soğuk havalarda iştahımız artar ve diyet havası kalmaz. biz asıl böyle havalarda çok dikkatli olmalıyız canım. sıcak içecekler tüketerek kaçamak yapmaktan kaçınmaya çalış.
çocuklara zaten bir tek annelerini ver ve mutlu olsunlar:97:kıyamam ben o küçüğecanım tatildi evde bol bol kızımla ilgilendim.çok mutlu oldu yavrum benim.bu yıl çok yoğunum kızıma vakit az ayırıyorum diye üzülüyordum bu tatil iyi geldi bana açıkçası. sende istanbula gitmişin.iyi olmuş gezmişin inşallah enescik de hasta olmaz.hava değişikliğinde çocuklar hemen hasta oluyo .allah korusun yavrularımızı inşallah hasta olmaz
gezmede kaçırmadan ye..tatlı oğluşuda öp benim için.rabıa canımhosgeldın
yollar kotuydu
ıyı ama sag salımen geldın
yoklugun aranıyor
evet bu ara boyle oldu garıbım
uykum var dınlenmıs olarak uyanmıyorum halsızım karnımacıktıgı ıcın degıl bırseyler yemek ıstedım ııcın yedım
sorunumuzda yok ama nıe bole oldum bılemıyorum
ben kılomu bugun yıne bıldırem nete guvenemıyorum 67.9
dun canm cıktı zaten halsızım bıde temızlım tabı sporda canım ıstemıo
akşam meyve yedım yattım :)
bugun sabah kahvaltı yapmadım gezmeye gıdecegım nasıps e
oglanı sımdık uyuttum d. gunu tebrıklerın ıcınde tesekkurler
gezme karsı bına 50 m nasıl gıdecegım bılemıyorum
tabı burası kar kıyamet
bugun bıraz erımeye basladı
gıttıgımde gezmede az yıyecegım
akşamada hafıf gecırecegım yogurt ekmek ıle
akşama nasıpse menumu eklerım
esım sen baya ınceldın dedı ayyy bole konusunca çok mutlu oluyorum
bu hafta kacamak yok spor var haftaya 2 haftada nasıpse 65 e duseyım
2 hafta sıkam dısımı
buarada benım bılg olmadı buda sızınle kopukluk olusturuyor oglum uyanıkken ızın vermıyor aglıyor uykusuda az bı bebek uyuyorken dıyorum hemen spor veya ev ısı yemek yapam dıyorum akşam esım ızınvermıyor bakalım ne olacak ama ben buradayım tabıı
ayyyyyyyyyy net gıttı beklıom gelınce gonderı tıklıyacagım offfffff ne sınır yaaaaaaaaaa
gününüz bol sohbetli ve neşeli geçsin kuzucuklar
meee bu arada yediğim sabah kahvaltım 1 tane kaynamış yumurta 2 dilim ekmek.
4 su bardağıda su tükettim.loy loy.
evimi temizlim
yürüyüşümü yapam
enesi yatırıp gelem
bu kola fanta içind eçok şeker barındırıyor ..küçük bardakmış gerçi ama ..2 dilim ekmek,2 yk kadar vişne reçeli,yarım kk kadar peynir,1 fincan 5i,1 arada çay
ara:1 fincan 5i1 arada çay
malesef saat 10:30 da kahvaltı yaptığım ve enesle uğraştığım için öğle yemeğim yoktu.
yarım saat seri şekilde yürüdüm.
akşam yemeğim:yarım alabalık fırında yanında salata ve 3 yk domatesli bulgur pilavı.1 çay bardağı fanta.
ara:1 tane portakal
toplam 2 litre su tükettim
hmm güzel beslenilmiş canım afiyet olsun .su da güzel.
az yemişin valla senden şöyle 1.5 kilo verilmesini bekliyorum diyim de yarında dikkat et bakalım gerçekten vercen gı şaka maka maşallah sana .
