bende üzüldümgünaydın nihancığım
asumana üzüldüm,bir an öyle durgunlaştım. yoksa sana selam verecektim.
ne yaptın, haftasonun nasıl geçti?
sen hamile olmadan bu kadar aşeriyorsun, hamile kalsan napcaz bilmiyorum medinebu gün kurusu ne rabiş dondurmada afiyet olsuncanım çektiii :90:
çok da kaçmamış aslında canım. sadece akşam saati için fazla tabi. bir de kestaneye dikkat et, dosbam çok kalorili olduğunu söylemişti.slm kızlar nasılsınız.ben 27 şubat menümü yazayım
sabah: 1kk peynir, 4 zeytin,maydanoz ve 1 bardak çay
ara: türk kahvesi ve neskafe
öğle: 1 kepçe mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, 3 kaşık yoğurt
ara: 1 dilim ekmek,
ara: 1 bardak ev yapımı vişnesuyu
akşam: anneme yemeğe gittik maalesef azıcık kaçırdık
2 köfte, 1 tavuk but,2 yemek kaşığı pilav 1 dilim ekmek ve 3 kaşık yoğurt
ara: 2 çatal yaş pasta,
ara: 3-4 kestane ve çok az çekirdek
ara: 1 elma
yağla balla beslemiş kendini medinesabah:1 bardak şekersiz çay,4 dilim ekmek uno form kepekli olandan valla bana kücük geliyo ama neyse 4 tane yedim ,1 tatlı kaşığı tereyağ,1 tatlı kaşığı bal zaten bunlara ekmek gitti özellikle sürdüm sürdüm yedim diye,1kk kadar peynir,1 tane zeytin, bir avuç maydanoz,bir avuç dereotu .yine sonradan hatırladım hafızada gitti bende offf ekmekle işte bundan ekmek çok gidiyo bana saat:10 da
ara:1 tane elma
arkadaşlar sonradışarı çıktım ben eve geldiğimde saat 3 dü ve ikindi vaktinde yemek yemiş oluyordum menümde 1 kase çorba,1 tane fırında alabalık ,1 tane ufak patates fırına atmıştım oda pişmişti,az domates,salatalık,1 sb meyve suyu karışık.
ara: 1 fincan ıhlamur çay şekersiz yanında 2 adet cubuk kraker,4 tane form diyet büsküvü mavi yeşil limonlu kepekli olandan yedim. saat:7 de yedim
ara:1 büyükçe portakal saat:9 bucukta yedim
kaçamağım yok yani çünkü akşam form yedim özellikleeee
spor malesef yok .az oynadım tv karşısında o kadar.yarın yürücem başlıyorum
aslında benim haftasonu hareketli geçti ama eşimle minimum konuşma düzeyindeydik. cumartesi günü canımı sıktı. ben de onun canını sıktımbende üzüldüm
hafta sonu 2 günde evdeydik hava çok soğuktu çıkmadık biyere gezmeğe filan
zaten eşimde hasta daha fazla ilerlemesin diye istemedim evde tv izledik monoon geçti yani canım senin nasıldı
ya bütün erkekler aynı gerçekten böyle birileride anlattıkça dahada emin oluyorum artıkaslında benim haftasonu hareketli geçti ama eşimle minimum konuşma düzeyindeydik. cumartesi günü canımı sıktı. ben de onun canını sıktımya bu erkekler hiç hatalarını kabul etmek istemiyorlar. bir kere de sen haklısın de. yok, hemen bozuluyor bir şeyi eleştirsen. ama yine de gezdim. dün de oturma odasını temizledim. eşime olan sinirimi odadan aldım. oda temizlendi bari
ayyy ne güzel sanki tek kalem sıra sıra aynı döngel gibi olmuş bu vücut güzel kilo vericek ben öyle hissediyorum afiyet olsun canım.adana var menüde ohh miss valla .Günaydın kızlar
Daha once soylemis miydim bilmiyorum benim evde internet yok o yüzden genelde haftasonlari giremeyebilirim.Once eksik menülerimi yazayım sonra islerimi toparladıktan sonra gecmisi de bakacagım.
