hayatım adet dönemin yaklaşmış sanırım
reçel..hurma...meyve...lokum...çikolata...
afiyet olsun yinede beğendim menünü
afiyet olsun canım ana öğün sadece 2 olmuş 3 tane olsaydı daha ii olurdu
okey canım .benim reglim 2 gün sürdü bu sefer iyice kafam allak bullak ya niyeki kısa sürdü spiralin etkisi hala bitmedimi of ya yarın doktoru arayacağım bakalım.olmazsa haftasonu gidip bir baktırım kendime ne spiralimiş amaaa kimsede bilmiyor ki çıktıktansonra adet düzeni nasıl olur diye araştırıyorum yok blamıyorum birşey.bende dişçiye gidicem epey birşeyler yapcam du bakalım 2 haftaya kadar herşeyi halletmem lazım .tamamdır 2 hafta daha yarışıyoruz. doktora çarşamba günü gidecem sanırım canım perşembeye de sarkabilir. smear testının nezaman çıkacağına bağlı. ozman belli olacak akla kara. zaten benim adam bu hafta 4buçuk 1 çalışıyo. o gelene kadar ben bilmem kaçıncı uykumda oluyorum bu hafta yetişemem sana yanii :))
o arada bide dişçiye gitsem çok iyi olacak ama ne ara gidecem bilmıyorum sürekli izin istemeye çekiniyorum
canım ekmek çok seviyorum niye bilmiyorum ama ekmekte sınır tamıyorum şuanyok, ben hiç gidebileceğimi sanmıyorum:) ama faydasına inanıyorum. o keseden sonra vücudundaki bütün gözenekler açılmıştır, hoş bir duygu olsa gerek.
kolay gelsin canım. sen de ls'ciler arasıma katıldın, hadi hayırlı olsun.
ahh ahh dosbam. psikologdan ziyade zaten 2 kişisiniz, böyle şeyleri eve sokmayın. misafire pişirdiğin mamalar sanırım bunlar, o durumda da komşuya falan gönder ya da misafire paket yap ver veya üzgünüm ama at yani. miden çöplüğe dönmesinden iyidir.
ekmek 4 dilim olmuş. başka ekmek yeme canım. beslenmen güzel gidiyor, maşallah.
ay bir ben kalkıp yapamadım ya
yaptım yaptım ama çok komik ya olduğum yerde sayıyorum .yap yap çok eğlenceli bişeye benziyor. bugun eve geç gidecem ancak temizliği yetiştiririm ama yarın kesın bende yapacam. şu plates günlerimde belli olsa. çok fit bi hamile olacam
anladım canım umarım faydasını görür, kg olarak pek fark etmez ama vucudun incelir canım
ohh ohh ls fırtınası esecek yakında
işte benimde en büyük sorunum ruhumdaki boşlugu yiyecekle doldurmaya çalışıyorum-dum- ben merkezli yaşamaya alışmaya çalışıyorum.
neden hiç yogurt tüketmiyorsun canım mantarın yanına güzel giderdi
haydi yap bakalım 1 ay düzenli yapsan acayip sıkılaşıyorsun
canım üzülme yarın dikkat edresin bu arada oruçluyken hiç kilo veremedim ben daha doğrusu su tuttuğu için vücut daha çok korumak için akşam yemekleri hafif tercih et.destek için saolun kızlar ama şu an destek değil azar istiyorum(
neysecim hiç atamam canım 1 dilim böreğide kimseye vermedim bahane bu ya mideye indirdim...
