Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tek elinin avuç içi kadar yeter canım.
tamam canım öyle yapayım o zaman.
şimdilik öyle görünüyor bu arada gülüm ben haftaya cuma son kilo bildirimi yapıp listeden çıkmak isticem .tabi hala burda olacağım yer doldurmadan devam menüleri paylaşmaya,eleştirmeye 2 hafta daha yani kilo bildirimim olacak.

ahhhhaaa benim 2 günlük ekmeğimi bir anda yemiş bak bakbakkk 400 kalori nerdeyseee. 40 kaloriden 10 ekmek eder arada olsun takılma plates yapıver bugün
 
2 hafta sonra bizi bırakıyor musun
yaw valla bu kadar kalori bombası beklemiyordum. bilsem yer miydim hiç:
 
enesi uyutup duvar silicem sonra gelicem bir bakıp sonra ütüye geçiçem görüşürüz kızlar.
asumancım lütfen canını sıkma olur mu düzelir inşallah bugünleride atlatıkcaksın bizde yaşadık biter dediğimiz anlarıda görmüştür herkes eminim ama yinede bir cocuğun var deyip aşk,saygı,sevgi,hürmek yoksa bu evlilik tamamen yanlış yolda ilerliyor demektir eminimki sende bu saydıklarımın hepsi vardır ama şuan sinirlilikle inkar dahi edebliyorsundur biraz daha irdele bakalım kendini biraz kendin gibi yaşa hayatı olmazsa ara ver biraz kafa dinle eşinin tavrı ne olacak bir gör derim.
Bu arada bir kağıt parçasına ER-RAHİM ismi şerifini yaz bir su bardağına koy erisin ve bu suydan eşine içir .suyu içen suyu verene karşı sevgi ve ilgi duyar dargınlığını giderir .
Ve cuma günü akşam yemeği esnasında YA ADLU,YA ADLU de .bu ismi şerifide okuyan kişinin sözü geçerli olur ,konuşman tesir eder , sözün dinlenir.içinden söyleyebilirsin .Her cuma yapabilirsin canım.
Diceksin medine bunları niye diyor ben hep esma ül hüsnadan ism-i şerifleri okurum ve gerçekten de kalbim açılır ve hep faydasını görmüşürümdür.mutlaka oku tamam mı?
 
2 hafta sonra bizi bırakıyor musun
yaw valla bu kadar kalori bombası beklemiyordum. bilsem yer miydim hiç:
sizi hayatta bırakmam gıı sadece listeden çıkıcam kilo bildirimi bu hafta ve önümüzdeki hafta yapıcam daha listede olmucam.ama tabiki yedilerimi yazıcam ,kilomuda sizlere sölücem kesinlikle bırakmam sizi rahat yok benden size ...
:82:
 
günaydın canım evet gruptayım ama izine ayrıldım yine gelicem inş.
evet sabırlı olmak en güzeli ama oda bende yok maalesef
neyse canım sen nasılsın iyisin inş..
rabianın dediği gibi iyice düşünmek gerekir önemli bi karar bu
seni anlıyorum dil yarası çok kötü geçmiyor bi türlü söylenen sözler unutulmuyor. arada saygı kalmadımı o da kötü ben 2 kere boşanmanın eşiğinden döndüm bu ağır sözler yüzünden ama şimdi düzeltti kendini şükür bende düzelttim
inş. hayırlısı olur yuva yıkılsın istemem çok zor
inş düzelirsiniz canım ya çok üzüldüm
 
valla neden olmasın? hep beraber yapsak ben de azimlenirim. katılmak isteyenler buyursun. ben haftasonları yapamıyorum, genelde koşturmacayla geçiyor çünkü ancak haftaiçi katılırım.

katıl katıl ,sahsen bana kışın dışarıda spor yapmak zor geliyor ama ls yi tv izlerken bile yapabiliyorum.


o dediğin paylaşamama durumu şimdiden bile hat safhada

günaydın kızlar:80:

tünaydın canım

Günaydın kızlar ..
Off bütün gün dersim var, gitmeden size bir günaydın diyeyim dedim.
Akşam görüşmek üzere.