Cuma
Uyanınca:1 dilim light kasar peyniri 1 sb su
Kahvaltı:2 dilim wasa 2 dilim light kaşar peyniri Maydanoz kırmızı biber, 1fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü,1 fincan sade kahve
Öğle:1 kase mercimek çorbası 2 dilim wasa bol yeşil salata(yağsız soslu),1 fincan yeşilçay
Ara:1 dilim wasa 1 dilim light kaşar peyniri,1 fincan sade kahve
Akşam:1 porsiyon tavuk şiş(terbiyesiz) yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü
Su:3 lt,3 fincan yeşilçay,2 fincan sade kahve
Spor:55 dk LS 4 mil
Cumartesi
Kahvaltı:4 dilim wasa 2 dilim light kaşar peyniri,1 yumurta, Maydanoz kırmızı biber, 2 fincan yeşilçay
Öğle:Kahvaltı ile değişimli olarak birleştirildi.
Akşam:20 tane hamsi(fırında) yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü
Spor:30 dk LS 2 mil(3 saat hamamda kalınca ancak 2 mil yapmaya halim kalmış)
Pazar
Kahvaltı:4 dilim wasa 2 dilim light kaşar peyniri,1 yumurta, Maydanoz kırmızı biber, 2 fincan yeşilçay
Öğle:Kahvaltı ile değişimli olarak birleştirildi.
Akşam:1 porsiyon adana, yeşil salata,1 sb light ayran 1 fincan yeşilçay
Ara:Ayran içtigimden soya sütü içmedim, 1 fincan sade kahve
Spor:55 dk LS 4 mil
ben evlendim evleneli hep uyuyorum ne olacak halim benim bilmiyorum bugün de 11.40 da uyandımgünaydııııııınnnn
çok uykum var kahvaltıdan sonra uyumak istemiyorum ama gözlerim açılmıyoooo(
oh oh afiyet olsungünaydın arkadaşlarr
tam tüm geçmişi okudum cevap verecem çocuklar gedlı kapatmak zorunda kaldım. aklımda kalanlar medinenin bol ekmekli menüleri dosbanın fıstık sarmaları(heleki yanında sade dondurmayla bayılırım) ve dombilinin süper menüleri..
benim hafta sonu menülerime gelecek olursak poğçalı ve kekliydi :78:
cumartesi sabah: 1 peynirli sandvic -1 fincan yeşilçay
ara:1 çay tabağı kuru yemiş-1 fincan nescafe
öğle(saat 15.00 gibi) yarım kase müsli üzerine biraz süt
sonra pazara gittik 2,5- 3 km yürüdük.
akşam: 1 tabak(2 servis kaşığı) mantar sote-1 kase cacık. ekmek yok
yemekten sonra : 1 dilim muzlu pudin yanında 2 dilim muz 1 dilim kivi
sonra kuzenlere çaya gittik. 1 fincan çay -1 dilim kek
pazar sabah(saat 11.00) 3 ev poğçası-3 küp beyaz peynir-3 zeytin-2 küp helva-2 bardak çay
ara:1 muz
akşam:1 baget (fırında)- yanında 1 servis kaşığı garnititürü(fırında patates-soğan-bibr-havuç-mantar)-2 yemek kaşığı bulgur pilavı-bol salata(tere-havuç-domates)
yemekten sonra 2 bardak çay-1 avuç çekirdek
bu sabah :kalkınca 5 altın çilek 1 parça kuru kayısı üzerine 2 bardak su
yarım kase kellogs üzerine 6-7 tane yaban mersini ve süt
canım doğum gününüz kutlu olsun.aslında eşinin yaptığı hoş değil ama kısasa kısas sende onun ailesinin yanında aynısını yap aynı durumda kendisi bir yaşasın görsün bakalım.ben herşeyiyle eşit yaşıyorum hayatı eşim asla 1-0 öne geçemez .inşallah herkesler iyidir. ben malum yorgunum.biliyorsunuz dün oğlumun doğumgünüydü. güzeldi diyemicem açıkçası. mutsuz başladım,normal bir durumla bitirdim.
