Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar günaydın herkese akşam alışveriş yaptım nihayet evede şimdide buraya alıcam süt ve yoğurt
sabah : buğday ve prinç (k flesksin) + yağsız süt
Ara : 1 Salatalık

günaydın bayanlar dün akşam çıkışta arkadaşımlar çarsıya gittik. benım kocam bu hafta gece vardiyasında ya akşamları geziyom böyle güya ona çeyizlik eksiklerini tamamlayacaktık çerçilerden. ben ondan daha çok şey aldım o bi çay bardaklarıyla çay tabaklarını alabıldı. bide dükkanın birinde koca sürahıyı devirdimm :44: eve baya geç gittim açlıktan öldüm bittim yolda ama yemedim
dünkü menümü yazayım

kalkış:4-5 tane altın çilek 2 parça kuru kayısı üzerine 2 bardak su
kahvaltı:yarım kase kellogs (yada müsli hatırlayamadım )
sonra hastaneye gittik yarım saat yürüyüş
ara:2 burçak bisküvi- 1 fincan çay
öğle:1 kase mercimek çorbası-1 dilim ekmek
ara:1 çay tabağı kuru yemiş-1 fincan çay
çıkışta 2 buçuk saat alışveriş esnasında yürüdüğüm yol
akşam:1 tabak(2 servis kaşığı) bol yoğurtlu sıfır yağlı makarna- 1 büyük kase zeytinyağlı sirkeli salata(domates salatalık havuç taze soğan)
sonra kanepede uyuyakalmışım. boynum tutulmuş. gözümü açtığımda saat 01.20 idi. ls kaldı malesef ama su miktarım 2,5 litreden fazladır.

menüm nekadar karbonhidratlı olmuş. ekmek makarna mercimek çorba.. bi salata kurtarmış olayı . keşke karnabaharın pişmesini bekleseydım ama çok acıkmıştım:97:

kızlar günaydın herkese akşam alışveriş yaptım nihayet evede şimdide buraya alıcam süt ve yoğurt
çok şükür canım, alışveriş olayı hallolmuş:) gözümüz aydın:81:

afiyet olsun canım. hiç kaçamak yapmadığın için nazar boncuğu sana gelsin
senin de yazdığın gibi karbonhidrat oranı fazla ama bu bahsettiğin bol gezmeli şartlarda dışarda bir şey yememeyi başarman daha önemli. salata da çok şık duruyor

tahlil sonuçların güzel çıkmış gözün aydın..
sporda yapılmay başlanmış.ls çok etkili gerçekten..
akşamda ıspanak kavurma 1 adet yumurta ile..birde yaprak sarma yedim 1 adet..akşamda leslie 2 mil yaptım.. 3 litre suyla günü tamamladım.
pılastıkcim sen bu çatlaklar konusunda bilgi sahıbısındır. ne yapmalıyım sence canım?
çatlamdan önlem almak en iyisi ama ..düzenli kese ve kahverengi yosun yağı işe masaj etkili oluyor..
benim bıdık felaket bir sn içnde gözden kaybolup yaramzlığın zirvesini zorluyor..
dişinede geçmiş olsun..çektir kurtul..
bilmem acı iyidir :) Seviyorum sanırım :)

senin bıdık ne kadarlık..
dr. ozon nekadar fiyatı ..benin göbüşde yok..yanlarda var..:26:
kötü tecrübe korkutmuş seni..bunlarda sıkıntısız atlatırsın inşallah..

canım dökeceğini tahmin ettiğim için dip tarafa koydum ve önünede oturdum ama nasıl olduysa bir anda geldi kucağıma çıkmak isterken vurdu döktü..başka yeşil çay olmazmı hiç..:80:
çok az besleniyorsun ve çok spor yapıyorsun bu kilolar bu azimle gidecek elbette ama kilolarını verdikten sonrada spor +beslenme düzenini sürdürebilecekmisin....

