Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Karın bölgesindeki yağlardan doğal takviye ile kurtulmak istiyorsanız;

Her birinden bir çorba kaşığı olmak üzere; limon suyu, susam yağı, biberiye yağı ve okaliptüs yağını karıştırarak karın bölgenize dairesel hareketlerle masaj yapmanız yeterli olacaktır

kızlar ben buna başladım dün göbeğimde yanma hissi oldu ama kokusu berbat eşiniz yokken gündüzden sürün yatmadan öncede duş alın koku geliyor burnunuza yoksa inşallah faydasını görürüm.

nihancım menülerini tam gün olarak yazıver canım sen dünün akşam menüsü yazmışsın gerisini araya durdum bulamadım :44:

kızlar birşey sorucam ben günde çaylarla falan 3 litre su tüketiyorum malum yarın tartılacağım acaba su miktarını çaylar :1 litre zaten acaba normal su az içsem mi 1,5 litre içmiş olurum bugün aslında çok susuyorum ama tartıda su çıkarsa

Son düzenleme:
ay kimseler yok kızlar nerdesiniz neyse ben gidim oğluşumu yatırayım belki yarım saat sonra gelen olur

slmlar herkese
geçmişi okudum menüleriniz ne güzel ben ne çok şey yiyomuşum dedim kendime.ayyıldızcım ben malesef çok su tüketmiyorum.normal siyah çay ve form çay içiorum.senin su tüketimin çok iyi maşallah.zaten cuma aç karnına wc den sonra tartıldığımız için çok su içmenin bi etkisi olacağını sanmıyorum.sen devam et doğru yoldasın:)

canım nerden öğrendin bu formülü yan etkisi falan yoktur değil mi?
su içmenın faydasını göreceksin emin ol zaten sürekli wc ye gitmak zorunda kalıyorsun bu sayede ödem atıyorsun. en önemlısı hep tokluk hisi oluyor tatlım. bende başlıyorum yenıden su içmeye artık iyileştim. boğazlarım yıne şişecek diye su içemiyordum

peki canım devam ediyorum sabahtan 1 subardağı elmalı sirke ve bal karışımı içiyorum ya bir hafta olacak acaba o mu kilo vermemi hızlandırmıyo diye kara kara düşünce içindeyim .aslında bugün tartıldım morelim de bozuk pazartesiye oranla daha hızlı vermem lazımdı diye düşündüm sonra çok su içiyorum yoksa atamıyor muyum diyordum devam edicem mutlaka yarın aç karnına wc den sonra tartılacağım inşallah umduğum rakamı görürüm.hazır çay tüketiminide yarından sonra bırakabilirim kendim otlarımla hazırlamayı düşünüyorum.sen faydasını gördün mü canım form çayın ben hiç denemedim?

canım ben bu kürü zayıflamagunluğu diye siteden aldım ender saraçın sanırım site ismi ve link vermek yasak mı bilmiyorum ama yan etkisini dün görmedim yarım saat önce hepsinden 1er yemek kaşığı yaptım sonra göbek ve yanlarıma dairesel hareketlerle yaptım.kokusu çekilmez okaliptüs yağı çok ağır ama vücut öyle çekiyordu anlatamam.biberiyeyi azçok biliyoruz hani çaylarda falanda kullanılıyor zayıflamada etkili ama zararı olacağını tahmin etmiyorum ben düzenli kullanayım bir ay kadar sonra sizlere tavsiye ederim. evet canım sorma bir gidiyorum sonra 10dk bir daha ve içtiğim resmen geri yarın birşeyler yapmam lazım cünkü ideal olarak ortalama 600 gr veriyordum yediklerime dikkat ederek eğer yarın rakam 300 gramın altına düşerse ters giden birşeyler var ki o da elma sirkeli ballı kür olması lazım onu bırakırım galiba .bakalım benim performansım çok önemli listeye alınmam açısından dikkatli olmalıyım.
aç karnına :1 su bardağı ılık suya 3 tatlı kaşığı elma sirkesi,1çay kaşığı bal
sabah kahvaltıda 1 kaynatılmış yumurta ,2 dilim ekmek,1 fincan yeşil çay
ara:1 adet greyfurt ve yanında bol su
spor:birazdan gidicem 20 dk yürüyüş 250 mekik ve egzersizlerimi yapacağım malum dizim başlıcakk

Son düzenleme:

canım ben pek bal sevmem. illa bal da mı koymalıyız bu elma sirkeli suya. sadece sirke koysak belkı bıraz da lımon :26:

kızlar bu arada öğle yemeğimi yazmaya fırsat bulamadım. öğle yemeğim 1 porsiyon tavuklu mantar sote 1,5 dilim ekmek

şuan ara öğün olarak form çay içiyorum.

