Canım, bu kararların hepsi süper. senin menülerinde şimdilik bir sıkıntı yok ama ben yine de sana bu kurallarını gerektikçe hatırlatabilirim:)) kendime de hatırlatsam çok iyi olur.:78::78:
günaydın canım.günaydın kızlardünkü menüm
kalkış: 3-4 taen altın çilek ve 2 parça kuru kayısı üzerine 2 bardak su
kahvaltı:yarım kase kellogs içine 7-8 taen yaban mersini yarım bardak süt
ara:1 fincan yeşilçay
öğle:11.00 gibi 2 tane talaş böreği
ara:1 çay tabağı benim kuruyemişlerden yanında 1 fincan yeşilçay
akşam :1 kase çorba 1 havuç. çorbanın içinde nohut mercimek ve erişte vardı.
yemekten sonra temizlik yaptım biraz. sonra 15 dk. ls ile yürüdüm. 45 dk.lık 3 ml bi videoydu ama 15 dk. da kan revan içinde kaldım çok terledim. sanırım 3 gün boyunca 15er dk yaparım.
spordan sonra 1 portakal yedim.
günaydın canım.geçimişolsun özel sektörhastalığı oldu artık,izin alamıyacağımızı biliyor ya habire gelir. en iyisi sende benim gibi yap al raporu bırak masalarına hayatım,yoksa başka türlü olmuyor. yasal haklarımızı onlar vermek istemezse biz almasını bilmeliyiz.günaydın kızlar:2::2::2:
hastayım çok hiç halim yok yılın son gribini ben geçiriyorum herkez yeni atlatıyo ben yeni oluyorum
sizler nasılsınız
canım günaydın. sanırım çocuklar hastaydı geçmişe bakamadığım içingörmedim.çok geçmiş olsun. onlar iyiyse bizlerde iyiyiz. Rabbim yavrularımızı korusun dilerim.günaydın..
kuzular bu geceyi rahat geçirdiler ..:))
dünkü menüm sabah
2 dilim..kepek ekmeği
sucuklu yumurta ve kk peynir.. normal çay
ara yok doktora gittik ordanda optimuma ..
öğlen
haşlanmış tavuk göğsü
1 kaşık yağsız makarna ve yoğurt
ara
malesef eti karam çikolata..
akşam
2 kaşık zeytin yağlı pırasa
ve el ayası kadar haşlanmıoş tavuk göğsü..
1 ayva..
ve leslie 3 mil yaptım..
öğleden sonra kuzucukların rengi ve neşesi yerine gelince spor yapabildim..
ya ben dün ipin ucunu kaçırdım diyordum ama burya yazınca hiçde öyle olmadığını gördüm..
morla bozukluğundna diyete dikkat etmedim diye düşünüyordum.tama kocaman eti çuku var ama okadarcık olsun bea birdaha olmaz ama..:26:
geçmişe bakmamıyorum şimdi kuzuların karnını doyurp ilaçlarını vermem gerek saati geçmesin..:80:
günaydın dosbacım.asıl dün moralimi bozan şeyi anlatmadım ben size(
erikliden aradılar 21 gündür su almıyosunuz bi memnuniyetsizliğiniz mi var dediler??
ayyy kendimden utandım kem küm hasatydım çok memnunum dedim kapattım(
ya gerçektende suyu ne kadar boşlamışım
bunun sebebi eşim sporda suyunu içip gelince bende evde su içmeyince 1 damacanayı tüketememişim
bundan sonra herşeye çok dikkat edeceğim
afiyet olsun size.şimdide peynirli omlet yapıyo benimki az yiyeceğim 1 dilim ekmekle...
bakalım bugün nasıl geçecek??
canım çok güzel öğünler,yani diyet listen çok hoş aslında. sadece bu soya sütü nasıl birşey diye merak ettim,birde etkisi dahamı fazla. özelliği nedir. en alta yazdıklarını günlük tükettiklerin harici içtiklerinmi diye düşünürken günlük tükettiklerinin toplamı olduğunu anladım.Pazartesi
Uyanınca:1 dilim light kasar peyniri 1 sb su
Kahvaltı:2 dilim wasa 2 dilim light kaşar peyniri Maydanoz kırmızı biber, 1fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü,1 fincan sade kahve
Öğle:6 yk nesfit 1 sb soya sütü,1 fincan yeşilçay
Ara:1 dilim wasa 1 dilim light kaşar peyniri,1 fincan sade kahve
Akşam:1 çupra(fırında) yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü
Su:3 lt,3 fincan yeşilçay,2 fincan sade kahve
Spor:55 dk LS 4 mil
hayddaa yeni birşey daha.spor:25 dakika seri yürüyüş
kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek form untad
spor:30 dakika seri yürüyüş
öğlen:6 mantardan sote yaptım.acılıydı 2 tane kepek ekmek form untad,1 çay bardağı karışık meyve suyu pardon sabah unutmuşum yazmayı şimdi yazdım.
ara:1 develi armut ufak boy.
spor:
oturma odasının duvarlarını çamaşır suylu su ile sildim.sağ sol sağ sol.
