Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

medinecim, bu tamamen kreştekilerin hatası. o kadar saat, değil çocuk büyükler bile, çişini tutamaz canım. bence kesinlikle görüşmelisin ve ne öyle çocuğu utandırıyor. yaptığı davranış hiç doğru değil. ben her zaman evden çıkmadan çişini yaptırırım. ha ben unuttuysam da çocuk kaçırdıysa bu çocuğun değil benim suçum olur. zaten yeni yeni öğreniyorlar. çok kızdım şimdibu yakışıklı delikanlı utandırılır mı böyle
kaptanlığım inşallah hayırlı olur canım.

evet canım görüşücem yarın telefon ederim hani çocuğum maşallah 2.5 yaşında ögrendi ama hiç daha kaçırmışlığı olmadı gece bez bağlıyorum şimdi havalar soğuk üşütürse falan diye ona dahi damlatmaz ama işte dayanamamış belli cünkü oyun alanına vs gittiğimzde bile ben çişe götürürüm gitmek istemesede alışsın uzun süre kalıcak diye önlemimi alırım zaten saat 10 gitmişler düşün ben saat 8 de çiş olayını evde yaptırıyorum servise biniyor gidiyor 2 saat orada oynamış zıplamıştır ki zaten çişi gelmiştir çok su içen bir çocuk sonra kentparka laminentler su havuzlrı vs varmış oraya gitmişler saat 4 idi eve geldiğinde herşeyi hatırlatmak zorunda kalmak çok kötü.bazen elini yıkıyor öglen yemekten sonra hafif kol kısmı ıslak gelmişti bir kere tabi hafif derken bileği soğumuş hemen aradım kızdım işte yardımcı ögretmen ilgilenmiş tiyatro varmış falan dedim benimki hassas hemen hasta olur olmadı ben onu beklim topu topu 10 cocuk zaten.olmadı kendileri yıkıyor ıslatıyorsa sen yıkıcaksın yazın kendileri yıkasın demi enesin yanında öyle demesi beni kızdırdı zaten enes konuşmayı söksün diye yollamıştım oraya gittiğimde enes yanımdayken bile konuyu açmıyorum hani duymasın falna diye telefonda diyordum sanki ben pantolu farkedip sormucakmıydım sorucaktım tabiki o zaman deseydi keşke belki ögretmeninde dalgınlığına gelmiştir her türlü bir tane mutlaka sebep oluyor zaten

geçmiş olsun canım ya. bu aralar gribe dikkat et, ankara fena soğudu bak.

beslenmeyi kaçırmışsın yine biraz. o 2 avuç olan şey mantı sanırım, çıkmamış.

hayırdır patron ne için gidiyorsunuz sağlıcakla git gel inşallah.
kötü birşey yok demi
yok yok, kötü bir şey değil. eşimin ailesi istanbulda. askerden geldiğinden beri ziyaret etmedik. yarın eşimin istanbulda bir toplantısı var, hem ziyaret hem ticaret dedik

valla canım öğretmenin dalgınlığı olmaz. sen onları uyar bence. ben hiç kıyamıyorum ya bu küçücük çocuklara. bizzat öğretmen bilir yani çocuğun bu şekilde utandırılmaması gerektiğini. yavrucuğum zaten utanmıştır. çocuklar o kadar içli oluyor kibenimki öğlen uykusunda kaçırabiliyor. uykudan kalkınca bir utanır, sıkılır. bazen kendi temiz pantolonunu bulup getirir.
sen ara ve böyle geziler öncesi çocuklara tuvaletin hatırlatılması gerektiğini ve böyle kaçaklar olsa bile çocuğun bu şekilde rencide edilmesini istemediğini belirt.

anladım canım araçlamı gidiceksiniz dikkat edin ne olur kar lastiklerinizi falan takın ben karlı yolculuktan korkiyorum bari yatta erken kalk .uykunu al canım.
benim de eşimin ailesi istanbulda maltepede ben artık yazın gidicem uçakla giderim eşime güvenmiyorum pek .kendisi araçla gidicekmiş ben binmem senin araça dedim
senin oğluş nasıl iyi mi canım

arabayla gidicez inşallah canım. gündüz gideceğimiz için inşallah sıkıntı yaşamayız. bir de ankara-istanbul yolu en iyi yollardan. allahın izniyle bir şey olmaz. uçağı ben de tercih ederdim ama ters oluyor. havaalanına git, sonra in şehre git. gel. bir sürü sıkıntı.
benim eşimin ailesi de ümraniyede.
benim oğluş iyi çok şükür canım. azar azar inatlaşma dönemine giriyor. gündüz zorluyor beni ama şükür diyelim.
en zaten mutfağı toparlıycam, hafiften müsaade alayım. iyi geceler canım
yarın görüşemezsek Allaha emanet olun diyeyim şimdiden.

hadi inşallah gülüm .git yat dinlen güzelce.istanbulda da güzelce eglenin havalar müsade ettiği sürece.seni özlücez yarın yoksun ama sonra ki gün inşallah.

ablacım yaa 1 vermişin irademesevinem mi üzülemmi kız okulda hocalar bize 1 verince biz ağlıyoduk5 yapalım şunu bizkendine iyi bak bacımm öpüyorumm

ayy sabah sabah öldüm gülmekten, bir vermedim kocaman bir alkış(smile) demiştim

canım kaçamağı 5 gibi yapman yerinde olmuş,ama akşam yine karbo ağırlıklı olmuş sporun güzel umarım yakmışsındır pilavla patatesi bu ikisini mümkün oldugunca bir arada tüketme.

