Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım, bu kararların hepsi süper. senin menülerinde şimdilik bir sıkıntı yok ama ben yine de sana bu kurallarını gerektikçe hatırlatabilirim:)) kendime de hatırlatsam çok iyi olur.:78::78:

neysecim şunu da belirtmek isterim bu karaların mutlaka eksiksiz 41 gün uygulayacagım.1 gün bir parça birsey kaçırsam 1.günden tekrar başlayacagım ta ki 41 tamamlayana kadar.

günaydın canım.
canım güzel başlamışsın öğünlere ama talaş böreğin sırıtmış yinede güzel bitirmişsin,tebrik ederim. ne kadar fenayız,hiç bozmadan akşama kadar sadık kalamıyoruz diyete.
günaydın kızlar:2::2::2:
hastayım çok hiç halim yok yılın son gribini ben geçiriyorum herkez yeni atlatıyo ben yeni oluyorum
sizler nasılsınız
günaydın canım.geçimişolsun özel sektörhastalığı oldu artık,izin alamıyacağımızı biliyor ya habire gelir. en iyisi sende benim gibi yap al raporu bırak masalarına hayatım,yoksa başka türlü olmuyor. yasal haklarımızı onlar vermek istemezse biz almasını bilmeliyiz.
canım günaydın. sanırım çocuklar hastaydı geçmişe bakamadığım içingörmedim.çok geçmiş olsun. onlar iyiyse bizlerde iyiyiz. Rabbim yavrularımızı korusun dilerim.
menünde karam çikolata hariç bir fazlalık yok gibi,tebrik ederim senide afiyet olsun.
günaydın dosbacım.
hayatım 21 gündür su almıyorsanız valla durum kötü ben kendimi kötü derim ama sen benden kötüymüşsün.:))) belkide halsizliğinin devam etmesinin sebebi odur canım.
birde şuan sen gebelikle ilgili bir tedavi görüyormusun dosbacım. hani olur ya dr. herhangi birşey söyledimi diye merak ettim.
şimdide peynirli omlet yapıyo benimki az yiyeceğim 1 dilim ekmekle...
bakalım bugün nasıl geçecek??
afiyet olsun size.
canım çok güzel öğünler,yani diyet listen çok hoş aslında. sadece bu soya sütü nasıl birşey diye merak ettim,birde etkisi dahamı fazla. özelliği nedir. en alta yazdıklarını günlük tükettiklerin harici içtiklerinmi diye düşünürken günlük tükettiklerinin toplamı olduğunu anladım. afiyet olsun.
hayddaa yeni birşey daha. form untad nedir medinecim. yani özellikleri nedir hayatım.diyete faydası varmı. öğleden sonra yapmış olduğun spor süper,kol kasların iyi çalışmıştır .ve sonrasındaki hareketlerde harika. çamaşır suyunun kokusu çok kalmadımı odada hayatım.çocuk gelesiye kadar çıkmıştır kokusu inşallah. :44:öğünlerinde tadelle harici sırıtan yok gibi ama birde seninde yazdığın gibi ekmek fazla olmuş hayatım afiyet olsun.

dombilicim,ben valla şaşırmıyorum artık senin bu pcdeki sorunlara. hayırlısı olsun bunuda kısa sürede atlatırsın inşallah canım.

doğru tahmin diyetisyen içinde besin günlüğü tutuyorum, o yüzden toplamını yazmaya alışmışım canım.
Soya sütüne gelince inek sütü bende çoğu kişi gibi şişkinlik ve gaz problemi yapıyor.Bu yüzden tüketiyorum ama kabızlıga da birebir canım tabi herkes hergün tüketmeden önce kendinde 1-2 gün denemeli belki alerji yapar.

neysecim şunu da belirtmek isterim bu karaların mutlaka eksiksiz 41 gün uygulayacagım.1 gün bir parça birsey kaçırsam 1.günden tekrar başlayacagım ta ki 41 tamamlayana kadar.
hımm bu da zorlayıcı bir kural olur işte, 1 gün bozarsan ta en başa döneceksin. :) poly'cim senden korkulur, maşallah canım. ne zaman başlıyorsun?