10 dakika ls mi ne ondan.ebru şallı hareketlerinden 20 şer tane.
200 ayaktayken yanlara eğilme hareketi
250 tane oturur vaziyette sopa çevirme
yan yatıp bacakları yan 50 şer kaldırma.
akşam:4 yk kadar nohut yemeği,2 diim ekmek,yarım limon yedim2 yk kadar kavrulmuş kıyma
ara:1 tane 156 kalorilik tadelleeeeeeeeeeeeform bisküvinin kalorisiyle aynıydı tercihim bu oldu.
sonra 30 dakika seri yürüyüş ( bu tadelleyi hedef alan bir yürüyüş)
ara:yarım portakal,yarım develi armut.
yatış:1 çay bardağı süt.
toplam 1.5 saat yürüyüş
toplam 2 litre su
toplam ekmek 6 dilim (52 gramdan*6:400 kaloriye yakın sanarsam.
kızlar gecmısı hıc okuyamadım benım bılg sanırım format atılması lazım yoksa yenı harddisk eger formatla esım halledebılrıse daha sık yazarım
dişcıye gıttım bıttı
eve geldım akşam yemegımı gec yedım malesef 20.00 de
meyve ve salep yok
sporda yapabilsem ıyı olacak ama cocuktan olmuyor
canım çok güzel öğünler,yani diyet listen çok hoş aslında. sadece bu soya sütü nasıl birşey diye merak ettim,birde etkisi dahamı fazla. özelliği nedir. en alta yazdıklarını günlük tükettiklerin harici içtiklerinmi diye düşünürken günlük tükettiklerinin toplamı olduğunu anladım.afiyet olsun.
hımm bu da zorlayıcı bir kural olur işte, 1 gün bozarsan ta en başa döneceksin. :) poly'cim senden korkulur, maşallah canım. ne zaman başlıyorsun?neysecim şunu da belirtmek isterim bu karaların mutlaka eksiksiz 41 gün uygulayacagım.1 gün bir parça birsey kaçırsam 1.günden tekrar başlayacagım ta ki 41 tamamlayana kadar.
soya sütü her yerde bulunmuyor. sıkıntı o biraz. p..r'ın laktozsuz sütü varmış sanırım, tv'de bir diyetisyen onu önermişti. ben çok az süt tüketince yarım yağlı rahatsız etmiyor:))doğru tahmin diyetisyen içinde besin günlüğü tutuyorum, o yüzden toplamını yazmaya alışmışım canım.
Soya sütüne gelince inek sütü bende çoğu kişi gibi şişkinlik ve gaz problemi yapıyor.Bu yüzden tüketiyorum ama kabızlıga da birebir canım tabi herkes hergün tüketmeden önce kendinde 1-2 gün denemeli belki alerji yapar.
hımm bu da zorlayıcı bir kural olur işte, 1 gün bozarsan ta en başa döneceksin. :) poly'cim senden korkulur, maşallah canım. ne zaman başlıyorsun?
soya sütü her yerde bulunmuyor. sıkıntı o biraz. p..r'ın laktozsuz sütü varmış sanırım, tv'de bir diyetisyen onu önermişti. ben çok az süt tüketince yarım yağlı rahatsız etmiyor:))
cok hoşmuş dövme desenlerin.
bende hem vucut hem yüz yogasını hayatıma katmak istiyorum ama bir bilgim tecrübem yok senin varsa bizimle paylaşır mısın canım?
sağol canım. dün aslında bir salmışlığım vardı ama yinede pek birşey yememişim. zaten iştahımda yoktu. canım ben eğer yapabilirsem ilk defa spor salonuna gideceğim. daha önce bir tecrübem olmadı. benim evde malesef şöyle bir engelim var; oğlum :)) sağolsun kendisi gece 11 den aşağı yatmadığı için malesef sonrasında pek yapabilme şansım olmuyor. çünkü işten geliyorum,yemeğim varsa ne ala ama yoksa 1-1 buçuk saat yemek, ye,topla, kaldır eve bak derken saat 10 olmuş,odaya girip yapsam sürekli kapıyı yumruklar aç diye açıncada yaptırımı bilmiyorum ama oynamamı istemeyen bir çocuk hemen ağlar,bende öyleymişim küçükken. çok uzattım. yani evdeyken sürekli birşeyleri bahane ediyorum,moralimi bozanlarda oldukça yapasım gelmiyor. spora gidersem bana biraz terapi olur diye düşünüyorum.evden uzaklaşmak,yüksek müzikte spor yapmak,yani ne bileyim hava iyiliklerinde spor sonrası eve kadar yürüyebilirim belkide o gazla(sarıp sarmalanır)birde mart ayını seçtimki 27 martta saatler ileri alınacak hava daha aydınlık olacak. yani ne bileyim,diyorum ya kendime zaman ayırabilmem lazım,yoksa sıkıldım bu lop etlerden ve bu mutsuzluğumu tetikliyor.canım daha iyi olmana sevindim.menülerinde daha iyiymiş,en azından kaçamak diye tanımlanacak birsey yok.
