Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şu ls mi ne kızlar ondan yapyor durduğun yerde yürür gibi bence yapacağımm şimdi aha gittimm

tamamdır 2 hafta daha yarışıyoruz. doktora çarşamba günü gidecem sanırım canım perşembeye de sarkabilir. smear testının nezaman çıkacağına bağlı. ozman belli olacak akla kara. zaten benim adam bu hafta 4buçuk 1 çalışıyo. o gelene kadar ben bilmem kaçıncı uykumda oluyorum bu hafta yetişemem sana yanii :))
o arada bide dişçiye gitsem çok iyi olacak ama ne ara gidecem bilmıyorum sürekli izin istemeye çekiniyorum

bende ilk defa gittim herkes çıplak sayılırdı çok gergindim ilk başta sonra bende açıldım
yok, ben hiç gidebileceğimi sanmıyorum:) ama faydasına inanıyorum. o keseden sonra vücudundaki bütün gözenekler açılmıştır, hoş bir duygu olsa gerek.

kolay gelsin canım. sen de ls'ciler arasıma katıldın, hadi hayırlı olsun.
ahh ahh dosbam. psikologdan ziyade zaten 2 kişisiniz, böyle şeyleri eve sokmayın. misafire pişirdiğin mamalar sanırım bunlar, o durumda da komşuya falan gönder ya da misafire paket yap ver veya üzgünüm ama at yani. miden çöplüğe dönmesinden iyidir.

ekmek 4 dilim olmuş. başka ekmek yeme canım. beslenmen güzel gidiyor, maşallah.

şu ls mi ne kızlar ondan yapyor durduğun yerde yürür gibi bence yapacağımm şimdi aha gittimm
ay bir ben kalkıp yapamadım ya

yap yap çok eğlenceli bişeye benziyor. bugun eve geç gidecem ancak temizliği yetiştiririm ama yarın kesın bende yapacam. şu plates günlerimde belli olsa. çok fit bi hamile olacam

asuamncım suankırgın ve kızgınsın
bosanmayı dusundugunu soyluyorsun
bence 15-20 gun sınırın ofken gecene kadar ıyıce sakınle
ofke ıle kalkan zararla otururur
bosanmakta evlenmek gıbı hayatın gercegı egerkı olmuyorsa bıtmısse bıtırmek gerekır
cocuk psıkıyatrsı bır tanıdıgım var. onun esi çok yakın arkadasım
o arkadasım bana sunu demıstı. tv de dıyorlarya kavga ortamında buyuyen cocuk tansa bosanmak en ıyısı dıye soylenıyor ama yanlıs "hayır ne olursa olsun o cocuk dısarıda arkadaslarına BABAM var koruyor sevıyor oynuyor benımle bırlıkte guvenıyorum hıssı verır. cocuguna ıyı babaysa degmez mı ?"demıs
bence ama egerkı bu surec senı hasta edecek senın saglıgını zorlayacaksa senı yıpratacaksa tabıkı bosanmak en ıyısı "
esınle konusmayı denedınmı ?
senın canını acıtmayı huy edinmiş
bu gidısat senın bu tavırların bana bosanmayı dusunduruyor
cocugumuz var ortada kalacak
dıye bence bır konus
hata ıznın varsa ızın al esıne de bıraz sakınleselım ben 1 hafta akrabalarında bırı olabılır onların yanına gıdeyım hava degısımı olur
karar veremıze yardımcı olur dıye konus canım
bak ıs nereye varacak de anlat eger arada sevgınız varsaözlersinşiz birbirinizi kırgınlıklar unutulmuyor aam unutmaya calısılıyor

oooooooooo cok tehlıkelıymıs bende ole yapam ısınıpta cekeyım

anladım canım umarım faydasını görür, kg olarak pek fark etmez ama vucudun incelir canım

ohh ohh ls fırtınası esecek yakında

işte benimde en büyük sorunum ruhumdaki boşlugu yiyecekle doldurmaya çalışıyorum-dum- ben merkezli yaşamaya alışmaya çalışıyorum.

