tamam canım öyle yapayım o zaman.tek elinin avuç içi kadar yeter canım.
evet aynen öyle.
hiç farkı yok yani. halbuki benim eleştirdiğim konu da yine kendi iyiliği için. ama bunu anlamak istemiyor.
valla dosbacım, yemesi kolay yakması zor diye boşuna demiyorlar. koşu bandı da bu gerçeği gözlerimizle görmemizi sağlıyorordaki rakamı hatırımızda tutarak diyet yapsak kaçamakları unuturduk sanırım:)
afiyet olsun canım.
ama kızarım bak, niye diyete uygun yemek yapmak zor olsun? yağı az olduktan sonra istediğin yemeği yap. hiçbir şey yapamadın, tavuk etini al ızgara yap.
günkurusunun tadı çok güzel medinecim. hatta o sarılardan daha tatlımsı, hoş. sarı kayısı kurusu bana ekşi geliyor.
dombili, en güzeli yapmışsın. dışarı çıkarken ben de çantama bir şeyler koyarsam çok acıkmıyorum. bir şeyler yemeden eve gelebiliyoruz. benim dondurma kaçamağını yapmadan sen eve dönebilmişsin:)) ben hayır diyemedim:78:
bugünkü menün de güzel olacak gibi gözüküyor. hadi bakalım inşallah planladığın gibi olur.
dişçiye niye gidiyordun? dolgu falan mı yaptırıyorsun?
hadi bakalım medine sahalarda
ahhhhaaa benim 2 günlük ekmeğimi bir anda yemiş bak bakbakkkkızlar,
genel bilgi olsun diye yazıyorum. burger king'in sitesinden baktım. dondurma masum diyoruz ama hepsi değil:))
b-cool denilen bardakiçi dondurmanın üzerine çikolata parçası serpilmiş olanı 369 kalori
böğürtlenli olan 278 kalori.
bonibonlu 404 kalori
külahta olan dondurma ise 142 kalori.
illa yiyecek olursanız kapta olanı böğürtlenli yemek lazım ya da en masumu külah.
2 hafta sonra bizi bırakıyor musunşimdilik öyle görünüyor bu arada gülüm ben haftaya cuma son kilo bildirimi yapıp listeden çıkmak isticem .tabi hala burda olacağım yer doldurmadan devam menüleri paylaşmaya,eleştirmeye 2 hafta daha yani kilo bildirimim olacak.
ahhhhaaa benim 2 günlük ekmeğimi bir anda yemiş bak bakbakkk400 kalori nerdeyseee. 40 kaloriden 10 ekmek eder arada olsun takılma plates yapıver bugün
2 hafta sonra bizi bırakıyor musun
yaw valla bu kadar kalori bombası beklemiyordum. bilsem yer miydim hiç:
günaydın canım evet gruptayım ama izine ayrıldım yine gelicem inş.gunaydın nıhancım
nasılsın uzun zmanadır konusamadık sımdık gruptasın ayrılmadın degıl mı ?
oyle nıhancım dedıgın gıbı hıc bırsey yokmus gıbı davranırlar oda erkeklerın ozur dıleme sıstemı acıktan solemezler oyle kımı zmana bızde oyle yapıyoruz
aslında en guzelı sabırlı olmak ama bazende ınsanın sabrını tasırmak ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar
rabianın dediği gibi iyice düşünmek gerekir önemli bi karar bugüçlümüyüm hiç bilmiyorum nihancım.ama olmadığımı düşünüyorum.
ben birşeyleri düzeltmeye çalıştıkça o batırıyor,o düzeltmeye çalıştıkça ben batırıyorum. ama sürekli tartışmalarımızda yapma diyorum,söyleme diyorum ama bir laf ediyorki benim tüm günüme tüm haftamı batırmaya yetiyor. artık kaldıramıyorum. evet rabiacım boşanmak niyetindeyim ama cesaretim yok,çünkü boşanırsam ailemin yanına gitmek zorundayım orayada gitmek istemiyorum. tek başıma hem çocuğuma bakıp hem çalışamam da. eğer gerçekten birşeyleri yoluna koymak için mücadele ettiğini görmezsem,herşeyi göze alıcağım.