soya sütü her yerde bulunmuyor. sıkıntı o biraz. p..r'ın laktozsuz sütü varmış sanırım, tv'de bir diyetisyen onu önermişti. ben çok az süt tüketince yarım yağlı rahatsız etmiyor:))

ben zor kadınım zaten
yazdıktan sonra başlamış oldum canım ama sabah tam istedigim gibi olmadıgından,yarını 1.gün sayacagım.
Bir aksilik olmazsa inşallah ilk etabı 12.nisanda tamamlamış olacağım.

evet canım heryerde bulunmuyor ben ilk aradıgımda bulana kadar gezmedik yer bırakmadım.

Son düzenleme:
sağol canım. dün aslında bir salmışlığım vardı ama yinede pek birşey yememişim. zaten iştahımda yoktu. canım ben eğer yapabilirsem ilk defa spor salonuna gideceğim. daha önce bir tecrübem olmadı. benim evde malesef şöyle bir engelim var; oğlum :)) sağolsun kendisi gece 11 den aşağı yatmadığı için malesef sonrasında pek yapabilme şansım olmuyor. çünkü işten geliyorum,yemeğim varsa ne ala ama yoksa 1-1 buçuk saat yemek, ye,topla, kaldır eve bak derken saat 10 olmuş,odaya girip yapsam sürekli kapıyı yumruklar aç diye açıncada yaptırımı bilmiyorum ama oynamamı istemeyen bir çocuk hemen ağlar,bende öyleymişim küçükken. çok uzattım. yani evdeyken sürekli birşeyleri bahane ediyorum,moralimi bozanlarda oldukça yapasım gelmiyor. spora gidersem bana biraz terapi olur diye düşünüyorum.evden uzaklaşmak,yüksek müzikte spor yapmak,yani ne bileyim hava iyiliklerinde spor sonrası eve kadar yürüyebilirim belkide o gazla(sarıp sarmalanır)birde mart ayını seçtimki 27 martta saatler ileri alınacak hava daha aydınlık olacak. yani ne bileyim,diyorum ya kendime zaman ayırabilmem lazım,yoksa sıkıldım bu lop etlerden ve bu mutsuzluğumu tetikliyor.
ama verdiğin bilgiler için teşekkürederim canım. yinede değerlendireceğim ama LS yi netten araştırıp,hava iyileklerinde yapabilirim diye düşünüyorum,babası oğlumu parka götürür bende o sırada sporumu hallederim. (inşallah)
bu göz altı morlukları bendede var,masaj olayı ile azalma görülüyormu canım.bende başlayayım ne yapıyorsun mesela.
canım bunlar çok çok güzel şeyler,yapabilene bravo ki sen şuan yapıyorsun. çocuk yapasıya kadar hayatınızda birşeyleri yoluna koyun,öğrenmek istediklerinizi öğrenin, okuyun yazın. çocuk olduktan sonra eğer maddi anlamda çok rahat değilseniz tüm hayallerinize kısa sürede olsa veda ediyorsunuz. ben biraz daha sabır modundayım ama vazgeçmicem hayallerimden. 50 de olsam eğer ömrüm varsa sağlıklıysam yapıcam. hayattan memnun ayrıldığımı gösteren bir yüzle ölmek istiyorum. hafif tebessüm eden:)))
evet, regl kervanı başladı benim de yakın zannediyorum, bakalım.
bugün daha iyisin gibi geldi bana asumancım. dünkü beslenmen de fena olmamış ama bugünkü daha iyi olacak inşallah.

