Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya benim oğlan kent av ye gittiler orda oyunvs gezi olcakmış .saat 10dagidiceklerdi hala gelmedi oğluşum giyindim oturuyorum gelicek aha gelicek diye tekrar arayayaım bakalım.çocuğumun uyku saatide geçti inşallah güzel eglenmiştir.şimdi dizim başlamış ben gidim izliyim yavaştan.
rakibem kendini çok yorma ben bu hafta pek hırslı değilim malum diş çekileri oldğu için acımıyorken birşeyler kaçırıyorum öpüyorum sizleri.gelirim yine tekrardan.

yok hayatım,aslında mesele o değil.
eskisi gibi çok paylaşım yapamıyorum,birde istikrarlı bir kaptan daha iyidir. gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum bunu,sen her açıdan en ideal kaptansın. ben çekilmek istiyorum kaptanlıktan. hatta çekilip mümkünse birazda izin kullanmak istiyorum. işyerimdeki işleri toparlayabilmek adına. biliyorum yine rahat durmam izinliykende gelirim,ama biraz ara olsun istiyorum. yoruldum desem yeridir.

yok medinecim kaçmak değil aslında,sadece topiğe girmem gerekiyor telaşesi yaşamadan işlerimi toparlamaya çalışmak istiyorum.
rabia her konuda ideal diye düşünüyorum. kaptanlığı kabul etmesini umuyorum.

canım, kaptanlığı kabul etmeyecek bir durum yok. benim gönlüm senin gitmene pek izin vermiyor:) ancak "yoruldum" deyince diyecek bir şey yok. sadece bir söz isterim, aranı ve iznini çok uzatmayacaksın. işini gücünü toparlayınca tekrar aramızda yer alıcaksın. böyle bir şartla sana bir müddet izin verebiliriz. zaten çoğu konuda da hala bilgim yok, ara ara gelmen lazım

Selam kızlar nasılsınız
asuman kararına şaşırdım
ama yorulmuşşsun biraz dinlenmek iyi gelebilir

ne yaptın merak ettim ferdicim. süper market falan yemedin inşallah.
ayyy yok yemedim şükür ablacım zapdettim kendimii zorda olsaa

kaptanımız yorulmuş napsın hatun işleriyle mi uğraşsın bizle mi uğraşsın evle mi uğraşsınnben yeniyim hepinizi pek tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorummçabuk toparlanırsın inş en yakın zamanda işlerini mikemmel olarak halleder muhteşm bi dönüşş yaparsın ablacımm bizi zaten bırakmazsın da yine aralarda yazarsın biliyoruzözletme kendini ablacım...idare edikk böle biz nere gitcen yaw aaaaa:84::85:

akşam yemen kötü olmuş kaçamak yapmasak en iyisi ama en azından yapacagımız veya hayır diyemeyecegimiz seyleri 17 den önce tüketmekte fayda var.

cumartesi menümün maşallahı yok, o yüzden yazmadım:)) hakkımda bayağı hüsnüzan ediyorsunuz yaw

bak ben onu sabah mahmurlugundan farketmemişim hem yazsanda kimse sana kıyamaz ayda yılda bir o kadar da olur canım

canım ben olsam -ki diyetisyenimde öyle öneriyor ince lavaş içine bol yeşillik ve et ürünü pideden daha iyidir, çünkü pide hem ekmek porsiyonu olarak daha fazla hem daha hamur hemde yağlı canım.
Canın istiyorsa yesene bana bu hafta hep vardı ekmekle dönüşümlü ben tükettiğim zaman pastaneden almıyorum onlar daha hamur oluyor sevmiyorum yarımı ince ince dilimleyip ekmek gibi kahvaltı da yiyorum.kajuya gelince genelde diyetisyenimi kızdırmazsam bana 2 porsiyon kuruyemiş veriyor bu da 2*10 kaju veya yer fıstıgı /2*6 badem veya fındık/2*2 ceviz gibi tüketiyorum 1 porsiyonun 100 den az kalori olarak 60-70 sanırım.

geçmiş olsun ılık içecekler tüketmekte fayda var canım.