canım ben kendi tecrübelerimden dolayı daha avantajlı oldugunu düşünüyorum.karşılaştırmalı anlatmaya çalışayım.
spor salonuna gittiğimde akşam saatleri,aradaki yemek saatleri,hava şartları hep caydırıcı oluyor su saatte gitsem geç bu saatte gitsem akşam yemeğim geçe kalıyor spordan önce 1-1,5 saat yeme arası olması lazım.ama ls yi gece 12 de yapabilirsin komşulara ses gitmiyor evindesin istersen iç çamaşırınla yap porblem değil yalnız spor ayakkabı kullan canım.
Yürüyüşe gelince her hafta yağ ölçümünden biliyorum ls yaptıgım hafta yürüyüştekinden çok yağdan verdim sonra araştırdım bu interval(hızlı-yavaş değişen tempo) kardiyo, yürüyüşte kardio olarak çok faydalı ama yağ yakımında fazla etkisi yok.LS de hızlanıp yavaşladıgından nabız yağ yakma aralıgında kalıyor ben bunu nabız öçlme aletimle test ettim.Zaten sporda çok yüksek dil dışarıda surat kıpkırmızı tempo hiçbir zaman önerilmez.Bence ls her diyet yapıp bilg. olanın elinin altında olması gereken bir spor hava mı soguk gir odaya yap yada o gün işin var kalkar kalkmaz yap sonra gönül rahatlıgıyla gününü devam ettir.
birde şu yönden seviyorum her ne kadar 1 yıla yakın spor salonuna gitsemde yer hareketlerini hoca eşliğinde olmadan yapmak istemiyorum sakatlanma riski çok fazla bunda hiç yer hareketi yok.
umarım anlatabilmişimdir.:26:
bu göz altı morlukları bendede var,masaj olayı ile azalma görülüyormu canım.bende başlayayım ne yapıyorsun mesela.Süper cnm zaten bunları hepimiz uygulasak yaza bomba olarak gireriz :) bizde dikkat edelim zaten yapıyorum gözlerinizin etrafına masaj yapın göz altı kahvelıklerı veya morlukları kan dolaşımı azalmasından oluyor bilginize bu arada :) bende ona başladımda çok yoğun :)
canım bunlar çok çok güzel şeyler,yapabilene bravo ki sen şuan yapıyorsun. çocuk yapasıya kadar hayatınızda birşeyleri yoluna koyun,öğrenmek istediklerinizi öğrenin, okuyun yazın. çocuk olduktan sonra eğer maddi anlamda çok rahat değilseniz tüm hayallerinize kısa sürede olsa veda ediyorsunuz. ben biraz daha sabır modundayım ama vazgeçmicem hayallerimden. 50 de olsam eğer ömrüm varsa sağlıklıysam yapıcam. hayattan memnun ayrıldığımı gösteren bir yüzle ölmek istiyorum. hafif tebessüm eden:)))Kızlar 41 gün boyunca yeni bir süreç uygulamayı düşünüyorum.Çünkü artık vazgeçmek ve hayatıma dahil etmek istediğim bazı alışkanlık var.Sizinde bana bu konuda destek olmanizi rica ediyorum.Arada hedeflerimle ilgili izlediğim yolda sorular sorarak beni tetikte tutun olur mu?
Bu andan itibaren,
*Etler ızgara veya fırında ,sebzeler buharda veya fırında,Besinleri en sade şekilde tüketiyorum,
*Su,mineralli su,bitki çayı dışında hiçbir şekerli ve asitli içecek tüketmiyorum.
*Tam tahıllı ekmek dışında ekmek grubu tüketmiyorum.
*Taze ve kuru meyveler dışında tatlı tüketmiyorum.
*Vücudumdaki yağ fazlalığıma katkısı dışında hiçbir fayda sağlamayacak abur cuburları tüketmiyorum.
*Kuruyemiş ve zeytinyağı dışındaki yağları kullanmıyorum.
*Dışarıdan yemek yemiyorum,gekekirse evden getiriyorum.
*Hergün hiç istisnasız 45 dk tempolu spor yapıyorum.
*Hergün 7 saat düzenli uyuyorum.