hayatımda bazı şeyleri tekrar gözden geçirmem gerekiyor. eşim sağolsun günümü mahvedecek cümleleri kahvaltı masasında,ailemin yanında söyledi. söyledikleri öyle çok kırılmamı gerektiren şeyler değildi elbet ama oanda çok gereksizdi. kuaföre gittiğimde ağlayarak açılabildim. resim bu akşam evden yüklemeye çalışıcam kızlar.
hafta sonu yediklerime hiç dikkat etmedim.
bugün işyerimde çok işim var fırsat buldukça buradayım.
hepinize güzel birgün diliyorum.
aslında öyle beslenmiyorumda gülüm reglden bak dün hiç kaçamak yapmadım ekmeğimde 4 dilimi geçmemişti bugün tartıldımsen hamile olmadan bu kadar aşeriyorsun, hamile kalsan napcaz bilmiyorum medineyok öyle canım çekti falan. sen yeterince canının çektiklerinden yedin. bir müddet boğazına ket vuruyorsun canım.
günkurusu, kayısı kurusunun kahverengimsi olanı canım.
çok da kaçmamış aslında canım. sadece akşam saati için fazla tabi. bir de kestaneye dikkat et, dosbam çok kalorili olduğunu söylemişti.
yağla balla beslemiş kendini medineya sen cidden hamileymişsin gibi davranmaya başladın. bebek var da sanki ona gıda olsun diye yiyor. yaw senin neyine tereyağı? eee balları yağları süre sre yersen 4 dilim gider tabi. 1 tatlı kaşığı yağ fazla canım. 1 çay kaşığı yeter hatta yemesen de olur yani tereyağını.
neyse, Allahtan kaçamağın yok. ekmek de çok şükür 4 dilimde kalabilmiş.
dosbacım 25-30 yarım mekıkdombili 110 mekik çok iyi canım...ben bugün açılışı komik bi rakamla yaptım :)) ama bende yavaş yavaş artıracağım....
sen bu mekikde ara veriyor musun canım
ısınma hareti yapıyo musun
Hiç böyle düşünmemiştim Neyneysecim.
Afiyet olsun dombili..
Sporun da çok güzel maşallah ..
saola canım :)
..
haftanın alkışı dombili'ye gelsin
haftasonunu kaçamaksız bitirdin canım, seni gerçekten kutluyorum.
saol canım hafta sonu dısarıya cıkmadan esıme saatım gelsın yemegımı yıyem ole cıkalım dedım
yanıma kuru uzumumu aldım aa ogun olaraktan
dun kıpada esım tatlı alalım canım ıstıyor dedı olmaz dedım aldırmadım
krem dondurmalar varya onlardan alalım dedı kı domdurmayı cok severım hayır dedım sag salımen eve geldık
hayırlı akşamlar canım koşu ve mekik harika ben hiç hareket etmedim nerdeyse iyice eriniyorum off :26:menünde hoşuma gitti ayrıca belirtmeden geçmim
hafta sonu olunca daha kolay oluyor ogluma esım bakıyor ende yapabılıyorum yoksa cook zor
kosu bandıyken oglum gelıyor pırıze degmek ıstıyor bırsuru seyyy durmuyor cekmecelerı acıyo dagıtması hıc sorun degıl parmakları kurdan gıbı sıkısacak dıye korkuyorum
dombili canım çok güzel bir menü.tebrik ederim devamını dilerim.
canım ınsallah 65 kg olana kadar boyle sonra kendıme odul koyacagım ıstedıklerımı ozaan yıyecegım nek adra kacakmaksız ogun o kadar 65 kg ye yaklastırıyor boyle oluncada ısedımı yemeye yeklaaşıorum
gunaydın nıhancımgünaydın kızlar:80:
nasılsın uzun zmanadır konusamadık sımdık gruptasın ayrılmadın degıl mı ?