asıl sorun kurabiyeleri koy saklama kabına dursun 1 ay amaaa yoook illa yiyeceğim
offf ya kendime kızsamda bi faydası yok
şu rahatsızlığım geçsin 11 tane borcum var onları tutayım belki nefsimi terbiye edebilirim
1 dilim hak getire 1 tane içeri girdim :82:valla bende ne olduğunu bilmiyorum hayatım
aslında psikoloğa sadece genel durumum için gitmiştim çok iyi gelmişti beslenmeme kadar herşeye dikkat ediyordu...sonrasında bacağım ağrıdı ve tedavi için çok para harcadım mecburen o dönem psikoloğu bırakmıştım...belki o dönem diyetisyeni bırakmak daha faydalı olacaktı
canım rabiş dondurma ymiş bnimki daha feci... onun ki en azından sütlü
hem benim diyetisyen sade dondurma veriyordu listemde o yüzden çok kötü gelmiyo bana...
hiç su böreği ve kurabiye vermemişti
harika canım
hem sporun hem menün
akşam dikkat et sadece 1 dilim ekmek hakkın kalmış
sanırım senin sadece problemin ekmekle
afiyet olsun canım çikolata bende yedim bendeeek.öncesi: 2 günkurusu, 1 incir ve 2 bardak su
kahvaltı: peynir, 3 zeytin, 2 çk reçel ve 2 wasa
ara: 2 minik hurma, 1 portakal, 1 küçük armut ve 1 tane biskivü (ayrı ayrı zamanlarda)
öğle: 1 kase yoğurt çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay
5 gibi: kuru patlıcan yemeği + sarımsaklı yoğurt
akşam: salata
ara: 1 minik lokum, küçük bir parça bitter çikolata ve 1 hurma
sanada merhaba canım .güzel beslenmişsin bravo sana .günümüz hep aç gezerek geçti :86: şaka tabide ya böyle bir boşluk vardı içimde öyle eve temizliği falan yaptım ben.merabalar fıstıklar bugün uğrayamadım pazartesi malum ilk gün
sabah her zamanki gibi 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 4 zeytin arada yeşilçay
öğlen 4 kaşık pilav 4 kaşık tavuk sote yanında yoğurt
arada yeşilçay
akşam yarım kase çorba salata 1 kaşık patlıcan yemeği yoğurt salata ve haşlanmış tavuk hepsinden 1 kaşık
şimdide bi yeşilçay içtim.dünkü kekten midem zaten raHatsızdısizler nasılsınız gününüz nasıl geçtii canlarım benim
canım geçmiş olsun dişçide ne yaptın kanal falan mı .diş çok zor tekrar geçmiş olsun.kızlar gecmısı hıc okuyamadım benım bılg sanırım format atılması lazım yoksa yenı harddisk eger formatla esım halledebılrıse daha sık yazarım
dişcıye gıttım bıttı
eve geldım akşam yemegımı gec yedım malesef 20.00 de
meyve ve salep yok
sporda yapabilsem ıyı olacak ama cocuktan olmuyor
destek için saolun kızlar ama şu an destek değil azar istiyorum(
neysecim hiç atamam canım 1 dilim böreğide kimseye vermedim bahane bu ya mideye indirdim...
asıl sorun kurabiyeleri koy saklama kabına dursun 1 ay amaaa yoook illa yiyeceğim
offf ya kendime kızsamda bi faydası yok
şu rahatsızlığım geçsin 11 tane borcum var onları tutayım belki nefsimi terbiye edebilirim
canım rabiş dondurma ymiş bnimki daha feci... onun ki en azından sütlü
hem benim diyetisyen sade dondurma veriyordu listemde o yüzden çok kötü gelmiyo bana...
hiç su böreği ve kurabiye vermemişti
ii akşamlar canım
yarın görüşürüz
ayyy ben deliyim bana bu sistemde yaramamıştı :))
geçen sene eşimle birbirimize kaçamaklar için verecektik...sonra bi baktım adam parasıyla değilmi diye yemeye başlamışne moral kalmıştı ne motivasyon hatta biriken paralarla hadi yemeğe çıkalım dediğini bilirim bence benden çok eşiminde psikolğa ihtiyacı var beraber gitmek lazım zaten aynı parayı ödüyoruz 1 seans için ikimizlede ilgileniyooo :97:
Beni de spor için destekler misiniz?