tünaydın, iyi dersler canım allah kolaylık versin


dediğin gibi menülerin kekli,poğaçalı, pudingli olmus diyete basladıgımdan beri su haftasonları hic sevmiyorum ek işe girmeyi bile düşünüyorum:26:


canım üzülme tipik erkek yapısı toplum içinde bir başkalaşıyorlar.Tabi mutlu bir günde olması daha kötü olmuş, umarım hatasını anlayıp,en yakın zamanda telafi etmeye çalışır.

günaydın kızlar,

az işim var. spora da gidemedim, yetişmedi. neyse işim bitince önce size biraz uğrarım, sonra kararlıyım leslie yapıcam inşallah.:87:

yap yap ls ye seni de alıştıracagım


spora başlamanın en büyük artısı da bu zaten dosbacım. 2 gr yağ yakmak için saatlerce koşuyorsun sonra yerine bir şey yemek insanın içinden gelmiyor

evet spor yapmak kesinlikle iştah kapatmaya bire bir

bende üzüldüm

hafta sonu 2 günde evdeydik hava çok soğuktu çıkmadık biyere gezmeğe filan
zaten eşimde hasta daha fazla ilerlemesin diye istemedim evde tv izledik monoon geçti yani canım senin nasıldı

eşine geçmiş olsun canım



iyi yapmışssın ben genelde erkek arkadaşıma sinirlenirsem hırsımı yemekten çıkarırım, sen odadan çıkarmıssın

yeşil çayımı içtim öğlen ne yiyeceğim daha karar veremedim (
diyete uygun bişiler bulmak bazen neden bu kadar zor oluyooo

hiçte zor degil brokoli seversen haşla üzerine light yogurt baharat 1 dilim de ekmek ohhh miss gibi

ayyy ne güzel sanki tek kalem sıra sıra aynı döngel gibi olmuş bu vücut güzel kilo vericek ben öyle hissediyorum afiyet olsun canım.adana var menüde ohh miss valla .

adana bu haftaki listeme uygundu canım dyt sormuştum görüşmem de yoksa yemezdim









canım salep i içtin mi bilmiyorum ama salep tüketmek isterseniz 17den önceki arada tüketin içinde nişaşta var canım

uyanış:25 dakika seri yürüyüş
kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek

bende hep istiyorum sabah sporu ama 6.30 iş başı olunca yapmaya kalksam gece sporu olur benimki


canım bk den dondurma yersen o kadar kalori olur bana göre onlar krema ama ben yemek istedigimde madodan 3 top yiyorum 1 süt 1 meyve çıkarıyorum o günkü listeden.

Hamam harikaydı canım kese de yaptırdım, ayarlayabilirsem 2 haftada bir gitmeyi düşünüyorum artık



allah hakkında hayırlısını versin canım,allah yardımcın olsun evli olmadıgımdan fazla bir yorumda,tavsiyede bulunamıyorum,zor bir durum:26:

ben siyah üzüm yicem kuru iri olandan değil çok ufak sarı olandan biraz büyük kaç tane yiyim arada kızlar.

2 yk kaşıgı canım meyve porsiyonu ölçüsü


erken uyanmaya tekrar alıştır canım kendini,meto çok güzel çalışır.


onlar krema yemeyin onları



2 hafta sonra bizi bırakıyor musun
yaw valla bu kadar kalori bombası beklemiyordum. bilsem yer miydim hiç:

olsun ögrenmiş oldun canım afiyet olsun löp löp et olmasın ama


bir mezun daha veriyoruz desene bizde yaza kadar mezun oluruz inşallah
 
Son düzenleme:
katılımımda düşü olabilir. diyet felanda şu anda kalmadı gibi elimden geleni yapıyoum ama iki kuzuda hasta kızım 2 gün raporlu evde ..
hem yusuf hem ablamız bu kış hep hasta geçti..
ikisininde boğazları kızarmış ve burunlar mümklendi öksürükte tam gaz malesef..gece bi birinin ateşi çıktı bir birisinin inanamıyorum ya...nedir bu ..yusfum sabah kadar öksürdü..ve dün akşam kadar pekmez tereyağı ..ıhalmur ayva elma suyu prospan şurub propolmar hepsinide kulanıyoruz ama cık olmuyor..deli olucam.TEK HATAM ÇOCUĞU HİÇ DIŞARI ÇIKARTMIYORUM..( bence bundan diyorum..
 
