Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol dosbacım,ama senin adet baya uzun sürmüş dosbacım,düşük sonrası devam eden adet değilmi. cu günü kontrollerin güzel geçer inşallah. gebeliğin tamamiyle vücutta bittiğini anlamak adına kan testi yaparlar,bende öyledi gebelik sonlanasıya kadar tahlil yaptırmıştım. parça niye almışlardıki dosbacım. kesin anlattın ama ben balık hafıza oarak tutamıyorum aklımda malesef.
canım su böreği gerçekten çok tehlikeli belki bir kk kutusu büyüklüğünde ödül versen daha iyi olur sanırım. su olayında sen böyle değildin hayatım, yanlışmı hatırlıyorum düzenli su tüketimin olurdu.sen üzüntüyle herşeyi boşlamışsın anlaşılan. :))
benim yerimede uyusaydın canım. oh ne güzel. ekmek tüketimi günde 4 dilim diyorlar. besinlerin konusunda bilgim yok malesef. afiyet olsun canım.
eğer yapabiliyorsan akşam ekmek olayını kestiğin zaman çok farkedecektir. tadellen afiyet olsun, seçim konusunda iyi yapmışsın ama uzmanlar ne der bu konuya bilmiyorum hayatım. gerçi zılgıt yemişsindir kaçmaz onlardan. :))
benimki laf olsun medinecim,yoksa tabii havalandırmışsındır odayı. enes boyuyormu yoksa duvarları. neyse misafirin geldiğinde temiz olacak. ellerine sağlık canım.
siz en iyisi değiştirin onu dombilicim. zamanı gelmiş.
canım,bende genelde hepsini karırştırararak yaparım,un,vanilya kabartma tozu kakao varsa onuda eklerim. geçen gün annem dedi,kabartma tozlu un,kakaolu un çıkmış kızım dedi. isabetli olmuş dedim bende. akşamıda aynı dediğin gibi atlatırsan güzel öğünler olacak sanırım. afiyet olsun canım.

canım benim kanama kürtaj sonrası 15 gün sürer demişti şimdi az kaldı ...
gebelik bitti neden düştüğüne dair alınan şeyi (bebek demek istemiyorum fetus hoşuma gitmiyo) patalojiye gönderdiler... haliyle ben iyimiyim neden düşüğe sebep oldu diyede kandan bakacaklar,parça kalmış mı diye de cumada ultrason ile ( nefret ediyorum o masadan (

canım üzüntüm hala geçmedi ama kendimi kandırmaya çalışıyorum (

bu göz altı morlukları bendede var,masaj olayı ile azalma görülüyormu canım.bende başlayayım ne yapıyorsun mesela.

tatlım ben Garnier'in yenı cıkarttığı kafeinli bi göz altı rollon var onu sürüyorum sonrada parmağımla ince dokunuşlurla masaj yapıyorum bende uykusuzlukdan hafif kahvelik oluyor onunlada dün yaptım resmen açıldı rengi :)

1-)haftada bir kivinin kabuğunun nemli yüzeyi gözün altında 15 dk tutulur.
2-)temizlenmiş semiz otu robottan geçirilir püre haline getirilir.gazlı bezin arasına koyulur ve 20 dk gözün altında bekletilir
3-)haftada 3 gün elma suyu sürülür ve bol miktarda maydonoz tüketilir.
4-)patates suyu ile göz çevresine kompres yapılır.gerekirse yorgun gözlere patates dilimleri koyulur.
3-)elma suyu ve 1 tatlı kaşığı türk kahvesi karıştırılır.karışım gazlı bezin arasına koyulur göz çevresinde bekletilir.haftada 3 kez yapılır.
not:2 ve 3 numaralı tarifler beraber yapıldığında daha iyi sonuç verir.

sen sanki bunların hepsine dikkat ediyor gibisin sen de sabah tam istediğim gibi olmadı dersen, yandık
başlangıcın hayırlı olsun canım. kendin için çok iyi bir şey yapıyorsun.
adetliyken fazla iş yapınca çok sancı oluyor canım. vücut tepki veriyor sanırım. koltuğa kendini atmakla enn güzelini yapmışsın.

