sağol dosbacım,ama senin adet baya uzun sürmüş dosbacım,düşük sonrası devam eden adet değilmi. cu günü kontrollerin güzel geçer inşallah. gebeliğin tamamiyle vücutta bittiğini anlamak adına kan testi yaparlar,bende öyledi gebelik sonlanasıya kadar tahlil yaptırmıştım. parça niye almışlardıki dosbacım. kesin anlattın ama ben balık hafıza oarak tutamıyorum aklımda malesef.canım çok az yemişsin ama sağlık olsun sen daha iyi ol da...gerisini halledersin hayatım dün yoğun olduğunu tahmin ettim biraz daha iyi olmana sevindim
bende artık şu adetten kurtulmak istiyorum 15 gün oldu hala bitmedi(
canım senin salona gitmen çok iyi olacak çnk işten sonra herşey zor oluyo...
belki bi mecburiyet iyi gelebilir
su böreği olayında hala şoktayım 600 kaloriymiş hala inanamıyorum bi çok siteye baktım 900 diyende var ama benim dilimim çok büyük değildi...bundan sonra zayıfladığımda ödül olarak vereceğim :))
evet tam sopalık bi dosba var...valla kendimden utandım kıza ne diyeceğimi bilemedim(
benim hemen su işini düzene koymam lazım
menümü yazmayayım ama bugünkini zevkle akşam yazacağım :))
valla canım kötü durumdayım ...iyiki aradılar kendime geldim doğrusu...
gebelikle ilgili canım 3 ay ara verilecek dedi... parça kalmış mı diye cuma günü kontrolüm var
bi de sanırım kan tahlili yapacaklar... her düşükten sonra yapılıyormuş...
patoloji sonucuda 1 ay sonra gelecekmiş..
şimdilik bunları söledi ama kansız kaldım çnk başım ağrıyo sürekli(
canım su böreği gerçekten çok tehlikeli belki bir kk kutusu büyüklüğünde ödül versen daha iyi olur sanırım. su olayında sen böyle değildin hayatım, yanlışmı hatırlıyorum düzenli su tüketimin olurdu.sen üzüntüyle herşeyi boşlamışsın anlaşılan. :))
benim yerimede uyusaydın canım. oh ne güzel. ekmek tüketimi günde 4 dilim diyorlar. besinlerin konusunda bilgim yok malesef. afiyet olsun canım.sabah geç kaldım 11:50 de kalktım.az önce 3 yk kadar kellogs tam tahıllı,yarım çay bardağı süt karıştırdım yedim.
ekmek yiyorum diye bunu tercih ettim bir meyve ve saat 4 de yoğurt yiyebilirim.ekmek hakkım 4 mü oluyo bu durumdasayıverin bana o kadar yicem
geç kalktım valla mis gibi uyudum :82:
eğer yapabiliyorsan akşam ekmek olayını kestiğin zaman çok farkedecektir. tadellen afiyet olsun, seçim konusunda iyi yapmışsın ama uzmanlar ne der bu konuya bilmiyorum hayatım.bu ekmek normal bildiğin kepek ekmek gülüm ben form ekmek yazıyorum ki beyaz ekmek değil diye anlasınlarbu arada ekmeğimi kısıcam sözz tadelleyide ara yapıcaktım çay ve bisküvi ile baktım kalorisi aynı aman dedim ne olcak kalorik olarak bak bakalım olay dedim yedim hem nefsimi şımarttım hem arkasından 30dk yürüyüşümü yaptım.belki bisküvi yesem yürümezdimde diye düşününce affedilir oluyo ama aslında yapmamamak lazım çamaşır suylu su ile sildikten sonra odayı havalandırdım eltim izmire giderken uğrayabiliiriz falan diyince baktım odanın alt kısımları hep enesin el lekeleriyle süslenmiş hallettim çok şükür.kokusu gitmişti enes gelince
benimki laf olsun medinecim,yoksa tabii havalandırmışsındır odayı. enes boyuyormu yoksa duvarları. neyse misafirin geldiğinde temiz olacak. ellerine sağlık canım.
siz en iyisi değiştirin onu dombilicim. zamanı gelmiş.[asumancım bende sasmıyorum 1 haftada 2 kere arıza degıl mı ?gelelım bugune sabah kalktım canım bısı yemek ıstemıyoo zaten mısafırım gelecek kek yaptım (3 yum 2su brdk seker 1 su bark sut 1/2subardk sıvı yag 2 su bardagı unun ıcıne kabartma tozu vanılını koyup karıstırın 2 kere elekten gecırıp kullanın keke harıka oluyor deneyınn )ben kekten yemıyecegım sımdık bezelye yıyecegım karnım tok olsun
sabah1 zeytın 1/2 dılm den daha az ekmek ara yok 12.30oglen 4 yk bezelye 3 yk pılav 1/2 kase yogurt ara 1 dıkdortgen kek dılımının 1/4 mısafırıme ayıp olmasın 18.30 akşama sehrıye corbası 1 dılım ekmek 2 kofte salata 21 gıbıde ıncır ve kuru uzum mısafırım gıdınce kek hemen buzluga
canım,bende genelde hepsini karırştırararak yaparım,un,vanilya kabartma tozu kakao varsa onuda eklerim. geçen gün annem dedi,kabartma tozlu un,kakaolu un çıkmış kızım dedi. isabetli olmuş dedim bende. akşamıda aynı dediğin gibi atlatırsan güzel öğünler olacak sanırım. afiyet olsun canım.