Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dombili canım çok güzel bir menü.tebrik ederim devamını dilerim.

canım mükemmel bir menü.dondurma en hafif tatlı sayılır.birde köfteler çok büyük değildir herhalde diye düşünüyorum

Günaydın kızlar

Daha once soylemis miydim bilmiyorum benim evde internet yok o yüzden genelde haftasonlari giremeyebilirim.Once eksik menülerimi yazayım sonra islerimi toparladıktan sonra gecmisi de bakacagım.

Cuma
Uyanınca:1 dilim light kasar peyniri 1 sb su
Kahvaltı:2 dilim wasa 2 dilim light kaşar peyniri Maydanoz kırmızı biber, 1fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü,1 fincan sade kahve
Öğle:1 kase mercimek çorbası 2 dilim wasa bol yeşil salata(yağsız soslu),1 fincan yeşilçay
Ara:1 dilim wasa 1 dilim light kaşar peyniri,1 fincan sade kahve
Akşam:1 porsiyon tavuk şiş(terbiyesiz) yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü
Su:3 lt,3 fincan yeşilçay,2 fincan sade kahve
Spor:55 dk LS 4 mil

Cumartesi
Kahvaltı:4 dilim wasa 2 dilim light kaşar peyniri,1 yumurta, Maydanoz kırmızı biber, 2 fincan yeşilçay
Öğle:Kahvaltı ile değişimli olarak birleştirildi.
Akşam:20 tane hamsi(fırında) yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü
Spor:30 dk LS 2 mil(3 saat hamamda kalınca ancak 2 mil yapmaya halim kalmış)

Pazar
Kahvaltı:4 dilim wasa 2 dilim light kaşar peyniri,1 yumurta, Maydanoz kırmızı biber, 2 fincan yeşilçay
Öğle:Kahvaltı ile değişimli olarak birleştirildi.
Akşam:1 porsiyon adana, yeşil salata,1 sb light ayran 1 fincan yeşilçay
Ara:Ayran içtigimden soya sütü içmedim, 1 fincan sade kahve
Spor:55 dk LS 4 mil

günaydııııııınnnn
çok uykum var kahvaltıdan sonra uyumak istemiyorum ama gözlerim açılmıyoooo (

günaydııııııınnnn
çok uykum var kahvaltıdan sonra uyumak istemiyorum ama gözlerim açılmıyoooo (

Günaydın dosbam,kış mevsiminde bende öyleyim hep battaniye altında oturmak,uyumak,battaniye ile bir bütün olma hasreti içerisindeyim arkadaşlarıma misafirliğe gittiğimde bile bana battaniye verin diyorum

Günaydın kızlar ..
Off bütün gün dersim var, gitmeden size bir günaydın diyeyim dedim.
Akşam görüşmek üzere.

günaydın arkadaşlarr
tam tüm geçmişi okudum cevap verecem çocuklar gedlı kapatmak zorunda kaldım. aklımda kalanlar medinenin bol ekmekli menüleri dosbanın fıstık sarmaları(heleki yanında sade dondurmayla bayılırım) ve dombilinin süper menüleri..

benim hafta sonu menülerime gelecek olursak poğçalı ve kekliydi :78:

cumartesi sabah: 1 peynirli sandvic -1 fincan yeşilçay
ara:1 çay tabağı kuru yemiş-1 fincan nescafe
öğle(saat 15.00 gibi) yarım kase müsli üzerine biraz süt
sonra pazara gittik 2,5- 3 km yürüdük.
akşam: 1 tabak(2 servis kaşığı) mantar sote-1 kase cacık. ekmek yok
yemekten sonra : 1 dilim muzlu pudin yanında 2 dilim muz 1 dilim kivi
sonra kuzenlere çaya gittik. 1 fincan çay -1 dilim kek

pazar sabah(saat 11.00) 3 ev poğçası-3 küp beyaz peynir-3 zeytin-2 küp helva-2 bardak çay
ara:1 muz
akşam:1 baget (fırında)- yanında 1 servis kaşığı garnititürü(fırında patates-soğan-bibr-havuç-mantar)-2 yemek kaşığı bulgur pilavı-bol salata(tere-havuç-domates)
yemekten sonra 2 bardak çay-1 avuç çekirdek

bu sabah :kalkınca 5 altın çilek 1 parça kuru kayısı üzerine 2 bardak su
yarım kase kellogs üzerine 6-7 tane yaban mersini ve süt

