kızlarr yetişin yaa canım sürekli bişiler yemek istiyo doymuyom:2::18:karnımın ağrılarıda çoğaldı :18:yemek istiyommm şöle bi kutu çikolata cipss gofret krakernapsamda yensem bu halimii şöle bi tabak tatlııı hiç fena olmaz aslındaa yaa ayyy doymak nedir bilmiyom bugün kahvaltımı yaptım yeşilçaylar da kesmiyo ya acaba türk kahvesi yapsam mı iştah kesiyo ya belki işe yararr
azıtıyo ferdicim benim sen tere al ye .yada su ile doldur mideni bacım.
atlatıver şu regl krizini eger çok aşırı istiyosan sütlü tatlı ye bari.yada git diyet kellgos çikolar var ondan al ye.
hahaha ayyy valla o reçelleri görünce sizin orda bulacam sandım :))canım bizim osmanlı çileği meşhur ama bulmak zor. sen bulabildiysen ne ala. sadece reçel için üretimi var sanırım,oda fabrikasına veriliyor reçel üretimi için. 12 senedir buradayım,reçelini gördüm kendini tam olarak göremedim.
canım çok şükür parça kalmamış. bakalım sorun ne çıkacak. hayırlısını diliyorum hayatım.
rabişe gerçekten bende söylicek söz bulamıyorum ama ben bunca yıldır burdayımdaha onun gibi bir üye görmedim.
.
selam dosbacım. sanada güzel günler hayatım sağol.
hafif kahvaltın afiyet olsun. :)))
valla hayatım yarın piknik kapalı alandaysa süper ama açık alandaysa yarından itibaren hemen hemen tüm yurtta yağmur ve pazartesi kar yağışı geliyor . valla ben meteorolojinin yalancısıyım.:)))) sen en iyisi bugün iyi değerlendir.
.
tamam canım bundan sonra daha dikkatli olurum inşallah.aslında lavaş ve ekmek olayı hakkında ne düşünüyorsun pidenin ekmeğimi yoksa ince lavaş mı tercih edersin sen olsaydın.
ne kadar güzel uyuyorsun canım çok güzel bence.simit olayına bayıldım helecanım simit istiyo duruyo kaju fıstık nasıl kalorisi çok mu ben markette görüyorum ama görüntüleri kaba olunca acaba çokmu yağlı diye bırakıyorum hiç bakmadımda kalorisine tadı nasıl bu arada onuda söyleyiver gülüşüm .listelerin çok harika .
nerelerdesin bak seni çok özledim hı rakibem
kadınlar kulubu çok kalabalık ya sayfa 10d bekletiyor insanı .iyi olduğuna sevindim.sportik bayan
canım net magduriyesi olmuşsunuz hepicinizkardan falan mı acep bilmiyorum ankaraya kar yağıyor dünkü pişmaniye seni pişman etmemiş kız sucuk yemişsin yinede napcaz afiyet olsun dicez onu bugün eriticez balım
kızlar sabah bir kalktım bogazımda kuruluk balgam gibibirşeyler sanırım üşüttüm ya da dişten mi acaba korkudan inermi bogazlarsabah 12de kalktım yarım saat oluyor yani tartılım dedim tartıldım herşey güzel gidiyor çok şükür bende yarım çay bardağından az süt ve 3yk kadar kellogs yedim.sütü azdı ama istemedi canım kaldı yarısı bogazımda rahatsızlıktan sanırım.
bugün düzene giriyorum kellogs ile başladım inşallah sporlar vs gerisi gelir.
çok güzel canım, maşallah.özellikle cuma menün tam benlik olmuş, tavuk var balık var:) özellikle levreğe bayılıyorum
bende cipura ve levrek seevrım
maşallah
ne sabahı kız 11'de:))
yağ yakacaz diye alim olcaz yani
valla bunları bilmiyor değiliz aslında ama unutuyoruz canım. hatırlatman gayet iyi olmuş.
tamam seyyahçım. inşallah netle ilgili sorunlar düzelir kısa bir zamanda.
geçmiş olsun
salep tavsıye edılırazıtıyo ferdicim benim sen tere al ye .yada su ile doldur mideni bacım.
atlatıver şu regl krizini eger çok aşırı istiyosan sütlü tatlı ye bari.yada git diyet kellgos çikolar var ondan al ye.