bizi bırakmama sözü veriyorsan tamam deriz. ay medinecim iyice hamilelik havası oluştu ha :) hazırlıklara son 2 hafta:) hayırlısı olsun.

ah ah nihancım. hepimizin başından bir şeyler geçiyor işte, hangimiz de yok ki bu düşünceler. ama dediğin gibi bir yuvanın yıkılması çok zor. bir sürü sonucu var ve çok büyük bir karar diye düşünüyorum. evlenmek için nasıl ince eleyip sık dokuduysak boşanırken de hep boşanmama yönünde çabalamak lazım. ama tabi asumanın içinde olduğu durumu bilmiyoruz. Allah yardımcısı olsun. kula en yakın olan Allah, inşallah aşar bu sıkıntılı dönemi.
haftasonu diyete riayet etmeye çalıştım. ha tabi kaçamaklarım oldu ama bu saldığım için olmadı. pazar günü olan dikkatsiliğimden oldu, cumartesi de ikram hadisesi işte.
o dondurmaların kremadan yapıldığını ve boş kalori olduğunu öğrendim ve akıllandım canım. oysaki mado'dan yazdığın gibi çok daha leziz bir dondurma yiyebilirdim. bundan sonra dikkat edeceğim inşallah canım.
ben hamama hiç gitmedim:) oysa annem bayılır. hamam da yarasın sana :))

çok geçmiş olsun canım. yavrucaklara Allah şifa versin. fırsat buldukça katılırsın. mazeretli bir durumun olduğu için idare ederiz canım, merak etme. sen şimdi kuzularla ilgilen de iyileşiversinler Allahın izniyle.
 
kızlar selam hepinize hafta sonu bol acılı ve yoğun geçti herzamankı gibi :) dövme yaptırdım bacagıma :) kavitasyona gittim çalışanlar çok şeker bakalım her gidişimde iki seans uygulanacak tek hafta sonu gidiceğim için

Sabah : Yulaflı biskuvi
Öğlen : (daha yenı yedım yogunlukdan) : Mercimek çorbası + Tavuk döner (en masumu oydu pilav falan yemedim)
 
oh ne güzel sevinim adına canım:81::81:
ben iyiyim şükür hep aynı evden işe işten eve:97::97:

Ben haftasonu evde olunca kaçırmaktan çok korkuyorum:26:


çok geçmiş olsun allah şifa versin canım.Annemde dışarı çıkmayan çocuklar çok hasta olur der ,çocuk dedigin havada mikrobu tanıyacak bağışıklıgını güçlendirecek der bilmem ne kadar doğrudur, mikrop olayını anlayamasamda 15 dk da olsa temiz havaya çıkarmalı diye düşünüyorum yeri geliyor kapalı yerde biz bile nefes alamıyoruz.


bende ilk defa gittim herkes çıplak sayılırdı çok gergindim ilk başta sonra bende açıldım
 
Son düzenleme:

dövmeni güle güle kullan canım ben yazın gecici kullanıyorum.Kavitasyonda bildigim kadarıyla haftada 1 seans uygulanıyor zaten seninki de 3 aparatla mı yapılıyor 1 seans ne kadar sürüyor?
 
dövmeni güle güle kullan canım ben yazın gecici kullanıyorum.Kavitasyonda bildigim kadarıyla haftada 1 seans uygulanıyor zaten seninki de 3 aparatla mı yapılıyor 1 seans ne kadar sürüyor?