sabah kahvaltısız güne başlamak iyi değil bir şekilde kahvaltı yapmay alışsan ..kilo vermede kahvaltı önemli canım..
kızlar ben çıkıyorum 10 dk ya. herkeze iyi akşamlar. akşamkı hedeflerim. zeytınyaglı karnıbahar ve bol salata yemek.. 1 litre daha su içmek veee ls yı 30 dk ya çıkartmak olsunn.. öptüm hepinizi.:79::80:
leslie 2 mil 35 dk ..tam yapabilrsen daha iyi olur ..
2 gün üst süte leslie 3 mil yaptım tüm kaslarım ağrıdı ..
bir kırşehirli olarak kaplıcayı bende severim insan kaplıcadan çıkınca nasılda ter atıyor cild canlanıyor ....ama sadece kırşehire gidince gidiyoruz öyle farklı yerlere gitmedik hiç..
Kızlar ben çıkıyorum yarin tartıda bana şans dileyin olur mu sabah geç girebilirim hepinizi öpüyorum
iyi şanslar..gerçi şansa ihtiyacın yok çok güzel besleniyor vede sporunu yapıyorsun..
EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN..BİR ÖMÜR BOYU MUTLU VE SAĞLIKLI YAŞAYIN İNŞALLAH..
Altın çileğin faydasını görüyürmusun..
diyete olsa bisküvileri aradan çıkartıp yerine meyve eklesen daha iyi olur sanırım..
günaydın..alışveriş yapmışsın..
kahvaltın ve aran güzel..
biz kadınlar kaça bölünmüyoruzki..
oğlun uyumayınca zor olur tabi seni anlayabiliyorum...çocuğu beklemek ayrı sters ..uyudu uyumadı derken zaten saat kaç oluyor..

geçmiş olsun..ıhlamur elma ayva kaynatıp iç..oda iyi gelcektir..

Son düzenleme:

cnm düzenim değiştiği için böyle oldu alıştım artık buraya sorun olmycak inş.

herkese günaydın.
dilerim iyisinizdir.bende çok şükür idare ediyorum.

buralarda olucam hepinizi öpüyorum.

herkese gunaydın
benım bılg arızalı oldugu ıcın akşam gıremedım
hemen dun un gezme raporunu vereyım
mılfoy yarısı ıle yapılan 1 borek 4 yk kısır
1 kurabıye 3 tane salatalık tursusu

akşam ekmeksız olarak tavuk gogsu 2 kofte buyuklugunde yogurt ta yemedım
gece 11 gıbımuhallebı 3 yk kasıgı yedım 01.30 dada yattım

bugune gelelımm
sabah 1/2 dılım ekmek bıraz peynır
ara 3 yk muhallebi
11,00 yesıl cay
13,00 oglen 4 yk z.yaglı taze fasulye 1 dılım ekmek
15,00 ara elma
17,00 ara y.cay
18,30 akşam kereviz yemeği 4 yk 1 dılım ekm yogurt
y. cay
ara 21.00 portakal

Son düzenleme:

lesli tavsıyesıne uyacam canım. valla ben zayıfladım gıbı ama bılmıyom altın çılekten mı?

Kızlar merhaba nasılsınız_?
Sabah kalktım derse gittim geldim birazdan tekrar gideceğim.
Yorgunluktan ölüyorum.
DÜn küçük iskenderin şiir dinletisi vardı çok güzeldii :)
Sohbet ediyorduk masa da arada geldi ne güzel bir sohbet var katılabilir miyim diye ..
Babam ameliyatını oldu çok iyi hiç bir problem yok.
Ama dersler çok yoğunlaştı ..

kim sormuştu unuttum avatar resimndeki de bıdık oğlum..
Allah bağışlasın canım,maşallah tam yemelik bi bıdık.:))
canım akşam yemeğin bol protein olmuş,çok güzel.afiyet olsun. su ve spor olayı ile dahada güzel olmuş. dr ozon yağını dosbamın tavsiyesi üzerine bende almak istiyorum inşallah çok pahalı değildir. yeşil çay için önlemini almışsın ama anladığıma göre senin prens pek marifetli maşallah. :)))
şu kaplıcaları canımı çektirdiniz valla. bu yaz kaplıcamı yapsak ne. gerçi tatile gideceğim bile muamma,kaplıcayada gidemem sanırım. ((

o yorgunluğun üstüne kanepede uyuman normaldir hayatım. çeyizini tekrardan düzdün sanırım. oh ne güzel. ya varya erkek milleti derki,kadın milleti her gördüğünü alıyor eksik bitmiyor diye,ama hiç düşünmezler bu ev nasıl bu kadar parlak,huzur verici. :87:kadınlar olmasa hiçbirşeye benzemez ev. bizim mobilyalarımız eve geldiğinde tamam güzel mobilyalardı ama anacım içlerine benim çeyiizleri koyunca birşeye benzedi. bende nerden nereye geldim. neyse hayatım öğünlerin güzel gibiyalnız meyve göremedim(benimki gibi) afiyetolsun.:))
afiyet olsun canım.