İhtiyacım var hem stres de attırır.
k.öncesi: 2 günkurusu, 1 incir ve 2 bardak su
kahvaltı: peynir, 3 zeytin, 2 çk reçel ve 2 wasa
ara: 2 minik hurma, 1 portakal, 1 küçük armut ve 1 tane biskivü (ayrı ayrı zamanlarda)
öğle: 1 kase yoğurt çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay
5 gibi: kuru patlıcan yemeği + sarımsaklı yoğurt
akşam: salata
ara: 1 minik lokum, küçük bir parça bitter çikolata ve 1 hurma
merabalar fıstıklar bugün uğrayamadım pazartesi malum ilk gün
sabah her zamanki gibi 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 4 zeytin arada yeşilçay
öğlen 4 kaşık pilav 4 kaşık tavuk sote yanında yoğurt
arada yeşilçay
akşam yarım kase çorba salata 1 kaşık patlıcan yemeği yoğurt salata ve haşlanmış tavuk hepsinden 1 kaşık
şimdide bi yeşilçay içtim.dünkü kekten midem zaten raHatsızdısizler nasılsınız gününüz nasıl geçtii canlarım benim
ben hem mutluyken hemde sıkıntılıyken yiyorum :))
oruç bencede ii fikir
akşam hafif oluyo... hem borçlarımdan da kurtulurum
hamileyken hep kaygı etmiştim şimdi tutayım da kalmasın
saol canım bende sizleri çok seviyorum ama kendime çok kızdım 30dk koşu bandına çıktım
biraz vicdan olarak rahatladım
akşam menüm
1 kase çorba içtim
1 köfte yedim
1yk bulgur pilavı
çayın yanında da 7-8 fıstık yedim
meyve olarak 1muz 1 kivi
eşim çok alemdir hayatım :)) valla şimdi hadi kalk çorbacıya gidelim diyo...zor durdurdum :))
psikolog olayına 3 yıl önce bi rahatsızlığımdan dolayı gittim tek seansta iyileştimçok pahalı ve çok nahoş biriydi... tek kelime etmedi bilmem kaç seans geleceksin dedi...
bu sene çok hoş bi psikologla tanıştım ben her hafta gideceğim sandım ayda 1 yeter çok bile dedi... 2 seans gittim birini eşimle gittik acayip değişiklikler yaşadık hemde ölesine gitmiştik :))
kilom içinde yardımcı oluyordu ama başka hastalıklar girince araya bırakmak zorunda kaldım(
kızlar gecmısı hıc okuyamadım benım bılg sanırım format atılması lazım yoksa yenı harddisk eger formatla esım halledebılrıse daha sık yazarım
dişcıye gıttım bıttı
eve geldım akşam yemegımı gec yedım malesef 20.00 de
meyve ve salep yok
sporda yapabilsem ıyı olacak ama cocuktan olmuyor
okey canım .benim reglim 2 gün sürdü bu sefer iyice kafam allak bullak ya niyeki kısa sürdü spiralin etkisi hala bitmedimi of ya yarın doktoru arayacağım bakalım.olmazsa haftasonu gidip bir baktırım kendime ne spiralimiş amaaa kimsede bilmiyor ki çıktıktansonra adet düzeni nasıl olur diye araştırıyorum yok blamıyorum birşey.bende dişçiye gidicem epey birşeyler yapcam du bakalım 2 haftaya kadar herşeyi halletmem lazım .
spor:25 dakika seri yürüyüş
kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek form untad
spor:30 dakika seri yürüyüş
öğlen:6 mantardan sote yaptım.acılıydı 2 tane kepek ekmek form untad,1 çay bardağı karışık meyve suyu pardon sabah unutmuşum yazmayı şimdi yazdım.
ara:1 develi armut ufak boy.
spor:
oturma odasının duvarlarını çamaşır suylu su ile sildim.sağ sol sağ sol.
