medinecim, bu tamamen kreştekilerin hatası. o kadar saat, değil çocuk büyükler bile, çişini tutamaz canım. bence kesinlikle görüşmelisin ve ne öyle çocuğu utandırıyor. yaptığı davranış hiç doğru değil. ben her zaman evden çıkmadan çişini yaptırırım. ha ben unuttuysam da çocuk kaçırdıysa bu çocuğun değil benim suçum olur. zaten yeni yeni öğreniyorlar. çok kızdım şimdigeçen ögretmen gezi olcak demişti 18tl para göndermiştim bugün gitti 10 da epey gezmişler ya benim kuzu bugün napmış oyuna giderken ögretmeni tuvalete götürmemiş sanırım benim kuş tutmuş tutmuş epey sonra kreşe inmişler saat 3 gibi benim oğlan tuvalete koşarken altına çiş etmişsonra da üzerini değişmişler serviste ögretmeni söyledi enes altına kaçırdı diye aslında kızmadım da değil cünkü tam servisten alırken enes seviniyordu beni gördüğüne pat diye dedi çocuk bir garip oldu anlıyo sonuçta demi neyse sonra eve geldi dedim oğlum seni tuvalete götürmedimi ögretmenin dedim anne ulku yaptı diyo valla ögretmeni suçluyo bizimkide
öyle güzel bir gün geçirmiş ama olsun ögretmeni tembihlerim gezi vs olursa önce wc ihtiyacı giderilir çocukların demi ama
spor ve yemekler oldukça güzel canım afiyet olsun .kaptanlığın hayırlı olsun canım benim.çok güzel morel destek operasyonuyla tam gaz devam devam
medinecim, bu tamamen kreştekilerin hatası. o kadar saat, değil çocuk büyükler bile, çişini tutamaz canım. bence kesinlikle görüşmelisin ve ne öyle çocuğu utandırıyor. yaptığı davranış hiç doğru değil. ben her zaman evden çıkmadan çişini yaptırırım. ha ben unuttuysam da çocuk kaçırdıysa bu çocuğun değil benim suçum olur. zaten yeni yeni öğreniyorlar. çok kızdım şimdibu yakışıklı delikanlı utandırılır mı böyle
kaptanlığım inşallah hayırlı olur canım.
geçmiş olsun canım ya. bu aralar gribe dikkat et, ankara fena soğudu bak.ayy hastalık hastası oldum ben off bogazımdan sonra gözümde minicik bir beyazlık var gözüme ara ara batıyo randevu alıcam yarın doktora gidicem bu ne anam yakaporta iyice gitmiş bende
sabah.yarım çay bardağı süt ,3 yk kadar kellogs yenildi
ara:1 ıhlamur çay içildi
sabah 12 de yediğim için saat 3.bucukta 2 avuç kadar ve 3 yk kadar yoğurt,sarımsaklandı yenildi.nerden geldi bilemiyorum ama 2 dilim ekmek ve 2 dilim domates yedim sanırım başım agrıyordu ve tansiyon sorunu yaşadım diye tuz seçtim iyimi ettim kötümü bilmiyorum ama geçti yiyince.
akşam:saat 6 bucukta eşim simit almış simitin yarsını bir çay ile yedim.çatal ucuyla peynir yedim.
ara:yarım portakal,yarım develi armut,çeyrek elma
su miktarı:1 bucuk litre
spor yok malesef başım heryerim agrıyor.grip olucam sanırım.
yatış: 1 çay bardağı ılık süt.
:44:
yok yok, kötü bir şey değil. eşimin ailesi istanbulda. askerden geldiğinden beri ziyaret etmedik. yarın eşimin istanbulda bir toplantısı var, hem ziyaret hem ticaret dedikhayırdır patron ne için gidiyorsunuz sağlıcakla git gel inşallah.