aç karnına kahve neyaptın ya miğdene yazık..meraba fıstıklarr
sabah aç karnına 1 türk kahvesi
sonra kahvaltıda yarım simit çay
arada yeşilçay
öğlen kahvaltılık türü yedim yanında 2 dilim ekmek
arada yeşilçay
akşam yarım kase çorba 2 yk barbunya salata 1 tanede sarma
akşam yemeğim güzelmiş..karın keyfi bamabaşka .dombilicim ben balgattayım dikmene yakınım....bizim burası çok yüksek...kar bayağı fazla ama keyifte veriyo doğrusu...
akşam yemeğim
1yk pilav
1 tabağa yakın kurufasülye
yoğurt
kızlar bu ara bende de hiç diyet havası yok.3-4 gündür tartıya çıkmadım korkuyorum valla.havalar soğuk olduğundan hiç keyfim yok. soğuk havada kıpırdayasım gelmiyo benim. kal geliyor.bakalım yarın sabah merak ediyorum kaç kilo çıkıcam.
soğuk havalarda iştahımız artar ve diyet havası kalmaz. biz asıl böyle havalarda çok dikkatli olmalıyız canım. sıcak içecekler tüketerek kaçamak yapmaktan kaçınmaya çalış.
çocuklara zaten bir tek annelerini ver ve mutlu olsunlar:97:kıyamam ben o küçüğe
kar tatili yaramış canım, iyi olmuş.
enescik şimdilik iyi, ben de biraz toparlandım. yalnız iyi bir dinlenmem lazım ama o da çocukla mümkün olmuyor. bakalım inşallah bu gece iyi bir uykumu alırım.
ayyy bi türlü kendime gelemedim güneşe ihtiyacııım vaarrrr
sabahtan beri ne iş yaptım ne de kendime baktım(
tel. ile orayı burayı arayıp vakit öldürdüm...
neyse şimdi yemeğimi pişirmeye başladım komşum çaya gelecek...ara olarak 2 kaysı yemiştim
öğle yemeğini atlamam ama bugün vakit kalmadı( şimdi gelmek üzere atıştırmakta istemiyorum çayın yanına bisk. koydum belki 1-2 ondan alırım
canlarım ancak akşam uğrayabilirim
öpüldünüz
güneş ara ara açtı aslında ama dosbama yetmedi sanırım:))ayyy bi türlü kendime gelemedim güneşe ihtiyacııım vaarrrr
sabahtan beri ne iş yaptım ne de kendime baktım(
tel. ile orayı burayı arayıp vakit öldürdüm...
neyse şimdi yemeğimi pişirmeye başladım komşum çaya gelecek...ara olarak 2 kaysı yemiştim
öğle yemeğini atlamam ama bugün vakit kalmadı( şimdi gelmek üzere atıştırmakta istemiyorum çayın yanına bisk. koydum belki 1-2 ondan alırım
canlarım ancak akşam uğrayabilirim
öpüldünüz
canım, enes gündüz uyumazsa gece daha bir şirazeden çıkıyor. çok fazla uyanıyor, çok huzursuz oluyor. akşam babası yatırırsa ben de dinlenirim biraz. gireceğim 2 tane sınav var, ondan da uyku pek düşünemiyorum.dinlen rabiacım enesi gündüz uyutma gece daha derin uyur sende dinlenirsin.ben öyle yapıyorum bazen.çok yorulduğum zaman gece dinlenmeye ihtiyacım varsa kızımı gündüz uyutmuyorum.dolayısıyla da erken uyuyor ve hiç uyanmadan sabaha çıkıyor.bende daha uzun süre uyumuş oluyorum.
afiyet olsun canım.bugün kü sabah ve öğle menüm.
sabah uyanır uyanmaz 2 kuru kaysı 2 bardak su ..
kahvaltı
1yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
2 zeytin.
1 bardak y.y süt..
ara 1 incir 3 badem..
