Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

özelde çalışmanın en zor yanı bu olsa gerek...insan hasta ama izin bile zorla (
sıkı giyin canım tekrar geçmiş olsun

günaydın kızlar dünkü menüm
kalkış: 3-4 taen altın çilek ve 2 parça kuru kayısı üzerine 2 bardak su
kahvaltı:yarım kase kellogs içine 7-8 taen yaban mersini yarım bardak süt
ara:1 fincan yeşilçay
öğle:11.00 gibi 2 tane talaş böreği
ara:1 çay tabağı benim kuruyemişlerden yanında 1 fincan yeşilçay
akşam :1 kase çorba 1 havuç. çorbanın içinde nohut mercimek ve erişte vardı.
yemekten sonra temizlik yaptım biraz. sonra 15 dk. ls ile yürüdüm. 45 dk.lık 3 ml bi videoydu ama 15 dk. da kan revan içinde kaldım çok terledim. sanırım 3 gün boyunca 15er dk yaparım.
spordan sonra 1 portakal yedim.

özelde çalışmanın en zor yanı bu olsa gerek...insan hasta ama izin bile zorla (
sıkı giyin canım tekrar geçmiş olsun
tamam canım sağol dosbacım
evet canım düşünüyoruz bakalım..

geçmiş olsun canım dikkat et kendınee
sağol seyyahçım
afiyet olsun canım

canım çok geçmiş olsun karam dışında miktarlar iyi sporda yapmışssın böyle zor zamanları bununla bile atlatman harika

günaydın kızlar:2::2::2:
hastayım çok hiç halim yok yılın son gribini ben geçiriyorum herkez yeni atlatıyo ben yeni oluyorum
sizler nasılsınız

geçmiş olsun canım.akşamları en azından fazla yorma kendini agır yeme ki sindirim azalıp vucut yenileme fonksiyonunu yerine getirebilsin bol bol sıvı almaya çalış

özelde olmanın dezavantajlarından biri kamu da olsan bütün haklarını kullanabiliyorsun ama özelde hasta olsan o da senin suçun

evet canım düşünüyoruz bakalım..

aaa ben onu atlamışım zaten senden başka düşünenlerde var sanırım grup hamile grubuna dönecek bende yapsam bir tane ne

talaş börekleri nereden çıktı şimdi bir daha görmeyelim lutfen kızlar vazgeçin su hamur işlerinden vucuda kilo ve yag dışında hiçbir katkısı yok

ls de 1 mille başlaman iyi olmuş haftaya 2 sonraki hafta 3 e çıkarsın canım yalnız spordan sonra meyve yeme yağyakımına engel

Son düzenleme:
dosbam nasılsın söyle bakalım sabahtan beri ne kadar su içtin,içmediysen hemen bir bardak içiyorsun ben sana bu hafta koçluk yapıyorum ona göre

selam kızlar,hepinizin iyi olmasını diliyorum. ben biraz daha iyiyim ama düşüncelerim aynı.
ayrıca düngece adet oldum. sanırım rahatlamamda onunda etkisi var.
dün yediklerimide yazayım.
sabah kahvaltı yok yarım simit çay
ara 1 ad elma
öğlen kaşarlı ama yağsız :)) tost ve çay
akşam 2 dilim yoğurtlu patates salatası va 2 kepçe tarhana çorbası.

bugün yine kahvaltı yapamadım yarım 1 simit ve çay var.
öğleye inşallah sebze olacak yada hafif birşeyler.
2 sallama yeşil çayımvar inşallah onları içebilirim.

biraz geçmişe bakıp geliyorum.

ha bu arada kızlar dün tekrar yazma fırsatım olmadı,dışarı çıktım geldim,sonra buraya gelenler oldu,sonra birbaş ağrısı eşliğinde ciro hesaplamaları yaptım,zaten dünüm bu moral bozukluğuyla nasıl geçti anlamadım ama geçti işte bir şekilde çok şükür.bugün burada olmaya çalşacağım. biraz da geçmişe bakıp geliyorum. güzel birgün diliyorum.

birde dün resim eklerim demiştim ama inanın unuttum,saat 10.00 gibi mutfağı toparladıktan sonra adet sancılarım olunca uzandım koltuğa. öyle kaldım inşallah bu akşam olur. :)))

sağol polycim önerilerin içinde teşekkürler uygulıcam
ben kamuda çalışıyorum ama memur değilim şirket elemanıyım ama tabi yine özel gibi oluyo benim memur haklarından yararlanamıyorum

yap kız bende düşünüyorum bi kaç ay sonra bakalım hayırlısı:97:

slm canım bu LS işi nasıl oluyor bilgin varsa paylaşırmısn sorun olmazsa tabii. gerçi bugün bir mart,yani mart ayına girdik spor olayını bu ay gerçekleştirecem demiştim ama hangi gün bilmiyorum. gerekli araştırmalara başlıcağımdan emin olabilirsiniz. beni mutlu eden şeyleri yapıcam inşallah. gerçi ben hep böyle derim yine birşeyleri hesap edip geri çekerim kendimi ama bu sefer kıyacağım paraya. (inşallah) ama sen yinede sorun olmazsa kısa birşekilde anlatırsan sevinirim canım.:13:

afiyet olsun canım. bu menüyle çok şükür normal beslenmeye dönmüşsün. o keklerin verdiği rahatsızlık da sana bir ders olsun

dosbacım akşamı hafif atlatmışsın. muzları eşinle paylaşsanız yani 1 tane muzu ikiniz yeseniz daha iyi olur kanaatindeyim. ben bir ara akşamları muz yedim, başka herşeye dikkat ettiğim halde o hafta tartı oynamamıştı:)) ondan dolayı muza akşamları çok sıcak bakmıyorum.
aslında yemek yeme işini bir zevke dönüştürmüş eşin, ben öyle anladım. ben de öyleydim ama baktım 85 kiloya ulaşmışım. yediğini yakabiliyorsan iyi de yakamıyorsan olmuyor.
psikolog konusunda da biraz fazla genel konuştum sanırım. aralarında tabiki iyileri de varıdr. siz de iyi birine denk gelmişsiniz anladığım kadarıyla. seni rahatlatacaksa bence aynı kişiyi tekrar düşünebilirsiniz.

hayatım adet dönemin yaklaşmış sanırım
reçel..hurma...meyve...lokum...çikolata...
afiyet olsun yinede beğendim menünü
doğru tahmin dosbacımregl yaklaşıyor.
ancak o yazdıklarımın hepsi azar azardı, gerçekten:)

kızlar su böreğinin kalorisine baktım inanın battım ben yaaa olmaz böle bişi...
hadi kurabiyeyi koşu bandında yaktım diyelim ama su böreği asla
su böreğini bir ara asuman söylemişti de şoke olmuştum ondan beri kendisine yanaşmıyorum:))

dombilicim, inşallah bilgisayarın en kısa zamanda yapılır. diş olayının hallolmasına sevindim, geçmiş olsun.
hava güzel olursa oğluşunla dışarı çıkarsın, o da güzel spor oluyor.

1 dilim hak getire 1 tane içeri girdim :82:
afiyet olsun canım çikolata bende yedim bendeee
yemeseydin şaşardım zaten medine:))

ekmek çok
çikolata var
spor güzel

seni wasacı seni
akşam araya bak hem lokum,hem bitter,hem hurma baymadı mı hepsi bir ögünde.Ayrıca dagıt artık şu lokumları sokaktaki çocuklara

onun dışında menü harika ama ls yapmadın mı sen
bu hafta wasayı deniyorum canım. değişiklik oldu, iyi oldu.
ya lokumları yiyen yok ki 1 aydır duruyor:)) benim oğlan da yemiyor sıpa, yese de annesine faydalı olsa ya.
ls yapmaya başladım ama eşim geldi, yine kaldı. bugün yapıcam inşallah.

maşallah

günaydıııın kızlar
günaydın dosbam

şimdide peynirli omlet yapıyo benimki az yiyeceğim 1 dilim ekmekle...
bakalım bugün nasıl geçecek??
eşe gel eşe:))
afiyet olsun.

tam sopalıksın dosba ya 3 haftadır su almıyor musun o su bozulmaya başlar yaw, sıcaktaysa eğer.
dün menü yazmadın?? menü yazsaydın su durumunu da yazardın, seni takip ederdik.

çocukların iyileşmesine sevindim canım.
karam'ı da ben görmedim:82:

günaydın kızlar:2::2::2:
hastayım çok hiç halim yok yılın son gribini ben geçiriyorum herkez yeni atlatıyo ben yeni oluyorum
sizler nasılsınız
günaydın nihancığım.
geçmiş olsun canım ya, kendine dikkat etmeye çalış. işyerinde ne kadar olabilirse.

evet, regl kervanı başladı benim de yakın zannediyorum, bakalım.
bugün daha iyisin gibi geldi bana asumancım. dünkü beslenmen de fena olmamış ama bugünkü daha iyi olacak inşallah.

sağol rabiacım evet hakısın valla
evet, regl kervanı başladı benim de yakın zannediyorum, bakalım.
bugün daha iyisin gibi geldi bana asumancım. dünkü beslenmen de fena olmamış ama bugünkü daha iyi olacak inşallah.
benimde bugünlerde olmam lazım

Kızlar 41 gün boyunca yeni bir süreç uygulamayı düşünüyorum.Çünkü artık vazgeçmek ve hayatıma dahil etmek istediğim bazı alışkanlık var.Sizinde bana bu konuda destek olmanizi rica ediyorum.Arada hedeflerimle ilgili izlediğim yolda sorular sorarak beni tetikte tutun olur mu?