kötü birşey yok demi
valla canım öğretmenin dalgınlığı olmaz. sen onları uyar bence. ben hiç kıyamıyorum ya bu küçücük çocuklara. bizzat öğretmen bilir yani çocuğun bu şekilde utandırılmaması gerektiğini. yavrucuğum zaten utanmıştır. çocuklar o kadar içli oluyor kievet canım görüşücem yarın telefon ederim hani çocuğum maşallah 2.5 yaşında ögrendi ama hiç daha kaçırmışlığı olmadı gece bez bağlıyorum şimdi havalar soğuk üşütürse falan diye ona dahi damlatmaz ama işte dayanamamış belli cünkü oyun alanına vs gittiğimzde bile ben çişe götürürüm gitmek istemesede alışsın uzun süre kalıcak diye önlemimi alırım zaten saat 10 gitmişler düşün ben saat 8 de çiş olayını evde yaptırıyorum servise biniyor gidiyor 2 saat orada oynamış zıplamıştır ki zaten çişi gelmiştir çok su içen bir çocuk sonra kentparka laminentler su havuzlrı vs varmış oraya gitmişler saat 4 idi eve geldiğinde herşeyi hatırlatmak zorunda kalmak çok kötü.bazen elini yıkıyor öglen yemekten sonra hafif kol kısmı ıslak gelmişti bir kere tabi hafif derken bileği soğumuş hemen aradım kızdım işte yardımcı ögretmen ilgilenmiş tiyatro varmış falan dedim benimki hassas hemen hasta olur olmadı ben onu beklimtopu topu 10 cocuk zaten.olmadı kendileri yıkıyor ıslatıyorsa sen yıkıcaksın yazın kendileri yıkasın demi enesin yanında öyle demesi beni kızdırdı zaten enes konuşmayı söksün diye yollamıştım oraya gittiğimde enes yanımdayken bile konuyu açmıyorum hani duymasın falna diye telefonda diyordum sanki ben pantolu farkedip sormucakmıydım sorucaktım tabiki o zaman deseydi keşke belki ögretmeninde dalgınlığına gelmiştir her türlü bir tane mutlaka sebep oluyor zaten
anladım canım araçlamı gidiceksiniz dikkat edin ne olur kar lastiklerinizi falan takıngeçmiş olsun canım ya. bu aralar gribe dikkat et, ankara fena soğudu bak.
beslenmeyi kaçırmışsın yine biraz. o 2 avuç olan şey mantı sanırım, çıkmamış.
yok yok, kötü bir şey değil. eşimin ailesi istanbulda. askerden geldiğinden beri ziyaret etmedik. yarın eşimin istanbulda bir toplantısı var, hem ziyaret hem ticaret dedik
arabayla gidicez inşallah canım. gündüz gideceğimiz için inşallah sıkıntı yaşamayız. bir de ankara-istanbul yolu en iyi yollardan. allahın izniyle bir şey olmaz. uçağı ben de tercih ederdim ama ters oluyor. havaalanına git, sonra in şehre git. gel. bir sürü sıkıntı.anladım canım araçlamı gidiceksiniz dikkat edin ne olur kar lastiklerinizi falan takınben karlı yolculuktan korkiyorum bari yatta erken kalk .uykunu al canım.
benim de eşimin ailesi istanbulda maltepede ben artık yazın gidicem uçakla giderimeşime güvenmiyorum pek .kendisi araçla gidicekmiş ben binmem senin araça dedim
senin oğluş nasıl iyi mi canım
hadi inşallah gülüm .git yat dinlen güzelce.istanbulda da güzelce eglenin havalar müsade ettiği sürece.seni özlücez yarın yoksun ama sonra ki gün inşallah.arabayla gidicez inşallah canım. gündüz gideceğimiz için inşallah sıkıntı yaşamayız. bir de ankara-istanbul yolu en iyi yollardan. allahın izniyle bir şey olmaz. uçağı ben de tercih ederdim ama ters oluyor. havaalanına git, sonra in şehre git. gel. bir sürü sıkıntı.
benim eşimin ailesi de ümraniyede.
benim oğluş iyi çok şükür canım. azar azar inatlaşma dönemine giriyor. gündüz zorluyor beni ama şükür diyelim.
en zaten mutfağı toparlıycam, hafiften müsaade alayım. iyi geceler canım
yarın görüşemezsek Allaha emanet olun diyeyim şimdiden.
ablacım yaa 1 vermişin irademesevinem mi üzülemmi kız okulda hocalar bize 1 verince biz ağlıyoduk 5 yapalım şunu biz kendine iyi bak bacımm öpüyorumm
bu günkü menüm menücanmı desem yoksa..
sabah
uyanır uyanmaz 2 kaysı kurusu 2 bardak su..
kahvaltı
1 adet yumurta
4 kaşık kelleogs ve yarım bardak süt
ara
4 badem..
elma
öğle
haşlanmış tavuk göğsü
salata
ayran
ara
yeşil çay..4 badem.
çay verirken yanıdna yarınm kek ve yarım kurabiye yedim..
akşam 5 te yedim yine..
2 kaşık patates yemeği
2 kaşık pilav
bol salata..
