- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
bende şok oldumayy kızlar çok moralim bozuldu defne joy foster vefat etmiş
çok severdim o kadını ben
ohh kekler kurabiyeler afiyet olsun nihancımdün akşam yemeğim
1 tane kadın budu köfte
1 kase çorba
ara: 1 dilim kek
ara: 3 dilim elma
1 mandalina
sabah
1 kase çorba
1,5 dilim ekmek(dilimler küçüktü valla)
ara: anne kurabiyesi(tuzlu zeytinli)
bence de uygun ama hepsiburda nın sitesinden alışveriş yapamıyorum. tam satın almak için adres bilgilerini girecem int bu sayfayı açamıyor diyor . benı deli ediyorfiyatı çok uygun bence. mutfak tartısı da diyette çok işe yarıyor biliyor musun? ben de almayı düşünüyorum. yediklerini ölçersen kalorilerini daha rahat hesaplayabilirsin. ikisi birarada süper seyyahçım.
.
canım ağzına bi aparat yerleştiriyorlar ağzının açık kalması için sonrada yavaş yavaş hortumu sokuyorlar. önceden bışey sıktıkları için ağzın uyuşuyor kesınlıkle acı hissetmıyorsun. doktor sakın yutkunma diyor yoksa öksürürsün ve miden bulanır diyor. ama sen hissetmedığın için dilini falan ister istemez yutkunuyorsun. benım yıne de çok bulantım olmamıştı. zaten ıkı dk bile sürmüyor. korkulacak hiçbişey yok merak etmeGünaydın kızlar nasılsınız?
Teşekkür ederim herkese ama üstümde öyle bir stres var ki.
Allahtan doktorum çok tatlı bir adam.
Korkudan yaptırmadın sen bu kadar zaman endoskopiyi dimi dedi
Olsun da bitsin ya bir an önce.
saat1 de olacak o zamana kadar yemek de yok tabi.
Seyyahcım nasıl olmuştu senin? acı mide bulantısı falan?
Defne ölmüş mü ciddi misin Nihancım..
Çopk genç ve çok tatlı bir kadındı ben de çok severdim.
ooo saçlar değişiyor kilolar gidiyorKızlar bu arada dün saçlarımı kızıla dönük bir renge boyadım ...
Ama kızıl kahve gibi olunca çok da fazla belli olmuyor.
kızz bana diyon ama seninde maşallahın var hekızlar öğle yemeğim 1 porsıyon çiğer tava 1 dilim ekmek 1 tane sütlü kadayıf
bisküviler konusunda haklısınız dün fazla kaçtı. normalde kraker falan atıyorum çekmeceye badem fındık falan idare ediyor beni. ama stoklar tükendi. alışveriş yapmam lazım bide su içemiyorum bu aralar oda çok tok tutuyordu. bi tam iyileşeyım suyu da bol bopl içecem
kizlarrrrrregl olucam dedim aha da oldum iste .. halbuki daha vardi, biraz erken geldi bu sefer..
neyseeeeeeeeeeee..........
simdiye kadar yediklerim sunlar:
Kalkar kalkmaz- 1 bardak elma sirkeli su, 1 kuru kayisi
Saat 8 - ½ elma
Saat 9:30 - Kepek ekmegi ile tonbalikli sandvic
Sandvic beni 1-2 ye kadar tok tutar o yüzden ögle yemegini bi meyveyle gecistiririm
bu cuma kilom daha fazla cikabilir, haberiniz olsun simdiden( ben cok siserim simdi
kızlar öğle yemeğim 1 porsıyon çiğer tava 1 dilim ekmek 1 tane sütlü kadayıf
bisküviler konusunda haklısınız dün fazla kaçtı. normalde kraker falan atıyorum çekmeceye badem fındık falan idare ediyor beni. ama stoklar tükendi. alışveriş yapmam lazım bide su içemiyorum bu aralar oda çok tok tutuyordu. bi tam iyileşeyım suyu da bol bopl içecem
afiyet olsun canım kahvaltın güzel olmuş ama makarnayı ya öğlen ya da akşam yesen daha iyi olur ikiside hamur işi bir de evden giderken yanında sallama çay al doğadan 5i 1 yerde harika metobolizma çalıştırıyor kahve yerine 1 bardak içmeye çalış önce azaltmaya bak canım miktar azalırsa eminim kg alımın inmesede en azından artma sözkonusu olmaz.kızlar slm bugun paylasım yapamama sebebime gelince sabah kalktıgımda (9-10 civarı) forumda yapım oldugunu gecici olarak servis dısı oldugunu söyleyen bir yazı cıktı bnmde ztn derse gitmem gerekti bilgsyr basında bekleyemedim çok fazla onun için çooook özür dilerim. bu sırada bugun hayatımda ilk defa step yaptım pek basarılı olamasamda baya eglendim ter attım rhtladım(1 saat boyunca)
sabah meyveli yourt müsli yedim, öglen makarna ve tavuk parcaları, arada 1 paket light bisküvi(2 bardk light sütlü kahve) aksamda yagsz tuzsuz makarna (üzerine peynir serpili yannda zeytinle)
makarna yeme sebebim biliyorsunuz, yemekhanelerde ucuz olsun diye doru düsgn hiç et verilmiyor sebze ztn burda hakgetire hersy karbonhidrt bnde kendime bu yolu buldm malesef( bu arada dayanamadım sbh tartıldım ve cumadan beri 600 gr almıs gözüktüm üstelik reglim bitmesine rgmn anlamadım ve moralim bozuldu gerci tartımda yag oranı gösteriyor bundn sona onu takip edicem
yok hayatım ya çok değil zaten o yuzden genelde ciğer tercih ediyorum en fazla 7 8 kuşbaşı vardır tabakta bana çok gelmedı ama çok mu ki :26: musakka vardı yağlı oluyo diye almadım. kuru fasülye canım istemedi. bıde güveç varmış aslında ama onu ciğer yerken gördüm bi adam isted de. bidahakıne ondan yıeyecemkızz bana diyon ama seninde maşallahın var he
1 porsiyon ciğerde de baya vardır hani
bide kadayıfsütlü olması biraz daha masum gösterebilir ama yinede tatlı
neyse canım afiyet olsun
bende kreker dderken ondan bahsetmıştım aslında sü grisirinler var ya ondan ama adı aklıma gelmemiştiafiyet olsun canım kraker yerine daha çok tam kepekli altınbaşak diyet bisküvisi tüketebilirsin hamur işi olduğu için yağ oranı aza iniyo ya ondan
afiyet olsun canım kahvaltın güzel olmuş ama makarnayı ya öğlen ya da akşam yesen daha iyi olur ikiside hamur işi bir de evden giderken yanında sallama çay al doğadan 5i 1 yerde harika metobolizma çalıştırıyor kahve yerine 1 bardak içmeye çalış önce azaltmaya bak canım miktar azalırsa eminim kg alımın inmesede en azından artma sözkonusu olmaz.