öğle
2 kaşık makarna yağsız
üstüne sarımsak domates biber sosu..
salata..
medine bu geç kalkman yüzünden öğle yemekleri gidiyor. bu iyi bir durum gibi gelmiyor bana. öğlenden akşama kadar sadece 1 portakal yeterli geliyor mu sana? az yeyip yeyip sonra sağa sola saldırma durumu olmasınmenücük
1 kaynamış yumurta, 2 dilim ekmek,
öğlen:2 dilim ekmek,2 dilim domates,yarım kk peynir 1 fincan 5i1 arada çay
ara:1 fincan 5i1 arada çay
ara:1 tane portakal
akşama et köfte var.ve salata meyve suyu.
bugün kü sabah ve öğle menüm.
sabah uyanır uyanmaz 2 kuru kaysı 2 bardak su ..
kahvaltı
1yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
2 zeytin.
1 bardak y.y süt..
ara 1 incir 3 badem..
öğle
2 kaşık makarna yağsız
üstüne sarımsak domates biber sosu..
salata..
afiyet olsun canım. bana biraz az geldi ama dengelemeye çalışıyorsun sanırım.ara
1 kuru incir 3 badem..
akşam
bir kase kellogs y.y. sütle..
ve leslie 5 mil yaptım..
3 litre suyumu tamamladım..yarın baskülde yüzüm güler inşallah..:18:
fiziksel görüntümde baya değişim ..
ara
1 kuru incir 3 badem..
akşam
bir kase kellogs y.y. sütle..
ve leslie 5 mil yaptım..
3 litre suyumu tamamladım..yarın baskülde yüzüm güler inşallah..:18:
fiziksel görüntümde baya değişim ..
bende anadolu yakasındayım canım ayy dün gece bi yağdı kiii görmen lazımdıankaranın karı daha güzelmiş
Biz anadolu yakasındaydık, oraya bu kadar kar yağmamıştı.
Hoşbuldum bu arada:)
enes usluydu, çok şükür. Ara ara mızırdandı ama genel olarak iyiydi. şimdi üstüne bir de hastalanmazsak ayrıca şükredeceğiz. Bende biraz kırgınlık var.
Hoşbuldum dombilicim
Kilonu not ediyorum. Eğer bildirim yapamazsan onu esas alırım canım.
Inşallah çok kaçırmadığın bir gezme olur.
Akşama görüşmek üzere canım:80:
Bir ara kalmayı düşündük, bolu civarında. Ama devam ettik yola. Kalsak ertesi gün nasıl olacak bilmiyoruz ki:97:allah yollarda olanlara yardım etsin.
soğuk havalarda iştahımız artar ve diyet havası kalmaz. Biz asıl böyle havalarda çok dikkatli olmalıyız canım. Sıcak içecekler tüketerek kaçamak yapmaktan kaçınmaya çalış.
kaşar ve mısır hariç güzel menü. 1 kk kaşar yemiyoruz canım:)) canın çok kaşar çekerse daha az miktarda yemelisin. bu mevsimde mısırı nerden buluyorsun yaw:)Bugün çok yoğundum kızlarrr işyerine mutfak yaptırdık ayy oraları temizledim akşama kadarr miss gibi olduu öğlende yemekte yaptımm
sabah aç karnına 1türk kah.
Sabah 1 yumurta 3 zeytin 1kk kaşar
Arada 2 bar.5i 1 arada çay
öğlen kıymalı taze fasulye 5 6 kaşık 2 dilim ekmek
arada 2 bar.yeşilçay acıkır gibi oldum 1 tane küçük haşlanmış mısır yedim
akşamda 1 kase çorba 1 bardak ayran
arada 1 yeşilçay içtim
bu haftadan umutluyum inşş tartıda fark eder yarın sabahh
kaşar ve mısır hariç güzel menü. 1 kk kaşar yemiyoruz canım:)) canın çok kaşar çekerse daha az miktarda yemelisin. bu mevsimde mısırı nerden buluyorsun yaw:)
bu arada menülerin gerçekten bayağı güzelleşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?