40 dk yürüyüş. dışarda soğuk buz gibi ankara ayazında yapıldı gelindi...nanaklar soğuk ayazdan yandı acıyor...
ve 3 litre suyumu şu anda tamamladım..
bugünkü menüm
sabah 1 yumurta 1kk peynir
ara 2 bardak yeşilçay 2 bardak 5i 1 arada çay 1 bardak türk kahvesi
öğlen 1 tabaktan biraz az havuçlu zeytinyağlı kabak yemeği 1 dilim ekmek
arada 1 bardak yeşilçay açıkmıştım 1 kaşıkta erişte yedim :18:
akşam da 1 kase tarhana çorbası biraz öncede 1 elma şimdilik bu kadarr
k.öncesi: 2 günkurusu ve su
kahvaltı: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1.5 wasa
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 1.5 dilim kadar fırın makarna
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 greyfurt
akşam: yeşil mercimekli, brokolili salata
spor: 1 saat bölgesel aerobik
su: 2 lt
afiyeto lsun canım .dışarısı gerçekten soğuktu dikkat edin valla atlatalım şu martı ya off
geçen ögretmen gezi olcak demişti 18tl para göndermiştim bugün gitti 10 da epey gezmişler ya benim kuzu bugün napmış oyuna giderken ögretmeni tuvalete götürmemiş sanırım benim kuş tutmuş tutmuş epey sonra kreşe inmişler saat 3 gibi benim oğlan tuvalete koşarken altına çiş etmişsonra da üzerini değişmişler serviste ögretmeni söyledi enes altına kaçırdı diye aslında kızmadım da değil cünkü tam servisten alırken enes seviniyordu beni gördüğüne pat diye dedi çocuk bir garip oldu anlıyo sonuçta demi neyse sonra eve geldi dedim oğlum seni tuvalete götürmedimi ögretmenin dedim anne ulku yaptı diyo valla ögretmeni suçluyo bizimkide
öyle güzel bir gün geçirmiş ama olsun ögretmeni tembihlerim gezi vs olursa önce wc ihtiyacı giderilir çocukların demi ama
medinecim, bu tamamen kreştekilerin hatası. o kadar saat, değil çocuk büyükler bile, çişini tutamaz canım. bence kesinlikle görüşmelisin ve ne öyle çocuğu utandırıyor. yaptığı davranış hiç doğru değil. ben her zaman evden çıkmadan çişini yaptırırım. ha ben unuttuysam da çocuk kaçırdıysa bu çocuğun değil benim suçum olur. zaten yeni yeni öğreniyorlar. çok kızdım şimdibu yakışıklı delikanlı utandırılır mı böyle
kaptanlığım inşallah hayırlı olur canım.
evet canım görüşücem yarın telefon ederim hani çocuğum maşallah 2.5 yaşında ögrendi ama hiç daha kaçırmışlığı olmadı gece bez bağlıyorum şimdi havalar soğuk üşütürse falan diye ona dahi damlatmaz ama işte dayanamamış belli cünkü oyun alanına vs gittiğimzde bile ben çişe götürürüm gitmek istemesede alışsın uzun süre kalıcak diye önlemimi alırım zaten saat 10 gitmişler düşün ben saat 8 de çiş olayını evde yaptırıyorum servise biniyor gidiyor 2 saat orada oynamış zıplamıştır ki zaten çişi gelmiştir çok su içen bir çocuk sonra kentparka laminentler su havuzlrı vs varmış oraya gitmişler saat 4 idi eve geldiğinde herşeyi hatırlatmak zorunda kalmak çok kötü.bazen elini yıkıyor öglen yemekten sonra hafif kol kısmı ıslak gelmişti bir kere tabi hafif derken bileği soğumuş hemen aradım kızdım işte yardımcı ögretmen ilgilenmiş tiyatro varmış falan dedim benimki hassas hemen hasta olur olmadı ben onu beklimtopu topu 10 cocuk zaten.olmadı kendileri yıkıyor ıslatıyorsa sen yıkıcaksın yazın kendileri yıkasın demi enesin yanında öyle demesi beni kızdırdı zaten enes konuşmayı söksün diye yollamıştım oraya gittiğimde enes yanımdayken bile konuyu açmıyorum hani duymasın falna diye telefonda diyordum sanki ben pantolu farkedip sormucakmıydım sorucaktım tabiki o zaman deseydi keşke belki ögretmeninde dalgınlığına gelmiştir her türlü bir tane mutlaka sebep oluyor zaten
valla canım öğretmenin dalgınlığı olmaz. sen onları uyar bence. ben hiç kıyamıyorum ya bu küçücük çocuklara. bizzat öğretmen bilir yani çocuğun bu şekilde utandırılmaması gerektiğini. yavrucuğum zaten utanmıştır. çocuklar o kadar içli oluyor kibenimki öğlen uykusunda kaçırabiliyor. uykudan kalkınca bir utanır, sıkılır. bazen kendi temiz pantolonunu bulup getirir.
