bence tünaydın
bayağı geç kalktınız herhalde
kızlar herkese hayırlı akşamlar
uyanır uyanmaz 110 tane mekık
sabah 30 gr kepek ekmeği 1 haslanmıs yumurta 3 zeytın sekrsız acık cay
ara portakal 1/2 sını oglum yedı
33 dk kosu bandında 6.hızda yurudum
öglen 1dilim den az (20 gr) kepek ekmeği 1 tabak salata 4 tk yogurt 1 yk pılav ve haslanmıs onra fırına verılmıs tavuk yaklasık 100 gr
ara yok
akşam 1 kase yogurt yesıl ercımeklı erıstelı yemek 5 yk 1 dilim ekmek
yarına gorusmek uzere
herkese hayırlı akşamar
k.öncesi: 2 günkurusu + su
kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, yumurta, 2 çk reçel + ekmeğin ucu ve 1 tane wasa
ara: 1 elma, 1 armut, 4 hurma(küçüktü)
öğle: 1 kase yoğurt çorbası, 1 tabak kuru patlıcan yemeği ve sarımsaklı yoğurt
ara: 1 avuç fındık
akşam: (dışarıda) 6 köfte ve salata
ara: b-cool dondurma
şimdi kayısılı form çayı içiyorum. forma girmem lazım
günaydııııııınnnn
çok uykum var kahvaltıdan sonra uyumak istemiyorum ama gözlerim açılmıyoooo(
hayrola kaptan üzüldüm yainşallah herkesler iyidir. ben malum yorgunum.biliyorsunuz dün oğlumun doğumgünüydü. güzeldi diyemicem açıkçası. mutsuz başladım,normal bir durumla bitirdim.
hayatımda bazı şeyleri tekrar gözden geçirmem gerekiyor. eşim sağolsun günümü mahvedecek cümleleri kahvaltı masasında,ailemin yanında söyledi. söyledikleri öyle çok kırılmamı gerektiren şeyler değildi elbet ama oanda çok gereksizdi. kuaföre gittiğimde ağlayarak açılabildim. resim bu akşam evden yüklemeye çalışıcam kızlar.
hafta sonu yediklerime hiç dikkat etmedim.
bugün işyerimde çok işim var fırsat buldukça buradayım.
hepinize güzel birgün diliyorum.
hayrola kaptan üzüldüm yaerkekler böyle düşünmeden çoğu kez konuşabiliyo biz kadınlar gibi ince düşünemiyorlar şimdi iyisindir umarım
günaydın rabiacım kolay gelsin.günaydın kızlar,
az işim var. spora da gidemedim, yetişmedi. neyse işim bitince önce size biraz uğrarım, sonra kararlıyım leslie yapıcam inşallah.:87:
kıskançlık zordur masalcım. zaten zorluklarını da yaşayarak görmüşsün sanırım. her ikinizin de hakkında hayırlısı olsun canım. sen olmaz desen de kalbin vazgeçmiyor sanırım. takıma katıldığın zamandan beri bu mesele senin için canlılığını koruyor. unut demek anlamsız da unutamasan da üzerindeki ağırlığı zamanla hafifler inşallah.Hiç böyle düşünmemiştim Neyneysecim.
Ben o unutmuştur zannediyordum.
Aradım telefonu kapalıydı doğum günü için mesaj attım.
Beni sabaha karşı aradı konuşurken ikimizde ağladık 2 taraftan.
Hala seviyorum seni köpekler gibi özlüyorum diyor.
Biliyorum çok güzel bir aşk, çok da güzel yaşanırdı ama psikopatça bir kıskançlık var canım.
Sınıfta yanıma gelip oturan her hangi birinden bile kıskanabiliyordu.
Bir de şimdi sınır karakolunda olunca iyice problem olurdu.
Ama öyle böyle değil çok özlemişim ...
dondurmanın kalorisine bi bakmak lazım:)Dondurmayı da en az kalorili tatlı olarak düşünürsek gayet güzel bir gün olmuş Neyneyseciğim ..
ah ah işte midemize ettiğimiz eziyetleryedikten sonra pişman oldum zateniştahımı da kapadı yemek yiyemedim karnım hala şiş yemeseydimmm keşke uzun zamandır ağır yemek yemiyodum ya mideme ağır geldi sanırım
+18 mifilm güzeldi ama +18 :)) dvd'de seyretmek daha avantajlı atlayabiliyorsunuz... bi sahnesi çoook uzun sürüyo belki sinemeda rahatsız edebilir :))
spora başlamak şimdiden iştahımı kesdi... 30dk.da ancak 130 kalori yaktım ki çoook az...yediklerimi yakmak için saatlerce koşmam lazım bu da imkansız bari az yiyeyim dedirtiyor insana :))
o nedemek kaptan ya tek başına niye taşıcanüzülme nihancım.gereksiz konuşmalar,gereksiz tavırlar.insanlardan yoruldum gerçekten. şuan beynimde dünyanın yükünü taşır gibiyim,öyle kasıyorum kendimi anlatamam. bu hayatın yükünü tek başıma kaldırabilirmiyim bilmiyorum,ama ciddi ciddi düşünüyorum bu konuyu.
günaydın rabiacım kolay gelsin.
günaydın rabia:80::80:günaydın kızlar,
az işim var. spora da gidemedim, yetişmedi. neyse işim bitince önce size biraz uğrarım, sonra kararlıyım leslie yapıcam inşallah.:87:
ah asumancım üzüldüm durumlara. beylerin patavatsızlığı zaten olmasa olmaz. biz de haftasonunu eşimle pek iyi geçirmedik. yani düşünüyorum da birşeyler hep kırılmaya uğruyor zamanla. sana Allahtan sabır diliyorum. inşallah içindeki sıkıntı hafifler.inşallah herkesler iyidir. ben malum yorgunum.biliyorsunuz dün oğlumun doğumgünüydü. güzeldi diyemicem açıkçası. mutsuz başladım,normal bir durumla bitirdim.
hayatımda bazı şeyleri tekrar gözden geçirmem gerekiyor. eşim sağolsun günümü mahvedecek cümleleri kahvaltı masasında,ailemin yanında söyledi. söyledikleri öyle çok kırılmamı gerektiren şeyler değildi elbet ama oanda çok gereksizdi. kuaföre gittiğimde ağlayarak açılabildim. resim bu akşam evden yüklemeye çalışıcam kızlar.
hafta sonu yediklerime hiç dikkat etmedim.
bugün işyerimde çok işim var fırsat buldukça buradayım.
hepinize güzel birgün diliyorum.
sağol canım, sana da kolay gelsinüzülme nihancım.gereksiz konuşmalar,gereksiz tavırlar.insanlardan yoruldum gerçekten. şuan beynimde dünyanın yükünü taşır gibiyim,öyle kasıyorum kendimi anlatamam. bu hayatın yükünü tek başıma kaldırabilirmiyim bilmiyorum,ama ciddi ciddi düşünüyorum bu konuyu.
günaydın rabiacım kolay gelsin.
ne kusuru canım benim ya, ne kadar sorumluluk sahibi bir insansın sen. sen şimdi şöyle bir sade kahve iç. sonra işlerinle ilgilen. biraz kafan işine yoğunlaşsın. bizimle dertleşmek istersen buralardayız.kızlar geçmişi okumazsam kusuruma bakmazsınız değilmi. başka zaman telafi edicem.
günaydın nihancığımgünaydın rabia:80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?