Bu andan itibaren,

*Etler ızgara veya fırında ,sebzeler buharda veya fırında,Besinleri en sade şekilde tüketiyorum,
*Su,mineralli su,bitki çayı dışında hiçbir şekerli ve asitli içecek tüketmiyorum.
*Tam tahıllı ekmek dışında ekmek grubu tüketmiyorum.
*Taze ve kuru meyveler dışında tatlı tüketmiyorum.
*Vücudumdaki yağ fazlalığıma katkısı dışında hiçbir fayda sağlamayacak abur cuburları tüketmiyorum.
*Kuruyemiş ve zeytinyağı dışındaki yağları kullanmıyorum.
*Dışarıdan yemek yemiyorum,gekekirse evden getiriyorum.
*Hergün hiç istisnasız 45 dk tempolu spor yapıyorum.
*Hergün 7 saat düzenli uyuyorum.
*Her akşam spordan sonra kesemi yapıyorum,Sabah akşam cilt bakımımı ihmal etmiyorum.

Nasıl bir dövme plasticwomann?

bacağımdaki notalar falan var göğsümde olanda her ikisinde birer adet :) pati cnm

günaydın herkese kızlar sabah bankaya uğradım geç geldim biraz akşamları annemle yoga yapıyoruz spordan gelincede hergün yapıcağız hem ona spor yaptırmış olurum hemde kendim extra yapmış olurum hehe ne güzel oldu :
)

aaa ben onu atlamışım zaten senden başka düşünenlerde var sanırım grup hamile grubuna dönecek bende yapsam bir tane ne
evet hamişler grubu olacaz. medine zaten dünden razı bende tahlıl sonuçlarını beklıyorum. neyneyse ve nıhanda niyetli. sende yetişirsin bize
börekler konusunda çok haklısın . bazen yemeklerimi kendım seçme fırsatım olmuyor. alıp geliyorlar. onlar onu yerken de benım başka bişey söylemem olmuyor. sonuçta parasını patronum veriyor. yanlızken çok güzel ama erkeklerin arasında çalışınca onlar da bi çorbayla doymuyor malesef
yap kız bende düşünüyorum bi kaç ay sonra bakalım hayırlısı:97:
ana bak nihan da karar vermiş. birbirimizin tecrubelerinden yararlanırız iştye ne güzel. benım etrafımda bana destek olacak uyaracak kımse yok. birçok seyı sizden öğrenıyorum. ablam yada kuzenım yok yada uzakta. annem de doğuralı kaç yıl olmuş. herşey değişmiş.. ona tahlıl yaptırdım desem ne gerek var bi hastalığın mı var yoksa diye ağlamaya başlar

Süper cnm zaten bunları hepimiz uygulasak yaza bomba olarak gireriz :) bizde dikkat edelim zaten yapıyorum gözlerinizin etrafına masaj yapın göz altı kahvelıklerı veya morlukları kan dolaşımı azalmasından oluyor bilginize bu arada :) bende ona başladımda çok yoğun :)

canım daha iyi olmana sevindim.menülerinde daha iyiymiş,en azından kaçamak diye tanımlanacak birsey yok.

önce koca bulup evlenmem lazım,bekarım kız ben

canım ben kendi tecrübelerimden dolayı daha avantajlı oldugunu düşünüyorum.karşılaştırmalı anlatmaya çalışayım.

spor salonuna gittiğimde akşam saatleri,aradaki yemek saatleri,hava şartları hep caydırıcı oluyor su saatte gitsem geç bu saatte gitsem akşam yemeğim geçe kalıyor spordan önce 1-1,5 saat yeme arası olması lazım.ama ls yi gece 12 de yapabilirsin komşulara ses gitmiyor evindesin istersen iç çamaşırınla yap porblem değil yalnız spor ayakkabı kullan canım.

Yürüyüşe gelince her hafta yağ ölçümünden biliyorum ls yaptıgım hafta yürüyüştekinden çok yağdan verdim sonra araştırdım bu interval(hızlı-yavaş değişen tempo) kardiyo, yürüyüşte kardio olarak çok faydalı ama yağ yakımında fazla etkisi yok.LS de hızlanıp yavaşladıgından nabız yağ yakma aralıgında kalıyor ben bunu nabız öçlme aletimle test ettim.Zaten sporda çok yüksek dil dışarıda surat kıpkırmızı tempo hiçbir zaman önerilmez.Bence ls her diyet yapıp bilg. olanın elinin altında olması gereken bir spor hava mı soguk gir odaya yap yada o gün işin var kalkar kalkmaz yap sonra gönül rahatlıgıyla gününü devam ettir.

birde şu yönden seviyorum her ne kadar 1 yıla yakın spor salonuna gitsemde yer hareketlerini hoca eşliğinde olmadan yapmak istemiyorum sakatlanma riski çok fazla bunda hiç yer hareketi yok.

umarım anlatabilmişimdir.:26:

iyi yapmışssın değiştirmekle ben arada ekmek türümü de değişimli kullanıyorum.

Canım, bu kararların hepsi süper. senin menülerinde şimdilik bir sıkıntı yok ama ben yine de sana bu kurallarını gerektikçe hatırlatabilirim:)) kendime de hatırlatsam çok iyi olur.:78::78:

cok hoşmuş dövme desenlerin.

kız ben şakasına takıldım bekarım ben daha

bende hem vucut hem yüz yogasını hayatıma katmak istiyorum ama bir bilgim tecrübem yok senin varsa bizimle paylaşır mısın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…