*Her akşam spordan sonra kesemi yapıyorum,Sabah akşam cilt bakımımı ihmal etmiyorum.
evet, regl kervanı başladıbenim de yakın zannediyorum, bakalım.
bugün daha iyisin gibi geldi bana asumancım. dünkü beslenmen de fena olmamış ama bugünkü daha iyi olacak inşallah.
dosbam nasılsın söyle bakalım sabahtan beri ne kadar su içtin,içmediysen hemen bir bardak içiyorsun ben sana bu hafta koçluk yapıyorum ona göre
canım çok az yemişsin ama sağlık olsun sen daha iyi ol da...gerisini halledersin hayatımselam kızlar,hepinizin iyi olmasını diliyorum. ben biraz daha iyiyim ama düşüncelerim aynı.
ayrıca düngece adet oldum. sanırım rahatlamamda onunda etkisi var.
dün yediklerimide yazayım.
sabah kahvaltı yok yarım simit çay
ara 1 ad elma
öğlen kaşarlı ama yağsız :)) tost ve çay
akşam 2 dilim yoğurtlu patates salatası va 2 kepçe tarhana çorbası.
bugün yine kahvaltı yapamadım yarım 1 simit ve çay var.
öğleye inşallah sebze olacak yada hafif birşeyler.
2 sallama yeşil çayımvar inşallah onları içebilirim.
biraz geçmişe bakıp geliyorum.
ha bu arada kızlar dün tekrar yazma fırsatım olmadı,dışarı çıktım geldim,sonra buraya gelenler oldu,sonra birbaş ağrısı eşliğinde ciro hesaplamaları yaptım,zaten dünüm bu moral bozukluğuyla nasıl geçti anlamadım ama geçti işte bir şekilde çok şükür.bugün burada olmaya çalşacağım. biraz da geçmişe bakıp geliyorum. güzel birgün diliyorum.
birde dün resim eklerim demiştim ama inanın unuttum,saat 10.00 gibi mutfağı toparladıktan sonra adet sancılarım olunca uzandım koltuğa. öyle kaldım inşallah bu akşam olur. :)))
canım senin salona gitmen çok iyi olacak çnk işten sonra herşey zor oluyo...slm canım bu LS işi nasıl oluyor bilgin varsa paylaşırmısn sorun olmazsa tabii. gerçi bugün bir mart,yani mart ayına girdik spor olayını bu ay gerçekleştirecem demiştim ama hangi gün bilmiyorum. gerekli araştırmalara başlıcağımdan emin olabilirsiniz. beni mutlu eden şeyleri yapıcam inşallah. gerçi ben hep böyle derim yine birşeyleri hesap edip geri çekerim kendimi ama bu sefer kıyacağım paraya. (inşallah) ama sen yinede sorun olmazsa kısa birşekilde anlatırsan sevinirim canım.:13:
tamam ikna oldum muzu akşam yemeyeceğimdosbacım akşamı hafif atlatmışsın. muzları eşinle paylaşsanız yani 1 tane muzu ikiniz yeseniz daha iyi olur kanaatindeyim. ben bir ara akşamları muz yedim, başka herşeye dikkat ettiğim halde o hafta tartı oynamamıştı:)) ondan dolayı muza akşamları çok sıcak bakmıyorum.
aslında yemek yeme işini bir zevke dönüştürmüş eşin, ben öyle anladım. ben de öyleydim ama baktım 85 kiloya ulaşmışım. yediğini yakabiliyorsan iyi de yakamıyorsan olmuyor.
psikolog konusunda da biraz fazla genel konuştum sanırım. aralarında tabiki iyileri de varıdr. siz de iyi birine denk gelmişsiniz anladığım kadarıyla. seni rahatlatacaksa bence aynı kişiyi tekrar düşünebilirsiniz.
doğru tahmin dosbacımregl yaklaşıyor.
ancak o yazdıklarımın hepsi azar azardı, gerçekten:)
su böreğini bir ara asuman söylemişti de şoke olmuştumondan beri kendisine yanaşmıyorum:))
günaydın dosbam
eşe gel eşe:))
afiyet olsun.
tam sopalıksın dosba ya3 haftadır su almıyor musun o su bozulmaya başlar yaw, sıcaktaysa eğer.
dün menü yazmadın?? menü yazsaydın su durumunu da yazardın, seni takip ederdik.
.
Kızlar 41 gün boyunca yeni bir süreç uygulamayı düşünüyorum.Çünkü artık vazgeçmek ve hayatıma dahil etmek istediğim bazı alışkanlık var.Sizinde bana bu konuda destek olmanizi rica ediyorum.Arada hedeflerimle ilgili izlediğim yolda sorular sorarak beni tetikte tutun olur mu?
Bu andan itibaren,
*Etler ızgara veya fırında ,sebzeler buharda veya fırında,Besinleri en sade şekilde tüketiyorum,
*Su,mineralli su,bitki çayı dışında hiçbir şekerli ve asitli içecek tüketmiyorum.
*Tam tahıllı ekmek dışında ekmek grubu tüketmiyorum.
*Taze ve kuru meyveler dışında tatlı tüketmiyorum.