valla neden olmasın? hep beraber yapsak ben de azimlenirim. katılmak isteyenler buyursun. ben haftasonları yapamıyorum, genelde koşturmacayla geçiyor çünkü ancak haftaiçi katılırım.
benim sanırım zor oluyor çenem dar demişt doktor çektirmem gerekebiliyor sanki yanağımdan çıkıyo :94: anamm senin sevgilin maraşlımıona de ki
maraşta banyodan çıkan gelin kayınvalidenin elini öpermiymiş bir de inşallah kayınvaliden pek işe karışan tip değildir bizim oraların anneleri pek bir uyanık oluyor:26: değişik bir kültür tarzları var oğlanlarını paylaşmazlar gelini rakip görürler sanki
günaydın kızlar:80:
Günaydın kızlar ..
Off bütün gün dersim var, gitmeden size bir günaydın diyeyim dedim.
Akşam görüşmek üzere.
günaydın arkadaşlarr
tam tüm geçmişi okudum cevap verecem çocuklar gedlı kapatmak zorunda kaldım. aklımda kalanlar medinenin bol ekmekli menüleri dosbanın fıstık sarmaları(heleki yanında sade dondurmayla bayılırım) ve dombilinin süper menüleri..
benim hafta sonu menülerime gelecek olursak poğçalı ve kekliydi :78:
cumartesi sabah: 1 peynirli sandvic -1 fincan yeşilçay
ara:1 çay tabağı kuru yemiş-1 fincan nescafe
öğle(saat 15.00 gibi) yarım kase müsli üzerine biraz süt
sonra pazara gittik 2,5- 3 km yürüdük.
akşam: 1 tabak(2 servis kaşığı) mantar sote-1 kase cacık. ekmek yok
yemekten sonra : 1 dilim muzlu pudin yanında 2 dilim muz 1 dilim kivi
sonra kuzenlere çaya gittik. 1 fincan çay -1 dilim kek
pazar sabah(saat 11.00) 3 ev poğçası-3 küp beyaz peynir-3 zeytin-2 küp helva-2 bardak çay
ara:1 muz
akşam:1 baget (fırında)- yanında 1 servis kaşığı garnititürü(fırında patates-soğan-bibr-havuç-mantar)-2 yemek kaşığı bulgur pilavı-bol salata(tere-havuç-domates)
yemekten sonra 2 bardak çay-1 avuç çekirdek
bu sabah :kalkınca 5 altın çilek 1 parça kuru kayısı üzerine 2 bardak su
yarım kase kellogs üzerine 6-7 tane yaban mersini ve süt
inşallah herkesler iyidir. ben malum yorgunum.biliyorsunuz dün oğlumun doğumgünüydü. güzeldi diyemicem açıkçası. mutsuz başladım,normal bir durumla bitirdim.
hayatımda bazı şeyleri tekrar gözden geçirmem gerekiyor. eşim sağolsun günümü mahvedecek cümleleri kahvaltı masasında,ailemin yanında söyledi. söyledikleri öyle çok kırılmamı gerektiren şeyler değildi elbet ama oanda çok gereksizdi. kuaföre gittiğimde ağlayarak açılabildim. resim bu akşam evden yüklemeye çalışıcam kızlar.
hafta sonu yediklerime hiç dikkat etmedim.
bugün işyerimde çok işim var fırsat buldukça buradayım.
hepinize güzel birgün diliyorum.