ayyıldızım çok geçmiş olsun hayatım ....hala gülüyorum sakız çiğnemeyi özledim demişsin...çok yaşa emi1 günde nasıl özledin :)) valla takıma çok renk katıyorsun... bizi hiç bırakma :))
kızlar albüm ekledim görüyonuz mu oğluşumun resimlerini görün istedim kendimide koyucaktım ama koymadım az merak edin bakim diye.özel yaptım sanırım arkadaş olmayan göremiyo
allahım bu ne kadar fgüzel bir çocuktur. ben o gözleri o kıvırcık saçları yerımm .. bende istıyorum yaaaaaaaakaldır kız şu resimleri nazar değecek çocuga
meyve ye canım, özellikle muz tatlı krizlerini bastırır. ondan hariç kuru üzüm, kayısı, incir bunlardan tüketebilirsin. kahve de benim iştahımı kesiyor.kızlarr yetişin yaa canım sürekli bişiler yemek istiyo doymuyom:2::18:karnımın ağrılarıda çoğaldı :18:yemek istiyommm şöle bi kutu çikolata cipss gofret krakernapsamda yensem bu halimii şöle bi tabak tatlııı hiç fena olmaz aslındaa yaa ayyy doymak nedir bilmiyom bugün kahvaltımı yaptım yeşilçaylar da kesmiyo ya acaba türk kahvesi yapsam mı iştah kesiyo ya belki işe yararr
çok güzel geçmiş haftasonun dosbam, maşallahneysecim de sölemiş tabii ki de sizin dediğiniz gibi oldu( dün çok yağmur vardı bugünde kar...
dün misafirlerimizde bize ayıp olmasın diye sabah 7 de kalkıp gelmişler ayak üstü yiyelim diye ama ben evde hazırladım....
balkonda dumansız ızgaramız var hallettik...herkes 2 tane parmak sucuk yedi ben en miniğini yedim...
ama c.tesi akşamda misafirim vardı o akşam kaçırdım malesef(
sonra çay demledik dışarda eymir gölünde içtik hava hafif yağmurluydu çok romantikdi :)) 1 saat kadar vakit geçirdik..
haftasonum bol misafirli idi...güzel geçti...
maşallah canım, çok şekermiş oğlun. Allah nazardan esirgesin.kızlar albüm ekledim görüyonuz mu oğluşumun resimlerini görün istedim kendimide koyucaktım ama koymadım az merak edin bakim diye.özel yaptım sanırım arkadaş olmayan göremiyo
tamam canım, sana misafirlerinde kolaylıklar diliyorum.geçmişe bakamdım...(
Kırşehirden misafirim geliyor kayınbabam bugün yarın tam aktif olamayabilirm..ilk fırsatta menümü yazamaya çalışırım..
asuman rüzgar gibi esmişsin:)) kaptanlığın sana yakışıyoru bana yakışıyoru var mı canım? bence kaptanlık sende gayet güzel duruyor ayrıca. bu aralar işlerin yoğun ama sen yine burdan ayrı duramazsın, bence kaptanlığını sürdür. senin o kadar emeğinden sonra şimdi kim diyebilir ki asumana kaptanlık yakışmıyor diye..slm kızlar
inşallah herkes iyidir. bende iyiyim çok şükür.geldik tekrar işimizin başındayız. sabah kalkması zor oldu ama kalktık artık. birkaçgündür geç yatıyorum,daha doğrusu uyumakta zorlanıyorum. dünde en son saate baktığımda saat 1 e geliyordu,gerçi dün akşam saat 6 da 1 saat uyumuştum,yoksa münkün değil duramazdım sanırım. kocişle hala limoniyim,konuşuyoruz ama ben soğuğum. gerçi çokda soğuk değilim normalim.neyse beslenme konusunda çokda verimli bir hafta sonu geçirmedim aslında, kaçamaklarım oldu. ama bir iyi yanı bol su içtim,yeşil çay ve salatamı eksik etmedim.:78:
sanırım benbuişi artık kıvıramıyorum kızlar iyice saldım kendimi farkındasınız zaten. toparlanayım diyorum olmuyor.bakalım bu hafta ne yapıcam. ümitli değilim kendimden. spor olayını bu ayın sonuna bir aksilik çıkmazsa gerçekleştiriyorum.