*Vücudumdaki yağ fazlalığıma katkısı dışında hiçbir fayda sağlamayacak abur cuburları tüketmiyorum.
*Kuruyemiş ve zeytinyağı dışındaki yağları kullanmıyorum.
*Dışarıdan yemek yemiyorum,gekekirse evden getiriyorum.
*Hergün hiç istisnasız 45 dk tempolu spor yapıyorum.
*Hergün 7 saat düzenli uyuyorum.
*Her akşam spordan sonra kesemi yapıyorum,Sabah akşam cilt bakımımı ihmal etmiyorum.
valla canım kötü durumdayım ...iyiki aradılar kendime geldim doğrusu...günaydın dosbacım.
hayatım 21 gündür su almıyorsanız valla durum kötü ben kendimi kötü derim ama sen benden kötüymüşsün.:))) belkide halsizliğinin devam etmesinin sebebi odur canım.
birde şuan sen gebelikle ilgili bir tedavi görüyormusun dosbacım. hani olur ya dr. herhangi birşey söyledimi diye merak ettim.
afiyet olsun size.
.
rabiacım çok sağol canım. hiçbirşey eskisi gibi olmuyor malesef. herkes hayat şartları doğrultusunda yıpranıyor,kimileri yıpranma sürecini az yaralarla atlatır,kimileride yollarını ayırır. biz uzun zamandır mücadele ediyoruz, çok yıprandık. ama diyorum ya. birşeyler düzelsin diye mücadele ettiğini görmezsem kesinlikle cesaretimi toplayacağım.daha fazla yıpranmak istemiyorum. resmi olarak 6 buçuk yıl oldu ama 11 senedir beraberiz.onu seviyorum ama bazen sadece alışkanlıkmı benimkisi diye soruyorum kendime. çözemedim.ah asumancım üzüldüm durumlara. beylerin patavatsızlığı zaten olmasa olmaz. biz de haftasonunu eşimle pek iyi geçirmedik. yani düşünüyorum da birşeyler hep kırılmaya uğruyor zamanla. sana Allahtan sabır diliyorum. inşallah içindeki sıkıntı hafifler.
sağol canım, sana da kolay gelsin
sen ciddi olarak boşanma gibi bir şey mi düşünüyorsun, tek başına kaldırabilir miyim yazınca akla o geliyor
ne kusuru canım benim ya, ne kadar sorumluluk sahibi bir insansın sen. sen şimdi şöyle bir sade kahve iç. sonra işlerinle ilgilen. biraz kafan işine yoğunlaşsın. bizimle dertleşmek istersen buralardayız.
amiiin dosbacım çok çok saağol. cümlemizin evladına dilerim uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin Rabbim. sizlerede tüm anne olmayı canı gönülden isteyen kullarınada Rabbim bu duyguyu yaşatsın dilerim hayırlısı ile. çok zor ama çok güzel. bende dün geçkaldım telaşesi ile oğlumu kutlayamamıştım,onada üzüldüm. ama akşam gidince doyasıya kutladım.öncelikle adcım oğlunun gerçek doğum günü bugün sanırım...Doğum günü kutlu olsun Rabbim uzuuun mutlu huzurlu bi ömür nasip etsin... seni oğlundan hiç ayırmasın...
diğer konuya gelince canım biliyosun erkekler farklı bu nedenle çook düşünüp sonra karar vermek lazım
onlarsızda olmuyo hayat...belki birazda onlar bizi çekiyolardır ne dersin?? ben eminim sadece şu an kırgın ve kızgınsın geçecek diye ümit ediyorum
canım doğum gününüz kutlu olsun.aslında eşinin yaptığı hoş değil ama kısasa kısas sende onun ailesinin yanında aynısını yap aynı durumda kendisi bir yaşasın görsün bakalım.ben herşeyiyle eşit yaşıyorum hayatı eşim asla 1-0 öne geçemez .
taviz verme kesinlikle ama biranda gözden bazı şeyleri geçirmek istersen sadece azıcık ona benze ,kendini sende görmesini sağla.
okey canım .benim reglim 2 gün sürdü bu sefer iyice kafam allak
ayyıldızım canım dıscıde kanal tedavı oldum 2 seans surdu dun bıttı çok sukur ama dıscı sterıl calısmıyor bırdaha gıtmeyecegım spatulle dıs tupunun ıcerısınden alıyor benden once o dolguyu kullanarak kıme yaptıysa ıste onun agzına degen spatul(METAL INCE UZUN UCU BIRAZ KIVRIK DOLGUYU DISE KOYARKEN KULLANILIYOR)le dolguyu alıyor işi bıtıyor ıkıncı hastası geldıgınde daha sonra yıne benım agzıma degen spatulle yıne doldu alıyor tup ıcındekı dolgu bıtene kadar boyle ....