10 dakika ls mi ne ondan.ebru şallı hareketlerinden 20 şer tane.
200 ayaktayken yanlara eğilme hareketi
250 tane oturur vaziyette sopa çevirme
yan yatıp bacakları yan 50 şer kaldırma.
akşam:4 yk kadar nohut yemeği,2 diim ekmek,yarım limon yedim2 yk kadar kavrulmuş kıyma
ara:1 tane 156 kalorilik tadelleeeeeeeeeeeeform bisküvinin kalorisiyle aynıydı tercihim bu oldu.
sonra 30 dakika seri yürüyüş ( bu tadelleyi hedef alan bir yürüyüş)
ara:yarım portakal,yarım develi armut.
yatış:1 çay bardağı süt.
toplam 1.5 saat yürüyüş
toplam 2 litre su
toplam ekmek 6 dilim (52 gramdan*6:400 kaloriye yakın sanarsam.
günaydıııın kızlar
günaydın polycim
valla hala aklım su böreğinde...bugün tartıldım gram oynamamış(
artık eskisi gibi sık tartılmıyorum... muz olayına gelince eşim akşam yiyince dayanamıyorum bende yiyorum( benim dyt veriyordu akşamları pek sorun etmiyordu alışkanlık işte...
şimdide peynirli omlet yapıyo benimki az yiyeceğim 1 dilim ekmekle...
bakalım bugün nasıl geçecek??
asıl dün moralimi bozan şeyi anlatmadım ben size(
erikliden aradılar 21 gündür su almıyosunuz bi memnuniyetsizliğiniz mi var dediler??
ayyy kendimden utandım kem küm hasatydım çok memnunum dedim kapattım(
ya gerçektende suyu ne kadar boşlamışım
bunun sebebi eşim sporda suyunu içip gelince bende evde su içmeyince 1 damacanayı tüketememişim
bundan sonra herşeye çok dikkat edeceğim
günaydın..
kuzular bu geceyi rahat geçirdiler ..:))
dünkü menüm sabah
2 dilim..kepek ekmeği
sucuklu yumurta ve kk peynir.. normal çay
ara yok doktora gittik ordanda optimuma ..
öğlen
haşlanmış tavuk göğsü
1 kaşık yağsız makarna ve yoğurt
ara
malesef eti karam çikolata..
akşam
2 kaşık zeytin yağlı pırasa
ve el ayası kadar haşlanmıoş tavuk göğsü..
1 ayva..
ve leslie 3 mil yaptım..
öğleden sonra kuzucukların rengi ve neşesi yerine gelince spor yapabildim..
ya ben dün ipin ucunu kaçırdım diyordum ama burya yazınca hiçde öyle olmadığını gördüm..
morla bozukluğundna diyete dikkat etmedim diye düşünüyordum.tama kocaman eti çuku var ama okadarcık olsun bea birdaha olmaz ama..:26:
geçmişe bakmamıyorum şimdi kuzuların karnını doyurp ilaçlarını vermem gerek saati geçmesin..:80:
günaydın kızlar:2::2::2:
hastayım çok hiç halim yok yılın son gribini ben geçiriyorum herkez yeni atlatıyo ben yeni oluyorum
sizler nasılsınız
günaydın kızlar:2::2::2:
hastayım çok hiç halim yok yılın son gribini ben geçiriyorum herkez yeni atlatıyo ben yeni oluyorum
sizler nasılsınız
kışın başında bende oldum ama 2 günde atlattım hafta sonuna denk geldiydi şimdi bu kolay kolay geçmez çünkügünaydın canımmm
geçmiş olsun eşimde dedi grip tekrar hortladı diye...iş yerindeki herkes hastaymış...
aman ben yılın başında ii bi geçirdim bi daha almayayım (amin)
sende bol c vitamini almaya bak hayatım hatta 2 gün izin al dinlenmeyince geçmiyo bu girp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?