve gelene kadarda saat gec oldu.. bugünü 1 meyve ile sonlandiracam (greyfurt)
spor yapmadim (is yerinde kosturmaca oynadim sadece) ama meyveden sonra yapacam yine egzersiz hareketlerimi.
bende yakinda regl olucam, siskinlik hissi var sanki, bu hafta büyük ihtimal tartida ekstra cikacam herhalde
Teşekkür ederim melekcim inşallah yarını atlatırım da böbreklere sonra bakacağım bakalım.
Akşam yemeğini yememiş olman büyük bir avantaj.
Dondurma da zaten çok kalorili bir tatlı değil ki
Insallah masalcim, bütün dualarim seninle olucak
evet meyveyide yemedim yaa canim hic istemedi, 1 fincan yesil cay beni tok tuttu vallah..
dondurmayi zaten o yüzden korkmadan yedim, sonucta agir bi tatli degil dedigin gibi, bide fazla yemedim, bogazim agriyordu zaten..
Korkuyorum yarın için
şimdi saat orda sabahın sekizimi sen deminden beri uyuyordun dimi:97::97:
ms22; seni bir diyet programına sokmalıyız dicem ama geçen hafta 2.5 kg verdin. ayrıca bireyselde 3. oldun hayatım seni tebrik ediyorum.eğer dikkatli beslenmeye özen göstermezsen,verdiklerini geri alabilirsin dikkatli ol. spor yapıyor olman çok iyi,ama şunu söylemeliyim diyet yapmadan yapılan spor seni sıkılaştıracağı için kilo vermen ileride zorlaşır çünkü kilolar vücudunda sıkılaşacak. eğer diyet yaparsan vücudun ereyecek ve sen eriyen yerleri sıkılaştırmış olacaksın,anlatabildimmi bilmiyorum.
hafta sonu kaçamaklar fazlaymış,arkadaş ortamında fren yapmak zor oluyor gerçekten o yüzden onlarla beraberken iradeyi evde bırakmamak gerekiyor malesef.
her kilo verdiğinde resim çektirip o resimlerin yanına koymanı tavsiye ederim,farkı ve mücedaleni gördükçe dahada hırslanırsın.
cnm çok geçmiş olsun kalbini ferah tutmaya çalış inşallah bişi çıkmaz.. bu arada bu bagel dediğim şey hani baget ekmek varya bizim uzun baton onlar gibi hamuru ama yuvarlak bişi yani simit gibi ama simittende küçük öle bişi yani
Ben bir ara nasıl yapıyorsam akşam 6 dan sonra hiç bir şey yemiyordum o kadar faydasını gördüm öyle bir zayıfladım ki anlatamam melekcim.
eet cnm tam 7 saat fark var :)))) yani su anda burda 3e gelio öglen oraada 10a glba ,,gercektn dünyanın düzeni çok garip :)))
Teşekkür ederim canım ..
Hmm anladım canım sen de çok kuru aparatif şeylerle beslenmek zorunda kalıyorsun değil mi?
canim sen nerde yasiyorsun? belki yazmissindir ama kacirmisim herhalde.. bende yurtdisinda kaliyorum ama türkiyeyle aramizda sadece 1 saat fark var, ama 7 saat cokmus yaa.. türk kanallari izlemek zor olmuyormu ozaman? hep merak etmisimdir :))
evet cnm malesef( hem ögrenci oldugum için hem yurtdısnda oldugum için hemde okul yemekhanesine baglı oldugum için mecburen öle abur cubur gibi seylerle besleniyorum (
Benim de öyle oluyor öğrencilik anlaıyorum seni ama türkiyenin avantajını yaşıyorum tabiki.
ya yeşil çayı bende işçeceğim ama emzirince süte geçiyormuş ve bebkte uykusuzluk yapıyormuş diye korktum sen emziriyormusungünaydın kızlar,
dün aniden misafirim geldi. eşimin abisinden hariç:) gece de geç vakitte gittiler, gelemedim.
dünkü menüm:
kahvaltı: yarım simit, biraz yumurta ve peynir.
ara: 1 minik kurabiye, 1 sütlü neskafe ve 1 k-bar
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: 1 kase tavuk çorbası, bamya(ne kadar saymadım), salata.
ara: 1 hurma, 2 ceviz
ara: 1 dilim kek
ara: elma, 1/2 muz, 1/4 portakal
teşekkürler iyi ydi dün fena değildi umarım bugünde uyurtamam canım sorarım inşallah. birazdan annemin yanına gideceğim zaten.