sen ara ve böyle geziler öncesi çocuklara tuvaletin hatırlatılması gerektiğini ve böyle kaçaklar olsa bile çocuğun bu şekilde rencide edilmesini istemediğini belirt.
kızlar, yarın Allah nasip ederse istanbula gidiyoruz. yarın gece orada kalırız. yarın gündüz uğrayabileceğimi sanmıyorum. inşallah çarşamba günü döneriz. merak etmeyin. takım size emanet:79:
hayırdır patron ne için gidiyorsunuz sağlıcakla git gel inşallah.
kötü birşey yok demi
geçmiş olsun canım ya. bu aralar gribe dikkat et, ankara fena soğudu bak.
beslenmeyi kaçırmışsın yine biraz. o 2 avuç olan şey mantı sanırım, çıkmamış.
yok yok, kötü bir şey değil. eşimin ailesi istanbulda. askerden geldiğinden beri ziyaret etmedik. yarın eşimin istanbulda bir toplantısı var, hem ziyaret hem ticaret dedik
ayy hastalık hastası oldum ben off bogazımdan sonra gözümde minicik bir beyazlık var gözüme ara ara batıyo randevu alıcam yarın doktora gidicem bu ne anam yakaporta iyice gitmiş bende
sabah.yarım çay bardağı süt ,3 yk kadar kellogs yenildi
ara:1 ıhlamur çay içildi
sabah 12 de yediğim için saat 3.bucukta 2 avuç kadar ve 3 yk kadar yoğurt,sarımsaklandı yenildi.nerden geldi bilemiyorum ama 2 dilim ekmek ve 2 dilim domates yedim sanırım başım agrıyordu ve tansiyon sorunu yaşadım diye tuz seçtim iyimi ettim kötümü bilmiyorum ama geçti yiyince.
akşam:saat 6 bucukta eşim simit almış simitin yarsını bir çay ile yedim.çatal ucuyla peynir yedim.
ara:yarım portakal,yarım develi armut,çeyrek elma
su miktarı:1 bucuk litre
spor yok malesef başım heryerim agrıyor.grip olucam sanırım.
yatış: 1 çay bardağı ılık süt.
:44:
günaydın kızlar
karlı bir istanbula uyandık sonunda yağdı hava çok soğuk akşam nasıl dönecegimi düşünüyorum şimdiden:26:
Pazartesi
Uyanınca:1/2 sb soya sütü
Kahvaltı:1/2 simit,2 dilim keçi peyniri,kırmızı biber, 1fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju,1 fincan sade kahve
Öğle:2 ızgara tavuk snitzel,1 dilim peynir,bol yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju,1 fincan sade kahve
Ara: 1 sb light kefir
Akşam:6 adet ızgara tavuk nuget,bol yeşil salata,1 sb light ayran,1 fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü
Su:2 lt,3 fincan yeşilçay,2 fincan sade kahve
Spor:yapamadım çok yorgundum
bende iyiyim polycim sağol geçti grip çok şükürben kendi adıma iyiyim sen nasılsın canım geçti mi hastalık?
kızlar, yarın Allah nasip ederse istanbula gidiyoruz. yarın gece orada kalırız. yarın gündüz uğrayabileceğimi sanmıyorum. inşallah çarşamba günü döneriz. merak etmeyin. takım size emanet:79:
naber canım iyimisin
çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum.... kapalı hava aslında içimi sıktı ama güzel tarafından görmeye çalışıyorum
sen nasılsın??
günaydıııınnnnnnn
günaydıııınnn polycim ankarada çok soğuk ve çok karlı evde olanlar için romantik bi gün :)) neyse canım çalışanlara Allah yardım etsin...
canım snitzel ve nugetlar için diyetisyenin ne diyor... işin açıkcası hazır gıdalar ve bana çok yağlı geliyor?? eğer sorun yoksa arada snitzel seviyorum bende tüketebilirim
bende iyiyim polycim sağol geçti grip çok şükür
dosba poly günaydın :80::80:
günaydın..
misafirm sabah erkenden çıktı eşimle bankada işleri var ..
Rabi hava karlı kazasız belasız gidin gelin inşallah..
Ankara bembeyaz ve çok soğuk..
poly akşam yemeğimi saat 5 te yedim canım kaçamağımı değil..kaçamak saat 3 te felan dı sanırım..
Dünkü akşam yürüyüşü üşütmeme sebeb olmuş..karnım çok fena zaten yürürken bacaklarım üşümüştü..kocaman şiş vede sancılı bir göbüşle dolanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?