ayrıca kaptanlığı rabia arkadaşımıza devretmek istiyorum. o daha çok yakışıyor. sizlerinde bu konuda beni destekleyeceğinizden eminim. yardımcıyıda Rabia kendi belirler artık.
biraz geçmişe bakmaya çalışacağım. buralarda olurum.
ayyıldızım çok geçmiş olsun hayatım ....hala gülüyorum sakız çiğnemeyi özledim demişsin...çok yaşa emi1 günde nasıl özledin :)) valla takıma çok renk katıyorsun... bizi hiç bırakma :))
ahhh canımmmm ya yazıkkktam yazacam bırden kapanıyor sayfa yaaaaaaaaaaaaaaaa
tarcınlı nasıl oluyor tadı ben hiç denemedim salepte sevmiştim ama süte hiç koymadım deneyeceğim bakalım bende.sanırım havadan dolayı
oglanda hasta dr goturduk sabah antıbıotık basladı
pısmanıye pişmen ettı
sucukta ole pide de oyle
200 gr almısım ıyıce sınır oldum
bugun cezalıyım
yaa herkeste aynı sey sanırım hastalık salgın dıkkat et oyle baslıyor
salep tavsıye edılır
sutlu tatlıdan daha az kalorılı hem tarcın tok tutup kılo verdıyor bol tarcınlı
senin oğluşun ve benimki birbirni andırıyor saçları az uzadımı cozutuyor aşırı uzayınca çirkin oluyor ortasını yakalamak lazım.beğendiğine sevindim canım.senin oğluşununda maşallahı var çok begeniyorum benide kızım olursa verim kız sana.canım MASALALH SUPHANALLAH cok tatlı ırı gozlu ırı gozlere bayılırım saclarda kıvır kıvır benım oglusta oyle kıvırcık
hoşgeldin canım .bu hafta dikkat edresin olur biter ben 2 kaptan olarak görüyorum rabişide seni de begeniyorum 3. kaptan olarak ben poly görüyorum çok iyi irdeliyor maşallah ona .topikin fikir anası gibi hertürlü bilgilendiriyor bizi.kız asuman yoksa sen bizden bıktın mı hıslm kızlar
inşallah herkes iyidir. bende iyiyim çok şükür.geldik tekrar işimizin başındayız. sabah kalkması zor oldu ama kalktık artık. birkaçgündür geç yatıyorum,daha doğrusu uyumakta zorlanıyorum. dünde en son saate baktığımda saat 1 e geliyordu,gerçi dün akşam saat 6 da 1 saat uyumuştum,yoksa münkün değil duramazdım sanırım. kocişle hala limoniyim,konuşuyoruz ama ben soğuğum. gerçi çokda soğuk değilim normalim.neyse beslenme konusunda çokda verimli bir hafta sonu geçirmedim aslında, kaçamaklarım oldu. ama bir iyi yanı bol su içtim,yeşil çay ve salatamı eksik etmedim.:78:
sanırım benbuişi artık kıvıramıyorum kızlar iyice saldım kendimi farkındasınız zaten. toparlanayım diyorum olmuyor.bakalım bu hafta ne yapıcam. ümitli değilim kendimden. spor olayını bu ayın sonuna bir aksilik çıkmazsa gerçekleştiriyorum.
ayrıca kaptanlığı rabia arkadaşımıza devretmek istiyorum. o daha çok yakışıyor. sizlerinde bu konuda beni destekleyeceğinizden eminim. yardımcıyıda Rabia kendi belirler artık.
biraz geçmişe bakmaya çalışacağım. buralarda olurum.
maşallah gülüşüm darısı sana ve dosbama inşallah.sadece arkadaş olanlar görüyor seyyahım sizin nazarınız değmez inşallah kız .sende iste gülüm allahın izniyle rabbim tüm bebiş isteyenlerin kucaklarını doldursun.bugün kentparka gezmeye gitmişler gelmedi onu bekliyorum çocuğum aç mı uykusuz olduğunu bliyorum da bende mantı haşlyorumallahım bu ne kadar fgüzel bir çocuktur. ben o gözleri o kıvırcık saçları yerımm .. bende istıyorum yaaaaaaaakaldır kız şu resimleri nazar değecek çocuga
canım kolay gelsin sana.misafirlerin inşallah yatılı değildir.geçmişe bakamdım...(
Kırşehirden misafirim geliyor kayınbabam bugün yarın tam aktif olamayabilirm..ilk fırsatta menümü yazamaya çalışırım..