çok karbonhidrat ağırlıklı olması dışında sorun görmüyorum. mesela sütlaç falan yiyebilirsin, sadece annenden az şekerli ve yarım yağlı sütle yapmasını istesen daha sağlıklı olur. spor yaptığın dönemlerde protein ağırlıklı beslenirsen daha iyi oluyor diye okumuştum bir yerde.
canım,takımda güzel bir dinamiğimiz var. sen de inşallah bizimle beraber bu havaya dahil olursun. ben kilo vermemde takımın etkisini kesinlikle küçümseyemem, buranın ayrı bir büyüsü var.
şimdi ilk menünle beraber beslenmedeki bazı sorunları görmeye başladık. akşam atıştırmaları maalesef ki kilo olarak geri döner. akşam atıştırmaktan vazgeçemiyorsan akşamları "sağlıklı" atıştırmaya çalışabilirsin. browni yemezsin de kuru incir yersin. burdaki arkadaşlarda görürsün küçük çerez tabağı falan yapıyorlar. çerez deyince fıstık, çekirdek değil:)) badem, fındık, ceviz, kuru kayısı, kuru üzüm tarzı bir karışım hazırlayabilirisn. ondan bir miktar yiyebilirsin. hem metabolizmanı da hızlandırır.
kahvaltıdan dolayı kilo aldım demişsin ama nasıl bir kahvaltıydı o kilo yapan:)) gelsin kızartmalar gitsin böreklerse normal:) kahvaltıyı biraz detaylandıralım derim
canım, inşallah bilgisayarın tez zamanda gelir.
asumancım, ben oğlumu aşıya götüreceğim inşallah şimdi. geldiğim zaman yapayım dediklerini.
menülerini yazmaya başlaman güzel canım. inşallah bunu günlük alışkanlık haline getirebilirsin.
katılımlarını bekliyoruz.
canım, bebişine geçmiş olsun. benimki iyileşti derken seninki başladı sanırım.rabbim şifasını versin.
benim oğlum daha iyi çok şükür. bugün son aşısı var, yarın da kontrol. inşallah olumlu haberler duyarız.
regl de kervan oldu sanırım:)) ben de regl oldum, iştah patlamasındayım.
içtten içe şu spor salonlarına gidenleri acayip kıskanıyorum varya@ neyneyse - evet canım bugun salonada gidicem nihayet yine hafta içi salondayım :) programda değişmiş bakayım bi
@ Kanatsız_melek - tabıkı tatlım seve seve ya akşam yada yarın paylaşıcam salondan çıkışıma bağlı
bende su içemiyorum ev sobalı içeri getirsem kızım heppsini içecek normalde çok su içen biriyim ben amm bugünlerde içemiyorumbu arada ben bu aralar hiç su içemiyorum. sular çok soğuk. şişeye doldurup peteğin üstüne koyuyorum o ısınana kadar unutuyorum petekte. sonra hamam suyu gıbı oluyo
bide masalcım annen ekmekleri nerde yapıo ekmek yapma makınesı mı var? bende ekmeklerımı kendım yapmak istıyorum tazecık mis gibi ohh.. ama ekmek yapma makınelerı hakıında bişeyler söylediler kafam karıştı. onların haznelerı teflon oluyor ya. hamur yoğrulurken içindeki metal aparatları döndükçe zamanla teflon hazneyi çiziyormuş. buda kansorejen demek. sağlıklı değil diyorlar ama aranızda kullanan varmı? :26: akşamdan yapıp öğlenleri büroya getirsem falan süper olurdu aslında. ekmek alma derdimiz de kalmazdı
hoşgeldinöncelikle herkese bol kilo vermeli günler diliyorum ismim medine.26 yaşındayım ve 1.58 boyunda şuanda da 59.3 kg dayım :18: ben de aranıza yeni katıldım bir nebze olsa sizlerle azimlenip yediklerime dikkat edip kendime çekidüzen vermek adına sabahtan bu yana tükettiklerimi sizlerle paylaşmak isterim.
