Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım


ahaaa tam benim kafadan , hosgeldin canim.. benim yaptigim egzersizler seninkilere benziyor, ebru salli ile pilateste yapiyorum , bu aralar biraz aksamalar oldu ama tekrardan baslamaya gayret ediyorum :))


sagol canim.. evet mart ayinda geliyorum Konyaya gelinlik bakmaya.. burdakileri orda güzelim türk gelinliklere benzemiyor yaa, hepsi basit seyler.. orda hem kina icin ne gerekirse onlari alirim hemde gelinlikle beraber aksesuarlarida alirim.


Allah yardimcin olsun yarin icin canim cok gecmis olsun
 
bugünkü menüm:

Kalkar kalkmaz
1 bardak ilik su
1 tane kuru kayisi

Kahvalti
2 tane kitir ekmek
biraz balik, ve peynir

Ara
1 tane armut

Ögle
Salata
1-1,5 kasik fasulye yemegi
2 minik haslanmis patates
1 ince dilim cavdar ekmegi

Ara
1 incir, 1 hurma, 1 mandalina

Saat 18 gibi - disarda carsidaydik
1 kücük külahta dondurma (vanilya-cikolata)
annem kendisine alinca benimde canim cekti ama kücük biseydi

bu arada aksam yemegini yiyemedim carsiya cikmistik, ve disarda yemek istemedim , eve gelene kadarda saat gec oldu.. bugünü 1 meyve ile sonlandiracam (greyfurt)

spor yapmadim (is yerinde kosturmaca oynadim sadece) ama meyveden sonra yapacam yine egzersiz hareketlerimi.

bende yakinda regl olucam, siskinlik hissi var sanki, bu hafta büyük ihtimal tartida ekstra cikacam herhalde
 

Teşekkür ederim melekcim inşallah yarını atlatırım da böbreklere sonra bakacağım bakalım.


Akşam yemeğini yememiş olman büyük bir avantaj.
Dondurma da zaten çok kalorili bir tatlı değil ki
 
Teşekkür ederim melekcim inşallah yarını atlatırım da böbreklere sonra bakacağım bakalım.

Akşam yemeğini yememiş olman büyük bir avantaj.
Dondurma da zaten çok kalorili bir tatlı değil ki

Insallah masalcim, bütün dualarim seninle olucak

evet meyveyide yemedim yaa canim hic istemedi, 1 fincan yesil cay beni tok tuttu vallah..
dondurmayi zaten o yüzden korkmadan yedim, sonucta agir bi tatli degil dedigin gibi, bide fazla yemedim, bogazim agriyordu zaten..
 

Ben bir ara nasıl yapıyorsam akşam 6 dan sonra hiç bir şey yemiyordum o kadar faydasını gördüm öyle bir zayıfladım ki anlatamam melekcim.
 
cnm çok geçmiş olsun kalbini ferah tutmaya çalış inşallah bişi çıkmaz.. bu arada bu bagel dediğim şey hani baget ekmek varya bizim uzun baton onlar gibi hamuru ama yuvarlak bişi yani simit gibi ama simittende küçük öle bişi yani


 
cnm çok iyi anlıorm demek istedgini haklısın.. ama o giden 2.5 kgnin diyetin ve sporun ilk hftası diye oldgunu düşünüorm yani önümüzdeki zmnlar öle olmıycagını düşünüorm malesef... bnm sorunum yagdan yaksamda kilom azalmıyo o yüzden artk kilo bildirimi yaparken yag oranımı da yazıcam(yag oranını gösteren tartı aldım daha tam kullanamasamda:)))
bide bnm diger sorunum yemekhanedeki yemeklere göre kendime bir progrm yapmalıyım ve ne yazıkki 2 farklı yemekhanede sürekli frklı ymkler cıkıyor yani bilemiorm bnde tam olarak ne yemem napmam gerektigni malesef (( öle cnm işte... bu arada ara ögün yarım paket diyet bisküvi öglen 1 meyveli yourt ve 90 kalorilik hazır çorba(öglen ymkhaneye gitmedim odamda yedim) ha bi de 50 dk kickbox:)


 

Teşekkür ederim canım ..
Hmm anladım canım sen de çok kuru aparatif şeylerle beslenmek zorunda kalıyorsun değil mi?
 