günaydın kızlar,
az işim var. spora da gidemedim, yetişmedi. neyse işim bitince önce size biraz uğrarım, sonra kararlıyım leslie yapıcam inşallah.:87:
spora başlamanın en büyük artısı da bu zaten dosbacım. 2 gr yağ yakmak için saatlerce koşuyorsun sonra yerine bir şey yemek insanın içinden gelmiyor
bende üzüldüm
hafta sonu 2 günde evdeydik hava çok soğuktu çıkmadık biyere gezmeğe filan
zaten eşimde hasta daha fazla ilerlemesin diye istemedim evde tv izledik monoon geçti yani canım senin nasıldı
aslında benim haftasonu hareketli geçti ama eşimle minimum konuşma düzeyindeydik. cumartesi günü canımı sıktı. ben de onun canını sıktımya bu erkekler hiç hatalarını kabul etmek istemiyorlar. bir kere de sen haklısın de. yok, hemen bozuluyor bir şeyi eleştirsen. ama yine de gezdim. dün de oturma odasını temizledim. eşime olan sinirimi odadan aldım. oda temizlendi bari
yeşil çayımı içtim öğlen ne yiyeceğim daha karar veremedim(
diyete uygun bişiler bulmak bazen neden bu kadar zor oluyooo
ayyy ne güzel sanki tek kalem sıra sıra aynı döngel gibi olmuş bu vücut güzel kilo vericek ben öyle hissediyorum afiyet olsun canım.adana var menüde ohh miss valla .
haftanın alkışı dombili'ye gelsin
haftasonunu kaçamaksız bitirdin canım, seni gerçekten kutluyorum.
saol canım hafta sonu dısarıya cıkmadan esıme saatım gelsın yemegımı yıyem ole cıkalım dedım
yanıma kuru uzumumu aldım aa ogun olaraktan
dun kıpada esım tatlı alalım canım ıstıyor dedı olmaz dedım aldırmadım
krem dondurmalar varya onlardan alalım dedı kı domdurmayı cok severım hayır dedım sag salımen eve geldık
kızlar geleım bugunkı menu
sabah 9.30 kaltık
10.00 1 dılımkepek ekmegı salcalı
10.30 hava guzel soyle azcık dolalndık geldık oglus uyansın bı daha cıkarız yemegını yesın
kahvaltı 1 dılm kepek ekmek salça surulmus 2 su bardagı su
ara 2 kuru ıncır
ara 20 gr kur uzum
16.30 oglen-ıkındı yesılmercımek yemegı 5yk 1dıl ekemk 1 kase yogurt 17 de dıscıye gıdecgım 2 saat bısı yiyemem oyuzden 2 tane ara var
19.30 5 yk bezlye yemegı salata 1 dılım ekmek
21.30 1 elma
22.30 salep (belkı olmaz)
uyanış:25 dakika seri yürüyüş
kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek
köfteler çok büyük değildi canım. ancak doydum:))
yalnız burger king'in sitesine baktım dondurma 369 kalori diyor
ÇOK GÜZEL BESLENMİŞSİN POLY'CİM. TEBRİK EDERİM.
bu arada hamama da mı gittin:)) maşallah.
güçlümüyüm hiç bilmiyorum nihancım.ama olmadığımı düşünüyorum.
ben birşeyleri düzeltmeye çalıştıkça o batırıyor,o düzeltmeye çalıştıkça ben batırıyorum. ama sürekli tartışmalarımızda yapma diyorum,söyleme diyorum ama bir laf ediyorki benim tüm günüme tüm haftamı batırmaya yetiyor. artık kaldıramıyorum. evet rabiacım boşanmak niyetindeyim ama cesaretim yok,çünkü boşanırsam ailemin yanına gitmek zorundayım orayada gitmek istemiyorum. tek başıma hem çocuğuma bakıp hem çalışamam da. eğer gerçekten birşeyleri yoluna koymak için mücadele ettiğini görmezsem,herşeyi göze alıcağım.
ben siyah üzüm yicem kuru iri olandan değil çok ufak sarı olandan biraz büyük kaç tane yiyim arada kızlar.
ayyıldız canım evet erken kalkarım saat 7 de ayaktayım ve bi daha hiiiç yatmazdım hamilelikten sonra böle kaldı kahvaltıdan sonra yatıyorum... aslında çok yanlış ama eşimin yalnız kahvaltrı yapmasına içim el vermiyo...
aslında en yakın zamanda toparlayacağımın farkındayım sadece dün gece çok geç yattım daha doğrusu bütün haftasonu geç yattım bu nedenle sabah zorlnadım en iisi erken kalkmak
erken kalkıncada günü düzenlemek daha kolay oluyo
kızlar,
genel bilgi olsun diye yazıyorum. burger king'in sitesinden baktım. dondurma masum diyoruz ama hepsi değil:))
b-cool denilen bardakiçi dondurmanın üzerine çikolata parçası serpilmiş olanı 369 kalori
böğürtlenli olan 278 kalori.
bonibonlu 404 kalori
külahta olan dondurma ise 142 kalori.
illa yiyecek olursanız kapta olanı böğürtlenli yemek lazım ya da en masumu külah.