özletin iyice kendini ama yazdıklarından iyi ve mutlu olduğun anlaşılıyo çok sevindim canımslm kızlar nasılsınız annem geldi kardeşimle cok mutluyumm elayı görmeyinn teyzesinin peşinden ayrılmıyoo havada süper 2gündür dışardaydık geldikk eloş uyuyo bakayım dedimm
herkes iyidir inş gecmişe bakamadımm
öpüyorum hepinizi
bu arada zayıflamışsın dedilerr:)))
bilmemki kaç kaloridir içinde az varsa iyi ozaman canımyok hayatım ya çok değil zaten o yuzden genelde ciğer tercih ediyorum en fazla 7 8 kuşbaşı vardır tabakta bana çok gelmedı ama çok mu ki :26: musakka vardı yağlı oluyo diye almadım. kuru fasülye canım istemedi. bıde güveç varmış aslında ama onu ciğer yerken gördüm bi adam isted de. bidahakıne ondan yıeyecemsütlü kadayıf kaç kolorıdır kı? çok güzeldi ama tadı
bende kreker dderken ondan bahsetmıştım aslında sü grisirinler var ya ondan ama adı aklıma gelmemiştiaslında en iyisi meyve ve kuru yemiş. ben en çok onlarla oyalanıyroum.
yahu takımda bir regl patlamasımı var nedir:))))
elma sirkesine benimde başallam lazım tekrar hem cildede çok iyi geliyor
bu arada süper beslenmişin
afiyet olsun canım ben de elmalı sirkeli su tüketiyorum çok faydasını gördüm cuma günü 1 . haftam olacak ne zamandan beri içiyorsun faydasını gördün mü acaba.
lahana çorbasını tarhana okumuşum:)) şimdi farkediyorum lahana olduğunu. sabah sabah lahana çorbası, bravo canımherkese merhaba arkadaşlar
kahvaltımı yazayım ilk işim bir kase lahana çorbası içmek oldu
2 dilim ekmek çok az beyaz peynir 4-5 tane zeytin ve şekersiz çay
arada ve öğlen yine lahana çorbası içicem
geçmişe baktım ama ancak akşam cevap yazabilirm çıkmam lazım hepinizi öptüm
kanatsız-melek umarım kolay geçer
canım, bugün de kadayıf var:)) kızlar cuma geliyor, titreyip kendimize gelelim.kızlar öğle yemeğim 1 porsıyon çiğer tava 1 dilim ekmek 1 tane sütlü kadayıf
canım, acilen niye kreşe gittin? oğluna bir şey mi oldu?:95: gece oğlum hasta olduğu için pek düzenli uyuyamadım sabah oğlanı servise bindirdim geldim hemen yattım uyudum saat 10.30 da kalktım ve 1 bardak ılık su içine elma sirkemi ve balımı katıp yudum yudum içtim.sonra acilen kreşe gittim 2 saat sonra geldim eve kahvaltı atladım :85: resmen oğluşa yemek yedirirken 3 yk pirinç pilavı ve yanında 3 yk kadar salata yedim.şuana kadar 1bucuk litre su tükettim.ve 5i1 arada çay içtim bir fincan ve oturuyorum canım hiçbirşey istemiyor sakız çiğniyorumakşama sebze çorbası yapmayı düşünüyorum birazda yanında salata yiyebilirim.
afiyet olsun.kızlar günaydın şimdi kalktım :))) sabahki menüm herzmnki gibi meyveli yourt ve müsli.. bugun spor ypmıycam cnku bna uygun progrm yok birde çok dersim vr(( gün içerisinde de kepekli makarna yolundan gitmeyi planlıyorm.. et ve sebze bulamadıgım zaman kaloriyi düşürüyorum(kepekli makarna gibi)
hepinizi öpüyorum aksama tekrr güncellemelerde bulunucam :)))
gözün aydın eminecim.slm kızlar nasılsınız annem geldi kardeşimle cok mutluyumm elayı görmeyinn teyzesinin peşinden ayrılmıyoo havada süper 2gündür dışardaydık geldikk eloş uyuyo bakayım dedimm
herkes iyidir inş gecmişe bakamadımm
öpüyorum hepinizi
bu arada zayıflamışsın dedilerr:)))
bence de baya farketmişsin. maşallah.buda eloşla benn
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?