inşallah herkesler iyidir. ben malum yorgunum.biliyorsunuz dün oğlumun doğumgünüydü. güzeldi diyemicem açıkçası. mutsuz başladım,normal bir durumla bitirdim.
hayatımda bazı şeyleri tekrar gözden geçirmem gerekiyor. eşim sağolsun günümü mahvedecek cümleleri kahvaltı masasında,ailemin yanında söyledi. söyledikleri öyle çok kırılmamı gerektiren şeyler değildi elbet ama oanda çok gereksizdi. kuaföre gittiğimde ağlayarak açılabildim. resim bu akşam evden yüklemeye çalışıcam kızlar.
hafta sonu yediklerime hiç dikkat etmedim.
asumancım senın adına cok uzuldum
sanırım esın senın canını neyın acıtacagını cok ıyı bulmus
aılene anlamasın dıye sen cok yıpratıyorsun kendını
ama ınan gerek yok
onlarda zaten esın oyle davranınca anlaıyacagını anlamıstır sen nıye kendını hırpalıyorsun hıc gerke yok
ınsanla karsı tarafın yarasını gordumu dahada kurcalar veya bır acıgını eksıgını ... ve hıc haketmedın zamanda tartısmada kendı haksızlıklarını bastrmak ıcın sana bunu kullanırlar zamanında guvenıp anlattaıgın kalbını actıgın dertlestıgın konuları da gun gelır kullanırlar
ben kımseyle dertlesmemeyı ogrendım bu esım bıle olsa
veee de senı uzcek hasta edecek kadar bu kada olmasına ızın verme sende vurdum duymaz ol
baze dusunuyorum anneler evladı ıcın cekıyor gerek var mı ?
gun gelır evlatta evlenır kendıne aıt hayatını kurar olan senın onun cektıklerını anlamaz unutur gıder sana genclıgıne olur bıraz bızkadınlar bencıl olmalıyız
yoksa kendımızden goturuyoruz
bugün işyerimde çok işim var fırsat buldukça buradayım.
hepinize güzel birgün diliyorum.
ya bütün erkekler aynı gerçekten böyle birileride anlattıkça dahada emin oluyorum artık
hatalarını kabul etmezler hatta zeytin yağı gibi üste bile çıkarlar
sonra bişey yokmuş gibi davranıp sokulurlar
hepsi aynı ya
oyle nıhancım dedıgın gıbı hıc bırsey yokmus gıbı davranırlar oda erkeklerın ozur dıleme sıstemı acıktan solemezler oyle kımı zmana bızde oyle yapıyoruz
aslında en guzelı sabırlı olmak ama bazende ınsanın sabrını tasırmak ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar
kızlar geleım bugunkı menu
sabah 9.30 kaltık
10.00 1 dılımkepek ekmegı salcalı
10.30 hava guzel soyle azcık dolalndık geldık oglus uyansın bı daha cıkarız yemegını yesın
kahvaltı 1 dılm kepek ekmek salça surulmus 2 su bardagı su
ara 2 kuru ıncır
ara 20 gr kur uzum
16.30 oglen-ıkındı yesılmercımek yemegı 5yk 1dıl ekemk 1 kase yogurt 17 de dıscıye gıdecgım 2 saat bısı yiyemem oyuzden 2 tane ara var
19.30 5 yk bezlye yemegı salata 1 dılım ekmek
21.30 1 elma
22.30 salep (belkı olmaz)
rabiacım geç kalktım.bir gün öncr çok yorulmuştum.kalktım yarım saat sonra tekrar yattım. kafam uykudan kalkmadı bugün.miskinlik yaparken bir de öğleden sonra komşumuz kahveye gelmesin mi bizim yatak yorgan yerde daha
köfteler çok büyük değildi canım. ancak doydum:))canım mükemmel bir menü.dondurma en hafif tatlı sayılır.birde köfteler çok büyük değildir herhalde diye düşünüyorum
ÇOK GÜZEL BESLENMİŞSİN POLY'CİM. TEBRİK EDERİM.Daha once soylemis miydim bilmiyorum benim evde internet yok o yüzden genelde haftasonlari giremeyebilirim.Once eksik menülerimi yazayım sonra islerimi toparladıktan sonra gecmisi de bakacagım.
uykucu dosba kalk artık.günaydııııııınnnn
çok uykum var kahvaltıdan sonra uyumak istemiyorum ama gözlerim açılmıyoooo(
iyi dersler canımGünaydın kızlar ..
