Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

8 mart menüm..
sabah
1 yumurta
3 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeğine peynrili tost..
sıcak çay..
ara elma
10 badem
öğlen
güzel bir salata
haşlanmış tavuk göğsü
1 bardak ayran..
işte ipin cucu burdan sonra kaçıyor..
2 saat sonra tekrar çeyrek ekmek arası tavuk but .salata .
2 saat sonra tekrar bir kase kellogs tarçınlı ..kesmedi bir 2 kaşıkla bir daha kellogs..ve içine 3 badem katarak yedim..
ama saat 5 te yeme işi bitti..iştah sonunda körelebildi..:26:
18:00 de 3 litre su tamamlandı..
20:30 da misafirim başka yere çay içmeye gidince leslie 5 mil yaptım3 milden daha hoşuma gitti..
spor sonrası greyfurt suyu içtim ..günü tamamladım..

2 dilim ekmek,2 yk kadar vişne reçeli,yarım kk kadar peynir,1 fincan 5i,1 arada çay
ara:1 fincan 5i1 arada çay
malesef saat 10:30 da kahvaltı yaptığım ve enesle uğraştığım için öğle yemeğim yoktu.
yarım saat seri şekilde yürüdüm.
bu arada sabah tartı beni güldürdü inşallah cumaya yine rakamları düşürcem nasipse.
ben asumana demiştim ki asuman ben kilo vermeye başladığımda sonraki haftalar eksiliyo alırsam da o zaman almıyorum sonradan yansıyo demiştim sanırım geçen haftaki sporlarım vs metabolizmamı iyi çalıştırmış burdan 56 ları görmeden gitmicem inşallah.
akşama fırında alabalık var kızlar.yanında fanta almış eşim ama meyve suyumuz bitmiş ben bakıcam sarı olandan kalorisi azsa bir su bardağı çoksa yarım bardak içerim artık.salata yapcam o kadar.
aslında meyhane pilavı ve tarhana çorbası var ama deişik besin olsun diye yicem.

rabiş inşallah kolay gider gelir aslında bir günlüğüne gitmesini istemezdim dostumun o karda çocukla inşallah rezil olmamıştır benimde aklım bu kızda kaldı yeminle bir cee yapsın gelsin şuraya of. kimse çıkmasın yola karda kışta ya :26: sanki ben gidiyorum rabiş değil de.

9 mart menüm.
sabah
1 yumurta
3 zeytin
1 bardak y.y süt
1 dilim tam buğday ekmeği..
öğle
1 tabak salata
3 kaşık buldur pilavı
1 dilim tam buğday ekmeği.
2 kaşık y.y yoğurt
ara 5 badem..
1 bardak greyfurt suyu
akşam
çorba salata..
şu ana kadar 2 litre su içtim.
spor olarak göbek için mekik çekicem 25*3

dombili oğlunun doğum günü kutlu olsun..Rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömür nasip etsin..

dombili oğlunun doğum günü kutlu olsun..Rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömür nasip etsin..
teskkurler
amın canım hepımız evladı hayırlı olur saglıklı olur ınsalalh

oyle canım havalar duzelsede net hızlansa

esım geldı ben cıkıyorum ugrayama yarın sabhtan ugrarım ugrayamazsm net yoktur
oglende gun var gezmede olacagım
herkese hayırlı akşamlar

dombilicim ben balgattayım dikmene yakınım....bizim burası çok yüksek...kar bayağı fazla ama keyifte veriyo doğrusu...

akşam yemeğim
1yk pilav
1 tabağa yakın kurufasülye
yoğurt

meraba fıstıklarr
sabah aç karnına 1 türk kahvesi
sonra kahvaltıda yarım simit çay
arada yeşilçay
öğlen kahvaltılık türü yedim yanında 2 dilim ekmek
arada yeşilçay
akşam yarım kase çorba 2 yk barbunya salata 1 tanede sarma

bu hafta çok ii gidiyosun canım

hmm güzel beslenilmiş canım afiyet olsun .su da güzel.

az yemişin valla senden şöyle 1.5 kilo verilmesini bekliyorum diyim de yarında dikkat et bakalım gerçekten vercen gı şaka maka maşallah sana .

2 dilim ekmek,2 yk kadar vişne reçeli,yarım kk kadar peynir,1 fincan 5i,1 arada çay
ara:1 fincan 5i1 arada çay
malesef saat 10:30 da kahvaltı yaptığım ve enesle uğraştığım için öğle yemeğim yoktu.
yarım saat seri şekilde yürüdüm.
akşam yemeğim:yarım alabalık fırında yanında salata ve 3 yk domatesli bulgur pilavı.1 çay bardağı fanta.
ara:1 tane portakal
toplam 2 litre su tükettim

Son düzenleme:
günaydın..
akşam mekik çekemedim..bugün leslie 5 mil yapıcam inşallah..günlük menüm akşama yazarım..gün içind edeğişim felan olabiliyor ....:))))

bu hafta çok ii gidiyosun canım

hmm güzel beslenilmiş canım afiyet olsun .su da güzel.

az yemişin valla senden şöyle 1.5 kilo verilmesini bekliyorum diyim de yarında dikkat et bakalım gerçekten vercen gı şaka maka maşallah sana .

günaydınnn fıstıklarrr allah söyletti ayyıldızım inş inşşşyediklerime dikkat ediyorumm ama verememkten korkuyorum yaw karnım şiş halaa. spor yapamıyorum ya:2: bu arada akşam ara niyetine haşlanmış mısır yedim 1tane

Son düzenleme:

yürümende çok iyii bende oda yok hemde bu karda kışta

günaydın kızlar:79:
ben geldim:) 8 buçuk saat sürdü istanbuldan ankaraya dönüşümüzakşam geldiğimde uyumuş kalmışım. şimdi bakalım geçmişe...

neysecim istanbula gitmiş...hayırlı git gel hayatım...
hava şartlarında nasıl gezersiniz bilmem ama kendinize ve oğluşunuza dikkat edin
gezme amaçlı gitmemiştik canım. eşimin ailesini ziyaret edememiştik askerlik dönüşü. eşim sürekli gidelim diyordu, hep bir şey çıkıyordu. eşimin aniden bir de toplantısı çıkınca hep beraber gidelim dedik istanbula.

canım, sarmada o kadaracıkta kalabilmek de çok büyük başarı. nazar boncuğun olsun.

bu arada neysecimi merak ettim inş. kazasız belasız dönerler...sanırım bolu dağı kapanmış bugün yola çıkamazlar
canım, ara ara kapanabiliyor. biz 12 gibi çıktık. biz bolu dağından geçtikten sonra düzce mevkii kapandı diye haberleri gördük. aslında bu kadar facia yoktu ama zincirsiz araçlar ve yolun yeterince temizlenmemesi tıkanma yapıyor.

şimdi bende merak ettim,seninde dediğin gibi dosbam umarım bu havada yola çıkma girişiminde bulunmazlar.:26:
bulunduk

ayy çıkarlarsada Allah hayırlı yolculuk versin inş
amin canım, Allah razı olsun.

günaydın arkadaşlar geçmişe göz attım. rabıalar boluya mı gıdecektı? yola çıkacaklarını biliyordum da nereye gıdeceklerını unuttum . yollar çok fena allah korusun
istanbula gittim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…