listen güzel canım çokta az yemişsin bence:26:

menü harika yine sporunu da yapmışssın daha ne olsun makarnayi öglen ögününde tüketmen çok iyi olmuş bende canım isterse öyle yapıyorum

böyle insanlar nasıl öğretmen olabiliyor anlamıyorum, eğitimlerin her aşamasında bu bilgiler öğretiliyor, hadi öğrenmedin insan kendinden de mi bilmez? hem hatalı hemde çocugu utandırmış, neysenin dediği gibi hatalarını açıkça belirtip şöyle bir silkelemekte fayda var

kızlar, yarın Allah nasip ederse istanbula gidiyoruz. yarın gece orada kalırız. yarın gündüz uğrayabileceğimi sanmıyorum. inşallah çarşamba günü döneriz. merak etmeyin. takım size emanet:79:

hayırdır patron ne için gidiyorsunuz sağlıcakla git gel inşallah.
kötü birşey yok demi

iyi yolculuklar canım istanbulda kar başladı,zamanlama hava dolasıyla biraz kötü ama hayırlısıyla gidin dönün

oradaki 2 avuç neysenin dediği gibi mantı mı canım?birde simit canın çekerse sabahları tüket daha iyi olur,hasta olurken spor yapmamanda iyi olmuş,zaten seni onarmaya çalışırken ekstra yoruluyor birde sen yormamış olmuşsun.

günaydın kızlar

karlı bir istanbula uyandık sonunda yağdı hava çok soğuk akşam nasıl dönecegimi düşünüyorum şimdiden:26:

Pazartesi
Uyanınca:1/2 sb soya sütü
Kahvaltı:1/2 simit,2 dilim keçi peyniri,kırmızı biber, 1fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju,1 fincan sade kahve
Öğle:2 ızgara tavuk snitzel,1 dilim peynir,bol yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju,1 fincan sade kahve
Ara: 1 sb light kefir
Akşam:6 adet ızgara tavuk nuget,bol yeşil salata,1 sb light ayran,1 fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü
Su:2 lt,3 fincan yeşilçay,2 fincan sade kahve
Spor:yapamadım çok yorgundum

günaydıııınnn polycim ankarada çok soğuk ve çok karlı evde olanlar için romantik bi gün :)) neyse canım çalışanlara Allah yardım etsin...
canım snitzel ve nugetlar için diyetisyenin ne diyor... işin açıkcası hazır gıdalar ve bana çok yağlı geliyor?? eğer sorun yoksa arada snitzel seviyorum bende tüketebilirim

ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın canım geçti mi hastalık?
bende iyiyim polycim sağol geçti grip çok şükür
kızlar, yarın Allah nasip ederse istanbula gidiyoruz. yarın gece orada kalırız. yarın gündüz uğrayabileceğimi sanmıyorum. inşallah çarşamba günü döneriz. merak etmeyin. takım size emanet:79:

hayırlı yolculuklar rabiacım güle güle gidip gelin

günaydın kızlar:92:

dosba poly günaydın :80::80:

neysecim istanbula gitmiş...hayırlı git gel hayatım...
hava şartlarında nasıl gezersiniz bilmem ama kendinize ve oğluşunuza dikkat edin

günaydın..
misafirm sabah erkenden çıktı eşimle bankada işleri var ..
Rabi hava karlı kazasız belasız gidin gelin inşallah..
Ankara bembeyaz ve çok soğuk..
poly akşam yemeğimi saat 5 te yedim canım kaçamağımı değil..kaçamak saat 3 te felan dı sanırım..
Dünkü akşam yürüyüşü üşütmeme sebeb olmuş..karnım çok fena zaten yürürken bacaklarım üşümüştü..kocaman şiş vede sancılı bir göbüşle dolanıyorum..

çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum.... kapalı hava aslında içimi sıktı ama güzel tarafından görmeye çalışıyorum
sen nasılsın??

bende iyiyim her zamanki gibi işte
eşim hastaydı 4 e kadar uyumadım uykusuzum buna bağlı olarak başım ağrıyor
kar yağıyor masamda camın önünde karı izliyorum:97:

günaydıııınnnnnnn

Günaydın dosbam

keşke hafta sonu olsaydı şöyle sıcak bir kupa kahve eşliğinde battaniyeyi alıp üstüme perdeleri açıp camın kenarındaki koltukta kitabımı okuyabilseydim ahh ahh

snitzelle nuget konusuna gelince canım eğer yagsız tava veya tost makinesinde yaparsan normal et sayıyyor,üzerindeki kıtırları ekmek porsiyonundan düşmüyor bende atıyorum tost makinesi yagını zaten biraz bırakıyor salatamı yapana kadar hazır oluyor, ama dışarıda yemek kesinlikle yasak kebap serbest onlar yasak

bende iyiyim polycim sağol geçti grip çok şükür

dosba poly günaydın :80::80:

günaydın nihancim,daha iyi olmana sevindim sanırım senden bana paslıyor hastalık kırgınlık var üzerimde

ben sabah mahmurlugundan yanlış okumuşum sanırım kusura bakma canım geçmiş olsun kışın spor yapmak gerçekten zor oluyor

sağol polycim.
hastalanmadan önlemini al canım ya meyve filan ye bol bol
ben bugün işe manav gibi geldim bir sürü meyve var çantamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…