Off bütün gün dersim var, gitmeden size bir günaydın diyeyim dedim.
Akşam görüşmek üzere.
seyyahçım,günaydın arkadaşlarr
tam tüm geçmişi okudum cevap verecem çocuklar gedlı kapatmak zorunda kaldım. aklımda kalanlar medinenin bol ekmekli menüleri dosbanın fıstık sarmaları(heleki yanında sade dondurmayla bayılırım) ve dombilinin süper menüleri..
benim hafta sonu menülerime gelecek olursak poğçalı ve kekliydi :78:
bu sabah :kalkınca 5 altın çilek 1 parça kuru kayısı üzerine 2 bardak su
yarım kase kellogs üzerine 6-7 tane yaban mersini ve süt
güçlümüyüm hiç bilmiyorum nihancım.ama olmadığımı düşünüyorum.o nedemek kaptan ya tek başına niye taşıcan
sen güçlü bi insansın
çok ciddi bi durummu var bilmiyorum ama iyice karamsarlığa kapılmışın yapma öyle
ben birşeyleri düzeltmeye çalıştıkça o batırıyor,o düzeltmeye çalıştıkça ben batırıyorum. ama sürekli tartışmalarımızda yapma diyorum,söyleme diyorum ama bir laf ediyorki benim tüm günüme tüm haftamı batırmaya yetiyor. artık kaldıramıyorum. evet rabiacım boşanmak niyetindeyim ama cesaretim yok,çünkü boşanırsam ailemin yanına gitmek zorundayım orayada gitmek istemiyorum. tek başıma hem çocuğuma bakıp hem çalışamam da. eğer gerçekten birşeyleri yoluna koymak için mücadele ettiğini görmezsem,herşeyi göze alıcağım.ah asumancım üzüldüm durumlara. beylerin patavatsızlığı zaten olmasa olmaz. biz de haftasonunu eşimle pek iyi geçirmedik. yani düşünüyorum da birşeyler hep kırılmaya uğruyor zamanla. sana Allahtan sabır diliyorum. inşallah içindeki sıkıntı hafifler.
sağol canım, sana da kolay gelsin
sen ciddi olarak boşanma gibi bir şey mi düşünüyorsun, tek başına kaldırabilir miyim yazınca akla o geliyor
ne kusuru canım benim ya, ne kadar sorumluluk sahibi bir insansın sen. sen şimdi şöyle bir sade kahve iç. sonra işlerinle ilgilen. biraz kafan işine yoğunlaşsın. bizimle dertleşmek istersen buralardayız.
evet aynen öyle.ya bütün erkekler aynı gerçekten böyle birileride anlattıkça dahada emin oluyorum artık
hatalarını kabul etmezler hatta zeytin yağı gibi üste bile çıkarlar
sonra bişey yokmuş gibi davranıp sokulurlar
hepsi aynı ya
valla dosbacım, yemesi kolay yakması zor diye boşuna demiyorlar. koşu bandı da bu gerçeği gözlerimizle görmemizi sağlıyorneysecim evet spor yapınca anladım ki yemek daha da zorlaşıyo...
bi de koşu bandının o tahmini yaktığım kaloriyi hesaplaması yok mu ?? hiç artmıyo gibi geliyo :))
yürü yürü sen sadece 1 dilim kek yak olacak iş değil diyosun ve yemiyosun :))
afiyet olsun canım.yeşil çayımı içtim öğlen ne yiyeceğim daha karar veremedim(
diyete uygun bişiler bulmak bazen neden bu kadar zor oluyooo
günkurusunun tadı çok güzel medinecim. hatta o sarılardan daha tatlımsı, hoş. sarı kayısı kurusu bana ekşi geliyor.aslında öyle beslenmiyorumda gülüm reglden bak dün hiç kaçamak yapmadım ekmeğimde 4 dilimi geçmemişti bugün tartıldımkilo almamışım hatta şişliğimde gitti diyebilirim.