neden hiç yogurt tüketmiyorsun canım mantarın yanına güzel giderdi

haydi yap bakalım 1 ay düzenli yapsan acayip sıkılaşıyorsun

senin bu ceza sistemin cidden çalışıyor canım, çok güzel.
inşallah 67'leri de daha aşağısını da görürsün canım. azmin elinden bir şey kurtulmaz.
bilgisayar işini de inşallah eşin halleder en kısa zamanda. kendine alıştırdın bizi canım:))

destek için saolun kızlar ama şu an destek değil azar istiyorum (
neysecim hiç atamam canım 1 dilim böreğide kimseye vermedim bahane bu ya mideye indirdim...
asıl sorun kurabiyeleri koy saklama kabına dursun 1 ay amaaa yoook illa yiyeceğim
offf ya kendime kızsamda bi faydası yok
şu rahatsızlığım geçsin 11 tane borcum var onları tutayım belki nefsimi terbiye edebilirim

bence bunu itiraf edebılmen bile iyi bişey. ben psıkolojık olduğunu sanmıyorum ama kendını rahat hissedeceksen cidden git bi psikologa bence herkezın gitmesi gerekıyor.
valla bende ne olduğunu bilmiyorum hayatım
aslında psikoloğa sadece genel durumum için gitmiştim çok iyi gelmişti beslenmeme kadar herşeye dikkat ediyordu...sonrasında bacağım ağrıdı ve tedavi için çok para harcadım mecburen o dönem psikoloğu bırakmıştım...belki o dönem diyetisyeni bırakmak daha faydalı olacaktı

canım rabiş dondurma ymiş bnimki daha feci... onun ki en azından sütlü
hem benim diyetisyen sade dondurma veriyordu listemde o yüzden çok kötü gelmiyo bana...
hiç su böreği ve kurabiye vermemişti

harika canım
hem sporun hem menün
akşam dikkat et sadece 1 dilim ekmek hakkın kalmış
sanırım senin sadece problemin ekmekle

Kızlar ben bugun erken cikiyorum, hepinize iyi akşamlar,

akşam çok kaynatmayın sonra geçmişi zor okuyorum
ii akşamlar canım
yarın görüşürüz

ayyy ben deliyim bana bu sistemde yaramamıştı :))
geçen sene eşimle birbirimize kaçamaklar için verecektik...sonra bi baktım adam parasıyla değilmi diye yemeye başlamış ne moral kalmıştı ne motivasyon hatta biriken paralarla hadi yemeğe çıkalım dediğini bilirim bence benden çok eşiminde psikolğa ihtiyacı var beraber gitmek lazım zaten aynı parayı ödüyoruz 1 seans için ikimizlede ilgileniyooo :97:

Seyyahcım ya sen de herkesin eksilerini görmüşsün.
Poğaça harici pek bir şey galiba sorun.

Kaptancığım ben ne kadar ne diyebilirim bilmiyorum sonuçta evlilik eminim her şeyden çok farklıdır.
Sizi bir arada tutan dünyalar tatlısı bir oğlun da var.
Eşinle bir konuşsan güzelce hissettiklerini anlatsan nasıl olur ki?
Umarım senin için en iyi olanı yaşarsın.

günaydın kızlar,

az işim var. spora da gidemedim, yetişmedi. neyse işim bitince önce size biraz uğrarım, sonra kararlıyım leslie yapıcam inşallah.:87:

Kolay gelsin neyneysecim.

Ne kadar uğraşsam da vazgeçmiyor kalbim canım.
Biliyorum sadece aşk, sevgi yetmeyecek.
Bu kıskançlık ileride ne kırgınlıklara yol açacak.
O yüzden tekrar diye bir şey düşünemiyorum.
En azından aramızdaki saygı kalsın, hep çok güzel hatırlayalım birbirimizi diye.
Ama her gece onun için dua ediyorum, hala her gün aklımda bir şeyleri düşünmemeye çalışıyorum o da çok zor oluyor.

Aaa hamilelik düşüncesi mi var ?? :)
Yorumların da harika neyneysecim ..:)

Bak ne güzel sinirini olumluya dönüştürmüşsün.
Ben de çok sinirliysem kendimi ya temizliğe yada yemek yapmaya vuruyorum .

Nihancım senin neden nickin değişti?

uyanış:25 dakika seri yürüyüş
kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek

Ne güzel bir uyanış olmuş, tebrik ederim.

Geldim bak neyneysecimm :)

Ben böğürtlenlisini tercih ediyorum genelde ama o bile çok değil mi :S

Listeden neden çıkıyorsun ayyıldızım_?