çok güzel canım, maşallah.özellikle cuma menün tam benlik olmuş, tavuk var balık var:) özellikle levreğe bayılıyorum

maşallah

denemelerle gorduk ki ben en iyi protein listelerinde kilo veriyorum bir de hazırlaması kolay eve gidince atıyorum tost makinesi ben duş alıp salata yapana kadar %0 yağ ile pişiyor.

kuru incir ye canım üzerine de su iç o senin tatlı isteğini bastrır.

maşallah canım ne kadar sıvı tüketmeşsin .

harika geçmiş haftasonun o romantizmden azıcık bana da nasip olsa

kızlar albüm ekledim görüyonuz mu oğluşumun resimlerini görün istedim kendimide koyucaktım ama koymadım az merak edin bakim diye.özel yaptım sanırım arkadaş olmayan göremiyo

çok tatlıymış canım allah bağışlasın

sahlepte iyi fikirmiş canım.kaçamakları yağ olmadan acil telafi et canım.

yeşilçayı ve salatayı düzenli tüketmen yerinde olmuş canım,kaptanlık konusunda sen daha iyisini bilirsin ben rabia yı da seni de kaptan olarak görüyorum zaten

geçmişe bakamdım...(
Kırşehirden misafirim geliyor kayınbabam bugün yarın tam aktif olamayabilirm..ilk fırsatta menümü yazamaya çalışırım..

Allah kolaylık versin canım uzak kalınca kaçırmamaya dikkat et.

maşallahh subhanallahh

meyve ye canım, özellikle muz tatlı krizlerini bastırır. ondan hariç kuru üzüm, kayısı, incir bunlardan tüketebilirsin. kahve de benim iştahımı kesiyor.

benimde bir numaraları iştah kesicim kahve

canım cumartesileri saat 3 kadar çalışıyorum.

cumartesi pazar olsaymış senin için daha iyi olurmuş ama özel sektör işte

evet menülerin karışmış canım,ketçap neyse de mayonez azıcık bile olmamalı canım çok yağlı ve kalorili,sen dedigin gibi bol bol yürü hemen erit canım.

ayy ne diziymiş hiç kaçırmıyorsun

hayırlısı olsun canım,yorgunsan diyecek birseyimiz yok ama bizi hepten bırakma

bence de şartlar gayet uygun kabul mu adcim?

Selam kızlar nasılsınız
asuman kararına şaşırdım
ama yorulmuşşsun biraz dinlenmek iyi gelebilir

ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın canım geçti mi hastalık?

iradene kocaman bir

adcım seni çok ii anlıyorum hayatım
yoruldun...belki biraz zaman vermen kendine ii olacaktır... ama bak benim gibi izinlisin... öyle uğramamak yok :)) özletme sakın kendini...senin bu takımda çoook emeğin var...2 yılı geçti beraberliğimiz ben sensiz naparım (

bu günkü menüm menücanmı desem yoksa..
sabah
uyanır uyanmaz 2 kaysı kurusu 2 bardak su..
kahvaltı
1 adet yumurta
4 kaşık kelleogs ve yarım bardak süt
ara
4 badem..
elma
öğle
haşlanmış tavuk göğsü
salata
ayran
ara
yeşil çay..4 badem.
çay verirken yanıdna yarınm kek ve yarım kurabiye yedim..
akşam 5 te yedim yine..
2 kaşık patates yemeği
2 kaşık pilav
bol salata..
40 dk yürüyüş. dışarda soğuk buz gibi ankara ayazında yapıldı gelindi...nanaklar soğuk ayazdan yandı acıyor...
ve 3 litre suyumu şu anda tamamladım..

bence öyle fiyaskoluk kadar büyük bir durum yok. sadece yine aynı yorum olacak çok fazla karbonhidrat türü var: pilav, nohut, patates. et, balık, tavuk ağırlıklı olsa daha iyi. ama yani bence kötü değil.

senin oğlan kentparkta ne geziyor yaw:)) etkinlik mi var?

bak ben onu sabah mahmurlugundan farketmemişim hem yazsanda kimse sana kıyamaz ayda yılda bir o kadar da olur canım

ankara ne soğuk yaw, bu havada iyi yapmışsın yürüyüşü maşallah. kilo verme azminde olanlar işte böyle belli oluyor:)
akşam karbonhidrat patlaması olmuş ama yürüyüşle yakmışsındır inşallah.