geçmişolsun nihanım. bu grip bu sene nasıl birşey çıktı ya. bitiyor yine başlıyor,bitiyor yine başlıyor. ııh dinlenmediğimiz için yeniliyor sürekli. ama daha iyi olduğun için sevindim canım.
amanın seyyahım dikkat et medine feci geliyor. hayatım su,spor olayını halletmişsin. birde öğünlerini güzel tutmuşsun. tebrik ediyorum.seyyahın işi bu hafta gerçekten zor. :86:
selam dosbacım. canım malum ben akşamları gelemiyorum,ev yemek ve çocuk beni yeterince yoruyor.
sanırım nihan yapıyordu emin değilim ama muzyoğurt ve tarçını karışırıyordu sende öyle dene hayatım.bende muzu sevemedim gitti,anca pastalarda falan yerim:))))) abini çoktan uğurlamışsındır Allah kavuştursun. günü hafif atlatman dileğiyle.

cnm düzenim değiştiği için böyle oldu alıştım artık buraya sorun olmycak inş.
Önemli olan alışkanlık olması zaten..
kadınlar günü için tatlım hediye çekilişi
hım anladım neye karar verildi..yapılacaksa katılabilirm ama henüz kimseyi tam olark tanımıyorum..
herkese günaydın.
dilerim iyisinizdir.bende çok şükür idare ediyorum.

buralarda olucam hepinizi öpüyorum.
Günaydın canım..
BİR SÖZ VARDIR SORUNLARINIZA 3 GÜN ZAMAN TANIYIN SONRA ATIN GİTSİN..geçmişde yaşadığın sorunlar geçmişte kaldı onları düşündükçe hep aklında dolayısıylede hayatının içinde olmaya devam edicek..günü gününde yaşamaya bakmalı..Ha tabiki sorunlarını görmezden gelde demiyorum..ama zamana yaymaya bak aşılamayacak bir sorununuz olmadığına inanıyorum.. kırgınlıklar geçmiyor bu gerçek ama hep akılda tutup acını taze tutmanında anlamı yok..erkekler günlük yaşıyor bence o anda lafı sokup seni üzdü o gün bitti onun için o sözde bitti..gerçekten bu böyle deneyimlerime ve özel güçlerime dayanarak birşeyler yazmak istedim..kusura bakma..
misafirlikte çokta kaçırmamışsın..
bugünkü menünde güzel..
masalalh oglun cok tatlı
teyzesı benım oglum 8 MARTTA 1 YASINDA OLACAK NASIPSE
saol canım sizde küçükmüşsünüz biz abi olduk 19 aylık oldu..senin kuzuyada maşallah..uyusunda büyüsün anneside sporunu rahat yapsın..
lesli tavsıyesıne uyacam canım. valla ben zayıfladım gıbı ama bılmıyom altın çılekten mı?
ok canım..leslie kolay görünen etkili bir spor..
anladım aslında hiç birşey kullanmadan kilo vermeye çalışıyorum. crom ve lipotropic factor kullanıyordum onlarıda bıraktım bakalım ama altın şilekte akılmda ..

ne güzel gezmişin bacım ya ben de evde kös kös oturuyorum bir gel benide çıkar gezelim bir tane bile gezicek arkadaşım şyok bu nasıl iş :44:

teşekkür ederim canım .

afiyet olsun canım gezmede yinede az yemişsin bence.ben olsam hüpletmiştim mamaları :26:

baban çabucak iyileşir inşallah canım derslerinde kolaylarsın inşallah.

yarın anlaşılır asumancım ya aslında beni bünyem çok geç cevap veriyor bu olaylara.2 hafta dikkat etmemiştim o hafta almamıştım yani haftalarsonra etkisini gösteriyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…