olmazkıhepatıt hıv ne varssa gecer
soyledım ıste degmıyorda falan da fıstıkta hatun kendındende cok emın dolgu domdurma gıbı katı alırkan kasıkla domdurmayı kasık hıc degmeden almamız mumkun mu ?
dogru olan alen(kucuk ocak ) kullanacak spatullu her seferınde yakacak veya dolgu malzemesınden
bır mıktar cam bır levhanınuzerıne alacak oaradan yapacak bu bole olmaz cok sınır oldummm
poly canım tesekkurler
salebı hergun tuketme demıssın dun salep ıcmedın nasıl mıdem kazınıyor bende 1/2 dılım ekmek
2 kucuk sımıt kurabıye yedım
asumancım bende sasmıyorum 1 haftada 2 kere arıza degıl mı ?
rabiacım saol canım dısıde atlattık
gelelım bugune
sabah kalktım
canım bısı yemek ıstemıyoo
zaten mısafırım gelecek kek yaptım (3 yum 2su brdk seker 1 su bark sut 1/2subardk sıvı yag 2 su bardagı unun ıcıne kabartma tozu vanılını koyup karıstırın 2 kere elekten gecırıp kullanın keke harıka oluyor deneyınn )
ben kekten yemıyecegım sımdık bezelye yıyecegım karnım tok olsun
sabah1 zeytın 1/2 dılm den daha az ekmek
ara yok
12.30oglen 4 yk bezelye 3 yk pılav 1/2 kase yogurt
ara 1 dıkdortgen kek dılımının 1/4 mısafırıme ayıp olmasın
18.30 akşama sehrıye corbası 1 dılım ekmek 2 kofte salata
21 gıbıde ıncır ve kuru uzum
mısafırım gıdınce kek hemen buzluga
a
yok canım kalorisine baktım şimdi 25 gram ekmek ve 50.2 enerji kalori yazıyor.senin dediğin 40 gramlık gerçi ben 40 gramlık yazmışımGünaydın kızlar
bende önceden atamaz bırakamazdım şimdi gelene gidene çıkarıp veriyorum yapınca sadece o ögünlük yapıyorum.Sende öyle yap elini biraz aza alıştır derim.
aslında kurabiye de listelerde oluyor ara öğün olarak ama 1 tane su böregiyle olması biraz kötü olmuş,sen en iyisi 2 gün protein agırlıklı beslen canım.
ahh bu erkeklerin iştahları benim sevgilimde ben diyette olunca tuttturur iskender şu bu diye, kendi diyette olsa sen açlıktan ölsen hayatta salatadan başka birsey yedirmez
destekleyelim canım hemen ls 5 mil indir bilgisayarına hergün en az 1 mil bekliyoruz senden 1 mil zaten 15 dk sürüyor vaktin olursa 2-3 te yaparsın olur mu?
seni wasacı seni
akşam araya bak hem lokum,hem bitter,hem hurma baymadı mı hepsi bir ögünde.Ayrıca dagıt artık şu lokumları sokaktaki çocuklara
onun dışında menü harika ama ls yapmadın mı sen
canım ara ögünlerin dengeli pilavı öglen tüketmen yerinde olmuş, ama aralarda sadece yeşilçay olmaz başka şeylerde tüket olur mu?
banda çıkman iyi olmuş,yalnız ben sana muzu 17 den önce ye demedim mi
bende oruc tutmak istiyorum ama dyt bu dönem olmaz diyor,ortodonti tedavisi istiyorum o da olmaz diyor, çok fena benim bu diyetisyen
sahlebi hergün tüketme zaten hergün tüketilecek kadar masum degil canım hafta1-2 yeterli.Dişin için geçmiş olsun.
spiral için doktoruna telde sorsan o bilir canım.
1 dilim ekmek 70 kcal canım ekmek biraz fazla olmuş, bakliyatta yemişsin ben bakliyatın yanında 1 dilimden fazla ekmek yemiyorum.ama sporların harika
balığın yanında çay mı içtin polycim tadı nasıl oluyo ikisinin bir arada mı acaba?2 fincan kahve kesmemiş anlaşılanPazartesi
Uyanınca:1 dilim light kasar peyniri 1 sb su
Kahvaltı:2 dilim wasa 2 dilim light kaşar peyniri Maydanoz kırmızı biber, 1fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü,1 fincan sade kahve
Öğle:6 yk nesfit 1 sb soya sütü,1 fincan yeşilçay
Ara:1 dilim wasa 1 dilim light kaşar peyniri,1 fincan sade kahve
Akşam:1 çupra(fırında) yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü
Su:3 lt,3 fincan yeşilçay,2 fincan sade kahve
Spor:55 dk LS 4 mil
canım cocukların adına çok sevindim iyileşiyorlar demekki dikkat et ilaçlarına saatlerini kaçırmıyorsun çabucak sıhhatlerine kavuşurlar canım.kaçamaklı gün olmuş eti karam kalorisi çok eğer yiyeceksende kalorisine bak al okey.günaydın..
kuzular bu geceyi rahat geçirdiler ..:))
dünkü menüm sabah
2 dilim..kepek ekmeği
sucuklu yumurta ve kk peynir.. normal çay
ara yok doktora gittik ordanda optimuma ..