şükür muz konusunu hallettik
eşin şu aralar stresini yemekten çıkarıyor olabilir ama eşine bir süre sonra yemeğin strese dönüşebileceğini hatırlatmak lazım kendinize ara ara ödül verirsiniz yine ama biraz diyetin zararı olmaz gibi geldi bana.
akşama menü bekliyorum, su miktarı da olsun. poly'nin menü yazma stili gibi:)) kendim de unutuyorum ama o biçim çok hoşuma gidiyor.

ara olarak 1 yemek kaşığı kuru üzüm 2 adet kayısı yedim
şimdi de suyumu içiyorum
afiyet olsun canım. bu kuru meyvelerin üstüne su çok iyi oluyor. lifler açılınca tokluk hissi artıyor.

canım, siz çok da uzun bir süredir bir şeyleri paylaşıyormuşsunuz. alışkanlık da olsa bırakması kolay olmaz.
psikolog olayında da eşinle gitmek iyi fikir bence de. evlilik ikinizi de ilgilendiriyor çünkü.

dombilim, karışmak gibi olmasın da keke 2 su bard şeker çok değil mi? ben hep 1 su bardağı koyarım hatta onu da azaltmaya bakarım. verdiğin miktarlara 1 su bardağı fazlasıyla yeterli bence.
kekten az bir miktar ara öğün olabilir. menü de bu haliyle çok güzel ama dünkü gibi ekstradan minik kurabiyeler eklemeyelim lütfen

ekmek çok diyeneymiş
dosbamın da yazdığı gibi 3 dilim ekmeğin kaldı şekerim:)

kzıalr bana musade gıdem kalan ıslerımı bıtırem sımdık gelır mısafıurım
tamam canım, sana kolay gelsin.

asumancım ben öyle ev konusunda kadersizimki anlatamam ben bu eve geldiğimde çıkan şahsiyet evin boyaya ihtiyacı yok silinir biraz renkte açılma olur ama diyince ben sandım bu ev toz boya dedim ben temiz boya istiyorum temiz girer temiz çıkarım demiştim ki zaten ev sahibi salak çünkü kiracıyla muhattap ediyo bizi neyse adam gıcıklığına sonra neyse boyatmış güya kapora vs verdikten sonra taşınma esnasında baktım ki yandan geçirilen eşyalar duvara değince siyanlık vs oldu ahaaa dedim boya kötü dikkatlice odaları gezdim adam kabataslak boyamış kendi kendine tabi ben o ara önceden gelip bakmamıştık sordum ki kendisi bir arkadaşıyla boyamış üstelik plastik boya üstüne toz boya sürmüş bana deseydiki bu plastik boya silnir geçer renk atımı olur diyince toz sandım ne bilim sonra işte enes elledikçe silim dedikçe boya beze geldi sonra 3 odayı komple kadın tuttup sildirdim ama hak getire duvar berbat oldu ev sahibini aradı eşim böyle böyle dedi.neyse işte bende 2 odayı plastiğe boyamıştık enesde yardım etmişti şimdi o duvarlar boyalı duruyo diğer odalar silinik duruyor anlıcan yazın çok mesut şekilde taşınmayı bekliyorum burdan.ev konusunda çok kadersizim diyebilirim o yüzden bu sefer bilen birileriyle bakıcam hatta bez taşıcam silicem orda güya site içindeyim park yerinden hiç memnun değilim tamamen arıza bi rsite spor salonu var tam kullanayım falan dedim aletler bozulmuş iptal olmuş,balkondan süs havuzu var enes izler dedim geldik geleli çalışmamıştı sordum tesisatında sorun varmış düşün bu kadar saçma bir yer de oturuyorum dünyanında parasını veriyorum zoruma gidiyo

Son düzenleme:
Sabah : Dün kendim ama geç olduğu için yiyemediğim kısırdan az bişi yedim :)
Ara : Yulaflı biskuvi
Öğlen : Mercimek çorbası + sebzeli tavuk (suyunu yemiyorum yemeklerim)
Ara : Mandalina
Spor öncesi : Haşlama makarna düşünüyrm bakalm

sabah geç kaldım 11:50 de kalktım.12:30 da 3 yk kadar kellogs tam tahıllı,yarım çay bardağı süt karıştırdım yedim. 1 litre su tüketildi şimdiye kadar
ara:2 yk kadar siyah kuru üzüm,1 tane elma
spor:yarım saat yürüyüş
gece gelir güncellerim.