bugünkü menüm
sabah 1 yumurta 1kk peynir
ara 2 bardak yeşilçay 2 bardak 5i 1 arada çay 1 bardak türk kahvesi
öğlen 1 tabaktan biraz az havuçlu zeytinyağlı kabak yemeği 1 dilim ekmek
arada 1 bardak yeşilçay açıkmıştım 1 kaşıkta erişte yedim :18:
akşam da 1 kase tarhana çorbası biraz öncede 1 elma şimdilik bu kadarr

afiyet olsun canım, çok güzel

k.öncesi: 2 günkurusu ve su
kahvaltı: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1.5 wasa
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 1.5 dilim kadar fırın makarna
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 greyfurt
akşam: yeşil mercimekli, brokolili salata

spor: 1 saat bölgesel aerobik
su: 2 lt

afiyeto lsun canım .dışarısı gerçekten soğuktu dikkat edin valla atlatalım şu martı ya off

geçen ögretmen gezi olcak demişti 18tl para göndermiştim bugün gitti 10 da epey gezmişler ya benim kuzu bugün napmış oyuna giderken ögretmeni tuvalete götürmemiş sanırım benim kuş tutmuş tutmuş epey sonra kreşe inmişler saat 3 gibi benim oğlan tuvalete koşarken altına çiş etmiş sonra da üzerini değişmişler serviste ögretmeni söyledi enes altına kaçırdı diye aslında kızmadım da değil cünkü tam servisten alırken enes seviniyordu beni gördüğüne pat diye dedi çocuk bir garip oldu anlıyo sonuçta demi neyse sonra eve geldi dedim oğlum seni tuvalete götürmedimi ögretmenin dedim anne ulku yaptı diyo valla ögretmeni suçluyo bizimkide
öyle güzel bir gün geçirmiş ama olsun ögretmeni tembihlerim gezi vs olursa önce wc ihtiyacı giderilir çocukların demi ama

maşallah iyice toparlamışın fıstık gı bu hafta yarım kilodan çok vericeksin sana güveniyorum ben.krizleri atlat tabi sakın çok yeme tatlı vs.

spor ve yemekler oldukça güzel canım afiyet olsun .kaptanlığın hayırlı olsun canım benim.çok güzel morel destek operasyonuyla tam gaz devam devam

kızlar, yarın Allah nasip ederse istanbula gidiyoruz. yarın gece orada kalırız. yarın gündüz uğrayabileceğimi sanmıyorum. inşallah çarşamba günü döneriz. merak etmeyin. takım size emanet:79:

ayy hastalık hastası oldum ben off bogazımdan sonra gözümde minicik bir beyazlık var gözüme ara ara batıyo randevu alıcam yarın doktora gidicem bu ne anam ya kaporta iyice gitmiş bende
sabah.yarım çay bardağı süt ,3 yk kadar kellogs yenildi
ara:1 ıhlamur çay içildi
sabah 12 de yediğim için saat 3.bucukta 2 avuç kadar ve 3 yk kadar yoğurt,sarımsaklandı yenildi.nerden geldi bilemiyorum ama 2 dilim ekmek ve 2 dilim domates yedim sanırım başım agrıyordu ve tansiyon sorunu yaşadım diye tuz seçtim iyimi ettim kötümü bilmiyorum ama geçti yiyince.
akşam:saat 6 bucukta eşim simit almış simitin yarsını bir çay ile yedim.çatal ucuyla peynir yedim.
ara:yarım portakal,yarım develi armut,çeyrek elma
su miktarı:1 bucuk litre
spor yok malesef başım heryerim agrıyor.grip olucam sanırım.
yatış: 1 çay bardağı ılık süt.
:44:

kızlar, yarın Allah nasip ederse istanbula gidiyoruz. yarın gece orada kalırız. yarın gündüz uğrayabileceğimi sanmıyorum. inşallah çarşamba günü döneriz. merak etmeyin. takım size emanet:79:
hayırdır patron ne için gidiyorsunuz sağlıcakla git gel inşallah.
kötü birşey yok demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…