öğlen
haşlanmış tavuk göğsü
1 kaşık yağsız makarna ve yoğurt
ara
malesef eti karam çikolata..
akşam
2 kaşık zeytin yağlı pırasa
ve el ayası kadar haşlanmıoş tavuk göğsü..
1 ayva..
ve leslie 3 mil yaptım..
öğleden sonra kuzucukların rengi ve neşesi yerine gelince spor yapabildim..
ya ben dün ipin ucunu kaçırdım diyordum ama burya yazınca hiçde öyle olmadığını gördüm..
morla bozukluğundna diyete dikkat etmedim diye düşünüyordum.tama kocaman eti çuku var ama okadarcık olsun bea birdaha olmaz ama..:26:
geçmişe bakmamıyorum şimdi kuzuların karnını doyurp ilaçlarını vermem gerek saati geçmesin..:80:
geçmiş olsun canım .inşallah son giribi sen oluyorsundur millet salgından bezdi usandı sende savuşturuver gitsin inşallah allahım acil şifalar versin.günaydın kızlar:2::2::2:
hastayım çok hiç halim yok yılın son gribini ben geçiriyorum herkez yeni atlatıyo ben yeni oluyorum
sizler nasılsınız
rakibem afiyet olsun talaş börek tatlımıydı gıgünaydın kızlardünkü menüm
kalkış: 3-4 taen altın çilek ve 2 parça kuru kayısı üzerine 2 bardak su
kahvaltı:yarım kase kellogs içine 7-8 taen yaban mersini yarım bardak süt
ara:1 fincan yeşilçay
öğle:11.00 gibi 2 tane talaş böreği
ara:1 çay tabağı benim kuruyemişlerden yanında 1 fincan yeşilçay
akşam :1 kase çorba 1 havuç. çorbanın içinde nohut mercimek ve erişte vardı.
yemekten sonra temizlik yaptım biraz. sonra 15 dk. ls ile yürüdüm. 45 dk.lık 3 ml bi videoydu ama 15 dk. da kan revan içinde kaldım çok terledim. sanırım 3 gün boyunca 15er dk yaparım.
spordan sonra 1 portakal yedim.
afiyet olsun canım.reglken dikkat et asumancım sinirler daha depreşik oluyorselam kızlar,hepinizin iyi olmasını diliyorum. ben biraz daha iyiyim ama düşüncelerim aynı.
ayrıca düngece adet oldum. sanırım rahatlamamda onunda etkisi var.
dün yediklerimide yazayım.
sabah kahvaltı yok yarım simit çay
ara 1 ad elma
öğlen kaşarlı ama yağsız :)) tost ve çay
akşam 2 dilim yoğurtlu patates salatası va 2 kepçe tarhana çorbası.
bugün yine kahvaltı yapamadım yarım 1 simit ve çay var.
öğleye inşallah sebze olacak yada hafif birşeyler.
2 sallama yeşil çayımvar inşallah onları içebilirim.
biraz geçmişe bakıp geliyorum.
ha bu arada kızlar dün tekrar yazma fırsatım olmadı,dışarı çıktım geldim,sonra buraya gelenler oldu,sonra birbaş ağrısı eşliğinde ciro hesaplamaları yaptım,zaten dünüm bu moral bozukluğuyla nasıl geçti anlamadım ama geçti işte bir şekilde çok şükür.bugün burada olmaya çalşacağım. biraz da geçmişe bakıp geliyorum. güzel birgün diliyorum.
birde dün resim eklerim demiştim ama inanın unuttum,saat 10.00 gibi mutfağı toparladıktan sonra adet sancılarım olunca uzandım koltuğa. öyle kaldım inşallah bu akşam olur. :)))
bu ekmek normal bildiğin kepek ekmek gülüm ben form ekmek yazıyorum ki beyaz ekmek değil diye anlasınlargünaydın canım.
canım güzel başlamışsın öğünlere ama talaş böreğin sırıtmış yinede güzel bitirmişsin,tebrik ederim.ne kadar fenayız,hiç bozmadan akşama kadar sadık kalamıyoruz diyete.
günaydın canım.geçimişolsun özel sektörhastalığı oldu artık,izin alamıyacağımızı biliyor ya habire gelir. en iyisi sende benim gibi yap al raporu bırak masalarına hayatım,yoksa başka türlü olmuyor. yasal haklarımızı onlar vermek istemezse biz almasını bilmeliyiz.
canım günaydın. sanırım çocuklar hastaydı geçmişe bakamadığım içingörmedim.çok geçmiş olsun. onlar iyiyse bizlerde iyiyiz. Rabbim yavrularımızı korusun dilerim.