sorma rabiacım.dün akşam saat 9 gibi başladı sancılar 10 a kadar işleri hallettim ama sonrasında daha gitmedi attım kendimi koltuğa.
hala üzgünüm ama daha iyiyim.:)) bugün menüme daha dikkat edeceğim inşallah. :13:

dosbam nasılsın söyle bakalım sabahtan beri ne kadar su içtin,içmediysen hemen bir bardak içiyorsun ben sana bu hafta koçluk yapıyorum ona göre

canım şu saate kadar çay içtim sanırım su bu nedenle aklıma gelmiyo (
ama hemen su içiyorum çok teşekkür ederim canım hatırlattığın için

canım çok az yemişsin ama sağlık olsun sen daha iyi ol da...gerisini halledersin hayatım
dün yoğun olduğunu tahmin ettim biraz daha iyi olmana sevindim
bende artık şu adetten kurtulmak istiyorum 15 gün oldu hala bitmedi (

canım senin salona gitmen çok iyi olacak çnk işten sonra herşey zor oluyo...
belki bi mecburiyet iyi gelebilir

tamam ikna oldum muzu akşam yemeyeceğim
polycimde öyle uygun gördü... demekki bi bildiğiniz var :))
evet eşim çok seviyo yemek yemeyi ve eğlence haline getirdi...ama ben buna bi son vermek istiyorum
bekarken sporla birlikte 55-59 arası idim...ne zaman evlendim ne zaman sporu bıraktım çoook kilo aldım yani bütün alışkanlıklarım değişti

su böreği olayında hala şoktayım 600 kaloriymiş hala inanamıyorum bi çok siteye baktım 900 diyende var ama benim dilimim çok büyük değildi...bundan sonra zayıfladığımda ödül olarak vereceğim :))

evet tam sopalık bi dosba var...valla kendimden utandım kıza ne diyeceğimi bilemedim (
benim hemen su işini düzene koymam lazım

menümü yazmayayım ama bugünkini zevkle akşam yazacağım :))

etler ve sebzeleri doğru tüketiyorum
su!!! büyük eksik asitli içmiyorum
ekmeğimi sürekli değiştiriyorum şu an tam tahıllı yiyorum
abur cuburu kesmekte zorlanmıyorum sanırım yapabilirim
evde sızma zeytinyağ kullanıyorum bu ara düzenli kuruyemiş tüketiyorum ama miktarını ayarlayabiliyorum
dışardan yemek yemeyi kesersem kesiiiiin zayıflarım !!!!
30dk yürüyorum şimdilik
8 saat düzenli uyuyorum
keseyi haftada 1 tercih ediyorum cildime özen gösteriyorum

polycim harikasın canım kendimi test etme şansı verdin bana :))
eksiklerimi ve fazlalıklarımı gördüm...gerçekten çok saol hayatım

valla canım kötü durumdayım ...iyiki aradılar kendime geldim doğrusu...
gebelikle ilgili canım 3 ay ara verilecek dedi... parça kalmış mı diye cuma günü kontrolüm var
bi de sanırım kan tahlili yapacaklar... her düşükten sonra yapılıyormuş...
patoloji sonucuda 1 ay sonra gelecekmiş..
şimdilik bunları söledi ama kansız kaldım çnk başım ağrıyo sürekli (

rabiacım çok sağol canım. hiçbirşey eskisi gibi olmuyor malesef. herkes hayat şartları doğrultusunda yıpranıyor,kimileri yıpranma sürecini az yaralarla atlatır,kimileride yollarını ayırır. biz uzun zamandır mücadele ediyoruz, çok yıprandık. ama diyorum ya. birşeyler düzelsin diye mücadele ettiğini görmezsem kesinlikle cesaretimi toplayacağım.daha fazla yıpranmak istemiyorum. resmi olarak 6 buçuk yıl oldu ama 11 senedir beraberiz.onu seviyorum ama bazen sadece alışkanlıkmı benimkisi diye soruyorum kendime. çözemedim.
canım zaten uzun zamandır yaşadığım sıkıntıyı psikologdan sonra ilk defa söyledim sizlere biraz olsun rahatlarım diye. ama sanırım psikolağa bu sefer ikimiz gitmeliyiz. belkide daha iyi olur.
amiiin dosbacım çok çok saağol. cümlemizin evladına dilerim uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin Rabbim. sizlerede tüm anne olmayı canı gönülden isteyen kullarınada Rabbim bu duyguyu yaşatsın dilerim hayırlısı ile. çok zor ama çok güzel. bende dün geçkaldım telaşesi ile oğlumu kutlayamamıştım,onada üzüldüm. ama akşam gidince doyasıya kutladım.
dosbacım biz neredyse 2 senedir uğraşıyoruz,geçecek dedim düzelecek dedik ama düzelmek yerine aynı yerde kaldı. sürekli onun üstüne tartışıyoruz. diptekini haletmedikçede üst üste birikiyor,hertartışmadada hepsi su yüzüne çıkıyor. ben çok sinirli bir insanım,onu kırdığımda oluyor ama öyle birşey yapıyorki yada söylüyorki gelde sinirlenme bende açıyorum ağzımı. birde benim eşim arkamda değil,ben bunu gördükçe çok üzülüyorum birşeylerle tek başıma mücadele vereceksem eğer onsuzda yapabilirim bunu..