kalkış:1 bardak ılık suya 2 tatlı kaşığı sirke ve 1 çay kaşığı bal karışımı
spor:sirkeli su içiminden sonra ev içinde yarım saat tempolu yürüyüş
kahvaltı:1 kaynamış yumurta akı ve 1 çatal ucu kadar peynir,1 dilim beyaz ekmek, yanında bir bardak yeşil çay
ara:1 elma
ara:3 adet light bisküvi+1 fincan 5i 1 arada çay
spor:yarım saat tempolu ev içinde yürüyüş
akşam yemeğini henüz yemedim şu ana kadar 1.5 litre su tüketmiş bulunuyorum gece gelip güncellicem arkadaşlar .
çok geçmiş olsun umarım kolay geçerKızlar bugün doktora gittim.
Korkuyorum yarın için
öyle olur o işler anne işte içine sinmiyordurneredeyse yılın büyük bir kısmını ailemden uzak geçirdiğim için annem her eve gelişimde zaten orda yiyemiyorum diye güzel şeyler hazırlıyor.bende irademe yenik düşüp yiyorum malesef.çok az su tükettiğimi farkettim ben.form çay,maden suyu,yoğurt,süt ve bol spor bundan sonraki listelerimde yer alıcak inşallah.hepinizi çok öpüyorum.kendinize iyi bakın!
hoşgeldin canım aramızahoşbulduk canım valla ben herşeyi yazarım herkesede cevap veririm çok paylaşımıcı biiryimdir maşallah banazaten bilgisayarı açınca direk bu sayfaya girerim artık bırakmam ki
cuma günü sabahtan tartılır kilomu söylerim
fazlamı olmuş:78:nihan; canım daha iyiyiz sağol hayatım. hafta sonu fazla olmuş sanki.
nihan ve rabia vede melankoli oynak pc için dualarınıza teşekküredrim kızlar sağolun.
bu sabah 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı yaptım
ara olarak peynirli çubuk krakaer yedim. kalorisi yüksekmiş 235 kalori.kendime kızıyorum yedikten sonra bakıyorum hep çok kurnaz gördüm kendimi.
neyse öğle yemeği 1 servis kaşığı pilav,1 servis kaşığı musakka sanırım 3 yemek kaşığı kadardı. pilavda öyleydi. 200 gr yoğurt.
ara öğün yapmıyorum çünkü birşey almadım yanıma.
akşam salata yerim inşallah.
nihan yarışmamızı unutmadım,pc gelince başlıyoruz şeker. gerçi verdin vereceğin kadar.
durum bu canlar hepinizi öpüyorum kardeş takımada uğrayıp tebrik edeyim,nede olsa birinci oldular.
hepinize mucuks
geçmiş olsun canım iyi haberler verirsin bize İnşAllahKızlar bugün doktora gittim.
Korkuyorum yarın için
evet ya çok garip gerçekteneet cnm tam 7 saat fark var :)))) yani su anda burda 3e gelio öglen oraada 10a glba ,,gercektn dünyanın düzeni çok garip :)))
anne börekleri kurabiyeleri yenilmezmi be:78neredeyse yılın büyük bir kısmını ailemden uzak geçirdiğim için annem her eve gelişimde zaten orda yiyemiyorum diye güzel şeyler hazırlıyor.bende irademe yenik düşüp yiyorum malesef.çok az su tükettiğimi farkettim ben.form çay,maden suyu,yoğurt,süt ve bol spor bundan sonraki listelerimde yer alıcak inşallah.hepinizi çok öpüyorum.kendinize iyi bakın!
afiyet olsun canımevet cnm aslnda türkiye kesinlikle çok rahat diyet yapılabilcek bi yer..
bu arada ara ögün olarak meyveli yourt yedim.. aksam yemeginde buldugum en sadece sey makarnaydı onun yanına bi parça et aldım onu yedim...
Korkuyorum yarın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?