2 hafta sonra bizi bırakıyor musun
yaw valla bu kadar kalori bombası beklemiyordum. bilsem yer miydim hiç:
sizi hayatta bırakmam gıı sadece listeden çıkıcam kilo bildirimi bu hafta ve önümüzdeki hafta yapıcam daha listede olmucam.ama tabiki yedilerimi yazıcam ,kilomuda sizlere sölücem kesinlikle bırakmam sizi rahat yok benden size ...
:82:
tünaydın poly cim sağol canım
görüşmeyeli iyisin inş
oh ne güzel sevinim adına canım:81::81:iyiyim canım güzel bir haftasonu geçirdim hem hiç kaçamak yapmadım hemde bir türk hamamı sefası yaptım,sen nasılsın?
bizi bırakmama sözü veriyorsan tamam deriz. ay medinecim iyice hamilelik havası oluştu ha :) hazırlıklara son 2 hafta:) hayırlısı olsun.sizi hayatta bırakmam gıı sadece listeden çıkıcam kilo bildirimi bu hafta ve önümüzdeki hafta yapıcam daha listede olmucam.ama tabiki yedilerimi yazıcam ,kilomuda sizlere sölücem kesinlikle bırakmam sizi rahat yok benden size ...
:82:
ah ah nihancım. hepimizin başından bir şeyler geçiyor işte, hangimiz de yok ki bu düşünceler. ama dediğin gibi bir yuvanın yıkılması çok zor. bir sürü sonucu var ve çok büyük bir karar diye düşünüyorum. evlenmek için nasıl ince eleyip sık dokuduysak boşanırken de hep boşanmama yönünde çabalamak lazım. ama tabi asumanın içinde olduğu durumu bilmiyoruz. Allah yardımcısı olsun. kula en yakın olan Allah, inşallah aşar bu sıkıntılı dönemi.rabianın dediği gibi iyice düşünmek gerekir önemli bi karar bu
seni anlıyorum dil yarası çok kötü geçmiyor bi türlü söylenen sözler unutulmuyor. arada saygı kalmadımı o da kötü ben 2 kere boşanmanın eşiğinden döndüm bu ağır sözler yüzünden ama şimdi düzeltti kendini şükür bende düzelttim
inş. hayırlısı olur yuva yıkılsın istememçok zor
inş düzelirsiniz canım ya çok üzüldüm
haftasonu diyete riayet etmeye çalıştım. ha tabi kaçamaklarım oldu ama bu saldığım için olmadı. pazar günü olan dikkatsiliğimden oldu, cumartesi de ikram hadisesi işte.iyi yapmışssın ben genelde erkek arkadaşıma sinirlenirsem hırsımı yemekten çıkarırım, sen odadan çıkarmıssın
canım bk den dondurma yersen o kadar kalori olur bana göre onlar krema ama ben yemek istedigimde madodan 3 top yiyorum 1 süt 1 meyve çıkarıyorum o günkü listeden.