ayy medinem ezan da okunuyor. allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bı evlat versın isteyen herkeze inşallahhhhhhhh aminnn... kızım olursa kerteriz kızzz hem maraşlı yabancıya da gitmemiş olur.:
senin oğluşun ve benimki birbirni andırıyor saçları az uzadımı cozutuyor aşırı uzayınca çirkin oluyor ortasını yakalamak lazım.beğendiğine sevindim canım.senin oğluşununda maşallahı var çok begeniyorum benide kızım olursa verim kız sana.sende kızın olursa benimkine ver.seyyahınkinide alabiliriz gerçi kız olursa
maşallah gülüşüm darısı sana ve dosbama inşallah.sadece arkadaş olanlar görüyor seyyahım sizin nazarınız değmez inşallah kız .sende iste gülüm allahın izniyle rabbim tüm bebiş isteyenlerin kucaklarını doldursun.bugün kentparka gezmeye gitmişler gelmedi onu bekliyorum çocuğum aç mı uykusuz olduğunu bliyorum da bende mantı haşlyorumbaşım dönüyo ya benim tansiyon falna mı var nedir.
c.
başınız sağolsun hayatım,Allah rahmet eylesin inşallah.oglen yemegımı yedım (4 yk z.yaglıkerevız 1 dılım ekmek )
sporumuda yaptım 4 km 45 dk yurudum
30 dk sonra meyvemı yerım
akşam nasıpse 18.30 gıbıde yemegımı yerım
bu arada annemın dedesı vefat ettı 1 saat kadar once
sehır dısında olmam sebebı ıle yarın yazamayacagım
ama yınede dıkkat edecegım
yola cıkmadan sabah 9 gıbı 1 dilimpeynır ekmek
11 gıbı meyve
öğlene annanemde olunacak nasıpse artık orada bakarız duruma gore
hadi gözün aydın,biri gitti kaldı biri. eskisi gibi korkmuyorsunda,dr ve hemşireden memnun olman çok gğüzel. haftayada yine aynı hemşirre olur istediğin gibi inşallah.ahhhh ahhhhh allahım geçmek bilmeyen bir gece ve sabahın 8 inde uyanan bir enes ve hayal mayel hatırladığım eşimin hadi kalk dişciye gidicez demesiyle benimse ağlamaklı bakışlarımla güne başladım.kahvaltı etmedim midem agrıdı sürekli wc gidesim geldi korkumdan sanırım :84:
belki aç yatmamak için maydanoz ekmek yiyebilirim karnım zil çalıyo
ayy yyaaa doktoru görünce çok utanıcam bu korkkaklıkla off hemşire inşallah aynısı olur.çok sıcakkkanlıydı ya .
öyle olacak malesef rabiacım. ama böylesi belkide daha iyi olacak,rahat rahat gezebilirim. gerçi arada çocuğu ona bırakıp geziyordum ama idare ederiz. 2 gün tatile kim sevinmez ki rabiacım kayınvalidede öyle şimdi. gördüğüm kadarıyla ferdici gene biraz daha iyi ama pehlivansondan da hiç ses yok.sen tatildeyken de eşin çalışacak o zaman. bir müddet pek beraber tatilde olamayacaksınız desene. neyse, artık hayırlısı olsun. artık futbol maçlarını gönlünce yapabilir eşin:)))kayınvalden de ayrıca sevinmiştir herhalde tatil günü 2 oldu diye
plastic, dün hiç gelmemiş. bakalım canım, geldiğinde bu duruma dair yazacaktır inşallah. inşallah bir problem yoktur.
ferdici ve pehlivan konusunda seninle hemfikirim. bu hafta netleştirelim artık.
ya o liste beni geceden rahatsız etmeye başlıyor:)) uyku girmiyor gözüme, medinenin diş korkusu gibizamanla aşıcaz artık bu stresi:)
yazdım bunu canım
başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.