günkurusu gördüm ben markette daha koyu tadı nasıl acaba? ben çok merak ediyorum tatmadığım şieyler olunca özellikle.
dombili, en güzeli yapmışsın. dışarı çıkarken ben de çantama bir şeyler koyarsam çok acıkmıyorum. bir şeyler yemeden eve gelebiliyoruz. benim dondurma kaçamağını yapmadan sen eve dönebilmişsin:)) ben hayır diyemedim:78:saol canım hafta sonu dısarıya cıkmadan esıme saatım gelsın yemegımı yıyem ole cıkalım dedım
yanıma kuru uzumumu aldım aa ogun olaraktan
dun kıpada esım tatlı alalım canım ıstıyor dedı olmaz dedım aldırmadım
krem dondurmalar varya onlardan alalım dedı kı domdurmayı cok severım hayır dedım sag salımen eve geldık
kızlar geleım bugunkı menu
sabah 9.30 kaltık
10.00 1 dılımkepek ekmegı salcalı
10.30 hava guzel soyle azcık dolalndık geldık oglus uyansın bı daha cıkarız yemegını yesın
kahvaltı 1 dılm kepek ekmek salça surulmus 2 su bardagı su
ara 2 kuru ıncır
ara 20 gr kur uzum
16.30 oglen-ıkındı yesılmercımek yemegı 5yk 1dıl ekemk 1 kase yogurt 17 de dıscıye gıdecgım 2 saat bısı yiyemem oyuzden 2 tane ara var
19.30 5 yk bezlye yemegı salata 1 dılım ekmek
21.30 1 elma
22.30 salep (belkı olmaz)
hadi bakalım medine sahalardauyanış:25 dakika seri yürüyüş
kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek
eşinle iletişiminiz nasıl asumancım? tartışma anlarında hiçbir çiftin iletişimi iyi değildir zaten ancak tartışma sonrası nasıl bir seyir izliyorsunuz? bence boşanma gibi bir karara varmadan karşına alıp etraflıca bir kere daha konuş. birtakım huzursuzluklar da olsa bizler dişi kuşuz, yuvayı yapanız. yıkmaktan önce yapmak için elimizden ne gelebilir bakmak gerekiyor. kendimiz için değilse de yavrularımız için.ben birşeyleri düzeltmeye çalıştıkça o batırıyor,o düzeltmeye çalıştıkça ben batırıyorum. ama sürekli tartışmalarımızda yapma diyorum,söyleme diyorum ama bir laf ediyorki benim tüm günüme tüm haftamı batırmaya yetiyor. artık kaldıramıyorum. evet rabiacım boşanmak niyetindeyim ama cesaretim yok,çünkü boşanırsam ailemin yanına gitmek zorundayım orayada gitmek istemiyorum. tek başıma hem çocuğuma bakıp hem çalışamam da. eğer gerçekten birşeyleri yoluna koymak için mücadele ettiğini görmezsem,herşeyi göze alıcağım.
tek elinin avuç içi kadar yeter canım.ben siyah üzüm yicem kuru iri olandan değil çok ufak sarı olandan biraz büyük kaç tane yiyim arada kızlar.
aslında bende eşimle kalkıyorum oğlanı giydiriyorum servise veriyorumsonra gelip hoppaaa yatıyorumayyıldız canım evet erken kalkarım saat 7 de ayaktayım ve bi daha hiiiç yatmazdım hamilelikten sonra böle kaldı kahvaltıdan sonra yatıyorum... aslında çok yanlış ama eşimin yalnız kahvaltrı yapmasına içim el vermiyo...
aslında en yakın zamanda toparlayacağımın farkındayım sadece dün gece çok geç yattım daha doğrusu bütün haftasonu geç yattım bu nedenle sabah zorlnadım en iisi erken kalkmak
erken kalkıncada günü düzenlemek daha kolay oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?