sağol medinecim.
canım zamanında senin gibi düşünüyordum,ama yine üzülen ben oluyorum. ben her bakımdan yalnız olduğum için eşim zaten önde gidiyor. ben artık birşey anlatmıcam anlarsa ne ala.
aslında iyi bir insandır,kesinlikle kötü değil. ama çok düşüncesizdir,sanırım babasına benzemiş:)

yok canım kalorisine baktım şimdi 25 gram ekmek ve 50.2 enerji kalori yazıyor.senin dediğin 40 gramlık gerçi ben 40 gramlık yazmışım 300 kalori oluyor bir gün de yediklerim.

balığın yanında çay mı içtin polycim tadı nasıl oluyo ikisinin bir arada mı acaba?2 fincan kahve kesmemiş anlaşılan afiyet olsun canım menü standart güzellikle her zamanki gibi kaçamak yok biz utanalım

canım cocukların adına çok sevindim iyileşiyorlar demekki dikkat et ilaçlarına saatlerini kaçırmıyorsun çabucak sıhhatlerine kavuşurlar canım.kaçamaklı gün olmuş eti karam kalorisi çok eğer yiyeceksende kalorisine bak al okey.

günaydın kızlar:2::2::2:
hastayım çok hiç halim yok yılın son gribini ben geçiriyorum herkez yeni atlatıyo ben yeni oluyorum
sizler nasılsınız
geçmiş olsun canım .inşallah son giribi sen oluyorsundur millet salgından bezdi usandı sende savuşturuver gitsin inşallah allahım acil şifalar versin.

rakibem afiyet olsun talaş börek tatlımıydı gı sporların çok güzel begendim

afiyet olsun canım.reglken dikkat et asumancım sinirler daha depreşik oluyor

bu ekmek normal bildiğin kepek ekmek gülüm ben form ekmek yazıyorum ki beyaz ekmek değil diye anlasınlar bu arada ekmeğimi kısıcam sözz tadelleyide ara yapıcaktım çay ve bisküvi ile baktım kalorisi aynı aman dedim ne olcak kalorik olarak bak bakalım olay dedim yedim hem nefsimi şımarttım hem arkasından 30dk yürüyüşümü yaptım.belki bisküvi yesem yürümezdimde diye düşününce affedilir oluyo ama aslında yapmamamak lazım çamaşır suylu su ile sildikten sonra odayı havalandırdım eltim izmire giderken uğrayabiliiriz falan diyince baktım odanın alt kısımları hep enesin el lekeleriyle süslenmiş hallettim çok şükür.kokusu gitmişti enes gelince

sabah geç kaldım 11:50 de kalktım.az önce 3 yk kadar kellogs tam tahıllı,yarım çay bardağı süt karıştırdım yedim.
ekmek yiyorum diye bunu tercih ettim bir meyve ve saat 4 de yoğurt yiyebilirim.ekmek hakkım 4 mü oluyo bu durumda sayıverin bana o kadar yicem
geç kalktım valla mis gibi uyudum :82:

:)) afiyet olsun canım
valla 3yk kellogs 1 dilim ekmek desek geriye 4 dilim hakkın kalır ama şu da önemli bu benim kilomdaki bi insana verilen hak :)) sen daha hafif olduğun için eminim diyetisyene gitsen günlük 4 dilim verir yani senin 3 dilim hakkın kalmış canım ....
ayyy sinir ettim sanırım afiyet olsun hayatım
bu arada 2yk pilav veya makarna veya 1 galeta = 1 dilim ekmek

polycim spor yaparken nabız kaç olmalı ki yağ yakımı kolay olsun...
ben aslında çok dikkat ediyorum bu konuya ama yanlışım var mı merak ettim doğrusu??

polycim spor yaparken nabız kaç olmalı ki yağ yakımı kolay olsun...
ben aslında çok dikkat ediyorum bu konuya ama yanlışım var mı merak ettim doğrusu??
canım ben netten hesaplamıstım benımıcın nabız 110 ılw 120 arası cıkmıstı hasabı vardı

medınecım gunaydın bıraz gec olmus ama bende farklı degılım 10 da uyandım
oglan gece uyumuyor sabah namazdan sonra uyuyoruz
canım sen bence olabıldınce azalt ekmegı

iyi yapmışssın değiştirmekle ben arada ekmek türümü de değişimli kullanıyorum.

bende şu ekmek türlerini değiştirebilsem çok iyi olacak. tembellik yapıp bakkaldan alıveriyoruz. acaba haftada bir marketten alsam dolaba koysam kızarsam yesem nasıl olur. zaten ben kızarmıs ekmeyı daha çok severim.. bir hafta kepekli bi hafta tam buğdaylı alırım :26:

kızlar tahlil sonuçlarım çıkmış yarın alıp doktora gösterecem. inşallah önemli bişey yoktur. şeker ve demir oranlarını merak ediyorum. bide rahim ağzındaki yara var.

tamam dosbacım 3 tane ekmek hakkımı koruyorum ben sana kızmam gülüm aslında kimseye kızmam ben sanal arkadaşlıklara normal arkadaşlık kadar önem veririm .msn imde bile akrabamdan ,arkadaşlarımdan çok böyle forumdan arkadaşlarım var ve hepsiyle iyi geçinirim inşallah.onlarla herşeyiyle sanalda olsa daha güzel arkadaşlıklar yaparım no problem beni bilgilendiriyorsun ben bilmiyorum ayrıca teşekkür dahi ediyom bakk

aslında ben saat 8 den sonra uyumasam iyi olucak ama gece buraya takılınca 1 buckta ancak yatağa giiryorum sonra aha uyudum aha daldım diyene kadar 2 oluyor sabahta erken kalkmaya alışmayan bünye hopala yatağa diyor sonra saati kuruyorum 10a dıt dıt ötüyo telefonu elime alıyorum 1 saat uzatıyorum tekrar dalyorum öle öyle 12 i buluyor kalkmak :80: azaltıcam gülüm ekmeği sözz.

kızlar tahlil sonuçlarım çıkmış yarın alıp doktora gösterecem. inşallah önemli bişey yoktur. şeker ve demir oranlarını merak ediyorum. bide rahim ağzındaki yara var.
anaa tahlil sonuçları eline değdimi bacım kendinde bakabilirsin gerçi sanırım yarın alıcaksın gibi yazmışsın hadi inşallah .bende az önce doktoru aradım dedim hatun benim reglim 2 gün sürdü ne iş dedim spiral daha yeni çıktı olcak haliyle normalden az olması bekleniyor demire devam et folik asite devam et napıcan bu arada başladınız mı diyo dedim haftasonu bir dişciye gidim sonra başlıcaz dedim merak etme regl sayın az olsada birşe yok geçen baktım yumurtalıkların gayet temiz için rahat olsun stres yapma çift çizgi görünce geliver dedi iyi temem dedim kapattım içim rahatladı valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…