Son düzenleme:
öğle yemeği olarak 1 çay bradağı yy süt 3yk k-fleks
şimdi komşum çaya geliyo ona kurabiye hazırladım valla kendime tabak koymadım :)) hadi hayırlısı olsun bakalım

şimdi komşum çaya geliyo ona kurabiye hazırladım valla kendime tabak koymadım :)) hadi hayırlısı olsun bakalım
bence dosbam yicek birşeyler misafirle yemesende sonra yicen ben öyle hissediyorum
yesende mutlaka yürü götür o yediklerini

yok şekerim değmedi elime daha yarın hem alacam hem doktora gösterecem.
ayy medine senin yanında kalan yaşlanmaz valla ha sağır sultan duydu hazırlıkları hele o hamıle kıyafetı alırken eşinle satıcı kız arsında geçen muhabbet aklıma geldikçe gülüyorum.

kızlar bugun 6 km yürüdüm dün de 3 km falan yürümüştüm. akşam arkadaşım gelecek çay a bişey yapmayı düşünmüyorum ama hiç.yaparsam bende yerim. biraz çerez alırım belki çekirdek falan. evdede leblebi üzüm karışımı var.
bugun yürümekten su içmeye fırsat bulamadım ama dosbam diyınce hatırladım bende suyu şimdi kalkıp su içiyorum

ferdicim ben senin akşam menünü görmemişim :)) hayatım kusura bakma tekrar baktım afiyet olsun
dün kendime kızgındım ya ondan olmuş
dosba öptüm ablacım:)))
evet canım düşünüyoruz bakalım..

geçmiş olsun canım dikkat et kendınee
seyyah hakkınızda hayırlısı olsun inş hadi hayırlısı bebiş sevelim dimii

dosbam nasılsın söyle bakalım sabahtan beri ne kadar su içtin,içmediysen hemen bir bardak içiyorsun ben sana bu hafta koçluk yapıyorum ona göre
ayy bende su çok içemiyorum:26:genelde yeşilçay faaln çok içiyorum suyun yerini tutmaz ama:2:
afiyet olsun canım. bu menüyle çok şükür normal beslenmeye dönmüşsün. o keklerin verdiği rahatsızlık da sana bir ders olsun

:

çok şükür ablacım midemde daha iyi oldu

süpersin ablacım 6 km tebrik ediyorumm

kızlar tahlil sonuçlarım çıkmış yarın alıp doktora gösterecem. inşallah önemli bişey yoktur. şeker ve demir oranlarını merak ediyorum. bide rahim ağzındaki yara var.
inşallah dpktor çok güzel şeyler söyler ablacım
gülme kız başımıza gelcek sonra oda bize güler ben daha evli deilim ama kaldım heralde evde yaaalanda olmaz

heee aynen öyle vallaha .:84: akşam dişciye gidiyorum muayene için saat 7 gibi çok korkiyom ben :18: üstten diş çektiren var mı ya nasıl acıyo mu 20 lik bir de çektirmek istesem bugün regl bitti gibi birşey ama abdestsiz çektirmek istemiyorum kızlar 2 tane çekilcek var diyicektir eminim yarın ve haftasonu çektirsem ikisi hemen iyileşir mi hem diyetimede katkı olur katı şeyler yemem çok .

hehe su içme sen su içme ben daha çok vericem bu hafta senden kız antep fıstığı al güzel oluyo hee.akradaşına diyet çikolatalı bisküvilerden al ne hayırsız arkradaş bak hele çekirdekle ağırlıyo

gülme kız başımıza gelcek sonra oda bize güler ben daha evli deilim ama kaldım heralde evde yaaalanda olmaz
siz gülün sizide göricez bakalım kız aslında benimki uyanıklık işi normal kıyafet alıcaktım şimdi hamiş oluncası olmaz yeni alacağıma aldım koydum hem farkedilmiyo ki m beden
ferdici sen kaç yaşındasın canım ablacım diyince dikkatimi çekti evde kaldım falan da dedin ya meraklandım hee.