inşallah herkesler iyidir. ben malum yorgunum.biliyorsunuz dün oğlumun doğumgünüydü. güzeldi diyemicem açıkçası. mutsuz başladım,normal bir durumla bitirdim.
hayatımda bazı şeyleri tekrar gözden geçirmem gerekiyor. eşim sağolsun günümü mahvedecek cümleleri kahvaltı masasında,ailemin yanında söyledi. söyledikleri öyle çok kırılmamı gerektiren şeyler değildi elbet ama oanda çok gereksizdi. kuaföre gittiğimde ağlayarak açılabildim. resim bu akşam evden yüklemeye çalışıcam kızlar.
hafta sonu yediklerime hiç dikkat etmedim.
bugün işyerimde çok işim var fırsat buldukça buradayım.
hepinize güzel birgün diliyorum.

hayrola kaptan üzüldüm ya erkekler böyle düşünmeden çoğu kez konuşabiliyo biz kadınlar gibi ince düşünemiyorlar şimdi iyisindir umarım

günaydın kızlar,

az işim var. spora da gidemedim, yetişmedi. neyse işim bitince önce size biraz uğrarım, sonra kararlıyım leslie yapıcam inşallah.:87:

hayrola kaptan üzüldüm ya erkekler böyle düşünmeden çoğu kez konuşabiliyo biz kadınlar gibi ince düşünemiyorlar şimdi iyisindir umarım

üzülme nihancım.gereksiz konuşmalar,gereksiz tavırlar.insanlardan yoruldum gerçekten. şuan beynimde dünyanın yükünü taşır gibiyim,öyle kasıyorum kendimi anlatamam. bu hayatın yükünü tek başıma kaldırabilirmiyim bilmiyorum,ama ciddi ciddi düşünüyorum bu konuyu.

günaydın kızlar,

az işim var. spora da gidemedim, yetişmedi. neyse işim bitince önce size biraz uğrarım, sonra kararlıyım leslie yapıcam inşallah.:87:
günaydın rabiacım kolay gelsin.

kızlar geçmişi okumazsam kusuruma bakmazsınız değilmi. başka zaman telafi edicem.

kıskançlık zordur masalcım. zaten zorluklarını da yaşayarak görmüşsün sanırım. her ikinizin de hakkında hayırlısı olsun canım. sen olmaz desen de kalbin vazgeçmiyor sanırım. takıma katıldığın zamandan beri bu mesele senin için canlılığını koruyor. unut demek anlamsız da unutamasan da üzerindeki ağırlığı zamanla hafifler inşallah.

Dondurmayı da en az kalorili tatlı olarak düşünürsek gayet güzel bir gün olmuş Neyneyseciğim ..
dondurmanın kalorisine bi bakmak lazım:)

yedikten sonra pişman oldum zateniştahımı da kapadı yemek yiyemedim karnım hala şiş yemeseydimmm keşke uzun zamandır ağır yemek yemiyodum ya mideme ağır geldi sanırım
ah ah işte midemize ettiğimiz eziyetler

+18 mihımm o pek olmadı o zaman. neyse ya ben de netten bakıyım o zaman. filme gitcez de başımız göğe mi erecek sanki
spora başlamanın en büyük artısı da bu zaten dosbacım. 2 gr yağ yakmak için saatlerce koşuyorsun sonra yerine bir şey yemek insanın içinden gelmiyor

o nedemek kaptan ya tek başına niye taşıcan
sen güçlü bi insansın
çok ciddi bi durummu var bilmiyorum ama iyice karamsarlığa kapılmışın yapma öyle

ah asumancım üzüldüm durumlara. beylerin patavatsızlığı zaten olmasa olmaz. biz de haftasonunu eşimle pek iyi geçirmedik. yani düşünüyorum da birşeyler hep kırılmaya uğruyor zamanla. sana Allahtan sabır diliyorum. inşallah içindeki sıkıntı hafifler.

sağol canım, sana da kolay gelsin
sen ciddi olarak boşanma gibi bir şey mi düşünüyorsun, tek başına kaldırabilir miyim yazınca akla o geliyor

kızlar geçmişi okumazsam kusuruma bakmazsınız değilmi. başka zaman telafi edicem.
ne kusuru canım benim ya, ne kadar sorumluluk sahibi bir insansın sen. sen şimdi şöyle bir sade kahve iç. sonra işlerinle ilgilen. biraz kafan işine yoğunlaşsın. bizimle dertleşmek istersen buralardayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…