Hamam harikaydı canım kese de yaptırdım, ayarlayabilirsem 2 haftada bir gitmeyi düşünüyorum artık
çok geçmiş olsun canım. yavrucaklara Allah şifa versin. fırsat buldukça katılırsın. mazeretli bir durumun olduğu için idare ederiz canım, merak etme. sen şimdi kuzularla ilgilen de iyileşiversinler Allahın izniyle.katılımımda düşü olabilir. diyet felanda şu anda kalmadı gibi elimden geleni yapıyoum ama iki kuzuda hasta kızım 2 gün raporlu evde ..
hem yusuf hem ablamız bu kış hep hasta geçti..
ikisininde boğazları kızarmış ve burunlar mümklendi öksürükte tam gaz malesef..gece bi birinin ateşi çıktı bir birisinin inanamıyorum ya...nedir bu ..yusfum sabah kadar öksürdü..ve dün akşam kadar pekmez tereyağı ..ıhalmur ayva elma suyu prospan şurub propolmar hepsinide kulanıyoruz ama cık olmuyor..deli olucam.TEK HATAM ÇOCUĞU HİÇ DIŞARI ÇIKARTMIYORUM..( bence bundan diyorum..
oh ne güzel sevinim adına canım:81::81:
ben iyiyim şükür hep aynı evden işe işten eve:97::97:
katılımımda düşü olabilir. diyet felanda şu anda kalmadı gibi elimden geleni yapıyoum ama iki kuzuda hasta kızım 2 gün raporlu evde ..
ikisininde boğazları kızarmış ve burunlar mümklendi öksürükte tam gaz malesef..gece bi birinin ateşi çıktı bir birisinin inanamıyorum ya...nedir bu ..yusfum sabah kadar öksürdü..ve dün akşam kadar pekmez tereyağı ..ıhalmur ayva elma suyu prospan şurub propolmar hepsinide kulanıyoruz ama cık olmuyor..deli olucam.TEK HATAM ÇOCUĞU HİÇ DIŞARI ÇIKARTMIYORUM..( bence bundan diyorum..
haftasonu diyete riayet etmeye çalıştım. ha tabi kaçamaklarım oldu ama bu saldığım için olmadı. pazar günü olan dikkatsiliğimden oldu, cumartesi de ikram hadisesi işte.
o dondurmaların kremadan yapıldığını ve boş kalori olduğunu öğrendim ve akıllandım canım. oysaki mado'dan yazdığın gibi çok daha leziz bir dondurma yiyebilirdim. bundan sonra dikkat edeceğim inşallah canım.
ben hamama hiç gitmedim:) oysa annem bayılır. hamam da yarasın sana :))
kızlar selam hepinize hafta sonu bol acılı ve yoğun geçti herzamankı gibi :) dövme yaptırdım bacagıma :) kavitasyona gittim çalışanlar çok şeker bakalım her gidişimde iki seans uygulanacak tek hafta sonu gidiceğim için
Sabah : Yulaflı biskuvi
Öğlen : (daha yenı yedım yogunlukdan) : Mercimek çorbası + Tavuk döner (en masumu oydu pilav falan yemedim)
dövmeni güle güle kullan canım ben yazın gecici kullanıyorum.Kavitasyonda bildigim kadarıyla haftada 1 seans uygulanıyor zaten seninki de 3 aparatla mı yapılıyor 1 seans ne kadar sürüyor?
evimde karnabaharım olmasına rağmen, dolabımda hazırladığım köftem olmasına rağmen aradalarda yiyecek meyvem olmasına rağmen ben evdeki son kalan su böreğini ve 2 kurabiyeyi yedim!!! nefsine hakim olamayan pis şişko dosbayımbi de üzerine bacağımda ağrı hissettiğim için koşu bandına da çıkamadım yaaa ben ne zaman düzeleceğim
böyle giderse gerçekten psikoloğa gitmeyi düşünüyorum(
benimki diyetisyenlik değil bunu anladım artık hiç bi diyetisyeni takmıyorum onca para veriyorum sonuç hep aynı( bari önce ruhuma ii gelecek bişi yapsam
canım geçmiş olsun anlarım çocuklar hastalanınca seninde dengen bozuluveriyor biraz sabret ikisi bir taraftan hastalanmış sanki biri hastaydı demi diğerinede bulaşmış galiba.sen dikkat et dışarı çıkartamasanda korkma dışarda salgın var gülüm zaten.ama senin diğeri okula gidiyodu sanırım o mu getirdi ki bu hastalığı nerden geldi .sabret bakalım.katılımımda düşü olabilir. diyet felanda şu anda kalmadı gibi elimden geleni yapıyoum ama iki kuzuda hasta kızım 2 gün raporlu evde ..