ferdicim gönlüne göre bir kısmatin olsun inşallah canım.
tebrikederim seyyahım senbu işi hallettin hayatım,gebelikten önce yapabildiğin kadar karın kaslarınıda çalıştır. çok faydasını görürsün. mutlaka tavsiye ederim.
afiyet olsun dosbacım.
ayyıldızım seni kurabiyeden yer diyor ama ben yemeyeceğine eminim.:18:
afiyet olsun, su olayınıda halletmişsin neredeyse yarısını tebrikler.
plasticim kısır azbişiymiş sorun olmaz sanırım. yulaflı bisküvi ne kadardı canım,adedini yazki rabia ona göre çıldırsın. yemeklerin suyunu yemesem diye bende aklımdan geçirdim bugün iyi seçim olmuş. akşamıda hafif atlatman dileğiyle.
hımmm anladım hayatım. canım kiracı olmak zor iş gerçekten ama anacım senden öncekide kiracıydı niye temiz bırakmamış evi anlamadım,sanırım kiracı olmaktan ziyade temiz insan bulmak zor.merkezi sistem olan yerlerdede sorun oluyor hep,biri öder parayı diğeri ödemez falan filan.neyse inşallah şansına temiz bir ev bulursunuz,ailecek mutlu olabileceğiniz bir ev.
öyle oldu rabiacım, iyi hissetseydim işlere devam edecektim,artık bu akşama devam ederim.
11 denedir birrlikteyiz eşimle hatta 12. senemize girdik. çokşey yaşadık,acı tatlı çok şey paylaştık. hakkını yiyemem,özünde çok iyi bir insandır hangimizin hatası yokki. çalıştığı fabrikada yıprattı onu. zor şartlar altında sinir bozucu insanların emrinde çalışıyor ve kalabalık yerde çalışmak çok zor. bunu bilerekten bunca zaman bazı şeyleri sineye çektim ama bende yıprandım artık.ondan tek istediğim benim yanımda olduğunu bana hissettirsin. evliliğimi bir çırpıda kenara atmak istemiyorum ama diyorum ya mücadele ettiğini görmek istiyorum. psikolağa benle beraber gelecektir diye düşünüyorum.
bakalım zaman ne gösterecek.
kızlar tahlil sonuçlarım çıkmış yarın alıp doktora gösterecem. inşallah önemli bişey yoktur. şeker ve demir oranlarını merak ediyorum. bide rahim ağzındaki yara var.
canım gönlünü ferah tut herşey güzel olacaktır merak etme hayatım. hayırlısı olsun dilerim.
güzel bi fikir markette bol çeşir elinin altında oluyor,al koy dolaba hayatım,kızartıp yersin.

Sağol hayatım

bilgim yok ama araştırırım cnm sorarım yoga hocasına

teşekkür ederim canım.

anladım canım spor salonu o zaman senin için terapi olur farklı ortam iyi gelir.

bende tamamen düzene oturtmak istiyorum yazdıklarımı asla geri dönüşü olmasın hayatımın her anında hiç düşünmeden yaptıgım tercihler olsun istiyorum.

ara olarak 1 yemek kaşığı kuru üzüm 2 adet kayısı yedim
şimdi de suyumu içiyorum

afiyet olsun canım.

[/QUOTE]

canım sahlebi her gün içeceksen akşam değil de 17den önce iç menünde güzel kahvaltı az olmuş ama hiç yememekten iyidir.

ekmek konusunu anladım canım,balıgın yanında degil hemen yemekten sonra içiyorumm ben yeşilçayımı canım.

polycim spor yaparken nabız kaç olmalı ki yağ yakımı kolay olsun...
ben aslında çok dikkat ediyorum bu konuya ama yanlışım var mı merak ettim doğrusu??

canım yaşa göre internetten hesaplanır ben nabız ölçerle yapmıştım temposu uygun nabız aralıgındaydı.

evet değişimli yemek vucuda farklı vitaminlerin girmesini saglıyor.

inşallah önemli birsey yoktur, güzel sonuçlar gelir.

tarifler için tesekkurler canım bende maydanoz tüketimini hergün alışkanlık haline getirmek istiyorum bakalım olacak mı?

utandırdın beni:78:

menüde çeşitlenme var hoşuma gitti,tek tip beslenme hiç iyi değildi.

gece de ben yokum canım güzel bir gün olsun.

aferin dosbama

spor harika

ayy bende su çok içemiyorum:26:genelde yeşilçay faaln çok içiyorum suyun yerini tutmaz ama:2:

benim dyt yeşilçayı da su miktarından düşüyor canım

kızlar mısafırım akşam yemegede kalıyor
eslerımız gec gelecek
bu arada 1.5 dılım kek yedım
akşam ara yok meyve salep yok
akşam yemegınıde bırazdan yıyecegız cok az yıyecegım
cok sınır oldum
yaaaa kek yedım kotu oldu
bu arada omamıs dombili dedıgını duyar gıbıyım
10 ytl ceza ödeyecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…