Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar gecmısı hıc okuyamadım benım bılg sanırım format atılması lazım yoksa yenı harddisk eger formatla esım halledebılrıse daha sık yazarım
dişcıye gıttım bıttı
eve geldım akşam yemegımı gec yedım malesef 20.00 de
meyve ve salep yok
sporda yapabilsem ıyı olacak ama cocuktan olmuyor

3 tane zaten kız su böreğini düşünmekten okumuyo benim bacım yazıyııı

okey canım .benim reglim 2 gün sürdü bu sefer iyice kafam allak bullak ya niyeki kısa sürdü spiralin etkisi hala bitmedimi of ya yarın doktoru arayacağım bakalım.olmazsa haftasonu gidip bir baktırım kendime ne spiralimiş amaaa kimsede bilmiyor ki çıktıktansonra adet düzeni nasıl olur diye araştırıyorum yok blamıyorum birşey.bende dişçiye gidicem epey birşeyler yapcam du bakalım 2 haftaya kadar herşeyi halletmem lazım .

canım ekmek çok seviyorum niye bilmiyorum ama ekmekte sınır tamıyorum şuan offf

yap yap çok eğlenceli bişeye benziyor. bugun eve geç gidecem ancak temizliği yetiştiririm ama yarın kesın bende yapacam. şu plates günlerimde belli olsa. çok fit bi hamile olacam
yaptım yaptım ama çok komik ya olduğum yerde sayıyorum .

canım üzülme yarın dikkat edresin bu arada oruçluyken hiç kilo veremedim ben daha doğrusu su tuttuğu için vücut daha çok korumak için akşam yemekleri hafif tercih et.
1 dilim hak getire 1 tane içeri girdim :82:
afiyet olsun canım çikolata bende yedim bendeee

sanada merhaba canım .güzel beslenmişsin bravo sana .günümüz hep aç gezerek geçti :86: şaka tabide ya böyle bir boşluk vardı içimde öyle eve temizliği falan yaptım ben.

canım geçmiş olsun dişçide ne yaptın kanal falan mı .diş çok zor tekrar geçmiş olsun.

spor:25 dakika seri yürüyüş
kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek form untad
spor:30 dakika seri yürüyüş
öğlen:6 mantardan sote yaptım.acılıydı 2 tane kepek ekmek form untad,1 çay bardağı karışık meyve suyu pardon sabah unutmuşum yazmayı şimdi yazdım.
ara:1 develi armut ufak boy.
spor:
oturma odasının duvarlarını çamaşır suylu su ile sildim.sağ sol sağ sol.
10 dakika ls mi ne ondan.ebru şallı hareketlerinden 20 şer tane.
200 ayaktayken yanlara eğilme hareketi
250 tane oturur vaziyette sopa çevirme
yan yatıp bacakları yan 50 şer kaldırma.
akşam:4 yk kadar nohut yemeği,2 diim ekmek,yarım limon yedim 2 yk kadar kavrulmuş kıyma
ara:1 tane 156 kalorilik tadelleeeeeeeeeeee form bisküvinin kalorisiyle aynıydı tercihim bu oldu.
sonra 30 dakika seri yürüyüş ( bu tadelleyi hedef alan bir yürüyüş )
ara:yarım portakal,yarım develi armut.
yatış:1 çay bardağı süt.
toplam 1.5 saat yürüyüş
toplam 2 litre su
toplam ekmek 6 dilim (52 gramdan*6:400 kaloriye yakın sanarsam.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

bende önceden atamaz bırakamazdım şimdi gelene gidene çıkarıp veriyorum yapınca sadece o ögünlük yapıyorum.Sende öyle yap elini biraz aza alıştır derim.

canım rabiş dondurma ymiş bnimki daha feci... onun ki en azından sütlü
hem benim diyetisyen sade dondurma veriyordu listemde o yüzden çok kötü gelmiyo bana...
hiç su böreği ve kurabiye vermemişti

aslında kurabiye de listelerde oluyor ara öğün olarak ama 1 tane su böregiyle olması biraz kötü olmuş,sen en iyisi 2 gün protein agırlıklı beslen canım.

ahh bu erkeklerin iştahları benim sevgilimde ben diyette olunca tuttturur iskender şu bu diye, kendi diyette olsa sen açlıktan ölsen hayatta salatadan başka birsey yedirmez

Beni de spor için destekler misiniz?
İhtiyacım var hem stres de attırır.

destekleyelim canım hemen ls 5 mil indir bilgisayarına hergün en az 1 mil bekliyoruz senden 1 mil zaten 15 dk sürüyor vaktin olursa 2-3 te yaparsın olur mu?

seni wasacı seni
akşam araya bak hem lokum,hem bitter,hem hurma baymadı mı hepsi bir ögünde.Ayrıca dagıt artık şu lokumları sokaktaki çocuklara

onun dışında menü harika ama ls yapmadın mı sen

canım ara ögünlerin dengeli pilavı öglen tüketmen yerinde olmuş, ama aralarda sadece yeşilçay olmaz başka şeylerde tüket olur mu?

banda çıkman iyi olmuş,yalnız ben sana muzu 17 den önce ye demedim mi
bende oruc tutmak istiyorum ama dyt bu dönem olmaz diyor,ortodonti tedavisi istiyorum o da olmaz diyor, çok fena benim bu diyetisyen

sahlebi hergün tüketme zaten hergün tüketilecek kadar masum degil canım hafta1-2 yeterli.Dişin için geçmiş olsun.

spiral için doktoruna telde sorsan o bilir canım.