yok yok burdayım merak etme hiçbir yere gittiğim yokbizi bırakmama sözü veriyorsan tamam deriz. ay medinecim iyice hamilelik havası oluştu ha :) hazırlıklara son 2 hafta:) hayırlısı olsun.
ah ah nihancım. hepimizin başından bir şeyler geçiyor işte, hangimiz de yok ki bu düşünceler. ama dediğin gibi bir yuvanın yıkılması çok zor. bir sürü sonucu var ve çok büyük bir karar diye düşünüyorum. evlenmek için nasıl ince eleyip sık dokuduysak boşanırken de hep boşanmama yönünde çabalamak lazım. ama tabi asumanın içinde olduğu durumu bilmiyoruz. Allah yardımcısı olsun. kula en yakın olan Allah, inşallah aşar bu sıkıntılı dönemi.
haftasonu diyete riayet etmeye çalıştım. ha tabi kaçamaklarım oldu ama bu saldığım için olmadı. pazar günü olan dikkatsiliğimden oldu, cumartesi de ikram hadisesi işte.
o dondurmaların kremadan yapıldığını ve boş kalori olduğunu öğrendim ve akıllandım canım. oysaki mado'dan yazdığın gibi çok daha leziz bir dondurma yiyebilirdim. bundan sonra dikkat edeceğim inşallah canım.
ben hamama hiç gitmedim:) oysa annem bayılır. hamam da yarasın sana :))
çok geçmiş olsun canım. yavrucaklara Allah şifa versin. fırsat buldukça katılırsın. mazeretli bir durumun olduğu için idare ederiz canım, merak etme. sen şimdi kuzularla ilgilen de iyileşiversinler Allahın izniyle.
dövmen hayırlı olsun bacım.kızlar selam hepinize hafta sonu bol acılı ve yoğun geçti herzamankı gibi :) dövme yaptırdım bacagıma :) kavitasyona gittim çalışanlar çok şeker bakalım her gidişimde iki seans uygulanacak tek hafta sonu gidiceğim için
Sabah : Yulaflı biskuvi
Öğlen : (daha yenı yedım yogunlukdan) : Mercimek çorbası + Tavuk döner (en masumu oydu pilav falan yemedim)
anamm bir ay daha beklemim ben senmeraba kızlarr.. bugun çok yoğun malum ay sonu.. birkaç gün böyle fider.. geçmişe biraz göz attım. adcım allah yardımcın olsun. allah içini ferahlatsın hakınızda hayırlı olanını nasıp etsin. ben daha yeniyim biliyorsun ama sizin evliliğinizde yılların emeği var. mutlaka düzelecektir ben eminim. belkıde biraz zamana ihtiyacınız vardır.
medine yarış yarış dedin yalan oldu valla. şimdi de listeden çıkacam diyon hani birbirimizi beklıyorduk kız bır ay daha bekle bee :)))
haftasonum malesef bol unlu oldu ama bugun 5 km yürüdüm. akşam da alışverişe çıkacaz kardeşimle. hafta sonu cam sildim perdeleri falan yıkadım. eve gidince temizlik yapacam. yarından itibaren de ls ye bende başlıyorum cd yı ındırdım :)
:85: öyle deme canım yaaevimde karnabaharım olmasına rağmen, dolabımda hazırladığım köftem olmasına rağmen aradalarda yiyecek meyvem olmasına rağmen ben evdeki son kalan su böreğini ve 2 kurabiyeyi yedim!!! nefsine hakim olamayan pis şişko dosbayımbi de üzerine bacağımda ağrı hissettiğim için koşu bandına da çıkamadım yaaa ben ne zaman düzeleceğim
böyle giderse gerçekten psikoloğa gitmeyi düşünüyorum(
benimki diyetisyenlik değil bunu anladım artık hiç bi diyetisyeni takmıyorum onca para veriyorum sonuç hep aynı( bari önce ruhuma ii gelecek bişi yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?