Toplayalım kendimizi bir an öncede gelelim Nihancım..

Beni de spor için destekler misiniz?
İhtiyacım var hem stres de attırır.

Nasıl bir dövme plasticwomann?

Kolay gelsin Seyyahcım?
Bebek mi düşünüyorsunuzz?

Hmm ..
Biraz kızmalıksın ama ben sana hiç kızamıyorum Dosbam ya ..
Aslında gerçekten psikoloji çok etkiliyor.
Canım sıkıldıkça sıkıntıdan yiyorum ben.

Evet aslında oruç baya iyi oluyor.
Ben oruç tutunca ve iftarda yiyebiliyorum ne de sahurda..

valla dosbam kimse seni azarlamaya kıyamıyor sanırımbu kadar sevilmenin yan etkisi bu olsa gerek
atmanın çok kötü olduğunu ben de biliyorum ama yemek daha mı iyi? orda dursaydı da yemeseydin canım. diyete yeniden alışma dönemlerin canım. bugünlük böyle olsun ama yarına istemem. bugünkü menünü akşam mı yazacaksın?

senin eşin de bir alem, o kesin
ya dosbacım ben psikologa falan pek inanmıyorum. kendin bunu bitirmelisin bence.

kıskançlık kararında güzel ama aşırısı evlilik bitirir canım. tehlikeli bir duygu. bu konuda bir karara vardıysan geriye uygulamak kalıyor. hayırlısı olsun.
yorumlarım da çok harikadır dermişim

k.öncesi: 2 günkurusu, 1 incir ve 2 bardak su
kahvaltı: peynir, 3 zeytin, 2 çk reçel ve 2 wasa
ara: 2 minik hurma, 1 portakal, 1 küçük armut ve 1 tane biskivü (ayrı ayrı zamanlarda)
öğle: 1 kase yoğurt çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay
5 gibi: kuru patlıcan yemeği + sarımsaklı yoğurt
akşam: salata
ara: 1 minik lokum, küçük bir parça bitter çikolata ve 1 hurma

merabalar fıstıklar bugün uğrayamadım pazartesi malum ilk gün
sabah her zamanki gibi 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 4 zeytin arada yeşilçay
öğlen 4 kaşık pilav 4 kaşık tavuk sote yanında yoğurt
arada yeşilçay
akşam yarım kase çorba salata 1 kaşık patlıcan yemeği yoğurt salata ve haşlanmış tavuk hepsinden 1 kaşık

şimdide bi yeşilçay içtim.dünkü kekten midem zaten raHatsızdı sizler nasılsınız gününüz nasıl geçtii canlarım benim

ben hem mutluyken hemde sıkıntılıyken yiyorum :))
oruç bencede ii fikir
akşam hafif oluyo... hem borçlarımdan da kurtulurum
hamileyken hep kaygı etmiştim şimdi tutayım da kalmasın

saol canım bende sizleri çok seviyorum ama kendime çok kızdım 30dk koşu bandına çıktım
biraz vicdan olarak rahatladım
akşam menüm
1 kase çorba içtim
1 köfte yedim
1yk bulgur pilavı

çayın yanında da 7-8 fıstık yedim

meyve olarak 1muz 1 kivi

eşim çok alemdir hayatım :)) valla şimdi hadi kalk çorbacıya gidelim diyo...zor durdurdum :))
psikolog olayına 3 yıl önce bi rahatsızlığımdan dolayı gittim tek seansta iyileştim çok pahalı ve çok nahoş biriydi... tek kelime etmedi bilmem kaç seans geleceksin dedi...

bu sene çok hoş bi psikologla tanıştım ben her hafta gideceğim sandım ayda 1 yeter çok bile dedi... 2 seans gittim birini eşimle gittik acayip değişiklikler yaşadık hemde ölesine gitmiştik :))
kilom içinde yardımcı oluyordu ama başka hastalıklar girince araya bırakmak zorunda kaldım (

hayatım adet dönemin yaklaşmış sanırım
reçel..hurma...meyve...lokum...çikolata...
afiyet olsun yinede beğendim menünü

afiyet olsun canım ana öğün sadece 2 olmuş 3 tane olsaydı daha ii olurdu

kızlar su böreğinin kalorisine baktım inanın battım ben yaaa olmaz böle bişi...
hadi kurabiyeyi koşu bandında yaktım diyelim ama su böreği asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…