Sağol tatlım göğsümde vardı şimdide bacağıma yaptırdım

tatlım normalde haftada ıkı gıdıcektım cunku ındırımden aldıgım ıcın kısaltılmıs program bu o yuzden ıkı seans uyguladılar şimdi herhalde hepsi 1,5 saat falan sürdü 3 ayrı uygulama oldu ilk kavitasyon sonra pasif jimanstik en sonda lenf drenaj
 
meraba kızlarr.. bugun çok yoğun malum ay sonu.. birkaç gün böyle fider.. geçmişe biraz göz attım. adcım allah yardımcın olsun. allah içini ferahlatsın hakınızda hayırlı olanını nasıp etsin. ben daha yeniyim biliyorsun ama sizin evliliğinizde yılların emeği var. mutlaka düzelecektir ben eminim. belkıde biraz zamana ihtiyacınız vardır.

medine yarış yarış dedin yalan oldu valla. şimdi de listeden çıkacam diyon hani birbirimizi beklıyorduk kız bır ay daha bekle bee :)))

haftasonum malesef bol unlu oldu ama bugun 5 km yürüdüm. akşam da alışverişe çıkacaz kardeşimle. hafta sonu cam sildim perdeleri falan yıkadım. eve gidince temizlik yapacam. yarından itibaren de ls ye bende başlıyorum cd yı ındırdım :)
 
evimde karnabaharım olmasına rağmen, dolabımda hazırladığım köftem olmasına rağmen aradalarda yiyecek meyvem olmasına rağmen ben evdeki son kalan su böreğini ve 2 kurabiyeyi yedim!!! nefsine hakim olamayan pis şişko dosbayım bi de üzerine bacağımda ağrı hissettiğim için koşu bandına da çıkamadım yaaa ben ne zaman düzeleceğim
böyle giderse gerçekten psikoloğa gitmeyi düşünüyorum (
benimki diyetisyenlik değil bunu anladım artık hiç bi diyetisyeni takmıyorum onca para veriyorum sonuç hep aynı ( bari önce ruhuma ii gelecek bişi yapsam
 

bence bunu itiraf edebılmen bile iyi bişey. ben psıkolojık olduğunu sanmıyorum ama kendını rahat hissedeceksen cidden git bi psikologa bence herkezın gitmesi gerekıyor.
 
canım geçmiş olsun anlarım çocuklar hastalanınca seninde dengen bozuluveriyor biraz sabret ikisi bir taraftan hastalanmış sanki biri hastaydı demi diğerinede bulaşmış galiba.sen dikkat et dışarı çıkartamasanda korkma dışarda salgın var gülüm zaten.ama senin diğeri okula gidiyodu sanırım o mu getirdi ki bu hastalığı nerden geldi .sabret bakalım.
bu arada ateşlerine dikkat ben çok korkuyorum ateşten

yok yok burdayım merak etme hiçbir yere gittiğim yok
hee ya 2 hafta sonra inşallah :78: bakalım allahım sağlıklı vakitli hayırlısıyla güzel haberler verdirir bana inşallah.

dövmen hayırlı olsun bacım.
kavitasyon falan sen yoğunsunda pek göremedim sanki son günlerde şu çorba sanırım hazır değil adı var cünkü afiyet olsun .tavuk döner azmıydı looo

anamm bir ay daha beklemim ben sen takılcaktın ama banaa yetişiverirsin merak etme du ben aslında yarışıyorum ya bacım gı bak diyet günlük olarak yazıyorum listemi geçen kilo veremedim üstüne çok çıktım ya haftasonuda dışardaydım falan derken sana denk gelmedim.2 hafta daha yarışıyoruz canım.reglden belim agrıyo ama yürüyüşlerimide yaptım .:44: sen ne durumdasın naptın doktora gittin mi ilaç vs durumlar ne son olarak.

:85: öyle deme canım yaa
sen eritirsin bak akşam iyi hissedersin az yersin gecede yatmadan oh mis gibi yürür börekleri eritirsin morelini yüksek tut .psikologluk birşeyin yok inşallah vericeksin kiloları bak rabiş dün dondurma yemiş o hiç sızlanıyo mu ben de 2 gün eti cin ,puflar yedim karamsarlığı bırak.
yediysen yediğin için spora yönel bakalım hadi canlannn
 
spor:25 dakika seri yürüyüş
kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek form untad
spor:30 dakika seri yürüyüş
öğlen:6 mantardan sote yaptım.acılıydı 2 tane kepek ekmek form untad
ara:1 develi armut ufak boy.
şuana kadar 1 litre su tükettim gece güncellicem.şimdi az dizime bakim anam merak ediyorum hee.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…