Ben bir ara nasıl yapıyorsam akşam 6 dan sonra hiç bir şey yemiyordum o kadar faydasını gördüm öyle bir zayıfladım ki anlatamam melekcim.

bende 6dan önce yiyorum aksam yemegimi, saat 5 gibi yiyorum sonra eger acikirsam bi meyve alirim ama cok nadir olur oda :) faydasi gercekten cok var cünkü 6dan sonra yaptigin egzersizler gece bile metabolizmani acayip iyi bi sekilde etkiler..

eet cnm tam 7 saat fark var :)))) yani su anda burda 3e gelio öglen oraada 10a glba ,,gercektn dünyanın düzeni çok garip :)))

canim sen nerde yasiyorsun? belki yazmissindir ama kacirmisim herhalde.. bende yurtdisinda kaliyorum ama türkiyeyle aramizda sadece 1 saat fark var, ama 7 saat cokmus yaa.. türk kanallari izlemek zor olmuyormu ozaman? hep merak etmisimdir :))
 
evet cnm malesef ( hem ögrenci oldugum için hem yurtdısnda oldugum için hemde okul yemekhanesine baglı oldugum için mecburen öle abur cubur gibi seylerle besleniyorum (


Teşekkür ederim canım ..
Hmm anladım canım sen de çok kuru aparatif şeylerle beslenmek zorunda kalıyorsun değil mi?
 
cnm amerikadayım ben o yüzden 7 saat :))) aslnda sadece 4 tane dizi izliyorum onun dısında okulun yogunlugundan ötürü bişi bakamıyorum o yüzden çok fazla sorun olmuyo :)) neseki diziport vr mesela su anda glba orda ask ve ceza bitti ama bn bi 4 5 saat sonra izliycem onu aksm saatine denk getircem ztn anca yüklenmiş oluyo diziporta :)))

canim sen nerde yasiyorsun? belki yazmissindir ama kacirmisim herhalde.. bende yurtdisinda kaliyorum ama türkiyeyle aramizda sadece 1 saat fark var, ama 7 saat cokmus yaa.. türk kanallari izlemek zor olmuyormu ozaman? hep merak etmisimdir :))
 
evet cnm malesef ( hem ögrenci oldugum için hem yurtdısnda oldugum için hemde okul yemekhanesine baglı oldugum için mecburen öle abur cubur gibi seylerle besleniyorum (

Benim de öyle oluyor öğrencilik anlaıyorum seni ama türkiyenin avantajını yaşıyorum tabiki.
 
iyi geceler,bol paylaşımlı 13.takıma
Allah nazarlardan saklasın.geçmişi okudum yine seri bi şekilde.her gece yatmadan aklımın bi köşesinde oluyosunuz artık.foruma gireceğim zaman şevk geliyor vicdanen sorumlu hissediyorum elime su alıp oturuyorum ekranın karşısına.keşke sizinle daha çok vakit geçirebilsem.ad1 ciğim gerekli ilgiyi hassasiyeti göstericem inşallah.yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel.takımda yer almayı çok istiyorum.belki çok bişey paylaşamadım sizinle ama yavaş yavaş yeme düzenimi oturtmaya çalışıyorum.

masalcım geçmiş olsun korkma inşallah kötü bişey değildir.bi de patateslerin sorumlusu olmak istemem:)

nihan aklımca ekmekten kısarak yediğim yüksek kalorili şeyleri telafi etmeye çalışıyorum.haklısın karbonhidrat çok önemli.keşke annem o kadar güzel şeyler hazırlamasa bana:)

neyneyse senin her arkadaşımızla ayrı ayrı ilgilenmen çok hoşuma gidiyor.inşallah sizin sayenizde günlük alışkanlık haline getiricem sağlıklı beslenmeyi:)

seyyah menün çok güzel.takdir ettim:)

melek menüde bi problem yok bence.kaçamağın dondurma olduğu sürece:) ah ah ben ne kaçamaklar yapıyorum

kahvaltı:2 tane yağsız börek
ara: porsiyon dondurma
öğlen:burger kinge gittik arkadaşlarımla.vicdanım sızlayarak hamburger,kola ve patates kızartmasından oluşan bi menü yedim

akşam:1 elma,1portakal
 
neredeyse yılın büyük bir kısmını ailemden uzak geçirdiğim için annem her eve gelişimde zaten orda yiyemiyorum diye güzel şeyler hazırlıyor.bende irademe yenik düşüp yiyorum malesef.çok az su tükettiğimi farkettim ben.form çay,maden suyu,yoğurt,süt ve bol spor bundan sonraki listelerimde yer alıcak inşallah.hepinizi çok öpüyorum.kendinize iyi bakın!
 