menünde karam çikolata hariç bir fazlalık yok gibi,tebrik ederim senide afiyet olsun.
günaydın dosbacım.
hayatım 21 gündür su almıyorsanız valla durum kötü ben kendimi kötü derim ama sen benden kötüymüşsün.:))) belkide halsizliğinin devam etmesinin sebebi odur canım.
birde şuan sen gebelikle ilgili bir tedavi görüyormusun dosbacım. hani olur ya dr. herhangi birşey söyledimi diye merak ettim.
afiyet olsun size.
canım çok güzel öğünler,yani diyet listen çok hoş aslında. sadece bu soya sütü nasıl birşey diye merak ettim,birde etkisi dahamı fazla. özelliği nedir. en alta yazdıklarını günlük tükettiklerin harici içtiklerinmi diye düşünürken günlük tükettiklerinin toplamı olduğunu anladım.afiyet olsun.
hayddaa yeni birşey daha.form untad nedir medinecim. yani özellikleri nedir hayatım.diyete faydası varmı. öğleden sonra yapmış olduğun spor süper,kol kasların iyi çalışmıştır .ve sonrasındaki hareketlerde harika. çamaşır suyunun kokusu çok kalmadımı odada hayatım.çocuk gelesiye kadar çıkmıştır kokusu inşallah. :44:öğünlerinde tadelle harici sırıtan yok gibi ama birde seninde yazdığın gibi ekmek fazla olmuş hayatım afiyet olsun.
dombilicim,ben valla şaşırmıyorum artık senin bu pcdeki sorunlara. hayırlısı olsun bunuda kısa sürede atlatırsın inşallah canım.
sabah geç kaldım 11:50 de kalktım.az önce 3 yk kadar kellogs tam tahıllı,yarım çay bardağı süt karıştırdım yedim.
ekmek yiyorum diye bunu tercih ettim bir meyve ve saat 4 de yoğurt yiyebilirim.ekmek hakkım 4 mü oluyo bu durumdasayıverin bana o kadar yicem
geç kalktım valla mis gibi uyudum :82:
canım ben netten hesaplamıstım benımıcın nabız 110 ılw 120 arası cıkmıstı hasabı vardıpolycim spor yaparken nabız kaç olmalı ki yağ yakımı kolay olsun...
ben aslında çok dikkat ediyorum bu konuya ama yanlışım var mı merak ettim doğrusu??
medınecım gunaydın bıraz gec olmus ama bende farklı degılım 10 da uyandımsabah geç kaldım 11:50 de kalktım.az önce 3 yk kadar kellogs tam tahıllı,yarım çay bardağı süt karıştırdım yedim.
ekmek yiyorum diye bunu tercih ettim bir meyve ve saat 4 de yoğurt yiyebilirim.ekmek hakkım 4 mü oluyo bu durumdasayıverin bana o kadar yicem
geç kalktım valla mis gibi uyudum :82:
iyi yapmışssın değiştirmekle ben arada ekmek türümü de değişimli kullanıyorum.
tamam dosbacım 3 tane ekmek hakkımı koruyorum:)) afiyet olsun canım
valla 3yk kellogs 1 dilim ekmek desek geriye 4 dilim hakkın kalır ama şu da önemli bu benim kilomdaki bi insana verilen hak :)) sen daha hafif olduğun için eminim diyetisyene gitsen günlük 4 dilim verir yani senin 3 dilim hakkın kalmış canım ....
ayyy sinir ettim sanırım afiyet olsun hayatım
bu arada 2yk pilav veya makarna veya 1 galeta = 1 dilim ekmek
aslında ben saat 8 den sonra uyumasam iyi olucak ama gece buraya takılınca 1 buckta ancak yatağa giiryorum sonra aha uyudum aha daldım diyene kadar 2 oluyor sabahta erken kalkmaya alışmayan bünye hopala yatağa diyor sonra saati kuruyorum 10a dıt dıt ötüyo telefonu elime alıyorum 1 saat uzatıyorumcanım ben netten hesaplamıstım benımıcın nabız 110 ılw 120 arası cıkmıstı hasabı vardı
medınecım gunaydın bıraz gec olmus ama bende farklı degılım 10 da uyandım
oglan gece uyumuyor sabah namazdan sonra uyuyoruz
canım sen bence olabıldınce azalt ekmegı
anaa tahlil sonuçları eline değdimi bacım kendinde bakabilirsin gerçi sanırım yarın alıcaksın gibi yazmışsın hadi inşallah .bende az önce doktoru aradım dedim hatun benim reglim 2 gün sürdü ne iş dedimkızlar tahlil sonuçlarım çıkmış yarın alıp doktora gösterecem. inşallah önemli bişey yoktur. şeker ve demir oranlarını merak ediyorum. bide rahim ağzındaki yara var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?