cnm yaglar güzel uygulamak gerek bunları

ekmek yapma makinesı siparişini iptal ettim eşim ne gerek var fırında hepsi var zaten dedi pek sıcak bakmadı. benımde içime sinmedi neyse artık kısmet değilmiş

umarım istediğim kiloya ulaşırım.ama idolüm sensinrabiacım ben 80 den 66 yı görsem kendim bile inanamam herhalde.
canım, ben arada geçen zamanın farkına bile varmadım. sana samimiyetle yazıyorum, takıma takıl ve farketmeden ver kilolarını:) burada yeri geldi gırgır şamata yeri geldi menüler, yerinde dertlerimizi paylaştık ben bu kiloya nasıl düştüğümü dahi anlamadım. bütün mesele yediklerini kısmak olmuyor, psikolojik olarak takım çok yardımcı oluyor. menüleri yorumluyoruz, hatalar ortaya çıkıyor. alternatifler bulunuyor. sen de inşallah vereceksin ve senden sonrakilere benim yazdıklarımı yazacaksın inşallah.

eşim almış kız kim alcak
evet ya çok seviyorum
bu eşler diyeti sabote ediyorlar:)) ben de sen aldın sandım kız, bir de gidip kendi ellerinle alsaydın görüşürdük seninle

ya işte kalbinden atamıyorsun zaten at da diyemeyiz bence. ama zararı minimuma indirmen lazım. onun için endişelenmeyi bırakıp kendin için endişelen canım. ne bu yaşta mideler kötü oluyor falan.
inşallah aşarsın canım zamanla. yani kendi kendine de telkinde bulun. hep yardım dışardan gelmiyor, bazen sandığından daha güçlüsündür canım.
hahah koptum masalcımbu erkeklere ne kadar da her şeyi hazırlasan gözleri dışarda
acilen gittim deyince ben de oğluna bir şey oldu sandım:) gösterisi mi var miniğin? aman da aman.
canım, ben 1-2 gün kaçırdım ya dengelemek için sadece salata yedim. normalde tavuk falan atardım üstüne veya bakliyat ama akşam sade yedim.
su da dün 2 litre içtim, daha fazla içecektim ama damacana bitti. bu damacanaların büyüğünü üretsinler bence:)

işte sebep belli nihancım, yeni geline laf geçiremeyince hıncını senden çıkarıyor. ha tabi yanlış yapıyor. aman boşver balım ya, senin gibi gelini bulmuş. kıymetini bilmiyorsa sen de onu salla.

canım, suyu azaltma. 2.5 lt civarı su içmen lazım. sudan dolayı fazla çıkmazsın. asıl tuzlu şeyleri azalt, o tarz gıdalar suyu tutarak ödem yapar. tuz tüketimini azaltırsan sudan dolayı fazla çıkmazsın.
seyyahcım da yazmış, sabah kalkar kalkmaz tuvalete git ve sonra tartıl canım.

ay kimseler yok kızlar nerdesiniz neyse ben gidim oğluşumu yatırayım belki yarım saat sonra gelen olur
iyi uykular bebişe canım.

canım, performansın gayet iyi.maşallah
haftaya inşallah listedesin.

kızlar bu arada öğle yemeğimi yazmaya fırsat bulamadım. öğle yemeğim 1 porsiyon tavuklu mantar sote 1,5 dilim ekmek

şuan ara öğün olarak form çay içiyorum.
afiyet olsun. ben de mantar sote yedim:)

ekmek yapma makinesı siparişini iptal ettim eşim ne gerek var fırında hepsi var zaten dedi pek sıcak bakmadı. benımde içime sinmedi neyse artık kısmet değilmiş
neyse canım hayırlısı olsun.

evet aynen canım sabote ediyorlar

takmamaya çalışıyorum canım gülüp geçmeye çalışıyorum
sağol tatlım

canım ben pek bal sevmem. illa bal da mı koymalıyız bu elma sirkeli suya. sadece sirke koysak belkı bıraz da lımon :26:
sanırım elma sirkeli suyu balsız içenlerde var seyyah bu arada ben bal katarken az koymaya özen gösteriyorum ektsa limon damlatanlarda var ama dene istersen.

acilen gittim deyince ben de oğluna bir şey oldu sandım:) gösterisi mi var miniğin? aman da aman.
canım, ben 1-2 gün kaçırdım ya dengelemek için sadece salata yedim. normalde tavuk falan atardım üstüne veya bakliyat ama akşam sade yedim.
su da dün 2 litre içtim, daha fazla içecektim ama damacana bitti. bu damacanaların büyüğünü üretsinler bence:)
[/QUOTE]
gösterisi vardı 18 ocakta dvd ve resimler varmış gelin seçin son gün bende koş koş seçmeye gittim güzellerinden kaptım geldim tamam canım bol içtim şimdilik 1.6 lt oldu bakalım
menün güzel olmuş canım ya ben de suyu inanmazsın belki musluktan içiyorum ılık olarak dolduruyorum 1litrelik kola şişesine dikiyorum gel git kafama o kadar lezzetli oluyorki damacanada su dolu sucu geldi 2 kere su bittimi abla diyo yok yok daha var diyorum su da epey aslında 8.2 ph değeri ama bilmiyorum ılık musluktan daha datlı geliyo
oy oy hadi inşallahh :18:

Son düzenleme:
kızlar ben sabah 10:30 da 1 kaynamış yumurta ve 2 dilim ekmek ile birlikte bir fincan yeşil çay içtim
ya saat 1 de orta boy greyfutun yarısını yemiştim bu arada yanında 1 litre su tüketmiştim sonra yarım saat yürüyüm mekik egzersiz derken dizimi izliyordum sonra gittim elma buldum mutfakta aldım elmayı soydum güzelce greyfutumun yarısınıda aldım geldim saat 4 idi ve oturdum ikisinide ham ham yedim.ve olan oldu benim böyle arada gelir yoğurt ve buğdaydan yapılan bir tarhana var ya gevrek gibi ondan canım istedi aşırı istedi ama önüne asla geçemedim tuttum 1 çorba kasesi kadar ondan yedim ki ondan yersem karnım şişiyor çok karnımı tutan birşeydi sonra oğlum uyandı geldi karşımda kek yedi mutfağa gittim su içim falan diye baktım buzdolabının üstünde madlen çikolata kutusu gözüme ilişti açtım oğlumda mutfağa geliyodu annee dedi sevineerek aldı 2 tane içinden sonra dedim göz hakkı aldım 1 tane yedim çok suçlu hissediyorum kendimi şimdi bir fincan 5i1 yerde çay içiyorum
akşama yemekte et köfte yapacağım salata özellikle marul havuç maydanoz karışımından belki salatalıkta koyarım diyorum ki ben akşam 1 tane köfte ve salata mı yesem sonra da spor yapıcam tekrardan yürüyücem yarım saat cikolata çok canımı acıtıyor çok pişmanım offf
:2:

simdiye kadar yediklerim ve yaptiklarim:

Kalkar kalkmaz - 1 kuru kayisi, 1 bardak elma sirkeli su
Saat 7, Kahvalti - 1 kitir ekmek, 1 dilim cavdar ekmegi, balik
Saat 12:15, Ögle - karisik salata, 1 dilim cavdar ekmegi, 1 yumurta, 1 bardak yagsiz süt
Ara - 1 dilim kek (fazla büyük degildi) , her persembe günü menüye kek koyduklari icin canim cekiyor
Saat 14 - Isten ciktik , otobüsler grev yaptiklari icin 8 km hizli tempoda yürüdüm bu sefer 1 saat 15 dk'da geldim :)
Saat 15:15 - 1 fincan yesil cay
Saat 15:30 - 25 dk slim in 6 , start it up videosu, sonra 8 dk karin egzersizleri

daha yeni bitti sporum ve suan acim, yarim saat bekleyip aksam yemegimi mi yesem, yada biseylermi atistirsam? yardim edin lütfennn

canım bence sen akşam yemeği ye sonrasında bol bol su iç yeşil çay iç meyve tüketebilirsin

canım, atıştırma ile geçiştirme. 1 kase yoğurt falan ye. spor sonrası protein çok faydalı diye biliyorum. 1 bardak ayran içebilirsin.

musluktan mı içiyorsun? ben içemiyorum yaw. yani güvenemiyorum. aslında güvensem içerim. çaya falan musluk suyu kullanıyorum çünkü.
yaw nazar mı değdirdik, ne güzel gidiyorsun işte. neyse, ne olduysa ne yediysen yedin. suçluluk duygusu yok. bundan sonrasına bak canım. göz hakkı falan yok bundan sonra:)

valla sorma nazar ettiniz bana diyodum ne güzel şekersiz bir hafta geçiriyorum oy oy neyse du ben akşam salata yerim 1 tanecik para kadar köfte yerim sonra spor yapar yakıveririm yediklerimi yarın sabahın stresi valla

hic yemedimmi, bana cok gelmisti halbukii, ama azar azar yiyince insan doyuyor, gercekten cok yemissim gibi bi his vardi bende canim , yoksa ac kalayim diye degil :)

cok tuhaf bi arkadasmis, benimde okadar samimi arkadaslarim var ama hic gurur yapmaz.. bence bi süre uzak durun birbirinizden, cünkü cok gördügün samimi bi insansa belki fazla yüz göz olmussunuzdur diye bu kadar duygusal takiliyordur :) ama bencede cok abartmis olayi

canım bence sen akşam yemeği ye sonrasında bol bol su iç yeşil çay iç meyve tüketebilirsin

zaten öyle yaparim artik.. simdi corbami hazirlayana kadar zaman gecer zaten :)

canım, atıştırma ile geçiştirme. 1 kase yoğurt falan ye. spor sonrası protein çok faydalı diye biliyorum. 1 bardak ayran içebilirsin.

bizde yogurt kalmadiki maalesef rabia'cim, olsaydi zaten düsünmezdim bu kadar, direk yogurt yerdim..
ama atistirma derken bi meyve, hurma, kuru kayisi, kuru incir vs'den bahsettim, yoksa öbür abur cuburlari evden kaldirdim ben en iyisi corbami iceyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…