canım ne yapmışo dr yaa. öyle göze kadar morluk falan inan ben bile tırstım. gerçekten her dr. da olduğu gibi diş içinde uzmanına gitmek gerekir.ben normal dıscıye cektırmıstım 10 gun agzımı kımıldatamadım 1 hafta gozume boynuma kadr mosmor oldu
cene cerrahı bu ısın uzmanı hıc korkma derım sadece ıgneyı duyuyorsun sonra uyusuyor bak eve gelıp agzını acabılmısın demekkkı gıttıgın yer ıyı
ank da fatıh unvt cemal bey ıyımıs 2 arkadasta oraya yaptırdı hic morarma acıa olmadı çok rahat mış dr elıde cok hafıfımıs
tebrıkler ne kadar zor olmustur tahmın edebılıyorunm
onlar keklerı borekelrı hupletırken senın bakman ama ıradenı gosterıyor
devam et ne kadar kararlı oldugunu kendınede goster onalarada
basın saolsun dıleklerınız ıcıntesekkurler 1 fatıha 11 hlas okuyabılırsenın memnun olurum
asuamncım dogru soluyon hıc evde durmuyorum napam ev hanımı olmanın gzuel yanı bu
esımcenazeye gıttı ben gıtmedım bebıs hasta dıs cıkıyor aglıo mızmız burnu akıyor
orası kalabalıkolur cocukla zor olur velhasıl evdeyım
bugunde 45-60 dk arası kosu bandında 5.8-5 km hızda yuruyecegım ınsalalh
canım cumartesileri saat 3 kadar çalışıyorum.Günaydın kızlar
adcım; senin tatil günleri değişmiş sen cumartesileri çalışıyor muydun,hatırlayamadım:26:.
tebrikederim.leslie 3 mil yapıldı taçlandırıldı..3 litre suya tamamlanıldı..:13:
ilahi dombili.
kızlar merhaba dun cazuttum akşam yemeğinden sonra 2 parca pıde ve pişmanıye yedim
yanı b....k unu cıkarttım.
bugun kahvaltım 1 dlm ekmek sucuklu yumurta ve pişmaniye
ara yok bu arada net arızalı bı var bı yok
ne yaptın merak ettim ferdicim. süper market falan yemedin inşallah.kızlarr yetişin yaa canım sürekli bişiler yemek istiyo doymuyom:2::18:karnımın ağrılarıda çoğaldı :18:yemek istiyommm şöle bi kutu çikolata cipss gofret krakernapsamda yensem bu halimii şöle bi tabak tatlııı hiç fena olmaz aslındaa yaa ayyy doymak nedir bilmiyom bugün kahvaltımı yaptım yeşilçaylar da kesmiyo ya acaba türk kahvesi yapsam mı iştah kesiyo ya belki işe yararr
sorma canım yaa,burda özel olarak reçelini üreten bir yer var bizde genelde ondan alıyorduk,şimdi ne bulursak alıyoruz. osmanlı çileği takıntımız bitti yani.biraz araştırınca üreten yer bulunur sanırım,ben hiç merak etmedim açıkçası. hani bulayım yapayım demedim,çok beceriksizim bu konuda.hahaha ayyy valla o reçelleri görünce sizin orda bulacam sandım :))
aslında burda iyi pazarlarda oluyor hayatım ama fiyatı biraz uçuk oluyo... madem öyle burdan hallederim çilek olayını :))
evet canım parça kalmamış ama hala kanama var bugünde bitmezse yarın tekrar arayacağım dr.umu(
ama çok şükür daha iyiyim
neysecim de sölemiş tabii ki de sizin dediğiniz gibi oldu( dün çok yağmur vardı bugünde kar...
dün misafirlerimizde bize ayıp olmasın diye sabah 7 de kalkıp gelmişler ayak üstü yiyelim diye ama ben evde hazırladım....
balkonda dumansız ızgaramız var hallettik...herkes 2 tane parmak sucuk yedi ben en miniğini yedim...
ama c.tesi akşamda misafirim vardı o akşam kaçırdım malesef(
sonra çay demledik dışarda eymir gölünde içtik hava hafif yağmurluydu çok romantikdi :)) 1 saat kadar vakit geçirdik..
haftasonum bol misafirli idi...güzel geçti...