1 dilim ekmek 70 kcal canım ekmek biraz fazla olmuş, bakliyatta yemişsin ben bakliyatın yanında 1 dilimden fazla ekmek yemiyorum.ama sporların harika

Pazartesi
Uyanınca:1 dilim light kasar peyniri 1 sb su
Kahvaltı:2 dilim wasa 2 dilim light kaşar peyniri Maydanoz kırmızı biber, 1fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü,1 fincan sade kahve
Öğle:6 yk nesfit 1 sb soya sütü,1 fincan yeşilçay
Ara:1 dilim wasa 1 dilim light kaşar peyniri,1 fincan sade kahve
Akşam:1 çupra(fırında) yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü
Su:3 lt,3 fincan yeşilçay,2 fincan sade kahve
Spor:55 dk LS 4 mil

günaydın polycim
valla hala aklım su böreğinde...bugün tartıldım gram oynamamış (
artık eskisi gibi sık tartılmıyorum... muz olayına gelince eşim akşam yiyince dayanamıyorum bende yiyorum ( benim dyt veriyordu akşamları pek sorun etmiyordu alışkanlık işte...

şimdide peynirli omlet yapıyo benimki az yiyeceğim 1 dilim ekmekle...
bakalım bugün nasıl geçecek??

ferdicim ben senin akşam menünü görmemişim :)) hayatım kusura bakma tekrar baktım afiyet olsun
dün kendime kızgındım ya ondan olmuş

asıl dün moralimi bozan şeyi anlatmadım ben size (
erikliden aradılar 21 gündür su almıyosunuz bi memnuniyetsizliğiniz mi var dediler??
ayyy kendimden utandım kem küm hasatydım çok memnunum dedim kapattım (
ya gerçektende suyu ne kadar boşlamışım
bunun sebebi eşim sporda suyunu içip gelince bende evde su içmeyince 1 damacanayı tüketememişim
bundan sonra herşeye çok dikkat edeceğim

günaydıııın kızlar

günaydın dosbam

bende haftada bir tartılıyorum canım,ama sık tartılınca da daha kontrol oluyordum,muzu da akşam fazla seker almamam için demiştim canım.

şimdide peynirli omlet yapıyo benimki az yiyeceğim 1 dilim ekmekle...
bakalım bugün nasıl geçecek??

az yeme omlet çok yağlı degilse ben 2 yumrutadan olanı tek başıma yiyorum

o zaman en öncelikli düzenleme işini suya veriyorsun zaten suyuna dikkat etsen bu kadar kaçamak yapacak boş mide kalmaz canım

günaydın..
kuzular bu geceyi rahat geçirdiler ..:))
dünkü menüm sabah
2 dilim..kepek ekmeği
sucuklu yumurta ve kk peynir.. normal çay
ara yok doktora gittik ordanda optimuma ..
öğlen
haşlanmış tavuk göğsü
1 kaşık yağsız makarna ve yoğurt
ara
malesef eti karam çikolata..
akşam
2 kaşık zeytin yağlı pırasa
ve el ayası kadar haşlanmıoş tavuk göğsü..
1 ayva..
ve leslie 3 mil yaptım..
öğleden sonra kuzucukların rengi ve neşesi yerine gelince spor yapabildim..
ya ben dün ipin ucunu kaçırdım diyordum ama burya yazınca hiçde öyle olmadığını gördüm..
morla bozukluğundna diyete dikkat etmedim diye düşünüyordum.tama kocaman eti çuku var ama okadarcık olsun bea birdaha olmaz ama..:26:
geçmişe bakmamıyorum şimdi kuzuların karnını doyurp ilaçlarını vermem gerek saati geçmesin..:80:

günaydın kızlar:2::2::2:
hastayım çok hiç halim yok yılın son gribini ben geçiriyorum herkez yeni atlatıyo ben yeni oluyorum
sizler nasılsınız

canım kuzucukların iyi olmasına çok sevindim geçmiş olsun ...artık daha bi motive olursun sen
dün de gayet ii geçmiş afiyet olsun

hastayım çok hiç halim yok yılın son gribini ben geçiriyorum herkez yeni atlatıyo ben yeni oluyorum
sizler nasılsınız

günaydın canımmm
geçmiş olsun eşimde dedi grip tekrar hortladı diye...iş yerindeki herkes hastaymış...
aman ben yılın başında ii bi geçirdim bi daha almayayım (amin)
sende bol c vitamini almaya bak hayatım hatta 2 gün izin al dinlenmeyince geçmiyo bu girp

sizler nasılsınız

günaydın canımmm
geçmiş olsun eşimde dedi grip tekrar hortladı diye...iş yerindeki herkes hastaymış...
aman ben yılın başında ii bi geçirdim bi daha almayayım (amin)
sende bol c vitamini almaya bak hayatım hatta 2 gün izin al dinlenmeyince geçmiyo bu girp

kışın başında bende oldum ama 2 günde atlattım hafta sonuna denk geldiydi şimdi bu kolay kolay geçmez çünkü
izin alamam böyle bi giripte izin vermezler verselerde surat yaparlar canım

banada eşimden geçti sanırsam o iyileşti ben oldum:2:
olmazsın inş. canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…