evet cnm aslnda türkiye kesinlikle çok rahat diyet yapılabilcek bi yer..
bu arada ara ögün olarak meyveli yourt yedim.. aksam yemeginde buldugum en sadece sey makarnaydı onun yanına bi parça et aldım onu yedim...


Benim de öyle oluyor öğrencilik anlaıyorum seni ama türkiyenin avantajını yaşıyorum tabiki.
 
ya yeşil çayı bende işçeceğim ama emzirince süte geçiyormuş ve bebkte uykusuzluk yapıyormuş diye korktum sen emziriyormusun
teşekkürler iyi ydi dün fena değildi umarım bugünde uyur
ya hiç sorma bi iştah var anlatamam gözümün önünden baklavalr geçiyor sürekli çıldırıcam
içtten içe şu spor salonlarına gidenleri acayip kıskanıyorum varya
bende su içemiyorum ev sobalı içeri getirsem kızım heppsini içecek normalde çok su içen biriyim ben amm bugünlerde içemiyorum
iiçmek lazım ama
hoşgeldin
çok geçmiş olsun umarım kolay geçer
öyle olur o işler anne işte içine sinmiyordur

ASUMAN CANIM YARINDAN İTİBAREN GÜNDÜZDE GİRMEYE ÇALIŞICAM SÖZ
YA BEN LİSTEDE OLMAK İSTİYORUM MOTİVE OLAMA YOKSA HANİŞİ O LİSTEDE KİLLOO VERMİŞ GÖRÜNMEK ACCAYİP HIRS YAPPIYOR BENDE
gelelim bana regl maduruyum ben madurumda madurum yani
kahvaltı yyarım sşimit 1 diilim ekmek neyneyse dikkatini çekkerim4 zeytin ve azıcık sarelle
ara 1 elma öğlen 1 sütlü şekerli nescafe
akşam 2 tane içli köfte yuarım kase cacık 2 dilim ekmek ve hoşaf yedim sonra şekersiz çay ensonda 2 tane portakal ve 3 tane biskrem
amma lahan .ççorbamı kaynattım yarın sabahtan itibaren içeceğim inşallah haftada 1 kilo vermeliyim ve listede olmalıyım:89::89: hrkese iyi geceler
 
kızlar yatmadan sizlere bi yazıyım istedim:)))
nezlem çok fena ya gözüm yasarıo sürekli burnum tıkalı offf
yrn bu yag oranımı gösteren tartıda bi daha tartılcam(tartıyı daha yeni aldm sayılır bazen hata verebiliyo tam anlamadım kullanmayı)
bana sans dileyinn.. sevgiler
 
hoşgeldin canım aramıza
fazlamı olmuş:78:
afiyet olsun kaptancım olsun kilo versemde daha hedefime var biz yinede yarışalım sen bi gel


geçmiş olsun canım iyi haberler verirsin bize İnşAllah
eet cnm tam 7 saat fark var :)))) yani su anda burda 3e gelio öglen oraada 10a glba ,,gercektn dünyanın düzeni çok garip :)))
evet ya çok garip gerçekten
şimdi sen uyuyorsun ah ahh:97::97::97:
anne börekleri kurabiyeleri yenilmezmi be:78asuman duymasın)(rabiada duymasın)
evet cnm aslnda türkiye kesinlikle çok rahat diyet yapılabilcek bi yer..
bu arada ara ögün olarak meyveli yourt yedim.. aksam yemeginde buldugum en sadece sey makarnaydı onun yanına bi parça et aldım onu yedim...
afiyet olsun canım
 

masalcım geçmiş olsun. endoskopi çok korekulacak bişey değil canım bende oldum. doktorun dedıklerını yap sadece. zaten ıkı dk ancak sürüyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…