maşallah kuzucuğa,Rabbim anasına babasına bağışlasın dilerim.(amin)kızlar albüm ekledim görüyonuz mu oğluşumun resimlerini görün istedim kendimide koyucaktım ama koymadım az merak edin bakim diye.özel yaptım sanırım arkadaş olmayan göremiyo
ayy medinem ezan da okunuyor. allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bı evlat versın isteyen herkeze inşallahhhhhhhh aminnn... kızım olursa kerteriz kızzz hem maraşlı yabancıya da gitmemiş olur.ayy nekadra gerikafalı ebeveynler olacaaazzzzz
sağol canım benim.dişcide sevmediğim bir hemşire var olmazsa eşimi alın dicem ama enese kim bakıcak kibaşınız sağolsun hayatım,Allah rahmet eylesin inşallah.
hadi gözün aydın,biri gitti kaldı biri. eskisi gibi korkmuyorsunda,dr ve hemşireden memnun olman çok gğüzel. haftayada yine aynı hemşirre olur istediğin gibi inşallah.
dişler düzelincede sakızı doya doya çiğnersin hayatım. :)))
öyle olacak malesef rabiacım. ama böylesi belkide daha iyi olacak,rahat rahat gezebilirim. gerçi arada çocuğu ona bırakıp geziyordum ama idare ederiz. 2 gün tatile kim sevinmez ki rabiacım kayınvalidede öyle şimdi. gördüğüm kadarıyla ferdici gene biraz daha iyi ama pehlivansondan da hiç ses yok.
listeleri zamanla oturtursun canım,emin ol basit gelecek.
canım ne yapmışo dr yaa. öyle göze kadar morluk falan inan ben bile tırstım. gerçekten her dr. da olduğu gibi diş içinde uzmanına gitmek gerekir.
evde olmak iyi ama bak böyle dezavantajları var. gerçi gezmicende ne yapcan. oğluşada geçmiş olsun hayırlısı ile tamamlasın dişlerini kuzucuk.
canım cumartesileri saat 3 kadar çalışıyorum.
tebrikederim.
ilahi dombili.
ne yaptın merak ettim ferdicim. süper market falan yemedin inşallah.
sorma canım yaa,burda özel olarak reçelini üreten bir yer var bizde genelde ondan alıyorduk,şimdi ne bulursak alıyoruz. osmanlı çileği takıntımız bitti yani.biraz araştırınca üreten yer bulunur sanırım,ben hiç merak etmedim açıkçası. hani bulayım yapayım demedim,çok beceriksizim bu konuda.
her türlü hava koşullarına rağmen güzel bir hafta sonu geçirmişsin. insanmutlu olmayı bildikten sonra sorun olmuyor sanırım. harikasın canım arkadaşım. kanama bugün bitmiştir inşallah.
maşallah kuzucuğa,Rabbim anasına babasına bağışlasın dilerim.(amin)
afiyet olsun canım menülerin gayet güzel.hamburgerde ketçap ve mayonez yokmuş zaten.yürüyüşlerde yapılmş daha ne olsun.bu haftada yarışıyoruz diyorumama benim yediğimi bir duysan oy oy mantı yedim ekmek domateste yedimkızlar net düzgünken ben hafta sonu menümü yazmayı bırlkez daha deneyecem
cumartesi sabah
kalkış 2 bardak su
kahvaltı 2 dilim ekmeye tost-1 bardak süt
ara:1 çay tabağı çerez 1 fincan yeşilçay
öğle(saat4 de)1 tane hamburger. ketcap mayonez kullanmamaya çalıştım fazla. yanında 1 şeftalısuyu
akşam 1 servis kaşığı patates yemeği 1 kaşık nohutu pilav
yemekten sonra çekirdek badem ve beyaz leblebıden oluşan çerez tabağı
pazar
kahvaltı 2 dilim sucuk 2 küp helva 2 dilim domates vs. klasık kahvaltı. hepsınden azar azar. yanında 2 bardak çay 2 dilim ekmek
öğle yok kahvaltı geç yaptık
yürüyüş 3 km kadar markete alışverişe gittik yürüyerek
akşam 1 kase tarhana çorbası 1 servis kaşığı fırında patateslı köfte(köfteler misket büyüklüğünde 3 tane) 1 servis kaşığının ucuyla bulgur pilavı -ekmek yok - yarım kase yoğurt
yemekten sonra 1 bardak boza 1 dilim kek
busabah kahvaltım yarım kase müsli ve süt
hafta sonum fiyaskoydu ama eşim bu hafta da geç gelecek o yokken bol bol ls ile yururum. salı perşembede pilatese gıdecem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?